desember 2011

New Year

Godt nytt år alle sammen! Nå er det snart nyttårsaften, å et nytt år. Så bestemte meg for å lage et innlegg om noen av antrekkene jeg har hatt i løpet av året.

1. Det første antrekket hadde jeg på meg når jeg skule shoppe. Jeg hadde på meg en hvit genser fra Cubus. Beige dressbukse fra H&M. Veske fra H&M. Høyhelte sko fra Beollezione. Fletebelte fra H&M. Perle øredobber fra Glitter. Og et familiearv smykke.

2. Det andre antrekket hadde jeg på meg en jumpinsuit fra Bik Bok. Høyhelte sko fra Beollezione. Svart armbånd fra Glitter. Gull øredobber, og et familiearv smykke. Det tredje antrekket hadde jeg på meg en beige cardigan fra H&M. Svart jeans fra Cubus. Et beige pannebånd fra H&M. Og perle øredobber fra Glitter.

3. Det fjerde antrekket hadde jeg på når jeg skule i bursdagen til Martine. Jeg hadde på meg en rosa kjole fra Bik Bok. Høyheltesko fra Beollezione. To hviter perlearmbånd fra Glitter. Og perleøredobber fra Glitter.

5. Det femte antrekket hadde jeg på meg på julaften. Da hadde jeg på meg en hvit kjole fra Bik Bok. Høyheltesko fra Beollezione. Og perle øredobber fra Glitter.

6.  Det sjette antrekket hadde jeg på meg en genser fra Ginatricot. Lyse jeans fra Cubus. Hello Kitty sokker fra H&M. Og perle øredobber fra Glitter.

7. Det syvende antrekket hadde jeg på meg en jakke fra H&M. Hvit genser fra H&M. Jeanse fra Lindex. Basketsko fra Eurosko. Et hjertesmykke fra BIk Bok. Og perleøredobber fra Glitter.

Hva skal du på nyttårsaften?

My Makeup

Ja i dag har jeg vært ganske travel, og ikke serlig kreativ. Så bestemte meg bare for å ta et innlegg om noe av sminken min. Vet jeg har gjort det før, men kom ikke på noe annet. Så har jeg jo litt ny sminke å da. Så da kan jeg jo begynne med ansiktssminken.  Jeg bruker en foundation fra Meybelline New York som heter Super stay 24h. Som er kjempe bra. Har brukt den i 1 år nå, og er kjempe fornøyd med den. Så har jeg et pudder fra Loreal Paris som heter True Match , men den bruker jeg ikke lenger da. Med tanke på at huden min er mørkere nå, og dette pudderet er veldig lyst så det passer ikke til hudtonen min leger. Men det er et veldig bra pudder, og er kjempe fornøyd med det. Så har jeg concealer fra H&M, som utrolig nok er bra. Men den sitter ikke på like lenge som dyre concealere da. Så har jeg et solpudder fra Artdeco. Kjøpte meg faktisk dette på lille julaften, men er fornøyd med det så langt da. Så har jeg mascara fra Meybelline som heter The one by one volum express. Ønsker meg en ny mascara for er ikke helt fornøyd med denne. Den var bra i begynnelsen, men nå er den veldig klumpete. Så er ikke så fornøyd med denne. Så har jeg en dipliner fra H&M.  Synes denne er ganske bra, så er fornøyd med den. Så har jeg en strek fra Nivea. Så har jeg en vippetang fra H&M. Denne bruker jeg ikke lenger, for det å vippe øyevippene ødelegger dem. Så jeg sluttet med det, men den er en bra vippetang da. Så har jeg mange forskjelige leppestifte. Men dem jeg er mest fornøyd med er leppestiftene fra Maxfaktor, og lipglossene fra Lip Smacker. Så har jeg et sminkesett fra Clairs. I dette settet bruker jeg egentlig bare den røde blushen. Men bruker noen av øyennskyggene innimellom.

Sånn ser jeg ut ferdig sminket.

Hva slags sminke har du?

