mai 2012

You make me happy

Hello alle søte små. Håper dere har hatt en kjempe fin 17 mai! Har i hvertfall jeg. Var med Laila og Trine, så dagen min var hvertfall kjempe bra. Blir ikke kjedelig med god jentene mine. Spiste popcorn, skukkerspin, kaker og godteri til jeg ble kvalm, haha. Så var vi på tivoli. En utrolig koselig dag. det eneste som er utrolig irriterende med det er at når jeg skulle vise dere bilder av det oppdaget jeg at en viss person har slettet alle bildene mine. Tusen takk for det sier jeg bare.... Men da blir det et bilde fra idag istedet. Har vært på shopping med Maja i dag, men kjøpe meg ikke noe annet enn mat da, haha. Er en liten matmoms. Men gjør vel ikke noe at jeg er glad i søtsaker, for tror ikke jeg er den eneste som er det.

Hvordan var deres 17 mai?

Wants

Hello alle søte små. Sorry for den dårlige bloggingen i det iste, men er litt stress med eksamens oppgave og teori lesing. Men jeg spurte dere om hva dere ville at jeg skulle blogge om, og mange av dere ville ha noen wants. Grunnen for ikke mange wants har vært her på bloggen i det siste er at jeg ikke har så mye penger nå. Prøver å ikke titte for mye i butikker og på nette, for å ikke bli frista til å kjøpe noe. Noen somk kjenner seg igjen i det?
Her er det noen wants fra Nelly.

Wrap Front Party Dress                                     Gabriella Dress                                                Ava Dress

 


Kea                                                                          Trace-Lee                                                                  Foxy Spike

 

Fills Bag                                                               Market Clutch                                                             Magan Clutch

 

Hva synes dere om mine wants?

metallic inspiration

¨

Hva synes dere?

old header

Hello alle søte små. Er helt tom for blogg ideer. Trenger hjelp! Hva skal jeg blogge om? Noen forslag om hva jeg skal bloge om?
Da ble det hvertfall noen gamle headere da.Hvem av headerne likte dere best?
Noen forslag om hva jeg bør blogge om?

cookie mix

Hello alle søte små. I dag har jeg vært på skolen. Litt rart på en lørdag eller hva? Har vært åpen gård på Kalnes i dag, og vi på Design har hatt brudeshow. Vi har laget brudekjoler i papir og plast til forskellige tidsepoker. Men fordi vi var på skolen i dag får vi fri den 18 mai. Så når jeg kom hjem følte jeg for å prøve det nye cookie settet jeg fikk.Hva har dere gjort i dag?

innkjøp

Hello alle søte små. Tusen takk for alle gratulasjonene! Betyr mye for meg å ha lesere som bryr seg så mye:)
Her er noen av dagens innkjøp. Her er det noe fra kappahl. Strømpebukse til 49kr, smykke til 99kr og øredobber til 49kr.Hva synes dere om innkjøpene?

birthday kid

Hello alle søte små. I dag har jeg fylt 17 år. Et spørsmål som jeg har blitt spurt flere ganger i dag er "Hvordan føles det å være 17?". Helt ærlig så føler jeg ikke noe forskjell fra 16 og 17. Var nesten som en helt vanlig dag. Men har fått to små søte gaver i dag da, og noen gratulasjoner så var ikke en helt vanlig dag. Herlig å bli litt ekstra dulla med da enn vanlig.


Hva har dere gjort i dag?

quotes


Hva synes dere om quotestene?

fashion wallHva synes dere?
Hvem likte dere best?

yesterday

Hello alle søte små. Her er lit fra i går. Hadde fått et lite oppdrag av søstra mi. Farget håret hennes med fargen 740 flamingo copper av Loreal Paris sublime mousse. Brukte også det merket når jeg farget håret brunt. Er veldig fornøyd med mousse fargen for den er mye lettere å påføre enn vanlig hårfarge, og jeg selv synes den har bedre resultat enn en vanlig hår farge. Så anbefaler dette merket. Håret hennes ble mye rødere, og fikk mer glans, så jeg synes fargingen var vellykket. Men på grunn av at hun har farget det brunt rødt tidligere, så ble det ikke like rødt som hun hadde håpet på .Her er også outfitet mitt fra i går.Hva synes dere om hårfargen?
Hva synes dere om outfitet?

friday outfit

Hello alle søte små. I dag har jeg vært ute og levert jobbsøknader. Har levert i klesbutikker, for det er der jeg helst har lyst til å jobbe. Håper jeg får noen positive svar fra noen av butikkene hvertfall. Har lyst på jobb og er veldig motivert på å jobbe, og gjøre det bra. Valgte å kle meg litt fint og onkli, så de jeg leverte søknaden til ville få et positivt førsteinntrykk av meg. Så valgte å ta på den rosa blazern min med en høytlivs short, og simpel hvit topp. Pynta det opp med belta, armbånd, ørdobber og en ring ( hadde på meg høyhelte sko å, men fikk ikke lov til å gå inn med sko. Så de fikk ikke være med på bildet, haha)Hva synes dere om outfitet?
Hva har dere gjort i dag?

fashion foto - shorts

Hva synes dere om shortsene?

live my life

Hello alle søte små. Dagen i dag har vært ganske hektisk, så orker ikke et langt innlegg i dag. Men her får dere en sang som har gått på replay hos meg.
Far East Movement ft. Justin Bieber - Live My Life

Hva synes dere om sangen?
Hva har dere gjort i dag?

new in my closet

Hello alle søte små. Vil bare si sorry for at jeg har vært så lat med blogginga i det siste, Men har bare ikke hatt noe blogge lyst eller noe å blogge om. Men her er hvertfall en ny topp i skapet mitt. Elsker den!  Den er fra H&M og koster 149kr.

Hva synes dere om toppen?
Noen forslag om hva jeg kan blogge om?