juni 2013

OUTFIT

Hva synes dere om outfitet?
Hvordan har dagen deres vært?

I CAN DO EVERYTHING TROUGH HIM WHO GIVES ME STRENGHT

Hello alle søte små. I morgen er det avsluttning på skolen. Det er altså siste dagen hvor jeg skal være på Glemmen. Føles litt rart å ikke skulle dra tilbake dit, men er også litt deilig å kunne lukket det kapittelet i livet mitt. Å tenke på at jeg fra august av skal jobbe ute i en salong som har et så fint miljø gjør at jeg får litt av motivasjonen tilbake. Men er veldig fint at jeg får litt ferie først, for kjenner at jeg ikke har noe motivasjon eller lyst igjen nå. Da er det fint å få ladet opp før arbeidstiden slik at jeg kan gi 100%. Er så rart å være ferdig med skolen, og nå gå inn i arbeidslivet, og inn i voksen verdenen.
Er noen av dere som lurte på hvorfor jeg har tatovert et kors i nakken. Det er ikke bare fordi jeg synes det er fint som de fleste tror. jeg er faktisk kristen, og det betyr veldig mye for meg. Derfor valgte jeg å tatovere dette symbolet på kroppen min. Dere har kanskje lagt merke til at jeg har for det meste på meg et kors smykke rundt halsen. Fikk den på atten års dagen min av moren min. Eneste gangen jeg har tatt av meg smykket var når jeg skule ta kors tatoveringen. Ellers har jeg det på hele tiden. Troen min betyr utrolig mye for meg, og aner ikke hva jeg hadde gjort uten.

Har dere en tro som er viktig for dere?

OUTFIT 17.06.2013

Hva synes dere om oufitet?
Hvordan har dagen deres vært?

GOOD MORNING TUESDAY

Hello alle søte små. Man vet man har sommerferie når man våkner kl halv ett på en tirsdag. Utrolig deilig med ferie, og kunne bare gjør ingenting hele dagen. Kjenner jeg trenger en sånn dag.Snart er det ut å reise også, så ferien er allerede planlagt. Dette kommer til å bli en bra sommerferie.

Har dere sommerferie?
Hva er planene deres for sommerferien?

SOMETHING NEW

Hello alle søte små. Nå har planleggningen for sommerferien i gang for fullt. Da blir det to uker i Ålesund, og to uker i Rhodos. Etter det begynner jeg som frisør lærling. Det vil si at jeg har en uke hjemme i løpet av ferien min. Gleder meg til å reise, og oppleve nye ting. Ukene i Ålesund skal søsteren min og jeg jobbe, så får se hvordan det kommer til å gå. Kan ikke vente.
Dere har kanskje lagt merke til at det har blitt litt mye shopping i det siste, men nå skal det ta slutt. Må bli mer fornuftig med pengene mine, og hva jeg bruker de på. Det eneste er at det er ganske vanskelig, men det er derfor jeg har bestemt meg for å ikke handle noe som ikke er nødvendig. I hvertfall til jeg har fått en inntekt igjen da. Som dere kanskje husker så jobbet jeg som kunstløptrener før, men nå har jeg sluttet med det på grunn av at jeg skal begyne som lærling. Gleder meg til lærlingtiden, og håper på å lære mye.

Genser fra Bik Bok til 149kr.

Gensere fra Bik Bok til 29kr pr stk.

Hva synes dere om innkjøpene?
Hva er planene deres for sommerferien?

OUTFIT 14.06.2013Hva synes dere om outfitet?
Hva er planene deres for helgen?

PHOTOSHOOT: SUMMER TIME

Hva synes dere om bildene?
Har dere fått sommer følesen?

QUOTES
Hva synes dere?

DAGENS INNKJØP

Hello alle søte små. I dag var det trekk i muntlig eksamen. Klassen min ble trekt opp i samfunnsfag, men jeg kom ikke opp! Det vi si at nå er det sommerferie. Catharina og jeg bestemte oss for å feire det ved å dra på en liten shopping tur.

Skjorte fra Gina Tricot til 99kr.

Genser fra H&M til 199kr.

Bikini topp fra H&M til 149kr.

Hva synes dere om innkjøpene?
Har dere hatt eksamen?

MY NEW HAIR PRODUKTS

Hello alle søte små. Nå har jeg brukt Fast shampoo og conditioner fra Nisim en liten stund nå. Har lyst å få litt lengde på håret mitt igjen. Savner det lange håret jeg hadde før. Har ikke prøvd produktet lenge nok til å si noe om det føler jeg. Men jeg har lyst på en "rask" løsning for å få lengre og finere hår, så derfor tok jeg til meg et tips fra en klasse vennine. Hun anbefalte meg Hair growth treatment fra Lee Stafford som ikke er et "frisør produkt". Det er en hårkur du får kjøpt hos Vita. Er ganske skeptisk når det kommer til slike vidunder produkter fra før, og når det ikke er et frisørsalong produkt så blir jeg enda mer skeptisk for det. Er redd for at produktene ikke kommer til å hjelpe med hårveksten, og skader resten av håret mer. Det ser ikke ut som om det har gjordt noen skade, og andre forteller meg at håret mitt har blitt lenger. Så vil da si at jeg tror produktene fungerer til sin hensikt.

