desember 2012

INNKJØP 29.12.2012

Hello alle søte små. Her er innkjøpene fra shopping turen på lørdagen.


Skjorte 149kr, og topp 99kr fra Bik Bok


Bag fra New Yorker 199kr.

Genser fra Gina Tricot 99kr.

Fit me foundation fra H&M til 149kr.

Hva synes dere?

OUTFIT 29.12.2012

Hello alle søte små. Her er outfitet mitt fra i går. Ble litt shopping, så innkjøpene kommer senere. Ikke glem spørsmålsrunden min. Er bare å spørre i vei hvis det er noe dere lurer på. Du finner spørsmålsrunden HER.
Her er gårsdagens outfit.

Hva synes dere om outfitet?
Har dere vært ute på shopping i romjula?

Spørsmålsrunde

Hello alle søte små. Nå starter jeg i gang en ny spørsmålsrunde. Hvis det er noe dere lurer på er det bare å spørre. Jeg kommer ikke til å svare på upassende eller useriøse spørsmål bare så det er sakt. Utenom det så kan dere spørre meg om hva som helst.


Er det noe dere lurer på?

OUTFIT 27.12.2012

Hello alle søte små. I dag har jeg vært på en liten shopping tur med Laila. Skal på sjopping på lørdagen og, så tar et innkjøps innlegg samlet da.
Her er dagens outfit.Hva synes dere om dagens outfit?

LIKE ME ON FACEBOOK

Hello alle søte små. Bloggen min har en egen side på facebook. Her skriver jeg oppdateringer om det skjer noe spesielt på bloggen som for eksempel konkurranser, måndens leser osv. Håper dere liker bloggen min, og vil like siden. Facebook siden finner du HER.

Hva synes dere om bloggen?

SOMETIMES THE MOST REAL THINGS IN THE WORLD ARE THE THINGS WE CAN'T SEE

Hello alle søte små. Tenkte å lage et innlegg med det jeg har fått til jul, men vil ikke "skryte" av det jeg har fått. Er veldig takknemlig for alt jeg har fått, og for den flotte familien jeg har. Det er mange som ikke har det like bra som det vi har det her, så er veldig takknemlig for alt jeg har. Tror det egentlig er mange som glemmer litt hva julen egentlig handeler om, for det handler jo egentlig ikke om gaver. Julen handler jo om kristendommen egentlig, og at Jesus som døde for våre synder ble født. Derfor er julen om å vise takknemlighet, omsorg og godhet. Og jeg tror at gavene er et symbol på dette. Vi gir jo en gave til de vi setter pris på, for at de skal vite at vi er takknemelige for å ha de i våre liv. Å ved det viser vi omsorg og godhet til de vi er glad i. Det viktigste med julen for meg er å tilbringe tid sammen med familien min, og vennene mine mine. Derfor er julaften så fin, for da er hele familien samlet på et sted. Synes det er så koselig. Så da vet dere hvertfall at jeg ikke "skryter" av det jeg har fått da. Synes det blir så feil å gjøre det, men her er hvertfall det jeg fikk på julaften.Hva synes dere?

1. JULEDAG

Hello alle søte små. Håper alle mine flotte lesere har hatt en fin 1. juledag. Jeg har hatt en koselig dag med familien min hvertfall.
Her er dagens outfit.Hva synes dere om outfitet?
Hvordan har deres dag vært?

JULEMORGEN

Hello alle søte små. Her er noen av bildene fra i går.

 Her er outfitet mitt fra julaften.Hva synes dere?
Hvordan har deres jul vært?

CHRISTMAS EVE

Hello alle søte små. I dag er det selveste julaften. Håper alle har hatt en fin jul. Kommer til å lage et innlegg om hvordan min julaften har vært, og hva jeg har fått. Blir mest sansynelig i morgen. Ønsker en god jul til alle mine søte lesere.

Hvordan har deres julaften vært?

OUTFIT OG INNKJØP 23.12.2012

Hello alle søte små. I dag er det dagen før den store dagen. Har egentlig fått gjort mye i dag. Har farget, bleket og stripet hår.Har vært den hjemme frisøren i dag. Er så deilig når de blir fornøyde med det jeg gjør og, men siden det er lille julaften måtte jeg nesten kjøpe meg et smykke til å ha til outfitet i morgen. Og da bar det ut på shopping. Jeg fant meg et smykke som passet fint til kjolen min på Bik Bok, og da fant jeg meg tilfeldigvis en genser i tillegg. Så ble litt mer shopping enn planlagt. Her er dagens outfit.


Genser fra Bik Bok til 149kr.

Smykke fra Bik Bok til 75kr.

Hva synes dere om outfitet, og innkjøpene?
Hvordan har deres dag vært?

BITTE LILLE JULAFTEN

Hello alle søte små. I dag er det bitte lille julaften. Dagen før lille julaften. I dag ble det siste julegave innkjøpet gjort. Dro til storbyn i Sapsborg med lillesøster på 15, så da ble hvertfall alle gavene ferdig. Er ikke alltid like lett å vite hva man skal gi bort i julegave, så er fint å kunne handle sammen med noen. Men når det kom til julerengjøringen var jeg på egenhånd. Fikk også tid til å ordne neglene mine i dag, så da er jeg nesten klar for jul.

Hvordan har dere bitte lille julaften vært?
Hva har dere gjort i dag?

christmas time

Hello alle søte små. Nå er det endelig slutt på alt stresset med skolen, så tenkte jeg skulle begynne å blogge igjen. Elsker denne førjuls tiden. Bake julekaker, pynte, og tilbringe tid sammen med familien. Her er det noen bilder fra den tiden som har vært.Hva synes dere om førjuls tiden?

Kalender

Hello alle søte små. Da har vi kommet til 2 desember, og andre luken på julekalenderen. Bik Bok har sin egen kalender hvor du finner et nytt tilbud bak hver luke. I dag var det 50% rabatt på alle kjoler. Da ble det jo til at jeg kjøpte meg en kjole. Elsker julekaldendere.

Hva synes dere om julekalendere?
Hvordan har deres dag vært?