september 2012

my weekend

Hello alle søte små. Beklager for at det ikke ble noe innlegg i går, men orket rett å slett ikke blogge. Sto opp kl sju i går for å¨være kunstløp trener. Jeg var trener i seks timer i går, så orket egentlig ingenting når jeg kom hjem. Ble bare litt famile kos.
Her er noen bilder fra helgen.


Fikk 5+ på frisør klippe prøven min.

Hvordan har ders helg vært?

friday wants

Hello alle søte små. Jeg har sett forespørslene deres om sminke innlegg, og vil bare si at jeg kommer til å lage et. Vet ikke om det blir video eller bare bilder. Får se. I dag skal jeg være med Laila, så har ikke så mye tid til et stort innlegg. Så i dag blir det er wants innlegg. Her er noen av mine wants.

               Bluse                                                       Genser                                                           Topp

Hva synes dere?
Hva skal dere i kveld?

from old to new

Hello alle søte små. Får en stund siden tok jeg meg en tur ned i kjellern å fant mange av mammas klær fra 90-tallet. Var utrolig morsomt å finne gamle ting. Særlig når jeg fant så mye som faktisk var fint. Så da tok jeg med meg kjoler, topper og gensere opp som jeg kunne bruke. I går så tenkte jeg på at alle de jeansa jeg fant som aldri kom til å bli brukt igjen. Så derfor fikk jeg en idee. Jeg fant fram alle de brukelige jeansa, og klippet de til shorts.Ble utrolig fornøyd med de nye shortsene mine.

Hva synes dere?
har dere gjort dette før?

new in - pink stuff

Hello alle søte små. I går fikk jeg endelig den nye lommeboken som jeg hadde bestilt på Ebay. Og i dag fikk jeg også den rosa klokken jeg hadde bestilt. Er utrolig fornøyd med mine nye pink stuff.Hva synes dere?

rainy Tuesday

Hello alle søte små. Været i dag er bare helt elendig. Det har bare regna, blåst og hvert kladt i hele dag. Kan ikke si at høsten er min favoritt årstid nei. Har lyst på sommer igjen. Men noe som er deilig med at være er slik er når man kan sitte inne under dyna si, og ikke måtte gå ut. Så det er akkurat det jeg gjorde når jeg kom hjem. Så lagde jeg meg en varm toast, og uheldig hvis hadde vi ikke mer varm kakao igjen. For på dager som denne trenger man det mest.


Her er dagens outfit.

Hva synes dere om outfitet?
Hvordan har deres dag vært?

inspiration

Hva synes dere?

my weekend

Hello alle søte små. Denne helgen har vært en travel helg. I går så startet jeg dagen i ishallen med å være kunstløptrener kl åtte til ti på morgenen. Så dro jeg og Trine til byen for litt cafe kos. Etter det dro jeg tilbake til Sparta ishall, for å være trener igjen. Og idag skal jeg være trener igjen litt senere.

Hvordan har deres helg vært?

photoshoot - dark makeup

Hello alle søte små. Beklager for den dårlige bloggingen de siste dagene, men har ikke hatt så mye fantasi om hva jeg skulle blogge om. I dag har jeg hvertfall hatt en photoshoot, så her er bildene fra den.

Hva synes dere om bildene?
Hva har dere gjort i dag?

New jeans

Hello alle søte små. I går ble jeg med på en konkurranse som Cubus har. Der kan man vinne en tur til New York for to. Og hvis man deltar får man 40% rabatt på et valgfritt par jeans fra Cubus. Du finner konkurransen HER.

Jeg kjøpte meg et par Milla Denim high waste jeans. Den kostet egentlig 399kr, men jeg betalte 179kr for de. Er utrolig fornøyd med de nye jeansa mine. Er så vanskelig å finne jeans som er fine, og sitter riktig uten at de koster en formue. Så dette er et flott tilbud å få seg noen bra jeans, og samtidig ha mulighet til å vinne en New York tur.


Hva synes dere?

princess of china

Hello alle søte små. Her er det en sang jeg synes er kjempe fin. Den heter Princess of China, og er av Rihanna og Coldplay. Enjoy.

Hva synes dere om sangen?
Hvordan har deres dag vært?

new piercing

Hello alle søte små. I dag har jeg tilbrakt tiden etter skolen med Maja. Hun skulle være med meg til Madison for å ta piercing. Var utrolig spent og nervøs, for jeg trodde det skulle gjøre veldig vondt. Men egentlig så gjore det ikke vondt i det hele tatt. Er kjempe fornøyd med den nye piercingen, men nå blir det bare å lese til prøve.

Hva synes dere?
Hva har dere gjort i dag?

blue watch

Hello alle søte små. På fredag fikk jeg en pakke i posten, og det var den blå klokken jeg bestilte fra ebay. Er kjempe fornøyd med den. Både i utseende og funsjon. Så kan nå anbefale å kjøpe klokker på eBay. I dag er det søndag, og denne søndagen har jeg brukt til å lese til prøver. Har prøve i morgen i engelsk, på tirsdag i samfunnsfag, og på fredag i frisør klipp teori. Så blir mye å lese til. Har dere også mange prøver?

Dere må også huske konkurransen min som dere finner HER.

Hva synes dere om klokken?
Hva har dere gjort i dag?

saturday

Hello alle søte små. Dagen i dag har jeg tilbrakt med min søte Trine. Vi har vært flinke å lagd middag. Vi har kost oss med middag og Norske talenter.
"Fotografen" min er på volleyball cup i dag, så ble bare noen speilbilder av outfitet i dag. Her er dagens outfit.


