Spørsmålsrunde

Spørsmålsrunde

Hello alle søte små. Nå starter jeg i gang en ny spørsmålsrunde. Hvis det er noe dere lurer på er det bare å spørre. Jeg kommer ikke til å svare på upassende eller useriøse spørsmål bare så det er sakt. Utenom det så kan dere spørre meg om hva som helst.


Er det noe dere lurer på?

spørsmålsrunde - answers

Hello alle søte små. Her har jeg svart på noen av spørsmålene jeg fikk.

Hva gir deg motivasjon til å blogge?:)
Det som gir meg motivasjon til å blogge er feks. sider som weheartit med mye inspirasjon. Får det også av å lese andres blogger, og positiv respons fra leserne mine. Det er det som gir mest motivasjon til å fortsette bloggingen.

Hvilke tv-serier følger du med på og hva er favorittfilmen din? :-)
Jeg så på veldig mange serier før som the lying game, pretty little liars, gossip girl osv. Men i sommer har jeg fått helt hekta på Naruto, så da kutta jeg ut egentlig alle de andre ironisk nok. Favorit filmene mine er helt klart Kill Bill filmene. Bare elsker de.

 
Hvordan vil du beskrive deg med 5 ord? :)
Jeg vil si jeg er en omtenksom, rar, sprudlende person. Vet det bare var tre ord, men kom ikke på mer haha.

hva er du mest fornøyd med på din egen blogg?
Det jeg er mest fornøyd med tror jeg at jeg må si er bildene og hvor fint fargene og osv. går inn i designet.

Hvor er den grønne militær jakka fra ? Sykt fin !
Har kjøpt den fra army supply via Ebay.

hvordan ser drømme mannen ut og hvordan skal han være sånn personlighet aktig?
Haha morsomt spørsmål. Helt ærlig så har jeg ikke en spesiell "type" gutter jeg liker. Men jeg liker gutter som kan får meg til å le som jeg kan være meg selv med.

hva gjør du om ti år? :)
Om 10 år er jeg ferig utdannet frisør og stylist. Jeg jobber i et mote magasin som stylist, og gjør alt fra klær, hår og sminke til photoshooter og mote innlegg.


Hva synes dere om svarene mine?
Noe dere syntes manglet?

spørsmålsrunde - ask me anything

Hello alle søte små. Nå er det lenge siden jeg har hatt en spørsmålsrunde her på bloggen. Kommer til å svare på fleler av spørsmålene deres, så er bare å spørre i vei om det er noe dere lurer på om meg og bloggen min. Kommer ikke til å svare på upassende eller useriøse spørsmål bare så det er sakt. Utenom det så kan dere spørre meg om hva som helst.

Noe dere lurer på?

svar på spørsmålsrunde

Hello alle søte små. Her er svar på noe av det dere lurte på:)

1. Hvem er ditt stilforbilde?
Jeg henter inspirasjon til stilen min fra mange forskjellige steder. Men hvis jeg skal velge en person som stilforbilde, så velger jeg Whitney Eve Port. Har fulgt litt med på reality showene The Hills og The City. Elsker stilen hennes.

2.  noen gang gjort noe ulovlig ? :)
Hehe, hvem har ikke gjort noe ulovlig en gang i løpet av livet ;)

3. Har du noen favorittbutikker?
Ja. Liker veldig godt Bik Bok, Ginatricot, og H&M. Er der de fleste klærene mine er fra.

4. Hvordan sminker du deg? Bruker du lang tid på badet før skolen?
Jeg prøver hvertfall og sminke meg så jeg får "The natural look ". Jeg er hvertfall ingen morgenfugl, så er veldig trøtt når jeg ordner meg på morgenen. Bruker kanskje 30 minutter på å sminke meg. men i helgene når jeg får sove lenge bruker jeg kanskje ca 15-20 minutter.
Når jeg sminker meg, så smører jeg først huden min med fuktighetskrem. Så tar jeg på foundation. Tegner opp og forsterker øyenbrynene mine, så tar jeg på pudder. Mascara og vipper opp øyevippene. så sminke rjeg leppene mine, og hvis jeg føler for det, så tar jeg litt rouge i kinnene. Høres kanskje ut som jeg bruker mye sminke på huden, men gjør ikke det. Bruker bare litt så det ser naturlig ut.

5. Hvor er toppen fra?
Toppen jeg har på meg på headern min er fra Bik Bok.

6. Hva hadde du gjort om du hadde våknet som mann og måtte vært en mann i 72 timer?
Nei det vet jeg ikke. Trives ganske godt som jente. Som mann kan man jo ikke sminke seg eller ta på seg kjoler osv.. Så vet ikke hva jeg hadde gjort jeg, haha.

7. Hvilken musikk liker du best?
Jeg liker egentlig all musikk. Har egentlig ikke en spesiell sjanger jeg liker best. Men de sjangerne jeg liker best er vel r&b, pop og hiphop


8. Er du flink til å holde på hemmeligheter?
Jeg tror jeg er det. Hvis en av vennene mine fortelle meg en hemmlighet, så forteller jeg den jo ikke videre.

