mai 2010

Konfirmasjons selskap

I går var jeg i konfirmasjonsselskapet til min beste venn Anna! Jeg måtte stå opp 8.20 fordi vi skulle i kirken først. vi kjørte 9.40 og jeg aner ikke når vi kom fram men kirken begynte i hvertfall 10.30. Gudstjenesten varte i en time og Anna sang også solo i kirken. Etter gudstjenesten dro vi til besteforeldrene mine og var der til selskapert begynte 14.00. Det varte til 19.00. Ho fikk sykt mye gaver og kort og jeg håper at ho fikk en kjempe fin dag hun vill huske for resten av livet.
Etterpå når vi kom hjem så vi på grand prix og drak sider. Det var en fin dag da.                                                         blogges-

Sommer moten 2010

I år går vi for fine friske farger. Trange topper, leggings, bukser, shorts nesten alt! Men med fasonger på kjoler og skjørt. Fine, friske og lekene mønster som skriker sommer!

                                                          Elsker sommern!<33


                                                              blogges-

Engelsk Tentamen!

Vi hadde engelsk tentamen i dag. Det var ikke så veldig vanskelig, menikke for lett heler, men alle valga på stiler var sykt dårlige da! Så jeg ennte opp med og skrive om et bank ran. Ikke akkurat det jeg egentlig ville skrive om da¨, men det var bedre enn de andre valga. Så det gikk bra da så jeg håper jeg fikk en god karakter da. Men til Torsdag skal vi på tur til Oslo da, det blir sikkert gøy.  Vi skal se et sånnt teater styke "Evig ung" på det norske teater og så skal vi besøke Forsvarsmuset eller hjemmefrontmuseet. Og så skal vi til Nasjonalgalleriet, men det beste er at vi får lov til å gå alene i byen da. Det blir sikkert morsomt, men vi kommer ikke hjem før 23.10 så det blir en lang da da.

                                             blogges-

Lese dag!

Vi har lesedag til Engelsk tentamen i dag. Jeg har ikke lest så mye akkurat da, men hva forventer de egentlig når vi har fri. Jeg har sovet nesten hele dagen! Og jeg skal på trenig etterpå.

ha en god dag videre:D

                                              blogges-

Ice Princess

Filmen for hver en Is prinsesse. Lesehesten Casey Carlyle er fanget mellom sin store drøm å bli en kunstløpstjerne og sin strenge mor som vil at hun skal bli student på Harvards. Casey drømmer om at hun en dag skal bli som klassekameraten Gen, som trener kunstløp og konkurerer på elitenivå. Så når hun en gang får sjangsen til å trene med Gen og hennes personlige trenere, må hun gå imot sin mor og satse alt på drømmene om å bli en prinsesse på isen....
Ice Princess er en herlig film om hvor viktig det er å tro på seg selv og å følge sine egene drømmer, selv om de kan virke uoppnålig....Jeg elsker denne filmen, jeg husker ikke hvor mange ganger jeg har sett den!
Så det er en film jeg vil anbefale å se!

                           blogges-

Årets Bikini!

I år vill jeg ha den perfekte bikini, men det er så vanskelig å finne fine men ikke for dyre bikinier. Å i tillegg er jeg sykt kresen da og ser på detaljer å alt! Så dette blir vanskelig! Håper jeg finner den perfeke bikinien!                                                     Lykke til med bikini valget i sommer:D

                                                         blogges-