april 2012

my favorite blogg

Hello alle søte små. Det var noen som lurte på hva som var min favoritt blogg, og da må jeg svare Hedda. Elsker bloggen hennes. Den er utrolig fin. All moten og sminken. Elsker stilen hennes. Hun er jo også en utrolig vakker jente med mange dype innlegg. Så bloggen hennes kan jeg hvertfall anbefale! Du finner link til bloggen hennes HER (Hvis dere lurer på hva den gule greia over skjermen er, så er det et plaster. Hahah, er over webcamen se. Er litt paranoid, haha)


Hva synes dere om bloggen hennes?

outfits - part 2

Hello alle søte små. Her er andre del av Outfits innleggene mine. Disse outfitene er fra etter jul.Hva synes dere om outfitene?

rainy wednesday

Hello alle søte små. Noen av dere vet kanskje at jeg går på design og håndverk linjen. Når har vi er prosjekt hvor vi lager brudekjoler av pair, og dette er hva jeg har bedrevet meg med i nesten hele dag. Men dagen har ikke vært en helt vanlig dag, fordi vi fikk vafler av en lærer som skal slutte. Dette gjorde dagen litt mer koselig og spesiell enn en vanlig onsdag. Fikk faktisk fredagsfølese, og derfor var det litt kjedelig at det fortsatt er onsdag da, haha. Å på onsdager har jeg en to timers trening og. Føste timen styrke, og andre timen dans. I dag trente vi spesiellt armer, mage og rygg. Var en hard trening, men kjempet meg igjennom den. Elsker det når man får sånn mestrings følese etter trening. Daer det bare å fortsette og pushe på, så kanskje jeg kommer til å se mer veltrent ut etter hvert.
I går bestemte jeg meg for at jeg skulle ha sånne fletter på siden. Baklager for den dårlige omformuleringen, men ikke hva det heter. Så da lagde jeg det på meg selv. Som ikke er så lett, men jeg ble fornøyd med de. Har ikke flettet sånne fletter så nøyaktig før som jeg gjorde nå.

Mat etter trening:)


Hva synes dere om hårstilen?
Hvordan har deres dag vært?

Outfits - Part 1

Hello alle søte små. Tenkte å lage et innlegg med noen av outfitsene mine siden dere liker de så godt, så her er noen av mine tidligere outfits. Disse oufitene er fra før nytt  år.


Hva synes dere om outfitene?
Hvilket outfit likte dere best?

tomorrow's outfit

Hello alle søte små. Nettopp kommet hjem fra en bra treningsøkt så føler for å ta meg noe sunt å spise. Hatt en time styrke og en time dans. Deilig å trene. Tenkte kanskje dere ville se en senak peek på tomorrow's outfit. Men skal se top model nå så BYE PEOPLE!

Hva har dere gjort i dag?

black nail polish

Hello alle søte små. I dag har det hvertfall ikke vært noen solfylt søndag. Er veldig lei av det mørke dystre været som har vært her lenge nå. Lengter etter sol og varme som sikkert mange andre gjør å. Å siden været her var så "vakkert" så ble det å rydde og se på film i dag. Fant faktisk en 500 lapp i skapet mitt. Den lå i en konvolutt som jeg ikke hadde åpnet. Den var fra i forifjor jul, haha. Så nå er jeg hvertfall 500kr rikere. Jeg har også sett på filmen Jennifer's body med min søster på 14 år. Var utrolig bra film. jeg kan anbefale den, men hvis du ikke er en person som liker filmer med mye blod og gør, så tror jeg ikke du burde se den. Men jeg er en person som liker sånne thriller filmer, så den var helt perfekt for meg.
Er så lei neglene mine nå. De ser helt forferdelige ut, så jeg måtte bare gjøre noe med dem. Så bestemte meg for å male dem. var lenge siden jeg hae malt dem svart, så svart ble det. Brukte forever strong professional neglelakken min fra Maybelline New York. Det står på den at den tilfører mer jern til neglene, men vet ikke om det er sant da. Husker at sist gang jeg brukte den syntes jeg at den var dårlig, for den ble slitt av neglene nesten med en gang. Men det er lenge siden da, så vet ikke om den gjør det samme nå da. Men forventer ikke noe annet nå.Hva synes dere om neglelakken?
Hva har dere gjort i dag?

saturday outfit

Hello alle søte små. Dere har kanskje lagt merke til at jeg har mistet blogg lysten i det siste. Men gir hvertfall et lite forsøk i dag på å blogge. Har vært ute på "date" med Trine i dag. Vi spiste chickensalsa som vi ikke har gjort på lenge. Er alltid koselig å være med Trine. Hun er en av verdens herligste mennesker. Er utrolig glad i henne.  Her er dagens outfit.


Hva synes dere om outfitet?
Hva har dere gjort i dag?

good christian bitches

Hello alle søte små. Nå har det begynt en ny serie på TVNorge. den går kl 21:30. Jeg så på den første episoden i går, så vet ikke hvordan den er enda. Men etter navnet og hva den handler om tror jeg den er bra. Her er det som sto om serien på IMDb.
Amanda Vaughn er en nylig enke mor til to som å få en frisk start, og flytter tilbake til det velstående Dallas nabolaget hvor hun vokste opp til å finne seg selv i hvirvlende midt i sladder, Botox, og svindel.

