juli 2011

We heart it

Jeg elsker denne siden! Den er utrolig søt og du finner så mange fine bilder.

                                    http://weheartit.com/

 

                                      -blogges

Mitt nye favoritt antrekk!

Dette er mitt nye favoritt avtekk på grunn av toppen. Den er fra H&M, og kosta bare 100 kr. Den er ikke bare kjempe fin men også veldig deilig å ha på. Mønsteret på toppen ser ut som noe slags tre med gule blommster og grønne blader. Den er bare helt nydelig! Jeg valgte å ha en hvit shorts til for å ikke ta fokusen fra toppen, og fordi det også er hvit i toppen. Har hvite store perleøredobber, og et sølv armbånd med hvite perler.


                                       Elsker dette antrekket! Håper du gjør det å!

 

                                                        -blogges

Pray for Oslo!

I dag har det vært en forferdlig dag i Oslo! Byggning i sentrum har blitt bomba. Det har vært skytting på Utøya. Og en falsk politi mann er sett på begge teroråstedene. Det er ikke sikkert hvor mange som er såret eller døde. Dette var i hvertfall noe jeg aldri trode ville skje her i Norge! Det eneste vi kan gjøre nå er å be for de skade eller pårørte, og håpe de tar de som gjore dette.


                                                     -blogges

Dagens sminke tips

Hei, i dag skal jeg lære deg hvordan du tar på foundation eller pudder. Mange smører det på huden, men det kan føre til at man får skjoler og at huden ser tørr ut. Du bør klappe den forsiktig på hunden, og husk å ikke ta så mye om gangen. Men nok til å dekke det omerådet du begyner på. Detter tar kansje mye lenger tid enn å bare smøre den på, men resultatet er også mye bedre! Får å ikke få så mye på kosten eller svampen kan du ta foundation oppe på hånda, og ta litt derfra får å påføre ansiktet. Det er også viktig at foundationen eller pudderet du bruker har nesten samme farge som huden din. Det er ikke lurt og bruke det får å se brunnere ut. Det blir som oftest ikke spesielt pent.     


                                         Lykke til

 


                                        -blogges

Så lenge siden!

Nesten fem år siden dette bildet ble tatt. Jeg å morfar hadde laga snøfigurer, og dette er isbjørnen vi lagde. Å lille Elisabeth ville være med å lage. En koselig tid!                                               -blogges

Shoe cake!

til mammas bursdag tenkte jeg at jeg skule gjøre noe spesielt for henne. Mamma elsker sko, så jeg fikk ideen om en sko kake når jeg var på besøk hos tanta mi. Ho har nemelig startet sitt eget lille bakeri "Søte Gleder". Jeg lagde en sko av marsipan, så når jeg kom hjem lagde jeg en skjokoladekake. Resultatet ble sånn:

Hva synes dere?

 

                                                 -blogges

Freestyle drakt til salgs

En vennine av meg prøver å selge drakta si. Hvis du er interessert kan du ringe: 47399367.

 

                                                     -blogges

Verdens beste middag!

I dag lagde jeg meg potetmos:


                                          Elsker potetmos og fanta exotic!

 

                                                -blogges

Hei, hei!

I dag har vi vært på besøk hos besteforeldrene mine i halden. Hvor slekta fra Ålesund var å. Vi har plokka blåbær. Spist kakker og kosa oss.

Så dro vi til Borg Amfi og shoppa litt. Jeg kjøpte meg 2 cardigane til 100 kr per stk, og en vår/høst kåpe til 200 kr, et par øredobber til 40 kr fra Gliter, og et smykke til 50 kr fra Gliter.


                                                          ELSKER SALG!!!!


                      Mens nå ser jeg på bilder av helt nusselige Chiuauar!                          

                                             -blogges

Sommerns første trening!

I sommer har jeg ikke vært så flink til å trene på egenhånd, så i dag ble sommerns første trening! Åssen skal det gå med meg når kunstløpen begyner igjen til høsten da? Gå fra ingen til minst sju treninger i uka! Skal begyne og trene litt med søstra mi i hvertfall da, så jeg ikke blir hengede etter. Men i dag ble det litt ballet da, jeg kan egentlig ikke så mye, men har lært litt på barmarks treningene med Pernille. Takk Pernille.Og hvis dere har noen gode ideer på åssen jeg kan trene så bare kommenter det, det blir jeg takknemelig for.

 

                                         -blogges

Ballkjolen min!

Siden jeg ikke blogga i vinter har dere ikke hatt mulighet til å se nyttårs ballkjolen min. Elsker den, men den var litt stor så måtte holde den oppe når jeg dansa da. Mormor har syd den til meg, så håper dere elsker den like mye som jeg gjør!


Har sakt at ho burde begyne og selge de tinga hun lager, hvis du synes det å så kan du kommentere det. Ho syr barne kjoler, strikker gensere og slike ting også. Ho er skikkelig flink. Jeg kan oppdatere dere senere på bloggen min hvis dere ønsker det.

 

                                                -blogges

Sommer sminken 2011

I år er det sterke og lekende farger som er inn. Detter er noe jeg synes passer perfekt til sommern, får sommern er jo den tiden på året hvor det er friske og sterke farger over alt. Detter er jo også den tiden på året vi har mest moro og føler oss mest fri. Denne sminke moten er alså perfekt for sommern!Disse er noen av neglelakkene jeg bruker i sommer.


                                   ( beklager kvaliteten på bildene)

Noen eksempler på sommer sminke. Ikke hver redd for å eksprimentere med farger.

Håper dere likte sminke innlegget mitt.

 

                                          -blogges

 

                   

 
Sommer moten 2011

I år er det inn med store lange eller korte kjoler, høytlivs shorts, korte luftig skjørt, bluser og blonder. Sterke farger og mønster, serlig blomstermønster er veldig populært i sommer. store ringer, øredobber og smykker. De skal også være fargerike og kansje med søte figurer som blomster, jordbær og dyr. høye eller lave sandaler. Åppene sko er veldig populær og inn. Sløfer,  fletebelter og belter er også vedlig populært, og så hjelper de også og vise fram former.


Håper dere elsker sommer moten i år like mye som meg!


                                                             -blogges

Blogg

Hei, lenge siden jeg har blogget nå har vært veldig opptatt med kunstløpen og skolen. Men nå er det jo ikke mer kunstløp eller skole så jeg skal begyne å blogge igjen. Snart skal jeg lage nye blogg innleg om sommer moten i klær og sminke, også om sommer salget. Gleder meg!

 

                                                                              -blogges