Dagens Antrekk

I dag har jeg på meg en jakke fra H&M. En hvit genser fra H&M. Olabukse fra Lindex. Basketsko fra Eurosko. Perleøredobber fra Glitter. Hjertesmykke fra Bik Bok, og en diamantring fra BIK Bok.

Hva synes du om antrekket?

Innkjøp

Har shoppa litt med mamma i dag. Hadde nesten ikke noen olabukse igjen. Vet ikke hvorfor men to av buksene mine har blitt ødelagt nå i desember, så var på tide å kjøpe noen nye. Kjøpte meg tre bukser fra Lindex, men to av dem er sånne tights bukser og en er onkli olabukse da. Tights buksene er Detorit bukser, og ola buksa er Denim. Å alle disse 3 buksene betalte jeg 213kr for. Er sykt billig! Så kjøpte jeg meg også en ny jakke for halv pris på H&M. Den kosta egentlig 400kr, men kjøpte den for 200kr. Elsker salg! Så kjøpte jeg meg også en leppetusj fra Maxfaktor til 112kr. Den heter  Lipfinity lasting lip tint. Den er kjempe bra!Har du gjort noen romjuls innkjøp?

Dagen i Dag

Ja, skule jo vise hva jeg hadde kjøpt i dag, men det ble desverre ikke noe. Kanskje like greit når jeg nesten ikke har noe penger å shoppe for da. Kanskje jeg tar meg en liten shopping runde i januar istedet.  Jo så var jeg jo på sånn familie skøyte dag med kunstløp klubben da. Tok med meg lille søster da. Var koselig, men kan ikke regner som trening da. Men det var jo trening for lille Hannah da. Prøvde å lære henne å stå onkli på skøytene, og lærte henne en ting eller to. Ho følte seg som en onkli litten isprinsesse. Så fikk alle et lite Lip Smacker sett da. Da ble hvertfall Hannah glad. Nå sitter ho med lipgloss langt ned på haka.

En glad og sliten liten Hannah, som har fått seg ny lipgloss.

Hva har du gjort i dag?

Shopping Time

Nå er alt åpent etter jul igjen. Så da dro familien og jeg på storbyn får å shoppe litt. Kan vise senere hva jeg har kjøpt. Skal også på Sparta å stå på skøyter etterpå. Er sånn familie greier med kunstløp klubben. Her er et bilde av antrekket mitt i dag. Er litt dårlig kvalitet på det men.

Hva skal du i dag?

Love It

Bilder fra weheartit. Elsker weheartit!

Hva synes du om bildene?

Dagens Antrekk

I dag har jeg på meg en genser fra Ginatricot som jeg ELSKER! Olabukse fra Cubus. Hello KItty sokker fra H&M. Perle øredobber fra Glitter. Krone ring fra Glitter. Somerfugl ring fra Tyrkia. Enkle sølvringer fra H&M, og en gull ring fra Girl It.

Hva synes du om antrekket?

Benediktesfoto.blogg.no

Nå har hun startet sin egen fotoblogg! Takk for kommentarene! Dere fikk overbevist henne om å lage sin egen fotoblogg. Men hun har nettopp startet den da så det er ikke så mye å se på ennå da. Link til bloggen HER

Hva synes du om bloggen?

 

Nytt profilbilde!

Er så lei det gamle profilbildet mitt, så bestemte meg for å få meg et nytt. Har lagt ut dette bildet før. Det var et av bildene i innlegget "The big day". Dette bildet er tatt uten blitz da, for jeg tok bildet av meg selv i speilet. Så er ikke så sikker på det, men kuttet det og redigerte det i Picnik.com. Som er den siden jeg bruker når jeg redigerer bilder. Men er jo ikke noe prof på dette. Er egentlig et veldig uteknologisk menneske. Synes det og jobbe med teknologi innkludert pcen er vanskelig. Litt teit men, men. Så hvis dere har noen tips til hvordan jeg kan få bloggen til å se bedre ut osv, så setter jeg pris på det for synes det er vanskelig igjen. Som eksempel hvordan jeg får innleggene til å bli store å på midten av skjermen da hvis dere skjønner hva jeg mener. Å hvordan jeg kan legge inn youtube videoer å sånnt. Er ganske hjelpesløs når det kommer til teknologi ja. Men det ble hvertfall et nytt profilbilde da.