 

Har dere sett serien?
Hva synes dere om den?

quotes


Hva synes dere?

Trening

Hello alle søte små. Nå skal jeg begyne å trene igjen. Er hvertfall to uker siden jeg trente sist, og da var det jo bare show trening. Så lenge siden jeg har trent onkli. Skal trene en time styrke og en time dans i dag. Gledgruer meg, haha. Kommer til å bli veldig hard hvertfall, men blir vel bedre til uka. For jeg skal også trene en time i morgen, to på onsdag, og en på torsdag. Så vender meg nok til det. Men nå skal jeg gå å trene så BYE PEOPLE!


Trener dere?
Hva eller hvordan trener dere?

old picture

Hello alle søte små. I dag har vært en så utrolig kjedelig dag! Jeg satt fra 11:30 i dag til 17:20, og skrev ned ting jeg trengte til en naturfagsprøve. Har prøve i morgen i fem kapitler! Det er sykt mye. Skjønner ikke hva han lærern tenker med. Lærer jo ingenting av han heller, så må jo lære det selv ved å lese igjennom og skrive alt. Har skrevet fem sider, som er sammendrag av kapitlene og alt det jeg skal kunne. Føler at jeg ikke kan noe av det, så gruer meg hvertfall til å få prøven i morgen. Men når jeg gikk igennom gamle mapper for å se etter stoff jeg kunne bruke, så fant jeg bilder fra den første styling oppgaven jeg hadde i høst. Hadde temaet fugl. Tenkte på en blandig sånne små brune bustete fugler, og en svart svane. fikk 5 på styling oppgaven min. Synes det var litt morsomt å finne det igjen, så bestemte meg for å vise det til dere å.

Hva synes dere om bildet?
Hva har dere gjort i dag?

instagram

Hello alle søte små. I dag er en veldig busy dag. Har farga hår, og må lese til naturfag prøve. Har prøve i fem kapitler på mandag, så blir mye å lese i dag og i morgen. Så blir ikke så stort innlegg i dag, men det blir noen bilder jeg har lagt ut på Instagram da. Skal jeg være helt ærlig, så skjønner jeg ikke så mye av Instagram. Bare det å legge ut bilder, og like bilder. Ikke noe mer, haha. Noen som vil lære meg?Hva synes dere om bildene?
Hva skal dere gjøre i dag?

svar på spørsmålsrunde

Hello alle søte små. Her er svar på noe av det dere lurte på:)

1. Hvem er ditt stilforbilde?
Jeg henter inspirasjon til stilen min fra mange forskjellige steder. Men hvis jeg skal velge en person som stilforbilde, så velger jeg Whitney Eve Port. Har fulgt litt med på reality showene The Hills og The City. Elsker stilen hennes.

2.  noen gang gjort noe ulovlig ? :)
Hehe, hvem har ikke gjort noe ulovlig en gang i løpet av livet ;)

3. Har du noen favorittbutikker?
Ja. Liker veldig godt Bik Bok, Ginatricot, og H&M. Er der de fleste klærene mine er fra.

4. Hvordan sminker du deg? Bruker du lang tid på badet før skolen?
Jeg prøver hvertfall og sminke meg så jeg får "The natural look ". Jeg er hvertfall ingen morgenfugl, så er veldig trøtt når jeg ordner meg på morgenen. Bruker kanskje 30 minutter på å sminke meg. men i helgene når jeg får sove lenge bruker jeg kanskje ca 15-20 minutter.
Når jeg sminker meg, så smører jeg først huden min med fuktighetskrem. Så tar jeg på foundation. Tegner opp og forsterker øyenbrynene mine, så tar jeg på pudder. Mascara og vipper opp øyevippene. så sminke rjeg leppene mine, og hvis jeg føler for det, så tar jeg litt rouge i kinnene. Høres kanskje ut som jeg bruker mye sminke på huden, men gjør ikke det. Bruker bare litt så det ser naturlig ut.

5. Hvor er toppen fra?
Toppen jeg har på meg på headern min er fra Bik Bok.

6. Hva hadde du gjort om du hadde våknet som mann og måtte vært en mann i 72 timer?
Nei det vet jeg ikke. Trives ganske godt som jente. Som mann kan man jo ikke sminke seg eller ta på seg kjoler osv.. Så vet ikke hva jeg hadde gjort jeg, haha.

7. Hvilken musikk liker du best?
Jeg liker egentlig all musikk. Har egentlig ikke en spesiell sjanger jeg liker best. Men de sjangerne jeg liker best er vel r&b, pop og hiphop


8. Er du flink til å holde på hemmeligheter?
Jeg tror jeg er det. Hvis en av vennene mine fortelle meg en hemmlighet, så forteller jeg den jo ikke videre.

