juni 2012

Outfit 29.06.2012

Hello alle søte små. I går var jeg på kino og så Istid 4 med lille søster på 5 år. Var hvertfall veldig spennende for lille Hannah som var på kino for første gang. Men var ikke alltid like lett og sitte stile så lenge. Men var en fin opplevelse. Her er outfitet fra i går.

Hva synes dere om outfitet?
Hva skal dere i dag?

pancake thursday

Hello alle søte små. Vil bare si ifra at hvis dere ikke hører fra meg på en liten stund, så er det fordi pcen min er ødelagt. Men skal prøve å få lånt en pc, så jeg får gjort unna min daglige blogging. Men i dag har jeg fått lånt pcen til in lille søster. Så i dag ble det pannekaker, og ikke alle ble så bra akkurat. Men pannekaker er pannekaker.

Her er også dagen outfit.

Hva synes dere om outfiten?
Hva har dere gjort i dag?

iphone jewelry

Hello alle søte små. Fant noe utrolig søt på glitter til 40kr. Er et iphone smykke. Trine kjøpte seg en frosk, og jeg kjøpte meg en and. Utrolig søte! Det eneste som mangler så er et froske deksel og et ande deksel.

Hva synes dere?

innkjøp

Hello alle søte små. her er det noen innkjøp jeg har gjort den siste tiden. Enjoy.Hva synes dere om innkjøpene?

am i who i am supposed to be

Hello alle søte små. Vet jeg har vært dårlig til å blogge nå, men har så mange tanker som går i hodet mitt for tiden. Så har ikke helt fått taket på dagene mine eller tankene mine. Noen av dere husker kanskje det tidligere "føleses innlegget" Nobody said it was easy. Jeg har tenkt mye på dette, men kjenner at de tankene har utviklet seg til helt andre tanker og. I hodet mitt er det helt kaos, og ingenting ser ut til å fungere som før. Så siden jeg kjennte meg bedre etter jeg uttrykte følesene mine for dere forje gang, så kan jeg jo prøve det nå å. I det siste har jeg følt meg usikker. Ikke på utseende eller noe som det, men på meg selv som person. Jeg vet ikke hvem jeg er. Jeg føler at i løpet av denne prosessen så har jeg mistet meg selv, men så er det det igjen at jeg ikke er sikker på at jeg hadde funnet det ut før. Det føles som om jeg har gått meg bort, og ikke funnet veien tilbake. Alle disse følesene som jeg uttrykte for dere forje gang har bare samlet seg sammen, og gjort meg usikker. Føler at jeg er stengt inne i meg selv uten å ha noen anelse på hvem jeg er eller hvordan andre oppfatter meg. Hvem andre tror jeg er, og hva de synes om meg. Føler meg blind for verden. Er akkurat som om alle minnene mine og alle mine erfaringer ikke har gjort meg bevist på meg selv i det hele tatt. Alt det har gitt meg er øyblikk, gleder og sorger. Å dette har jeg veldig vanskelig og uttryke meg for. Føler at jeg ikke kan snakke om dette med vennene mine, for jeg vil ikke bry dem med det. Vil ikke ødelegge dagen deres eller at de skal sitte å synes synd på meg. Men samtidig så lurer jeg på hvordan de ser meg. Det er bare en venn jeg har igjen fra den vanskeligste tiden av livet mitt. Kjenner hvor mye jeg trenger henne. Hvor stor respekt jeg har for hun. Hvis jeg hadde mistet henne så hadde jeg også mistet en del av meg selv. Så har jeg jo noen venner som jeg har fått senere. Men føler ikke at det er rett av meg og blande dem inn i min føleses karusell. Det kan jo være av stor grunn av at de ikke har sett eller opplevd meg på mitt mørkeste. Noe jeg ikke vil at de skal se eller oppleve heller. Så å gripe ut til andre kan føles riktig til punkter, men føler at dette er noe jeg må håndtere selv. Og det er noe som er utrolig vanskelig for meg. Kjenner at jeg trenger en klippe noen jeg kan lene meg på. Men samtidig at jeg trenger å bli sterkere individuelt, så jeg ikke trenger noen andre å lene deg på. For jeg har hvertfall lært at klippene dine blir ikke der foralltid. De forsvinner.Da trenger jeg å kunne klare meg selv, men hvordan skal jeg liksom klare meg selv når jeg ikke vet hvem jeg er. Om jeg  gjør det rette eller om jeg bare kaster bort livet mitt. Hva jeg egentlig er ment til å gjøre eller om dette er guds plan for meg.

Noen som kjenner seg igjen?

quotes

Hello alle søte små. Nå er det lenge siden jeg har hatt quotes på bloggen. Og siden det er flere av dere lesere som har ønsker om å se det her, så har jeg funnet noen jeg likte fra weheartit. Enjoy!