Hva synes du?

The big day

Hadde en kjempe fin dag i går. Elsker julaften. Da sitter søstrene mine og jeg i pysjen og ser på julefilmer på NRK super å spiser gosteri til kl2. Det er så koselig! Så på kvelden spiser hele familien middag sammen. Men i år dro familien til Ålesund, så vi var med noen familievenner istedet. Men det var koselig. I år hadde jeg på meg en hvit kjole fra Bik Bok. svarte høyheltesko fra Beollezione. Hudfarget strømpebukse fra Lindex. Hvite perleøredobber fra Glitter. Hadde også røde lepper og negler.

Årets Julaften antrekk

Her er noen bilder fra i går

hah, vakkert bilde av Caroline og meg.

Julenissen jo:))

Her er noen av gavene jeg fikk i går

Er kjempe fornøyd med alle gavene!:))

Hvordan var dagen din?

Ny Header

Gamle headern:

Nye headern:Tusen takk til fotografen min Benedikte. Benedikte er min "egene personlige fotograf". Hun er lille søstern min se, og hun har ambisjoner om å bli fotograf. Selv synes jeg hun er en veldig talentfull fotograf. Har sakt til henne at hun burde lage en fotoblogg, men hun føler at hun ikke er flink nok enda. Hadde vært fint om dere kunne si deres meninger om bildene hun har tatt. Det vil kanskje overbevise henne om å lage en fotoblogg.

Hva synes du?

Siste julehandel

Nå har jeg gjort siste julehandel. Ble en litten julegave til meg selv da. Kjøpte meg solpudder fra Artdeco, og så kjøpte jeg Moroccanoil til mamma. Moroccanoil er hårolje man påfører i håret etter man har dusjet. Den gjør håret ditt glatt, så den er veldig fin for folk som er hårskjære. Solpudderet kostet 200kr og håroljen kostet 300kr.

Har ikke prøvd dette solpudderet før, men dama som jobbet på esthetique sa at den var veldig bra. Så får bare stole på det hun sa.

Hva har du gjort i dag?

Red Nails

Hello,

Hadde tenkt å blogge tidligere i dag, men har farga håret til mamma så har ikke fått tid til det. Å nå er det ikke no snø ute heller. Regna i går, så blir nok ikke noe hvit jul nei. Men lurte på om det er noen andre som gjør det samme som jeg. For dere skjønner at når jeg sminker meg på morgenen så hører jeg på musikk på spotify. Men jeg hører kansje bare på 2 sanger da, som jeg spiller om og om igjen. Gjør du det samme? Nå har jeg dilla på Fashion av Lady Gaga, og Got 2 Luv you av Sean Paul og Alexis Jordan. Men dette betyr jo at jeg blir sikkelig fort lei av sangene å da, så da begyner jeg å høre noen andre sanger om og om igjen. Er egentlig ganske rart, men men. Hvem er yndlingssangene dine?

Så har jeg malt neglene mine røde. Som dere kansje har lagt merke til er rød en farge jeg er ganske glad i. Så skal jeg ha på meg hvit kjole i morgen, så synes hvit og rød er veldig fine sammen.

 

Er ikke så flink til å male dem selv da men. Hva synes du?

Red nails hot or not? 

Snart Salg

Gleder meg til romjuls salget! Elsker å shoppe, og serlig på salg! Finner alltid så mye fint på romjuls salgene. Vet ikke om mange jenter som ikke liker å shoppe.

haha, bilde texten er litt true. Blir faktisk glad av å shoppe på salg. Egentlig av å shoppe i det hele tatt.

Gleder du deg til romjuls salget?

Endelig!

