mai 2013

OUTFIT 26.05.2013

Hello alle søte små. I dag skal jeg ta en ny tatovering. Gleder meg sikkelig. Dere får nok en oppdatering om det i kveld med noen bilder. Eller så får dere nok se det ganske fort hvis dere følger meg på instagram. Heter Henrijetta på instagram for de som er interesserte. Som jeg har fortalt tidligere driver klassen min med et prosjekt på Fredrikstenfestning i Halden. Der skal vi være sminkører og påkledere til opera forestillingen Nabucco. Det skal vi øve på fra å med i morgen av til søndag. Derfor drar jeg en tur, og bor hos besteforeldrene mine mens vi holder på med det. Grunnen er fordi de bor sånn 45 minutter nærmere, og da blir det mindre vei for meg å reise. Å forhåpentligvis kommer jeg ikke til å glemme og blogge. Men er bare å skrive en kommentar om at jeg må skjerpe meg når bloggingen blir dårlig her.
Her er outfitet mitt fra konfirmasjonen på søndag.(Hvis dere lurer på hvorfor jeg ser ned på alle bildene så er det, fordi det var sterk sol den dagen. Var enten det eller myse bilder haha)

Hva synes dere om outfitet?
Hva er planene deres for uken?

KONFIRMASJON

Hello alle søte små. På lørdagen startet frisørklassene på Glemmen opp med operaen i Halden på Fredrikstenfestning. Der skal vi være påkledere, sminkører og ordne hår på de som skal være med på stykket. Jeg skal ikke si at jeg startet med en positiv holdning, for det gjorde jeg ikke. Men jeg kan si at det var verre enn det jeg trodde. Jeg kan ikke si at det var noe morsomt i det hele tatt. Vi satt nesten bare der hele dagen, for det var egentlig ikke noe ruk for oss der. På det lengste satt vi og ventet i nesten fire timer på at de kanskje hadde bruk for påkledere. Skulle egentlig dra ditt i går også, men da var jeg i konfirmasjon. Å takk gud for det. Vi skal tilbake dit på torsdag. Gruer meg allerede. Vi er der i slutten av uken og helgene istedet for å være på skolen. Det er fordi lærerne takket ja til at vi ville være med på dette, så blir på en måte erstatning for skolen. Det betyr jo at vi får fravær når vi ikke er tilstede, så siden jeg var i konfirmasjon i går fikk jeg to dager fravær. Kan si at det var verdt det, og få være med på når flotte Caroline konfirmerte seg. Var en hyggelig konfirmasjon, og en flott feiring av en fin jente.
Hvordan har helgen deres vært?

NEW IN


T-skjorte fra ebay til 59kr.

Hva synes dere?
Hvordan har søndagen deres vært?

OUTFITHva synes dere om outfitet?
Hvordan har deres dag vært?

INNKJØP


T-skjorte fra Ebay til 155kr.

Jakke fra Gina Tricot til 399kr.

Genser fra Bik Bok til 49kr.


Skjerf fra Bik Bok til 49kr.

Hva synes dere om innkjøpene?
Hvordan har deres dag vært?

BACK AGAIN

Hello alle søte små. Nå er jeg tilbake igjen. Vet det har vært lenge siden hvor jeg sånn sakte men sikkert sluttet med bloggingen. Denne gangen skal jeg prøve å ikke gi opp. Siden sist har det skjedd ganske mye. Har forandret hårfarge til ombre aktig farge. Jeg har fylt atten, og fikk min første tatovering på attenårsdagen min. Har nok skjedd mye annet også, men kommer ikke på noe akkurat nå. Har savnet bloggen, og alle de fine leserne mine. Så er glad for å være tilbake, og håper bloggingen kan fortsette der den slapp.

Hva har dere gjort i mai?
Har dere savnet bloggen?