november 2012

keep calm it's friday

Hello alle søte små. I dag har jeg hatt kunde på skolen for første gang. Jeg fikk en mann, og jeg hadde ikke begynt og klippe mannedukke hodet enda. Var skummelt først, men gikk greit. Brukte en og en halv time på å klippe, og vaske håret. Synes det gikk fort, og ble den første som var ferdig med kunden sin. Det som var mest viktig var jo at han ble fornøyd med håret sitt, og da ble jeg litt stolt av meg selv. Etter juleferien skal vi ha kunder hver fredag, så kommer forhåpentligvis til å bli bedre med kunder. Jeg fikk også produktene jeg hadde bestilt i dag. Fikk Paul Mitchell Expressstyle hold me tight hårspray, Moroccanoil treatment olje, Moroccanoil moisture repair conditioner og shampoo, Moroccanoil frizz control og Paul Mitchell Expressstyle hot off the press varmebeskyttende. Blir morsomt og prøve ut.

Har dere prøvd noen av disse produktene før?
Hvordan har deres dag vært?

Vil du bli månedens leser?

Hello alle søte små. Som dere kanskje husker så har jeg hatt ukens leser i noen få uker nå, og jeg synes det var litt for ofte. Så fra nå skal det bli månedens leser istedet. Den som blir trekkt ut som måndenens leser vil få et innlegg her på bloggen. Hvis månedens leser har blogg, så kommer jeg til å linke bloggen i innlegget.

Vil du bli månedens leser?

Innkjøp

Hello alle søte små. I dag har jeg vært på shopping med Laila, Trine og Maja. Fant meg noe fint på salg på Bik Bok.

Hva synes dere om innkjøpene?

Same shit different day

Hello alle søte små. Nå er jeg hvertfall ferie klar. Er så lei skolen. Bussen min kom for sent i dag, så kom for sent til skolen. Er så lei buss. Noe å se fram til er gave shopping med jentene mine i morgen. Noe dere gleder dere til?
Her er gårsdagens outfit.

Noe dere gleder dere til?
Hva synes dere om outfitet?

Monday wants

Hello alle søte små. Da var det mandag igjen, og nok en start på en ny uke. Heldigvis er det snart ferie. Gleder meg sånn til juleferien. Blir deilig å bare slappe av, og ikke måtte bekymre seg over prøver og innleveringer på skolen.
Her er noen av mine wants fra Madlady.

                  Jeansskjorte                                            Kjole                                                           Jakke  

Hvordan har deres mandag vært?   
Hva synes dere om wantsene?

saturday outfit

Hello alle søte små. På lørdagen gikk det faktisk rett fra barneselsakp, for min lille søster. Til bursdagsfesten til venninen min Silje-Marie. Var en slitsom, men koselig dag. Noe som overrasket meg var faktisk at jeg fant fram kvelds outfitet samme dag som jeg skulle dra. Vanligvis finner jeg det fram i hvertfall en uke før. Er nok enda en sånn jente greie, for vet at jeg ikke er den eneste som finner fram fest outfitene flere uker før. Har allerede planlagt hva jeg skal ha på meg til jul. Her er lørdags kveldens outfit.

pleier dere også å finne fram fest outfitene deres flere uker før?
Hva synes dere om outfitet?

Snart ny header

Hello alle søte små. I dag har jeg hatt en headershoot, så blir nok en ny header snart. Er så lei den gamle headern min.

Hva synes dere om den nye headern?

Quotes

Hello alle søte små. Beklager for den dårlige bloggingen i det siste.Skal skjerpe meg, men aner ikke hva jeg skal blogge om. Noen som har noen hjelpsomme forslag? Her en noen quotes fra weheartit.

Hva synes dere?
Hvordan har uken deres vært?

bukse fra junkyard

Hello alle søte små. Kjøpe meg for noen dager siden en bukse fra Junkyard. Kjempe fin bukse, men problemet var at jeg ikke hadde forstått størrelsene. Så den var litt stor da kan man si. Så blir vel å ta den i tørketrommelen, så den krymper litt.

Hva synes dere om Junkyard?
Hvordan har deres dag vært?

Outfit 19.11.2012

Hello alle søte små. Aner ikke hva jeg skal blogge om. Noen forslag?
Her er gårsdagens outfit.

Hva synes dere om outfitet?
Hva vil dere at jeg skal blogge om?some inspiration

Hva synes dere?

Ukens leser

Hello alle søte små, Ukens leser er Emilie. Hun har sin egen blogg som du finner HER. Vil du bli neste ukes, ukens leser? Da må du kommentere innlegge.