Endelig så er det snø! Dette har jeg venta på lenge. Det snøde litt tidligere i desember å, men den forsvant etter noen dager. Så håper denne snøen holder seg hvertfall til julaften. Det er ikke onkli jul uten snø. Å av en eller annen merkelig grunn så er det også mindre kaldt når det er snø enn når det ikke er snø.  Så er det også endelig ferie! noe jeg  også har venta lenge på.  Endelig så er første skole termin over. Synes det har tatt utrolig lang tid, for dette halvåret har følt ut som et helt år. Nå er det bare et halvt år igjen så er det sommerferie.

Hva synes du om snø?

Love Nelly

Her er noen fine plagg jeg fant på Nelly.com. Liker disse plaggene veldig godt då bestemte meg for å dele de med dere. Likte alle plaggne, men synes den røde kjolen var finest. Utrolig fin rødfarge. Nelly har kjempe mye fint, så vis du liker og handle på nettet så anbefaler jeg Nelly. Link til Nelly HERLink til plaggene her:

Jumpsuit

Agata Dress

Crepe Party Dress

Hvem likte du best?

Nye skøyter

I dag skal jeg ha på de nye skøytene mine, for aller første gang. Gleder meg! Håper det går bra. Satt på jernet på dem i går. Det tok 3 timer! Det er mye tid til bare 2 skøyter, så får håpe at de sitter bra på. Vil ikke sette dem på igjen.  Med de forje skøytene mine tok det lang tid å gå dem inn. Å det å gå dem inn kan være veldig vondt. Av de forje søytene mine fikk jeg gnagsår og hadde vondt i føttene lenge. men de nye skøytene er Edea, og de formes anderledes på foten. For alle skøyte merker har forskjelige form til foten. Så håper de sitter bedre på foten min enn de forje.

Hva skal du i dag?

Pepperkakehus

Har satt sammen og pyntet pepperkakehus. Dette er en av min families juletradisjoner, og sette sammen pepperkakehus. Å knuse det 1 juledag. Men vi lager aldri huset selv da. Kjøper delene i butikken, haha. Elsker denne tradisjonen for det er så gøy pynte det sammen med søstrene mine. Vår pynte metode er og ta masse melis å nermest kaste på nonstop og seigmenn. Endte opp med og ha melis over hele meg.  Sånn så det ut før vi begynte og pynte det.

haha, man ser nesten ikke at det er et hus lenger.

Hvilke jule tradisjoner har du?

My Makeup Bags

Her er sminke bagene mine. Den jeg bruker mest er en KMS bag. Denne fikk jeg i arbeidsuka i 10 klasse. Når jeg jobbet på Frisør1. Da fikk jeg med en hårspray, hårvoks, shampo og balsam. Elsker dette merket for det er så bra og produktene lukter så godt å. Som eksempel kan jeg bruke hårsprayen. Håret mitt er jo veldig glatt og holder ikke på noe når jeg krøller det. Men til skoleballet så krøllet jeg det og sprayet det ned med KMS hårsprayen, og da hadde jeg krøller til dagen etter. Å i tillegg så kjenner du ikke at du har hårspray i håret, og så luktet den jordbær. Så produkter fra KMS anbefaler jeg. Denne baggen fra KMS er så fin fordi den er så stor, og har veldig bra kvalitet. Det eneste er at denne bagen er lenger i høyden enn breden og dette kan være ganske upraktisk når jeg bruker den som sminke bag da.

Jeg har også 2 andre sminke bager. En liten rød fra Diore som jeg bruker ofest når jeg bare skal ha med meg litt sminke som foreksempel på skolen. Så har jeg også en annen som jeg har hatt i noen år, men jeg husker ikke hvor jeg har fått den fra da. Denne bruker jeg som oftest som reisebag.

Hvordan sminke bag har du?

Vant Julequiz!

I dag har jeg hatt en kjempe fin dag. Vi har lagd julepynt og spist pepperkaker. Å i fagtimene har jeg bare chillan med Laila og Trine. Så hadde vi en julequiz i engelsken da hvor vi kunne vinne en godtestrømpe.  Det var mange forskjellige spørsmål alt fra gamle sanger til geografi. Det eneste jeg var 100% sikker på var riktig av spørsmålene var at Kvikk lunsj var en tur sjokolade. Å likevel fikk jeg alle riktig! Å vant godtestrømpa. Det kaller jeg flaks!

