august 2012

spørsmålsrunde - answers

Hello alle søte små. Her har jeg svart på noen av spørsmålene jeg fikk.

Hva gir deg motivasjon til å blogge?:)
Det som gir meg motivasjon til å blogge er feks. sider som weheartit med mye inspirasjon. Får det også av å lese andres blogger, og positiv respons fra leserne mine. Det er det som gir mest motivasjon til å fortsette bloggingen.

Hvilke tv-serier følger du med på og hva er favorittfilmen din? :-)
Jeg så på veldig mange serier før som the lying game, pretty little liars, gossip girl osv. Men i sommer har jeg fått helt hekta på Naruto, så da kutta jeg ut egentlig alle de andre ironisk nok. Favorit filmene mine er helt klart Kill Bill filmene. Bare elsker de.

 
Hvordan vil du beskrive deg med 5 ord? :)
Jeg vil si jeg er en omtenksom, rar, sprudlende person. Vet det bare var tre ord, men kom ikke på mer haha.

hva er du mest fornøyd med på din egen blogg?
Det jeg er mest fornøyd med tror jeg at jeg må si er bildene og hvor fint fargene og osv. går inn i designet.

Hvor er den grønne militær jakka fra ? Sykt fin !
Har kjøpt den fra army supply via Ebay.

hvordan ser drømme mannen ut og hvordan skal han være sånn personlighet aktig?
Haha morsomt spørsmål. Helt ærlig så har jeg ikke en spesiell "type" gutter jeg liker. Men jeg liker gutter som kan får meg til å le som jeg kan være meg selv med.

hva gjør du om ti år? :)
Om 10 år er jeg ferig utdannet frisør og stylist. Jeg jobber i et mote magasin som stylist, og gjør alt fra klær, hår og sminke til photoshooter og mote innlegg.


Hva synes dere om svarene mine?
Noe dere syntes manglet?

color bracelet

Hello alle søte små. I dag var det første dag i PFO som er prosjekt og fordypning. Å siden jeg går på frisør linjen blir det fordypning i hvordan det er å jobbe i salong. Så hver torsdag skal jeg være ute i salong. Å i dag var første dagen. Trodde det kom til å bli sikkelig kleint hvertfall første dagen, men det ble det ikke. De som jobbet i salongen var ganske unge, og lette å snakke meg. Gjore ikke noe annet enn å vaske og se på at de kkippet og farget kunder. Men likevel gikk dagen fort. Gleder meg til torsdagene framover. Får litt mer frihet ute i salong enn man gjør på skolen kjenner jeg, så kommer nok til å bli bra.


Armbånd fra Glitter til 10kr pr styk.

Hva synes dere om armbåndene?
Hvordan har deres dag vært?

outfit 28.08.2012

Hello alle søte små. Har hatt frisør på skolen i hele dag, så er ganske sliten nå. Har klippet i dag. Har bare klippet en av frisør dukkene mine da, men det er jo øvelse da. Så er på vei mot å bli frisør.I morgen er det første dag med utplassering i salong. Gruer meg, for jeg kjenner ingen av de som jobber der. Men jeg håper jeg gjør et bra inntrykk i løpet av året, og får tilbudt som lærling neste år.
Her er gårsdagens outfit.Hva synes dere om outfitet?
Hvordan har deres dag vært?

we all need change

Hello alle søte små. jeg har hatt lyst på to hull til i ørene lenge nå, men i går bestemte jeg at jeg skulle gjøre det. Slik ble det.
Hva synes dere?
Hva har dere gjort i dag?

New in

Hello alle søte små. Nå har jeg vært ute å handlet inn litt som jeg trengte i dag. Noe av det trengte jeg mer eller mindre, men hadde hvertfall lyst på alt sammen. Kjenner jeg har lyst på så mye nå. Skal skjerpe shoppinga mi nå. Må jo ha litt sparepenger å.


Lisa superstretch jeans fra Gina tricot til 299kr.

Pure silver øredobber fra Glitter til 49kr per stk.