9.  Hvilke av vennene dine stoler du mest på?
De jeg stoler aller mest på er Trine, Laila og Maja. Jeg vet jeg kan stole på de. De er der for meg uansett hva som skjer. Er helt herlige jenter, og er utrolig glad i dem.

worldwide

Hello alle søte små. Her er min nye favoritt sang Worldwide av Big Time Rush. Den er utrolig fin. Har hørt på den tusen ganger nå, haha. Har forresten bestemt meg for å avslutte spørsmålsrunden snart. Hvis det er noe du lurer på om meg eller bloggen min, så kan du skrive de HER

 

Hva synes dere om sangen?
Hva er favoritt sangene deres?

pakke i posten

Hello alle søte små. I dag dag var det tilbake til skolen etter påskeferien. Var ikke så gøy å måtte stå opp tidlig, men koselig å se alle igjen. Når jeg kom hjem så jeg også at jeg hadde fått en pakke i posten. Fikk Hello Kitty dekslet jeg hadde bestilt på Ebay. Love it!


Hva synes dere om dekslet?

the ugly side of beauty

Hello alle søte små. I det siste har jeg tenkt litt på presset vi jenter har til å være pene. Vi skal være syltynne, men likevel ha stor rumpe og pupper. Vi skal være brune. Vi skal ha langt silkemykt hår, store lepper, liten nese, store øyne med lange øyevipper. Hvem har egentlig bestemt at det skal være sånn? Jeg synes det er alt for høye krav til hvordan vi skal se ut. Men like vel så er det vi som er vår største kritiker når det kommer til utseende vårt. Vi forteller oss selv at vi ikke er pene nok. At vi har for mye av noe og for lite av noe annet. Det er vi som forteller oss selv at vi ikke er bra nok. Synes dette er utrolig synd. Vi burde heller godta utseende vårt, og godta at vi ikke ser ut på den måten. Godta at vi er spesielle, og vakkre på vår egen måte. Godta at andre ikke ser ut på den måten. Eller at andre ikke ser ut som oss selv. Vi burde godta hverandre og at alle ikke er like. Godta at vi er annerledes. Alle er forskjellige og vakre på sin egen måte. Å skape vårt eget ideal på vår skjønnhet.

Kjente dere dere igjen i innlegget?

spørsmålsrunde - ask me anything

Hello alle søte små. Nå er det lenge siden jeg har hatt spørsmålsrunde her på bloggen, så nå var det på tide å ha en til. Dere kan spøre meg om hva som helst dere lurer på, men jeg svarer ikke på spørsmål som blir alt for personlige eller upassende. Bare så dere vet det. Da er det bare å spørre i vei:)

sunday morning

Hello alle søte små. I dag er det søndag den kjedeligste dagen i uken. Men min søndag blir hvertfall ikke kjedelig, for jeg skal tilbringe den med min søte Martine. Er alltid gøy å være med Martine. Så gleder meg, for har ikke sett henne på lenge. Jeg har også tenkt på å snart ta en ny spørsmålsrunde, for det er det lenge siden jeg har gjort. Hva synes dere om det? Have a good sunday everyone:)


Hva skal dere gjøre i dag?

weheartit

Hello alle søte små. Nå er det lenge siden jeg har hatt et weheartit innlegg. Er egentlig lenge siden jeg i det hele tatt har vært på weheartit, så nå var det på tide. Her er det noen fine bilder jeg fant. Har også tenkt og lage et quotes innlegg snart å.Hva synes dere om bildene?

langfredag

Hello alle søte små. I dag er det langfredag, og jeg fikk påskeegget mitt i dag. Fikk faktisk to, haha. Synes alltid det er så koselig å få påskeegg. Særlig når min lille søster på fem år er gira til hundere, for å få åpne alle andres egg å. Så fikk ho et egg som var like stort som halve ho å, så ho var kjempe glad. Så skal vi snart dra til besteforeldrene våre og møte familien. Morfaren min har bursdag i dag, så blir et litte selskap for han. Blir en koselig langfredag.Her er dagens outfit.Hva skal du i dag?
Hva synes du om outfiten?

fotoshoot

Hello alle søte små. Her er det noen bilder fra fotoshooten på tirsdag.

Hva synes dere om bildene?

highlights

Hello alle søte små. I dag har jeg stripet håret med lyse striper med schwarzkopf blonde. Man vet det de sier med at man må lide for skjønnheten. Ja det gjorde jeg i dag kan man si. Er ikke så deilig å ha en nål som stikker deg over hele hodebunnen. Men det var verdt det, for det ble bra når vi var ferdig. Satt med det i håret i 40 min, så ble ganske blondt. Men det var sånn jeg ville ha det. Så er kjempe fornøyd med hvordan resultatet ble.
Hvordan synes dere det ble?
Hva skal dere i dag?

Snart ny header

Hello alle søte små. Har hatt header shoot i dag, så kommer nok snart en ny header. Jeg skylder kanskje dere lesere en unskyldning? Dere skjønner at jeg har ikke hatt så mye energi i det siste. Orker nesten ikke gjøre noe. Vet ikke hvorfor eller hva det er. Prøver så godt jeg kan og blogge, og skrive interessante innlegg. Men er ikke alltid jeg orker rett og slett. Prøver hvertfal da, så er bare å si ifra hvis dere synes jeg blir litt for slapp.


Hva synes dere om headern?