Hva har du gjort i dag?

Want

Har sikkelig lyst på sånn glitter og diamant deksel til iphone. Fant tre som jeg syntes var sikkelig fine, men likte den rosa best. Men det er kansje ikke en overraskelse siden jeg er en sånn "rosa jente".  Fant dem på en engelsk/amerikansk side. Link til siden: HER

Link til dem her:

Purple Heart


Pink Rose


Bubble

Hva synes du?

Jule showet

Jeg sa jo at jeg skule lage et innlegg om juleshowet, men fikk desverre ingen bilder fra det. Men jeg kan jo fortelle hvordan det gikk da. Jo dere så jo hva jeg hadde på meg i det forje innlegget som det snart var juleshow. De "vingene" jeg hadde på da. Den ene mista jeg under showt, så jeg fikk helt panik å glemte hva jeg skule gjøre. Så det første nummeret gikk ikke så bra. Men i det andre glemte jeg noe å, men det var bare en ting så bar ikke så farlig. Det var utrolig gøy da, og alle var super flinke.

Så fikk vi også godtepose av nissen. Haha spiste opp nesten alt i går, så det ble bilde av en ganske tom godtepose.

Hva gjorde du i går?

Lik meg på Facebook

Hei! nå har jeg laget en facebook side til bloggen min. Så nå er det bare og like i vei. Husk at jeg aldri har laget en facebook side før, så noen tips hadde vært veldig fint.

For å komme inn på facebook siden til bloggen min trykk HER
Er veldig takknemelig for alle som liker!

Snart Juleshow

Nå er det snart juleshow. Skal lage et innlegg om juleshowt etterpå eller i morgen. Og er er en smakebit. Det er kostymet til Silent Night nummeret. 

 

Nelly Shoes

Fant noen kjempe fine sko på Nelly.com istad. Alle tre er kjempe fine, men liker Nia skoene best.  Det er sånne sko jeg ønsker meg bare i svarte. Elsker sko! Trykk på linkene under skoene på bildet så kommer de opp.


Nelly trend/ forget your boyfriend      Nia/ Nelly shoes        Low Clara/ Nelly shoes

Hva synes du om skoene?

Snart trening

Snart tid for trening. Går jo på kunstløp, så skal til Stjernehallen i Fredrikstad på generalprøven til juleshowet. Så jeg er litt nervøs for føler at jeg ikke kan showene jeg skal være med i onkli.  Men, men går nok bra får vi håpe.Hva trener du?

Nei! Skjolder!

Har brukt Piz Buin self tanning lotion colour dial i to dager nå, og har allerede fått skjolder! Dette er seriøst kjipt! Hvordan skal jeg liksom få bort skjoldene?

Hjelp meg! Hvordan fjerner man skjolder?

Pepperkake hjerte


Idag har vi pynta pepperkake hjertene våre. Utrolig koselig og pynte dem mens man hører på jule musikk. Elsker jula!

                                       Er vi ikke flinke.

Jule følese!

Nå har vi hentet inn jule følesen. Har pynta klart til jul nå se. Er bare juletreet som mangler. Elsker det når det er fint å pyntet til jul! Det er så koselig!

 

Gleder du deg til jul?

Christmas Shopping

Har vært på jule shopping med Maja.  Det er så koselig når de pynter så fint til jul. Får sikkelig julefølese. Elsker shopping i jula, for det er så koselig med all julepynten og julesangen i butikkene.

 Så kjøpte jeg også en før julegave til meg selv da.  Kjøpte meg Piz Buin self tanning with lotion and colour Dial. Det er en av selvbruningene dere anbefalte meg, så jeg skal prøve den. Den har flere forskjelige farge leveler eller hva jeg skal kalle det da. Sånn at man kan besteme hvor brunt man vil ha det. Det står på pakka at man får Georges natural color, så vi får krysse fingrene for at det er sant da.