Blondering fra Vita til 93kr.

Hva synes dere om innkjøpene?
Hva har dere gjort i dag?

photoshoot: black and white photo

Hello alle søte små. I dag har jeg hatt en liten photoshoot med Benedikte som fotograf. Valgte å ta svart hvit bilder, for det er noe som jeg ikke har så ofte. Har også flere bilder fra photoshooten med Adrian i går. Så blir nok et innlegg med de bildene og hvis dere er interessert.
Husk også på spørsmålsrunden min hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i vei.

Hva synes dere om bildene?

outfit 24.08.2012

Hello alle søte små. Nå er blogg inspiasjonen min ganske dårlig. Aner ikke hva jeg skal blogge om. Hva ønsker dere at jeg skla blogge om?
Her er gårsdagens outfit.Hva synes dere om outfitet?

Innkjøp

Hello alle søte små. I dag fikk jeg stipendet mitt, så da ble det litt shopping.
Husk spørsmålsrunden min. Hvis det er noe dere lurer på, så er det bare å spørre i vei!


Topp fra Gina tricot til 99kr.

BH fra Lindex til 49kr.


Neglelakk fra H&M til 39kr.

T-shorte fra Cubus til 29kr.

Hva synes dere om innkjøpene?
Hva har dere gjort i dag?

spørsmålsrunde - ask me anything

Hello alle søte små. Nå er det lenge siden jeg har hatt en spørsmålsrunde her på bloggen. Kommer til å svare på fleler av spørsmålene deres, så er bare å spørre i vei om det er noe dere lurer på om meg og bloggen min. Kommer ikke til å svare på upassende eller useriøse spørsmål bare så det er sakt. Utenom det så kan dere spørre meg om hva som helst.

Noe dere lurer på?

want to be a hairdresser

Hello alle søte små. I dag fikk jeg frisør pakken min. Fikk alt utstyret jeg trenger til frisør, og så fikk jeg også 4 forskjellige frisør dokke hoder. Fikk et eksamen hode og fire andre vanlige hoder. Haha vet det hørtes rart ut, men har faktisk fått dokke hoder som jeg skal øve frisering på. Har hatt noen fine dager nå. Er klar for å gå inn i frisørfaget for fullt. Har til å med fått praksis plass på Creme Fraiche Frisør på Amfi Borg i Sarpsborg. Gleder meg utrolig mye til dette året. Kommer til å bli så bra.

Hva har dere gjort i dag?

Wants

Hello alle søte små. Her er noen av mine wants fra H&M.


               black topp                                                    Young Things topp                                     Love topp    

Hva synes dere?                                 

first day of school

Hello alle søte små. I dag var det første skoledag etter sommerferien. Nå har jeg offisielt begynt begynt på Glemmen i klasse 2FRIA. Som vil si at jeg går i A-klassen på frisørlinjen. Er sliten etter en lang dag nå. Tror nesten jeg aldri har vært så nervøs for å begynne på skolen før. Når vi først kom til Glemmen viste vi jo ikke hvor noe var. Er en stor skole, så vi trengte hjelp til å finne fram til den to etasjes kantinen. Der alle andre års elevene skulle møte opp. Å siden det er en skole med flere en 2000 elever, så var det ikke noen overraskelse at det var utrolig mange mennesker der. Vi satt der i en og en halv time før endelig klassene våre ble ropt opp. Å nå er det også offisielt at jeg ikke går i klasse med mine to bestevenner fra skoleåret som var. Kjenner at jeg er ganske skuffet over det. Hadde virkelig sett fram til et fantastisk år med de to, men nå blir jo ikke det noe av. Men får vel prøve å gjøre det beste ut av det. Jeg kan hvertfall si at det har ikke vært den beste dagen i livet mitt, for å si det sånn.
Her er dagens outfit.

