november 2011

weheartit


Får ikke sove!

Nei nå er det en av de nettene igjen. Jeg er sykt trøtt men klarer ikke sove. Hva skal man gjøre? Kommer til å være sykt trøtt under blomsterdekoratør prøva i morgen. Da går det nok "kjempe bra!"  Ønsk meg lykke til for det kommer jeg til og trenge!

Frisør

Nå har vi begynt med en ny oppgave på skolen. Da skal vi velge det yrket vi vil ha, og lage en t-shirt inspirert av det yrket. Jeg valge frisør, for det er det jeg går her for å bli. Så vi har laga et tanke kart over alt innen yrket frisør. Og nå leter jeg etter inspiasjon til skisser.  Her er et av inspirasjons bildene jeg fant på weheartit.

Bursdags antrekk

På fredag dro jeg i bursdagen til Martine. Å  dette var antrekket mitt. En lyserosa kjole. Med lyserosa blomstermønster i midjen, og små lyse rosa perler. Fra Bik Bok. To hvite perle armbånd fra Lindex. Et par store hvite perle øredobber fra Glitter. Og et par høyhelte svarte sko fra Beollezione.

 Hva synes du om antrekket?

Study Day

I dag er det min Study Day. Har Naturfag prøve i morgen, og blomsterdekoratør prøve på tirsdag. Så nå blir det mye lesing i dag!   I naturfagen har jeg om Næringsstoffer og fordøyelsen. Det er 37 sider det i bare naturfag. Og så har jeg 17 sider og lese om blomsterdekoratør. Så er det jo meninga og huske alt jeg har lest etterpå, så ønsk meg lykke til for det kommer jeg til og trenge!

Konkurransen

Her er det noen bilder fra konkurransen i Sparta Amfi 26/11-2011.Want!

Har sikkelig lyst på Iphone 4 med rosa glitter deksel!

Kommer nok ikke til og blogge mer i dag eller før kvelden i morgen. Har det ganske travelt resten av dagen, og så er det konkurranse i morge. For dem som vil se så begyner det kl 9 på morgenen i Sparta Amfi i Sarpsborg.  Jeg skal blogge om konkurransen, men det blir mest sansynelig på lørdag kveld. Så hade så lenge.

Gave tips

Jeg vet at det er noen som synes det er vanskelig og finne ut hva man skal kjøpe i gaver til jul. Så tenkte jeg kunne komme med noen tips om hva jeg synes er den perfekte gaven og gi bort.

Til Vennine:

Til en vennine kan den perfekte jule gaven være lipgloss. Alle jenter liker og pynte seg og gjøre seg litt fine, og derfor er dette en perfekt gave. For lipgloss er en ting de fleste jenter alltid har med seg! Inkludert meg selv. Jeg går ikke ut av døra på morgenen hvis jeg ikke har med meg lipglossen min. Hvis du skal kjøpe lipgloss i gave kan det også være lurt og kjøpe en med en livelig og leken farge, for da blir det med en gang en morsomere gave.

 
En annen gave som kan være perfekt for en vennine er ringer. Alle jenter liker ringer. Ringer kommer i forskjelige former og farger akkurat som jenter. Du vil garantert finne en ring som passer personligheten og stilen til vennina di. Og derfor synes jeg og gi en ring kan også være en ganske personelig gave.

  

Til Mamma:

Til Mødre kan vesker være den perfekte gave. Mødre er jo jenter og jenter elsker vesker. Og en veske er jo ganske personelig. Veska di er jo der du har alle dine personlige eindeler. En veske kan jo også fortelle mye om den personen som eier den. Og ved og gi mamman din en veske som er fin og passer til hennes stil og personlighet. Viser du henne hvor godt du kjenner henne og hvor mye hun betyr for deg.

En annen gave som passer perfekt til mødre er sko. Et eksempel er min egen mor. Hun elsker sko og får aldri nok av dem. Når man kjøper et par sko til moren sin blir det litt av det samme som og kjøpe en veske. Man viser henne hvor godt du kjenner henne og hvor glad du er i henne. Et tips er og kansje kjøpe et par sko i favorit fargen hennes. For da blir det mer personelig.

 

Til Pappa / kjæreste:

Pappa og kjærste er jo gutter begge deler så det går jo for mye av det samme. Selv synes jeg denne var den vanskligste og finne ut gave til. Men en fin gave og gi kan være parfyme. For dette er jo et produkt man bruker mye av i hverdagen. Og de fleste bruker jo parfyme for å lukte godt. Så detter kan være en veldig fin gave og gi. Og den er jo personlig og, for når du kjøper parfyme viser du jo at du kjenner dem godt og vet hva de liker.