Her er bilder fra dagen.Hva synes dere om outfitet?
Hva har dere gjort i dag?

Outfit 14.09.2012

Hello alle søte små. Nå trenger jeg noen tips til hva jeg skal blogge om. Hva vil dere at jeg skal blogge om?
Her er dagens outfit.

Hva synes dere om outfitet?
Hva skal dere i helgen?

redhead

Hello alle søte små. I dag har jeg farget håret til min lille søster Benedikte. Hun er en naturlig redhead, men hun vil forsterke rød fargen i håret. Så derfor farget vi det enda rødere. Hvis dere har lyst til å se hvordan det ble kan jeg legge ut bilder en annen dag.Hva synes dere om rødt hår?
Har dere lyst til å se resultat bilder av fargingen?

Outfit 11.09.2012

Hello alle søte små. Dagen i dag har vært en lang dag. Er utrolig sliten etter lange skoledager. Er klar for ferie for rå si det sånn! Men er en stund til ferie, så får bare holde ut til da. Her er dagens outfit.Hva synes dere om outfitet?
Hvordan har deres dag vært?

Monday wants

Hello alle søte små. Nå har wants blitt en sånn fast greie på mandager ser det ut som. Så da starter jeg også denne uken med noen wants.

                             Bluse                                                       Genser                                            Kjole

Hva synes dere?

pink and purple nail polish

Hello alle søte små. I det siste har jeg vært ganske opptatt av neglelakk, så derfor tenkte jeg at jeg skulle prøve noe nytt. Tenkte meg å ha både rosa og lilla neglakk, og at de skulle gå inn i hverandre, så det ble en overgang fra lilla til rosa. Dette gjore jeg i tre steg.
1. Ta på den rosa neglelakken. Min er fra Depend.
2. Når den rosa neglelakken er tørr. Ta en svamp med lilla neglelakk på. vær litt forsiktig med hvor mye du tar på. Men vil ha mest lilla i tuppen av neglen og mindre i midten. Press så på den lilla neglelakken på neglene.
3. Når den lilla neglelakken har tørket. Ta så på et lag med en ganske gjennomsiktig rosa neglelakk. Min er Nail Polish fra H&M. Den vil skape mer den overgangen, og gjøre at fargene går mer i hverandre. Pluss at min er med glitter som blir en fin detalje til neglene.Hva synes dere?

Innkjøp

Hello alle søte små. I dag var jeg på en liten shopping tur med TrineVet jeg shoppa for sånn to dager siden å haha. Men jeg skulle egentlig bare være med å se. Var egentlig ikke meningen å shoppe noe. Er kanskje litt shopoholiker haha, så nå må jeg skjerpe meg på pengebruken.
Her er dagens innkjøp.


Skjorte fra Bik Bok til 49kr.


Topp fra H&M til 99kr.


Smykke fra Cmyk til 99kr.

Hva synes dere om innkjøpene?
Hva skal dere i dag?

konkurranse - star bracelet

Hello alle søte små. Nå synes jeg at det var på tide med en ny konkurranse her på bloggen. Du kan vinne et armbånd. Det eneste du trenger å gjøre er å like facebooksiden til bloggen min HER. Så skriv navn og e-postadressen din kommentar feltet, så jeg kan kontakte deg hvis du vinner. Du MÅ like facbook siden får å kunne vinne. Jeg sjekker hvem som har likt siden, så gjerne skriv "har likt" eller noe slikt i kommentarfeltet og. Så jeg vet at du har likt siden min. Lykke til:)

Innkjøp

Hello alle søte små. I dag har jeg vært i frisør salongen på utplassering fra kl et til åtte, og da ble det litt shopping i pausen da. Salongen ligger i et kjøpesenter, så er venskelig å ikke kikke i spisepausen. Her er innkjøpene mine fra i dag.


Genser fra Veromoda til 89kr.

Spenner fra Bik Bok to for 19kr.


Denim jeans fra Bik Bok til 99kr.

Hva synes dere om innkjøpene?
Hva har dere gjort i dag?

Ed Sheeran

Hello alle søte små. Her er noen utrolig fine sagner av Ed Sheeran. Valgte de tre sangene jeg likte best. Enjoy.

Hva syntes dere om sangene?

outfit 04.09.2012

Hello alle søte små. I dag er det tirsdag, så da er det bare tre dager igjen til helgen. Er ikke så skole blid denne uken nei. Venter bare på helg. Men er hvertfall ganske fornøyd med klassen min, så er koselig å tilbringe dagen med de hvertfall. Har ikke fortalt dere det, men stripet håret mitt lysere på søndag. Er så lei av å ha mørk hår. Har lyst på lysere, så er deilig å få lysnet det opp. Forandring fryder som man sier. foressten så har jeg tenkt å ta et musikk innlegg snart. Hva slags musikk vil dere ha?
Her er dagens outfit.

Hva synes dere om outfitet?
Hva har dere gjort i dag?

Monday wants

Hello alle søte små. Da var det mandag igjen. Er utrolig sliten nå etter en lang og slitsom mandag. Så da bestemte jeg meg for å lyse opp dagen med noen wants.

                       Topp                                                            Genser                                                  Jeans

Hva synes dere om wantsene?
Hvordan har deres mandag vært?

sunday quotes

Hello alle søte små. Beklager for det manglende innlegget i går. Var på innflyttnings hos Martine, så derfor ble det ikke et innlegg i går. Hadde det hvertfall utrolig koselig der sammen med jentene. Håper dere hadde en fin lørdag å. Her er det noen sunday quotes til dere.

Hva synes dere om quotestene?
Hva har dere gjort i helgen?