april 2013

GINGER OMBRE

Hello alle søte små. I dag har vi på frisørlinjen hatt kunde dag, og da fikk jeg besøk av min lillesøster Benedikte som skulle være kunden min. Først så farget jeg etterveksten hennes med en blandig av tre forskjellige frager. Så farget jeg lengdene på håret med en annen blanding av to forskjellige farger, så bleket jeg tuppene på håret en gang. Etter det bleket jeg det en gang til, for at det skulle bli mer fade mot spissene. Etter all fagebehandlingen var ferdig klippet jeg håret hennes i en V-form. Rettet det med slettetang, for å så krølle det. Må bare si jeg ble fornøyd med resultatet.

Hva synes dere?
Hva har dere gjort i dag?

PINK DIP DYE

Hello alle søte små. Husker dere forrige uke når jeg sa jeg skulle bli flinkere til å blogge. Når jeg ser tilbake på denne uken som er var den en løgn. Har ikke blogga en gang. Akkurat når jeg skulle bli flink igjen traff febern meg. Sykdom, stress og lite motivasjon ble altså til ingen blogging. Kamera mitt er ødelagt i tillegg, så blir ingen fine bilder. Derfor får dere bare cam og instagrambilder som ødellegger helheten på bloggen. Er bare så lei. Skal prøve å skjerpe meg, men kjenner jeg er ganske negativ til alt dette nå. Er rart at jeg i det hele tatt skriver dette innlegget. Sylder dere jo det selvfølgelig. Skulle skrevet på mandag helst, og ikke vente til det har gått så langt ut i uken. Men nå bare baler jeg.
Fant fram hårmaskaran min i dag, og da ble det en rosa dip dye på hestehalen min.

Noen motivasjonsråd?
Hva synes dere om dip dye?

QUOTES

 


 

 

 

Hva synes dere?
Hvordan har deres søndag vært?
 

THANK GOD IT'S FRIDAY

Hello alle søte små. Da var en lang og hard uke overstått. Mange prøver og mye pugging, så har ikke vært noen muligheter til å blogge. Men nå er enedelig uken over, og det er helg. Her er mitt dagens innkjøp. Måtte bare kjøpe den genseren, for har den i hvit. Den er utrolig deilig, og fin så måtte bare ha den i svart også. Selvom jeg egentlig skal spare til tatovering. Har bestilt time 10 mai. Dagen etter jeg bli 18, så det blir spennende. Mye fint i vente framover nå. Ønsker alle mine leser en fin helg.

Genser fra Gina Tricot til 149kr.


Hva synes dere om innkjøpet?
Hva er planene deres for helgen?

THINGS I LOVE

Part 2

Hva synes dere?
Noen dere likte?

MY WEEKEND

Hello alle søte små. Denne helgen har jentene, og jeg feriet Laila som ble 18 år. Hun hadde et kostymeparty, så kledde meg ut som en geisha. Var en morsom helg.

Hvordan har helgen deres vært?

BEAUTE PACIFIQUE

Hello alle søte små. Som noen av dere kanskje vet, så går jeg på frisørlinjen. Jeg er utplassert en gang i uken ute i salong. Salongen jeg er utplasset i heter Creme Fraiche som er en hyggelig liten salong. De selger hudpleie produktene fra beauté pacifique, så når jeg kom til salongen i dag hadde de kurs om beauté pacifique produktene. Synes det er ganske spennende med kurs, og lære ting om produkter som jeg ikke viste fra før. Vi fikk med oss en pose med prøver av produkter som vi skulle prøve ut. Etter kurset fikk vi en hudscanning hvor hudpleieren og selgeren av disse produktene tok et bilde av huden vår hvor hun fikk med de forskjellige lagene under huden, og cellene. Ble ganke fornøyd når hun sa at jeg hadde perfekt hud. Jeg har jo egentlig ikke perfekt hud, men både den øverste, og huden under var sunn, og hadde mye av de bra cellene. Blir spennede å prøve disse produktene å se hvordan de vil fungere på huden min.

Har dere prøvd dette merket før?
Hvordan har dagen deres vært?

BIRTHDAY GIRL

Hello alle søte små. I dag har bestejenta mi Laila bursdag! Hun blir 18 år i dag. Er utrolig glad i henne, og ville bare ønske henne en fantastisk dag.

Når har dere bursdag?

