juni 2010

Ut på tur!

I dag har jeg pakket jeg ned nesten halve klesskapet mit, sminke, osv... fordi i morgen skal vi kjøre til Ålesund, turen tar ca 10 timer, og vi skal starte kjøreturen kjøre kl 8 på morgnen. Fordi Vi skal opp til familien på besøk og i tillegg er det barnedåp, og jeg skal væer fadder til lille Amalie. Det kommer til å bli en slitsom tur, og jeg skal sitt i baksete med min 3 år gammle lillesøster hele veien..... gøy...... Men det blir jo fint å komme frem da,å det er jo selvfølgelig koselig og se alle igjen. Jeg skal blogge mer om det når vi kommer frem da.
                                                             Amalie         
                                                    
                                                      blogges-

Yuna Kim

Yuna Kim er født 5 September  1990 i  Buncheon, Gyeonggi-Do, og er en sør Koreansk kunstløper.
 Hun begynte med kunstløp når hun var 7 år 
Hun er vinneren av dameklassen i OL  2010, VM 2009,  og de fire  Kontinent konkuransene i 2009. Hun har vunnet Grand prix finalene. Hun har også vunnet Junior Grand prix finalene, Og verdens konkuransen i junior klassen.
Hun er  sør Koreas Senior Nasjonale Mester for fjerde gang, og i 2001 var hun sør Koreas Junior Mester.
Kim er den første sør Koreanske kunstløperen som har vunnet en medalje i ISU mesterskap, Junior og Senior Grand prix, og OL. Hun er den første kunstløperen som har vunnet  OL, VM, De fire Kontinet mesterskapet og Grand Prix finale.
Hun er en av de meste elskede idrettsutøverne, og media figur i sør Korea.


Sol og Sommer

Endelig er det sol og sommer her i Norge! Nå kan viman bare ligge ute i sola og kose oss så lenge det varer. I dag har jeg til å med blit litt brunn, elsker sommern sykt mye selv om dagene er mye lenger enn vanlig. Å snart er det jo sommer ferie å, og da skal jeg til Ålesund og være fader for lille Amalie i dåpen hennes. Håper det blir en lang og varm sommer, med mye fint vær!  Ha en fin dag vidre da;D

                                                            blogges-