En annen gave som kan være veldig fin og gi er en skjorte. For det er jo jul og da pynter man seg litt. Så dette kan være en veldig praktisk gave og gi. Når du kjøper en skjorte viser du jo i tillegg at du kjenner han og stilen hans godt. Og vet hva han liker å ha på seg.

Jeg vet selv at dette og kjøpe inn julegaver kan være veldig vanskelig, så håper tipsene mine hjalp. Hvis du også har noen gode julegave tips kan du kommentere de her.

Farger Bryna

Bestemte meg for og ta hårkur og farge bryna mine i dag. Hadde lyst til dette for det er veldig lenge siden jeg har fiksa på bryna mine. For forje gang jeg gjore det nappa jeg feil så det ene ble mindre enn det andre. Men nå hadde de grod ut igjen da. Vil også fikse meg litt til konkurransen på lørdag å.

Ferdig farget og nappet. Ble egentlig ganske fornøyd med resultatet.

Skal pakke og gjøre meg klar til skolen, trening og bursdagen til Martine i morgen. Natta alle sammen.

Gårsdagens innkjøp

I går dro jeg på Shopping tur med søstra mi. Kjøpte en grønn jumpin suit med blomster mønster for 50kr. En svart blonde bluse for 30kr. Et marineblåt skjørt med riller for 30kr. En hvit kort T-shirt for 30kr. En lyseblå olabukse til 50kr. Og en bronse farget ring til 10kr fra Bik Bok outlet. Kjøpe et svart flettebelte fra Cubus til 59kr. Og lusespenner fra H&M til 19.50kr.

                                            hva synes du?

Ønskeliste

Har begynt og tenke på hva jeg ønsker meg til jul. Synes dette er vanskelig egentlig. Pleier alltid bare og ønske meg penger, men det er jo kosligere og få en gave da. Så jeg har hvertfall funnet 3 ting jeg kan sette på ønskelista mi da.

1) Nia / Nelly Shoes fra Nelly.com

Støvlett i lærimitasjon fra NELLY SHOES. Høy, bred hæl og platå.
Høyde på hæl: 13,5 cm.
Platå: 4 cm.

Pris: 449kr

2) Loverdose fra Diesel

Loverdose er forførende dråper av sjasmin, gardenia og lakris for deg som vil leve ut lidenskapen.


Pris: 335kr

3) Boxer fra Pieces

Mønstret boksertruse fra PIECES. Strikk med logo i livet. Oeko-Tex merket. Laget av 94% bomull og 6% Lycra.

Pris: 49kr


Det var så lang jeg har kommet med ønskelista mi. Har du noen forslag på hva mer jeg kan føre til lista? Hva har du på ønskelista di?
 

weheartit

Dagens antrekk

I dag har jeg på meg en jumsuit fra Bik Bok, strømpebukse fra Bik Bok, cardigan fra Ginatricot, gull øredobber, et gull hjerte kjede, tre fake gull ringer med diamant fra Bik Bok, en hjerte ring fra Ginatricot, og en fake gull ring fra Girl It. Har også satt opp håret i 3 fletter på venstre siden. Elsker den nye jumpsuiten min! kjøpte den på Bik Bok outlet for 50 kr. Elsker shopping, og særlig på salg!

Bik Bok style

Bik Bok er en av de klesbutikkene jeg shopper mest i. De har alltid noe fint. Og det er også en veldig ungdomlig og trendy butikk. Dette kan være en butikk det er lurt og kjøpe julegaver i. Dette er noe av det som er i butikken nå.

Dagens antrekk

I dag har jeg på meg en cardigan fra H&M.  Et pannebånd fra H&M.  Jeanse fra Cubus.  Perle ørdobber fra Glitter.  Og en gull ring fra Girl It. Jeg har også på med rød leppestift for og få mer farge på antrekket. Og fordi rød er en fin, sterk og livelig farge passer den bra sammen med det svarte og beige.

Dagens antrekk

Elsker min nye jumpin suit!  Kjøpte den på Bik Bok  Outlet på lørdagen for 50kr! Så har jeg også på meg et gull hjerte smykke og gull øredobber. Et svart armbånd fra Glitter. 3 fake gull ringer med diamanter fra Bik Bok.  En fake gull ring me et stort rosa hjerte fra Ginatricot. Og en fake gull ring fra Girl It. Sko er fra Bellezione.

God morgen

God morgen alle sammen. Nå er det mandag igjen, og tid for skolen. Ønsker alle en fin mandag.

Ring dilla

Har fått helt dilla på ringer. Elsker ringer! Det kan gjøre mye med antrekket ditt. Det kan dresse det opp eller ned. Alt etter hvordan du føler deg.