9.  Hvilke av vennene dine stoler du mest på?
De jeg stoler aller mest på er Trine, Laila og Maja. Jeg vet jeg kan stole på de. De er der for meg uansett hva som skjer. Er helt herlige jenter, og er utrolig glad i dem.

spørsmålsrunde - ask me anything

Hello alle søte små. Nå er det lenge siden jeg har hatt spørsmålsrunde her på bloggen, så nå var det på tide å ha en til. Dere kan spøre meg om hva som helst dere lurer på, men jeg svarer ikke på spørsmål som blir alt for personlige eller upassende. Bare så dere vet det. Da er det bare å spørre i vei:)

Svar på spørsmålsrunde

Hello. Nå kommer spørsmålene, og svarene på spørsmålene deres fra spørsmålsrunden.

1.  Hva liker du å gjøre i fritiden og hvem er dine bestevenner som du liker å henge med
( har de blogg )? :)

På fritiden like rjeg å være sammen med vennene mine, trene, høre på musikk, blogge,  og sminke meg. Høres kanskje litt dumt ut at noe av det jeg liker å gjøre på fritiden er å sminke meg. Men det er sant da. Pleier å gjøre det når jeg kjeder meg.  Mine bestevenner er Maja, Trine (Lise), Laila og Adrian. Trine (Lise) har en blogg som heter http://trinerustad.blogg.no/

2. Hvorfor blogger du?

Jeg blogger fordi det er noe jeg liker å gjøre. Så har jeg også fått positive tilbakemeldinger fra dere, og det gjør det morsomere. Det gjør meg også mer motivert til å blogge videre:))

3. Hva fikk deg til å begyne å blogge?

Det var egentlig et vanskelig spørsmål. Har hatt denne bloggen veldig lenge egentlig, men før pleide jeg nesten bare legge ut innlegg om mote og sminke. Husker egentlig ikke hva som fikk meg til å begyne å blogge.4. Hva vil du bli når du blir stor?

Når jeg blir voksen så vil jeg bli frisør og stylelist. Begynner faktisk på frisør linjen neste skoleår hvis alt går som planlagt. Så i 2016 eller 2017 er jeg helt ferdig utdannet. Jeg har lyst til å jobbe i et magasin da. Akkurat som hun ene fra The City. Være den personene som bestemer hva modellene i bidene skal ha på seg osv.

5. Favorittsang?

Jeg har flere favorittsanger. Rihanna  "talk that talk" og "you da one".  Enrique iglesias ft DEV   "naked". Lil Wayne  "how to love". Bruno Mars "It will rain, og Christina Aguilera "you lost me".  Elsker disse sangene!

6. Favoritt reisemål?

Har egentlig ikke noen bestemte steder jeg vil dra. Men jeg har lyst til å dra til et varm sted nå da. Er lei vintern nå, og vil gjerne ha sommer. Men har bestemt meg for at en gang i løpet av livet mitt så har jeg lyst til å dra til Paris.


7.  10 ting du liker / ikke liker ved deg selv.

Det å si hva jeg liker og ikke liker med meg selv er noe jeg egentlig synes er vanskelig, men skal prøve så godt jeg kan.
Liker ikke:
* huden/ hudfargen min
* låra mine
* øyenvippene mine
* føttene mine
* høyden min
Liker:
* ansiktet mitt
* kroppen min ( for det meste)
*  hårfargen min

8. Hvem savner du atm?

Det er flere personer jeg savner, men skal jeg velge å si en person så velger jeg å si Trine. Er utrolig glad i den jenta!

9. Beste du vet om?

Det beste jeg vet om er at folk duller med håret mitt. Elsker det, og tror ikke at jeg er den eneste.

10.  Yndligsmat?

Yndlinsmaten min er litt forskjellig. Men to ting jeg synes er veldig godt er kebab og yoghurt . Ikke sammen da, men tror nesten jeg spiser yoghurt  hver dag.


11. fav. blogg?

Mine favoritt blogger er tcmn,tuvaw, andreabadendyck,  kristinabauh, badly, Har også flere blogger jeg leser.

12. yndlingsantrekk?

Hvis jeg må velge, så tror jeg det blir jule antrekket mitt, og det antrekket med genseren fra Ginatricot. Elsker den gensern, og da blir det kanskje mer hverdags yndlingsantrekket mitt.

Fikk flere spørsmål om å lage sminkevideo, og det kan jeg sikkert lage må bare finne ut åssen jeg gjør det først. Men åssen sminke vil dere at jeg skal lage video om da? Hverdagssminke, festsminke?

Spørsmålsrunde - Ask me anything

Hello. Nå er det på tide for en spørsmålsrunde. Du kan spøre meg om hva som helst, men advarer om at jeg ikke kommer til å svarer på spørsmål som blir for personlige.

 

Så bare spør i vei:))