Har du prøvd disse prokustene før?
Hvilke hårprodukter bruker du?

HOME SWEET HOME

Hello alle søte små. Etter å ha tilbrakt 10 dager i Halden er jeg endelig hjemme. Utrolig og være hjemme igjen, og komme hjem til nyoppusset rom med nye vinduer. Eneste var at vi måtte bære opp alle møbler og all pynt. Da ga det meg en flott mulighet til å henge opp noe nye bilder. Kjøpe rammer for et år siden, og først i dag ble de fylt og hengt opp. Må bare si at jeg er super lat. Tok meg kanskje fem minutter å spikre tre spikere i veggen, og henge de opp. Blir litt oppgitt over meg selv, men men. Bedre sent enn aldri. Å jo forresten, så var det siste dag med Nabucco operaen på lørdag. Var deilig og bli ferdig med det, men var også litt rart. Det at vi ikke skal tilbake dit som vi har jobbet nå i to uker er litt merkelig å tenke på. Nå er det sommer ferie hvis jeg ikke kommer opp i eksamen. Krysser fingrene for å ikke komme opp. Håper alle mine søte lesere har hatt en fin helg.

Hva synes dere?
Hvordan har helgen deres vært?

SUMMER INSPIRATION

Flere som gleder seg til sommerferien?

UNBLOGGED OUTFITS

Hello alle søte små. Da er det endelig fredag, og nest siste forestillingen til Nabucco i kveld. Det betyr at det er to dager til jeg får sommer ferie. Med mindre jeg kommer opp i muntlig eksamen da som er trekk i til onsdagen. Krysser fingrene for at jeg ikke kommer opp, og at det snart er ferie tid. Her er noen av outfitene mine i løpet av oppholdet i Halden. Må bare beklage den dårlige kvaliteten. Er ikke så lett å ta bilde av seg selv, så derfor ble det sånne stygge speilbilder.

Hva synes dere om outfitene?
Hvor lenge er det til dere har sommerferie?

NEW IN

Hello alle søte små. Her er innkjøpene jeg har gjort i løpet av de siste ukene. Er egentlig bare basic plagg og nødvendige ting. Har blitt mer fornuftig med innkjøpene mine, finally!

Basic topper fra Cubus 49kr pr stk.

Cardigan fra Cubus til 149kr.

Bukser fra Cubus til 199kr pr stk.

Cardigan fra Gina Tricot til 99kr.

BHer fra LIndex til 199kr

Kjole fra Veromoda til 80kr.

Hva synes dere om innkjøpene?
Noen andre som også har vansker med fornuftig shopping?

MY TATTOOS

Hello alle søte små. Håper alle har hatt en fin Onsdag. I dag våknet jeg for så vidt tidlig. På grunn av at vi er oppe og ordner med opraen på kveld og natt tid, så har døgnrytmen min forandret seg. Våkner vanligvis i tolv, ett tiden, men i dag var jeg lys våken kl ti. Da ble det til at jeg dro på en liten shopping tur, og kom så hjem til nybakte blåbær muffins. Så langt har dagen vært koselig, og håper det fortsetter i kveld når det er den andre forestillingen på Nabucco.
Her er noen bilder av tatoveringene mine. Var litt vanskelig å få høykvalitets bilder når jeg måtte ta de selv, men de synes hvertfall da. Kommer nok til å se de en del på bilder framover, så er en liten snik titt hvertfall da.

Hva synes dere?
Hvordan har dagen deres vært?

DÅRLIG BLOGGER

Hello alle søte små. Nå har det vært en liten stund siden sist. En liten oppdatering på hva som har skjedd. Jeg er nå i Halden, og har bodd her hos besteforeldrene mine en uke nå. Er her fordi klassen min ordner med Operaen på Fredrikstenfestning i Halden, så dette gjør vi på kveldene istedet for vanlig skole. Operaen som blir satt opp i år heter Nabucco. Virker som en bra opera forestilling utifra det lille vi har sett da. Der er vi sminkører og påkledere, så blir ikke så mye tid til å se på forestillingen. Grunnen for at det ikke har vært noen blogging er fordi motivasjonen har ikke vært helt på topp. Kan si at internett tilgangen her er ganske treg, og når jeg ikke fikk koblet til internettet på min egen pc, så ga jeg litt opp. Men fant en løsning nå med å låne en annen pc.
Skal forresten lage et innlegg med de nye tatoveringene mine. Ente opp med å ta to istedet for en på onsdag. Ja ja, jeg er fornøyd i hvertfall. Dere som følger meg på instagram har nok allerede sett de også.
Nå skal jeg ut å kose meg i det flotte sommerværet. Håper alle mine lesere har hatt en flott uke.

Hvordan har uken deres vært?