Herlig Lørdag

I dag har jeg vært i lykke rus hele dagen!  Hadde en super morgen trening. Så dro jeg på shopping tur med mamma og søstrene mine. Kjøpte meg BH og strømpebukse på Lindex. Som jeg skal ha til neste Lørdag i kunstløp konkurransen i Sparta.  Så shoppa jeg litt på Bik Bok outelet da. Fem plagg for 210 kr. Er kjempe fornøyd. Så dro jeg på trening igjen, og hadde enda en super trening! Gikk konkurranse programmet mitt, og synes jeg gjore det ganske bra. Så når jeg kom hjem fra trening fikk jeg kebab. Og nå sitter jeg og ser på kunstløp Grand Prix. Kunne dagen vært bedre!

Love Shoes

Noe en jente aldri for nok av er sko. Og dette er noen av mine yndlings sko.

Take on your lipstick baby

Noen av mine yndlings leppestifter. Leppestift er også et sminke produkt jeg bruker dagelig. Så det er viktig for meg og ha bra leppestifter med fine farger. Så jeg har en som jeg kan bruke til alle antrekkene mine.

Pink Friday

Endelig fredag! Nå er det snart helg! Elsker Fredager for da får man alltid en sånn frihets følese når du vet at du ikke skal på skolen dagen etter. Og denne fredagen har vært fin så lang. Fikk min sjete 5, og nå sitter jeg og maler kaldvarm kontrast på papp. Og dette skal vi gjøre til 13:45 så har vi klassens time og da får vi som oftest lov til å gå hjem tidligere. Elsker fredager! Men noe negativt er jo at det nesten ikke kommer busser her da, så vi må enten gå langt for å ta buss. Eller vente lenge. Så har jeg også trening etterpå. Men får håpe det blir en bra trening og en kjempe fin fredag. Ha en fin Fredag videre.


weheartit

Torsdags kos

Nå er det snart helg! Har sikkelig fredags følese! Så jeg bestemte meg for å ta hårkur som jeg kjøpte sammen med Ine i går.  Den er fra Define, og skal vist være veldig bra. På boksen står det at den har dypvirkene proteiner og intens pleie. Reparerer hårstrået innenfra uten og tynge. Den er for slitt og skadet hår. Og jeg trenger en bra hårkur nå, for håret mitt begyner og bli litt slitt. Jeg har ikke lyst til å klippe det for jeg sparer til langt hår nå. Så håper denne hårkuren er bra. Den kosta bare 100kr og dette er billig for en bra hårkur.  Hvis den er bra kan jeg anbefale den i et senere blogg innlegg. Skal snart se på Teen Mom 2 med søstra mi. Så ha en fin Torsdags kveld videre.


NEI!

Vi hadde matte prøve for en uke siden. Og jeg brukte pcen som kalkulator, noe som viste seg og ikke være lurt. For ut over prøva begynte jeg å få paikk for det virka ikke som jeg klarte noe. Lærern min sa ho hadde stengt nettet men det hadde ho ikke. Så da gikk jeg inn på facebook da, og spurte alle jeg kunne om hjelp. Trode ikke lærern kunne se det at jeg var på face. Så senere på dagen fikk jeg høre at ho hadde sett på loggen at jeg var på facebook, og at jeg ikke fikk vurdering på prøva mi. Så da ble jeg veldig nervøs da, for hva som kom til å skje. Men jeg fikk anmerkning da, og fikk ta prøva igjen i dag. Og denne prøva var vanskligere enn den forje, så det gikk ikke så veldig bra.... Og så fikk jeg tilbake prøva jeg ikke fikk vurdering på. Og de spørsmåla jeg hadde juksa på var ikke riktige enn gang. Så det jeg fikk karakter etter det jeg kunne på den egentlig da, og det jeg fikk var 4!  Føler meg ganke dum nå kan man si. Hadde fått en bra karakter på prøva uten å jukse. Dagens lekse er JUKS LØNNER SEG IKKE!weheartit

Ny header


                                 

                                            Hva synes du?

                                      

Trenger ny header!

Hjelp!? Jeg treneger ny header men vet ikke hvilket bilde jeg skal bruke!?
                                                      eller


                                                     Hva synes dere?

 

                                            

I'm back

Nå er blogg pausen min over. Har ikke blogga på kjempe lenge nå på grunn av trening og ny skole.Så har ikke hatt så mye tid til det fordi jeg trener 18 timer i uka + skole og lekser. Men skal slutte på kunstløpen til jul så nå framover kommer jeg til å ha masse tid til å blogge! Skal bare gå i konkurranse først. Så hvis det er noe spesielt dere synes jeg brurde blogge om så bare si det.