 

Så fikk jeg også nye skøyter i dag. Kan denne dagen bli noe bedre!

 

Det er Edea skøyter, med 5 stjerner.  haha som du ser så har jeg ikke skrud på jernet ennå da.

Gaming Time!

Nå er det midtime å da er det gaming time med Laila og Adrian pusene. Gamer sushi cat og robot unicorn attack. Kos!

Pepperkaker

I dag var det bake dag. Bakte pepperkaker med familien. Var koselig, men spiste nesten mer deig enn jeg lagde pepperkaker :L Det er bildet av lille søstra mi Hannah Pernille.


                 Har sikkelig julefølese nå. Gleder du deg til jul?

Summer Glow

Jeg har prøvd fo Dove summer glow i 3 uker nå. Den første uken synes jeg den var kjempe bra. Jeg fikk farge og den ga fuktighet til huden min. Men utover den andre uka syntes jeg fargen forsvant, så jeg smørte på mer en det jeg hadde gjort før da. Og da fikk jeg skjolder på halsen og øyenbrynene mine begynte og bli litt orange. Så jeg har tenkt til å bytte til en annen selvbruner, men vet ikke hvem som er bra. Så jeg lurte på om dere har noen å anbefale meg.

Vet dere om noen bra selvbruninger?

Inspiration

Her er noen inspiasjons bilder fra weheartit.com . Elsker weheartit.com det er så mange fine bilder der.  Dette er noen inspirasjons bilder til nye antrekk.

Spirited away

Skal se på verdens søteste film. Spirited away er en japansk animert fantasi film laget av  film laget av Hayao Miyazaki. Beskrivelsen av filmen på bak siden var sånn:

midt i at hennes familie flytter til forstaden, vandrer en mutt 10-år gammel jente inn i en verden styrt av ånder, hekser og monstre, der mennesker blir alle forvandlet til dyr, og et badehus for disse skapningene.

Synes egentlig det var en ganske dårlig beskrivelse av filmen. Men det er en film som er veldig vansklig å beskrive å. Man må liksom se den selv for å skjønne det. Men det er hvertfall en kjempe søt film som jeg kan anbefale og se.

it's Friday

Verdens lengste fredag! Denne dagen har gått så sakte. Gleder meg til juleferien! orker ikke skole mer. Brukte den nye diplinern min i dag da. Den var ganske vanskelig å ta på fordi jeg aldri har brukt den før. Så fikk på enten for mye eller for lite, så endte opp med og ta av og på igjen og igjen. Liker det bedre når man har brukt den en stund så det ikke kommer for mye på, men men. Er fint og ikke måtte skrape langs kanten på den da for å få noe på

 

Hvordan har du opplevd det når du har begynt og bruke ny sminke?

Fest kjoler fra Nelly

Noen fine fest kjoler fra Nelly.com. Disse kjolene passer godt til jul og nyttår.

                                 Hva synes du?

Fargesymbolikk

Har hatt hjemme oppgave i blomsterdekoratør i dag, og lærte noe nytt. Det var en oppgave om fargesymbolikk så jeg søkte på nettet da. Så fikk jeg opp hva de forskjelige fargene betyr. Å noen av dem ble jeg ganske overrasket over.

Orange:  Glede, livsglede, aktivitet, vennskap og uro.

Gul: Sol, lys, varme og glede, energi, misunnelse, bitterhet og hat.

Rød: Kjærlighet, kraft, energi, mot, vilje, krig og revolusjon.

Purpur: makt, ære, prakt og kongelighet.

Lilla: mystikk, ettertanke, anger, bot, oppgjør, frustrasjon og uro.

Blå: trofasthet, sannhet, håp, tro, fred, harmoni, evighet, ensomhet og tungsinn.

Grønn: vekst, frodighet, framgang, håp, harmoni, omsorg, og løgn.

Gull:  guddommelighet, herlighet, makt og ære.

Sølv: renhet og uskyld.

Hvit: renhet og uskyld.