Hvordan har deres sag vært?
Hva synes dere om outfitet?

quotes

Hello alle søte små. I dag er det siste dagen i sommerferien, så da tenkte jeg at jeg skulle ta et innlegg med noe jeg ikke har blogget om på en stund. Merker det nesten bare går i outfits her, så derfor bestemte jeg meg for å ta noen quotes. For det har dere skat at dere liker. Er litt trist å tenke på at det er siste dagen med feire nå, og at skolen skal begyne i morgen. Kjenne rjeg gruer meg nå. Har ingen anelse om hvordan det kommer til å bli. Å det og ikke ha bestevennene mine i samme klasse som meg gjore bare at jeg gruer meg enda mer. Gledet meg veldig før jeg fikk vite at jeg ikke kom i klasse med bestevennene mine. Man kan vel kalle det å ha kalde føtter. Men tror nok dette blir det beste skoleåret mitt. Er sånn passe klar for å begynne på skolen igjen.


Er dere klare for å begynne på skolen?
Hva synes dere om quotestene?

summary: My summer outfit

Hello alle søte små. I dag er det den nest siste dagen i sommerferien. Så tenkte at jeg skulle bruke innlegget i dag til å oppsummere sommeren. Og siden outfits er det jeg har mest på bloggen, så valgte jeg dette som tema. Sommeren 2012 for meg har helt ærlig ikke vært en veldig minnerik sommer. Har ikke skjedd noe stort eller spesielt denne sommeren. Har for det meste vært med venner og familie, og hatt det koselig. Men tror ikke at det er en sommer jeg kommer til å huske resten av livet.
Her er denne sommerens outfits.Hva synes dere om outfitene?
Hvordan har deres sommer vært?

sneak peek: first day of school outfit

Hello alle søte små. I dag har jeg vært ute på shopping tur med Laila og Trine. Jeg har ikke noe særlig med penger nå, så ble ikke så mye shopping på meg. Men Laila shoppet hvertfall en del. Var koselig og samle den lille jente gjengen vår igjen, og håper det blir flere slike koselige dager.
Her er en sneak peek på outfitet mitt til første skoledag.

Hva synes dere?
Hva har dere gjort i dag?

chubby bunny challenge

Hello alle søte små. Nå kommer min første videoblogg med chubby bunny challenge. Enjoy.

Hva synes dere om videoen?

outfit and brownies

Hello alle søte små. Nå kommer det snart en video blogg her på bloggen. Blir min første video blogg og det blir en chubby bunny challenge. Chubby bunny challenge går ut på at man skal putte så mange marshmallowser man kan inn i munnen. For hver gang man putter en ny marshmallows inn i munnen skal man si "chubby bunny". Den som får flest marshmallowser inn i munn vinner. Og jeg ble utfordret av Benedikte som er min lille søster. Så får vi se hvem av oss som vinner chubby bunny challenge.
Konkurranse om goodiebag på jennyh sin blogg. Fin konkurranse.
Her er dagens outfit.

I går lagde også Benedikte og jeg brownies. Som dere kanskje vet så er jeg glad i å bake, og særlig når jeg får spise det jeg har bakt etterpå. Er veldig glad i søtsaker. Men brownies kaken ble ikke så vellyket som brownies, men den hadde blitt en bra kladdekake.Hva synes dere om oufitet?
Er dere glad i søtsaker?

inspiration

Hva synes dere?

Outfit 12.08.2012

Hello alle søte små. Nå er det en uke til første skole dag. Er alltid veldig spent før første skole dag, og særlig nå som jeg skal begyne på ny skole. Kjenner egentlig ikke skolen så særlig godt. Vet bare hvor den ligger, så er spent på om vi finner fram til dit vi skal møte opp. Er også spent på hvordan hverdagen kommer til å bli. Jeg skal jo begynne på frisørlinjen så blir noe helt annet enn det jeg er vant til fra før. Jeg har allerede funnet ut hva jeg skal ha på meg. Det har hengt i skapet i over en uke nå. Håper på et bra år.
Her er gårsdagens outfit.hva har dere gjort for å forbedre dere til skole start?
Hva synes dere om outfitet?