Hva synes dere?

nobody said it was easy

Hello alle søte små. Nå er en sånn gang hvor jeg ikke får sove fordi jeg tenker så mye. Har tusenvis av tanker og føleser i hodet mitt nå som jeg ikke klarer å få ut. Kanskje den beste måten å få de ut på er ved å prøve og utrykke dem. Så her går det. Den følesen jeg sitter med nå forteller meg at fortiden vil alltid ta deg igjen enthen du ønsker det eller ikke. De personene som har såret deg vil du aldri bli kvitt. Du vil kanskje ikke bli sittende igjen med et minne, men du vil alltid huske hvordan den personen fikk deg til å føle. Hvor vondt det gjorde. Hvor hard du strevde med og komme deg vidre fra det. Bare for å la deg selv bryte sammen igjen. Hvordan det forandret den personen du var, og kom til å bli. De som skulle være der for deg. De du stolte mest på. De som betyde mest for deg. Er de som sviktet deg. De løy til deg, og behandlet deg som ingenting selv om du behandlet dem som ditt alt. De menneskene du så gjerne vil glemme. Vil alltid være der. Du vil kanskje ikke høre fra dem, men du vil høre om dem. Kanskje til å med se dem. Du vil bli påmindt om og om igjen hvordan de fikk deg til føle. Å det er vel i stunder som dette hvor jeg er på min svake side, og lar dette bryte meg ned igjen. Å hvordan verden ser meg er nok på denne måten. Svak. En person som ikke klarer å passe på eller stå opp for seg selv. Noe jeg ikke ønsker å bli sett på som. Alt jeg har vært igjennom i livet mitt er mer enn flere kunne klart. Hva jeg må takle hver dag. Det er ikke mange som vet om dette eller ser det. Jeg synes det er mye lettere å sette på seg et smil og late som om alt er bra. Enn å la andre se smerten min. Jeg vil bli husket som den jenta som alltid smilte og var glad. Den jenta som kunne få andre til å smile. Få andre til få føle seg bedre. Det er det jeg vil bli sett på og husket som. Ikke som trist eller svak.

Noen som kjenner seg igjen?

Innkjøp

Hello alle søte små. Har ikke vært blogging på noen dager nå på grunn av eksamen. For gjett hva? Jeg kom opp i Naturfag muntlig. Satt å leste å skrev i to dager, og endte opp med 17 sider med notater. Er utrolig sliten nå etter all jobbingen, men det lønte seg for jeg fikk 5 i karaker. Var det jeg satt meg som mål at jeg ikke skulle ha noe under 5 og det klarte jeg. Er egentilg litt stolt av meg selv. Så da feiret vi det med å dra på shopping. Var halv pris på nesten alt på bikbok, så handlet hvertfall litt. Kjøpte meg en genser til 100kr og en top til 75kr. Jeg kjøpte meg også en ring fra Gina tricot til 25kr, og en strømpebukse fra Lindex til 80kr. Er utrolig fornøyd med bra karaker og innkjøpene mine.

Hva synes dere om innkjøpene?

Styling metallic

Hello alle søte små. her er styling oppgaven min. Det var en eksamen eller årsprøve i design. Det var en fri oppgave som vi fikk velge noe som vi har jobbet med i løpet av året. Jeg valgte styling med temaet metallic. Sånn ble det ferdige bildet mitt.

Hva synes dere om bildet?

outfit 08.06.12

Hello alle søte små. Nå er det ikke lenge igjen til ferien. Det kjennes hvertfall når vi har fått så mye fri i det siste. Sluttet på skolen 11:30 i dag. Utrolig deilig. Kan ikke vente på ferie. Sov hos Trine i natt så var rart å dra på skolen egentlig. Har tatt meg ferie allerede egentlig. Kan tenke meg at jeg ikke er den eneste. Så hvis jeg kommer opp i eksamen nå, så er jeg ganske ferdig. Får krysse fingrene for at vi ikke kommer opp.
Har vært på kino med noen venner i dag og sett LOL. Synes det var en fin film. Er en "jente film" hvertfall, så kan anbefales hvis man liker "jente filmer".
Her er dagens outfit.

Hva synes dere om outfitet?

I am back lovers

Hello alle søte små. For de som har lurt JA jeg lever. Har bare ikke vært helt i blogg humør. Har verken hatt lyst til å blogge eller lese andre blogger. Men nå er jeg tilbake. Har skjedd mye den tiden jeg har vært borte. Det var utrolig varmt i en uke her. Trodde virkelig at sommeren hadde kommet for godt, men den forsvant når det ble mandag igjen. ironisk nok. Så tilbrakte nesten hele den uken på Tunevannet som er som den lokale "stranden" i Sarpsborg. Jeg har hatt Design eksamen. For dere som ikke vet hva det går ut på så er det at vi får velge å gjøre en fri oppgave. Vi får velge mellom å gjøre noe vi har lært igjennom dette skoleåret. Jeg valgte å ha styling med temaet Metallic. Jeg kan laget et egent innlegg med bilder og forklaring til dette hvis dere ønsker det. Har vært konfirmationen til lille søster, og familie besøk av slekta fra Ålesund. Har egentlig brukt meste av tiden min med vennene mine. Har ikke trent eller gjort noe annet slik. Er egentlig utrolig deilig og kunne bare dra hvor jeg vil når jeg vil uten å måtte tenke på at jeg må på trening. Nå som det er "ferie" så bestemer jeg selv når jeg vil trene. hva jeg vil trene og hvor. Så nå går jeg ikke glipp av noe fordi jeg må på trening. Er en utrolig frihets følese, for jeg er jo vant til å trene flere timer nesten hver dag. Og da måtte jeg jo si nei til mye annet. Men nå er det bare å nyte livet å se hva som skjer.
Her er det noen bilder fra tiden jeg ikke har blogget.

   

Hva har dere drevet med den siste tiden?