Svart: stil, eleganse, sorg, lidelse, død, mørkhet og tomhet.

Grå: ro, lidelse og tristhet.

Brunt: fruktbarhet, frodighet, forråtnelse, undergang og død.

Vinterns første snø!

I dag kom vinterns første snø i Sarpsborg.  Nå er det onkli Desember og jul! Elsker snø i Desember for da får man sikkelig jule følese. Håper det kommer til å snø mer, og bli en hvit jul.                       Hva synes du om snøen?

Chic


Rommet mitt                                     Hva synes du?

My makeup

Her er noe av sminken min. Dette er mest av det jeg bruker til dagelig.

Morgen trening

Var på morgentreningen fra 9-10 i dag. Er litt rart hvor deilig det er og trene om morgenen.  Hadde is trening så var noen fall, men synes det var en veldig bra trening. En fin måte å starte dagen på.

                Ha en fin lørdag videre.

Fredags kos

I dag er det fredag! Å endelig tid for og slappe av.  Kosa meg sammen med lille søstra mi når jeg kom hjem fra skolen i dag.  Vi åpna julekalenderne våre, og hun endte opp med og spise kalender godisen min. Men er så glad i ho så det gjore ikke noe. Vi skal kose oss vidre med de 200 nye kanalene vi har fått i dag. Ha en fin fredag vidre.

Dagens antrekk

I dag har jeg på meg en stor T-shirt fra Ginatricot. Svart jeanse fra Cubus. Og mine favoritt ørdobber. Som er de stor perleøredobbene mine fra Glitter. Har hatt dem i 4 år nå. Elsker dem  og bruker dem nesten hver dag.

                                       Hva synes du?

Passion for Fashion


Skjønnhet

Noe jeg har lurt på er hva er skjønnheten ved lange øyevipper? Og hvordan får man det? Dette er kansje spørsmål du har spurt deg selv å. Hva er det som gjør at lange øyevipper er så vakkert? Når jeg søkte på "øyevipper" på google så kom det opp om øyevipper på kjeringråd. Dette er en del av artikkelen.

"Lange øyevipper har alltid vært sett på som et tegn på femininitet og skjønnhet i de fleste kulturer. Naturlig sett er de ment til å beskytte øynene fra avfall og til og brukes som en sensor om at noe kommer for nært øyet."

Dette med at lange øyevipper er vakkert har tydelighvis fulgt oss fra langt bak i tid. Men dette svarer ikke på åssen vi kan få lange øyevipper. De fleste jenter er opptatt av utseende sitt, og liker og føle seg vakkre. Så hva skal vi jenter som har korte øyevipper gjøre da? Nesten det eneste tipset som fantes var falske øyevipper. Men dette er selv noe jeg synes er et tråki valg. Når jeg setter på øyevipper kan jeg bruke 30-40min for å bare sette dem på. Og dette orker jeg ikke om morgenen. Et annet tips jeg fant var vaselin, men dette er jeg ikke helt sikker på om fungerer.

For jeg er så heldig og være den eneste av søstrene mine som har korte øyevipper. Begge søstrene mine har lange vakkre øyevipper. Mens jeg fikk korte. Før vippet jeg dem opp, men det endte opp med at jeg brakk dem. Å at jeg gikk rundt og så meg i speilet hele tiden for og skjekke om dem fortsatt gikk oppover. Dette er veldig slitsomt. Å jeg tror ikke jeg er den eneste som har opplevd dette. Vil gjerne ha lange øyevipper men vet ikke hva som funker.

Har du noen bra tips om hvordan man får lange øyevipper?

Desember innkjøp

Shoppa litt med maja i går. Kjøpte meg ny lommebok på H&M til 30 kr. Måtte bare ha den! Elsker rosa og glitter! Så kjøpte jeg meg en T-shirt på Ginatricot på salg til 50kr. Synes den var søt, og så er den rosa.

Desember

I dag er det endelig første desember! Nå er det jul! Elsker juletiden den er så koselig. Med julekalender og kos hver dag. Ønsker alle en god første desember.