Indian necklace hot or not

Hello alle søte små. I går så jeg igjennom det gamle smykkeskrinet mitt, og da fant jeg et smykke jeg fikk for mange år siden. Husker ikke akkurat hvor lenge siden det var, men husker at jeg fikk det når vi var på ferie i sverige. Vi var på en sånn fornøyelsesparker som hadde sånn ville vesten tema. Husker veldig godt at man enten kunne kjøpe seg indianer eller cowboy  kostyme der. Og jeg valgte å være indianer. Så når vi var i indianer delen av parken fikk jeg et smykke av en indianer dame som hun hadde laget. Elsket det smykke hadde det på meg hele tiden før, så var litt morsomt å finne det igjen i går. Jeg synes jo forsatt at smykket er fint, men lurte på hva deres mening om det er.
Forresten så er det en konkurranse på garasjekatt sin blogg. Der man kan vinne et par valgfrie jeffrey campbells. Utrolig fin konkurranse! Hva synes dere om smykket?
Er det hot eller not?

Outfit 10.08.2012

Hello alle søte små. I går hadde jeg en veldig koselig dag sammen med Trine og Adrian. Vi gjore alt fra å game til å kjøre rundt med scooterne. Var veldig koselig å være sammen med begge to igjen, for snart begyner skolen igjen. Og da skal Adrian forsette på Kalnes mens vi skal på Glemmen, så får ikke sett Adrian hver dag mer. Men får håpe det er mange slike dager igjen.
Forresten så er det en konkurranse på sshit sin blogg. Der du kan vinne hair extensions. Utrolig fin konkurranse!
Her er gårsdagens outfit.

Hva synes dere om outfitet?

Innkjøp

Hello alle søte små. Jeg vil bare si tusen takk til Stine som har hjulpet meg med designet på bloggen.
Her er innkjøpene fra i går.

Shorts fra Bik Bok til 29kr.

Genser fra H&M til 199kr.

T-shorte fra H&M til 149kr.

Hva synes dere om innkjøpene?

Outfit 09.08.2012

Hello alle søte små. Jeg har ikke vært helt frisk i det sist, men bestemte meg for å ta en liten tur ut i dag for det. Ble en liten shopping tur med min 14 år gammle lille søster Benedikte. Kjøpte meg noe som jeg har lyst på en stund nå, men tenkte å ta innkjøpene i et eget innlegg i morgen. Så kom Trine til meg, for en fotoshoot. Hun har nemlig begynt og blogge igjen, så da trengte hun en ny header. Hvis dere har lyst å lese bloggen hennes, så heter den http://trinerustad.blogg.no/. Har ikke på meg noe sminke som dere ser. Dere har kanskje lagt merke til at jeg nesten ikke har brukt sminke hele sommeren. Utrolig deilig, men kommer til å bli uvant når skolen begyner igjen. Men vil gjerne se så bra ut som jeg kan når jeg begyner på ny skole. Skal begyne på frisør linjen på Glemmen. Blir spennende å begyne på ny skole med nye mennesker, og nye fag. Men blir også litt skummelt. Men har noen venner som skal begyne sammen med meg, så det blir nok et bra år.
Her er dagens outfit.

Hva synes dere om outfitet?

details of my room

Hello alle søte små. Nå er det lenge siden jeg har vist dere noen bilder av rommet mitt. Og siden jeg har gjort noen forandringer på det i det siste, så tenkte jeg det hadde blitt bra å vise noen bilder av rommet mitt nå. Har ikke alt klart enda. Jeg skal henge opp flere bilder, men det er hvertfall så langt jeg har kommet med forandringene.Hva synes dere?

