Månedens leser

MÅNEDENS LESER

Hello alle søte små. Mars månedens leser er Merethe. Hun har også en blogg som du finner HER.  Hva synes dere om månedens leser?

Vil du bli neste månedes leser?

VIL DU BLI MÅNEDENS LESER?

Hello alle søte små. Den som blir trekkt ut som måndenens leser vil få et innlegg her på bloggen. Hvis månedens leser har blogg, så kommer jeg til å linke bloggen i innlegget. Kommenter innlegget hvis dere har lyst å bli månedens leser.

Vil du bli månedens leser?

Vil du bli månedens leser?

Hello alle søte små. Som dere kanskje husker så har jeg hatt ukens leser i noen få uker nå, og jeg synes det var litt for ofte. Så fra nå skal det bli månedens leser istedet. Den som blir trekkt ut som måndenens leser vil få et innlegg her på bloggen. Hvis månedens leser har blogg, så kommer jeg til å linke bloggen i innlegget.

Vil du bli månedens leser?

Ukens leser

Hello alle søte små, Ukens leser er Emilie. Hun har sin egen blogg som du finner HER. Vil du bli neste ukes, ukens leser? Da må du kommentere innlegge.

Hva synes dere om ukens blogg?

Ukens leser

Hello alle søte små. Ukes leser er Tuva. Hun har en blogg som du kan finne HER. Vil du bli neste ukes, ukens leser? Da må du kommentere innlegge.

Hva synes dere om ukens leser?

Ukens leser

Hello alle søte små. Ukens leser er Saniem. Hun har også sin gen blogg som du finner HER. Hvis du vil bli neste ukes, ukens leser, så må du kommentere innlegget.

Hva synes dere om ukens leser?

Vil du bli ukens leser?

Hello alle søte små. Jeg er så takknemlig for alle de flotte leserne mine, så nå tenkte jeg starte med noe nytt. Jeg skal ha ukens leser hver uke. Ukens leser får et innlegg her på bloggen hvor jeg har et bilde og eventuelt linker til bloggen til ukens leser hvis den har blogg. Så hvis du vil bli ukens leser må du være aktiv her på bloggen.

Vil du bli ukens leser?