BESTILT FRA EBAY

Hello alle søte små. Merket at jeg hadde vondt i hodet når jeg kom på skolen i dag. Orket rett å slett ikke bli der, så en endte med at jeg dro hjem. Fikk litt feber utover dagen, så var glad for at jeg dro hjem. Forresten så fikk jeg et tips her om dagen at det var fint og billig å bestille klær fra ebay. Så ble til at jeg tittet litt. Jeg har bursdag den 9 mai, så fikk lov til å bestille meg noen ting i bursdagsgave. Ble utrolig glad når min søte søster sa dette, så fant meg tre ting jeg like som ikke kostet så mye. Er så mye mer jeg hadde lyst på, men det får vente haha.

Hva synes dere?
Pleier dere handle på ebay?

INNKJØP

Hello alle søte små. Kjøpte denne kjolen for noen dager siden. Den var på salg på Bik Bok, og synes den var søt. Elsker mønstret på den selv om formen ikke er den fineste. Tenkte den kunne vært veldig fin med en litt baggy genser over. Siden den var på salg, og kostet bare 50 kr så var det greit å kjøpe den slev om formen ikke var super fin.

Kjole fra Bik Bok til 49kr.

Hva synes dere om kjolen?
Hvordan har dagen deres vært?

THINGS I LOVE

PART 1Hva synes dere?
Liker dere noen av disse?

MONDAY WANTS


           All star print                                        Boots                                                              Honey stripes mid

Hva synes dere om wantsene?
Hvordan har deres mandag vært?

MÅNEDENS LESER

Hello alle søte små. Denne månedens leser er Matre. Hun er en 14 år gammel jente som bor i den lille byen Ulsteinvik på Sunnmøre. På fritiden synger hun og spiller håndball. Hun har sin egen blogg som du kan finne HER. Hva synes dere om April månedens leser?

Vil du bli neste månedes leser?

SATURDAY OUTFIT

Hva synes dere om outfitet?
Hvordan har helgen deres vært?

MY HAIR PRODUCTS

Hello alle søte små. De fleste av dere har vel fått med dere at jeg går på frisørlingen, for å bli frisør. Etter jeg begynte på frisørlinjen har jeg blitt mer opptatt av hvilke hårprodukter jeg bruker, og hva de gjør med håret. Kan si at jeg ikke kommer til å bruke butikk shampoo igjen. Tenkte å lage et innlegg hvor jeg viser dere hår produktene mine so here we go .


Moroccanoil: moisture repair shampoo, moisture repair conditioner, treatment og frizz control

Moisture repair shampoo: Selv om det står shampooen er en fuktighetsgivende shampoo, så vil jeg si at det er mer en protein shampoo. Den hjelper med å bygge opp et skadet hår ved å tilføre proteiner til håret. Jeg er ikke helt sikker på om det har kommet, men det skal hvertfall komme en ny shampoo fra Moroccanoil som vil være mer en fuktighetsgivende shampoo. Moroccanoil er en veldig fin serie, og egentlig alle produktene luker ganske godt.
Moisture repair conditioner: Denne er også en mer proteingivende balsam enn fuktighetsgivende. Jeg synes den er fin, men hvis man har lett for å få fet hodebunn bør man ikke påføre denne rett i hodebunnen. Hvis man har veldig lett for å få "tungt" hår bør man ikke påføre så mye av denne i håret. Da holder lite grane mye.
Treatment: Dette er en hårolje som er veldig bra for håret. Den legger seg utenpå håret som et lite beskyttelses lag, og kan påføres både i tørt og vått hår. Den er også varmebeskyttende mot føn. Dette er et av mine favoritt produkter.
Frizz control: Dette produktet er fint for folk som har frusete hår, og hjelper med å ta bort denne frusen, så håret blir fint og glatt.

Sassoon: Rich clean og Halo hydrate

Rich clean: Jeg har ikke prøvd den enda, men det er en shampoo for tørt og skadet hår. 
Halo hydrate: Jeg har ikke prøvd denne enda heller, men det skal være en balsam for alle hårtyper. Har hørt veldig mye fint om merke og produktene så håper de er bra.

Paul Mitchell: Platinum blonde shampoo, Hold me tight og Hot off the press

Platinum blonde shampoo: Dette er en lilla shampoo som brukes i et blondt hår, for å nøytralisere gulskjæret som kan komme med et bleket hår. Jeg anbefaler alle som har bleket hår å få seg en lilla shampoo. Håret kommer til å få et gulskjær før eller senere, så denne er veldig fin å ha. Jeg bruker denne bare inninmellom når håret mitt får litt gulskjær. Synes det er et veldig fint produkt. Hvis dere kjøper en lilla shampoo les på flasken før dere bruker den. Det er virketider om hvor lenge den skal sitte i håret for å virke.
Hold me tight: Dette er en miljøvennlig gass hårspray. Jeg synes den er veldig fin, og den luker utrolig godt.
Hot off the press: Dette er en miljøvennlig varmebeskyttende gass spray. Den lukter utrolig godt, og er en av mine favoritt produkter.
PS: Ingen av Paul Mitchell produktene er testet på dyr, for dette er noe dette merke er i mot. Så dette er jo flott når du tenker over hva du kjøper.