black and white photo

Hello alle søte små. Kommer egentlig ikke på hva jeg skal blogge om i dag, for jeg er bare sint. Klarer nesten ikke tenke på noe annet nå. Er så lei av å ikke bli satt pris på. Uansett hva jeg gjør er det aldri bra nok, og jeg får ikke anerkjennelse for det jeg gjør. Det er alltid noen som var feil eller ikke bra nok. Og når en ting er feil, så teller heller ikke det andre nei. Er bare så lei det. Kjenner jeg blir sur med en gang jeg får kritikk eller noe negative ord nå. Klarer det ikke mer. Hvis det ikke er bra nok, så kan de vel gjøre det selv da. Gidder ikke prøve på nytt eller si unskyld for å prøve å gjøre noe snilt mer. Har bare lyst til å gjøre ting som jeg vet at de ikke hadde likt, for at de skal sette pris på det jeg gjorde før. Men vet dette ikke er lurt for min egen del. Da ødelegger jeg bare for meg selv. Jeg vet hva jeg vil, og jeg har mål for fremtiden Så vil ikke risikere dette bare for at andre ikke setter pris på det jeg gjør for dem. Er ferdig med dette. Kommer ikke til å sette på meg et falsk smil mer eller si unskyld for noe jeg ikke trenger.

Noen som kjenner seg igjen?
Hva har dere gjort i dag?

Gave fra Rhodos

Hello alle søte små. Noen venner av familien har vært på ferie i Rhodos i Hellas, og de kom hjem i går. Så da dro vi til flyplassen for og hente de. Vi fikk en gave fra turen hver. Min minste søster fikk en veske, mens jeg fikk en hår maske og en skrubb. Hår masken er en oliven hår maske, og oliven var det tydlighvis i mye av produktene der nede. Så oliven var vist veldig populært til slike skjønnhetsprodukter. Har ikke prøvd den enda, men den er sikert bra, for det skal jo fungere på samme måte som hårkur. Skrubben er en lavende skrubb som inneholder lavendel og roser. Den er som en svamp som er dekket i såpe. Svampen har forskjellige svamptyper, så den skal passe fo all hud. Så man kan bruke den siden som passer huden din best. Samtidig som skrubber vekk dø hud, og gir huden en frisk lukt. Har ikke prøvd den enda heller, men det står ganske mye på den som forklarer produktet, så får håpe den også er bra.

Hva synes dere om gaven?
Noen som har vært på noen interessante ferier i sommer?

music makes life beautiful

Hello alle søte små. Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne legge ut noen sanger jeg likte. Så derfor bruker jeg dagen innlegg på dette. Den føste sangen jeg viser dere er Perfect match av DEV. Elsker DEV ho har utrolig mange bra sanger. Liker mange av sangene hennes, men jeg valgte denne litt rolige for ho har ikke så mange rolige sanger. For den andre sangen valgte jeg Alredy over av Red. Elsker denne sangen, og er egentlig den eneste sangen til red som jeg liker. Den tredje sangen valgte jeg Windows down av Big time rush. Denne sangen er en sånn glad sang. Får bedre humør med en gang når jeg hører den. Som dere kanskje ser så har jeg mye forskjellig musikk smak. Liker nesten all musikk, så håper dere også liker sangene.

DEV: Perfect match

Red: Alredy over

Big time rush: Windows down

Hva synes dere om sangene?

Outfit 01.08.2012

Hello alle søte små. Her er outfitet fra Onsdag.

Hva synes dere om outfitet?

innkjøp

Hello alle søte små. Merker på innleggene mine at jeg har fått veldig dårllig fantasi til innlegg. Men er ikke helt sikker på hva jeg burde gjøre for å gjøre innleggene mer spennende. Merker at jeg nesten ikke skriver noe på de fleste innleggene, og det plager meg. Men vet ikke hva jeg skal skrive. Så jeg tenkte at dere kunne hjelpe meg litt ved å komme med ønsker. Som hva dere vil ha mer av eller om det er noen spesielle temaer dere vil jeg skal skrive om.
Her er noen innkjøp fra det siste.

Topp fra Gina tricot til 49kr.

Genser fra Cubus til 49kr.

Armbånd fra Bik Bok til 19kr.

Hva synes dere om innkjøpene?
Hva har dere lyst til at jeg skal blogge om?

ny header

Hello alle søte små. I dag hadde jeg en header shoot, så nå kommer det en ny header her på bloggen. Her er den nye headern min.

Hva synes dere om den nye headern?