Hva synes dere om ukens blogg?

keep calm and dream on

Hello alle søte små. Hadde en koselig morgen hvor jeg våknet kl 10:00 til herlig frokost, og Fairy Tail. Deilig å kunne sove lenge før jeg skulle ut i salongen. Og snart er det jul å! Gleder meg sånn til jul og juleferien. Kommer til å bli koselig å se hele familien igjen. Trenger litt ferie nå.

Hvordan har deres dag vært?
Noen andre som også gleder seg til jul?

Crying out your name

Hello alle søte små. Aner ikke hva jeg skal blogge om. Noen forslag? Tenkte å vise dere en sang som jeg synes er fin.

Crying out your name av Loreen

Hva synes dere om sangen?
Hvordan har deres dag vært?

Ønskeliste

Hello alle søte små. Beklager at jeg ikke har blogget på noen dager nå, men har ikke vært helt i form så har ikke hatt ork til å blogge. Men nå som det er snart jul tenkte jeg at jeg kunne lage en ønskeliste over hvertfall hva jeg ønsker meg til jul. Her er mine jule ønsker.

  • Paul Mitchell produkter. Har hatt lyst på noen av Paul Mitchell produkter en stund nå, og hårprodukter er jo en veldig fin gave å gi til jul.
    Hold Me Tight hårspray, Forever Blonde shampoo, Forever Blonde Conditioner, Worked Up varme beskyttende
  • Loverdose parfyme fra Diesel.
  • Rosa Nike running shoes.
  • Sminkebag fra Lulu's.
  • Moroccanoil Frizz Control.

Hva synes dere om ønskelisten?
Har dere laget dere en ønskeliste enda?

Ukens leser

Hello alle søte små. Ukes leser er Tuva. Hun har en blogg som du kan finne HER. Vil du bli neste ukes, ukens leser? Da må du kommentere innlegge.

Hva synes dere om ukens leser?

Innkjøp

Hello alle søte små. I dag var det 50% på hele Bik Bok, så tok meg en tur innom etter jeg var ferdig i salongen. Kjøpte meg en topp som jeg har hatt lyst på en stund nå. Kostet 199kr, men kjøpte den for 99kr. Elsker den!

Hva synes dere om innkjøpet?
Hvordan har deres dag vært?

New in - pink shoes

Hello alle søte små. I går fikk jeg skoene jeg har ventet på i åtte uker. Trodde de aldri kom til å komme fram. det første jeg så når jeg åpnet esken var at det var feil farge! Jeg bestilte et par som var mørk kirsebær rosa, men fikk et par som var lyse rosa. Etter å vente i så lang tid, og så få feil farge da kan man si at jeg var litt sint. De var ikke stygge de jeg fikk, men de var jo ikke det jeg forventet eller det jeg betalte for.

Hva synes dere?
Hvordan har deres dag vært?

Outfit 06.11.2012

Hello alle søte små. I morgen er det yrkesmesse i Kongstenhallen i Fredrikstad. Vi har jobbet hele forje uke, for å gjøre oss klare til denne messa. Vi på frisør skal ordne hår til modeler, så det skal bli en catwalk hvor modelene skal gå. Temaet er 60-tallet, så blir mange slike sveiser på catwalken i morgen.
Her er gårsdagens outfit.Hva synes dere om outfitet?
Skal dere på yrkesmessa i morgen?

monday wants

Hello alle søte små. Her er noen av mine wants fra Madlady. Elsker denne siden. Er utrolig mye fint der.

             Cat eyes top                                            Ebba skjorte                                           Prescilla baseball jakke

Hva synes dere om wantsene?     

halloween party

Hello alle søte små. I går var jeg på halloween festen tilTrine. Tok ikke så mange bilder, men her er hvertfall noen bilder fra festen i går.Hvordan synes dere om bildene?
Har dere vært på halloween fest?

Ukens leser

Hello alle søte små. Ukens leser er Saniem. Hun har også sin gen blogg som du finner HER. Hvis du vil bli neste ukes, ukens leser, så må du kommentere innlegget.

Hva synes dere om ukens leser?

girly things

Hello alle søte små. I dag har jeg vært på praksis jobben min, så blir et Girly Things innlegg i dag. Her er noen Girly things quotes som jeg synes var fine. Kjenner meg igjen i alle, så tenkte kanskje dere ville kjenner dere igjen i de å.

Noen som kjenner seg igjen?