Har dere prøvd noen av disse produktene før?
Hva synes dere om produktene?

FRIDAY OUTFITHva synes dere om outfitet?
Hvordan har deres fredag vært?

THANK GOD IT'S FRIDAY

Hello alle søte små. Da var det fedag igjen. Har hatt en drit dag til nå, men håper at det blir snud runt når skolen er slutt. Blir deilig med helg. Kjenner jeg trenger det virkelig nå.

Hva er planene deres for helgen?

THURSDAY SALON DAY

Hello alle søte små. Som dere kanskje vet er torsdager den dagen i uken hvor jeg er utplassert i en frisør salong. Vi får periodeoppgaver fra skolen som vi skal utføre i salong, og skrive logg om. Jeg pleier alltid å få gjort ferdig oppgaven min, og skrevet loggen i god tid. Denne gangen vet jeg egentlig ikke helt hva som skjedde. Klassen min har sin egen facebook side, og på søndag kveld skrev læreren min at oppgaven skulle leveres på fredag. Det hadde jeg selvfølgelig glemt helt, så frika helt ut når jeg så det. Grunnen for at jeg faktisk ikke hadde fått gjort oppgaven min var at første utplasseringsdagen etter vinterferien hadde jeg hjernerystelse som gjorde at jeg ikke kunne dra ut i salongen den uken. Andre uken hang fortsatt hjernerystelsen litt igjen, så prøvde å være ute og gjøre oppgaven min. Men endte med at jeg dro hjem på grunn av hodesmerter. Den tredje gangen hadde jeg hatt langthårsoppsett prøve dagen før, så da hadde jeg ikke med meg frisør dukke hodet i salongen. Uken etter det dro vi på klasse tur til Oslo, for å se på opra, og så var det påskeferie. Kan si at PFO oppgaven min var noe av det siste jeg tenkte på. Så siden det var den siste dagen i løpet av denne periodeoppgaven i dag, så måtte jeg jo gjøre alt i oppgaven min i dag. Så måtte jeg jo skrive den også i dag.Skal leveres i morgen, så jeg kommer til å sitte langt på natt med oppgaven. Kan si at jeg føler meg ganske dum nå som ikke gjorde det før. Jeg må også få 5 på oppgaven, for har ikke annet enn 5ere i PFO, og hvis jeg får noe mindre ødelegger det snittet mitt. Ønsk meg lykke til, for det kommer jeg til å trenge.

Hvordan har deres torsdag vært?

NORSK TENTAMEN

Hello alle søte små. Nå synes jeg at jeg har blitt veldig upersonlig når det kommer til bloggen. Har nesten ikke skrevet noe på de siste innleggene mine. Vet egentlig ikke hvorfor, men bare kom ikke på noe å skrive. Fra nå skal jeg prøve å bli litt mer personlig. I dag har jeg hvertfall hatt norsk tentamen. Jeg har egentlig ingen anelse om hvordan det gikk, men håper det gikk bra. Hvis jeg får under 4, så blir jeg skuffet. Jeg var ferdig med tentamene kl 10:10 i dag, og den begynte 08:30. Satt der bare i en time, og førti minutter. Vet det ikke høres bra ut, men hadde skrevet fire sider hvertfall da. Jeg var jo heller ikke den første som gikk derfra. Skal ikke si den var lett, for plutselig gjorde jeg det kjempe dårlig! Håper hvertfall at det gikk bra. Men siden jeg var ferdig så tidlig, så har jeg vært litt med vennene mine i dag. Kjente at dagen egentlig har vært ganske lang, for er jo vant til å slutte 15:30 på onsdager for å sitte i kø hjem en time. Så det å ha hele dagen til å gjøre hva du vil var egentlig litt nytt.
Bildet er tatt før tentamenen begynte til morgenen i dag, og er fra min Instagram. Follow me! Heter Henrijetta på instagram.

Har dere hatt tentamen enda?
Hvordan har deres dag vært?

FIGURE SKATING SHOW

Hello alle søte små. I går hadde National turn og idrettslag vårshow. Det er den gamle kunstløpklubben min som jeg nå har jobbet som trener i. Kjempe koselig med show, og se hvor flinke jentene er.Hvordan har dagen deres vært?
Hva synes dere om kunstløp?

TUESDAY OUTFITHva synes dere?

MONDAY WANTS


                  Genser                                                   Kjole                                                              Topp

Hva synes dere?