mars 2013

GÅRSDAGENS INNKJØP


College jakke fra Bik Bok til 199kr.

Genser fra Gina Tricot til 149kr.

Hva synes dere om innkjøpene?
Hvordan har deres dag vært?

PÅSKE MORGEN

Har dere fått påske egg?
Hvordan har deres påskeferie vært?

INSPIRATION

Hva synes dere?

OUTFIT 27.03.2013

Hva synes dere om outfitet?
Hvordan har deres dag vært?

INNKJØP

Hello alle søte små. Var en tur i byn i dag med min søte Laila. Skulle egentlig bare kjøpe øyenbrynsfarge, men det gikk ikke helt etter planen.

Shorts fra H&M til 199kr.

Vipper og bryn frage fra Lindex til 79kr.

Hva synes dere om innkjøpene?
Hva er planene deres for i dag?

NEW IN

Hello alle søte små. I dag fikk jeg en pakke i posten. Det var den siste pakken av de jeg bestlite fra ebay.Hva synes dere?
Pleier dere å bestille ting på ebay?

MONDAY WANTS


              Madlady platform sko                         Roots washed blue                       Converse All Star Print CamoHva synes dere?

WAKING UP AT NOON AND THINKING "DO I EAT BREAKFAST OR LUNCH?"

Hello alle søte små. Nå er det offisielt påskeferie. Lange netter, og sene morgener. Kjente at jeg var veldig takknemelig i går, for at det ikke var skole i dag. Deilig å ha ferie, og dette er den siste offisielt ferien før sommerferien. Blir noen fridager innimellom, men ingen flere ferier. Er mange som skal på hytta eller har stor planer i ferien, men merker det er mange som bare bruker ferien til å slappe av. Det er hvertfall min plan for ferien. Tar det som det kommer, og får håpe at døgnrytmen ikke er alt for snudd på hodet når skolen begynner igjen.

Hva er deres planer for påskeferien?

OUTFIT 22.3.2013

Hva synes dere?
Hvordan har helgen deres vært?

SUNDAY QUOTES

Hva synes dere?

INNKJØP FRA OSLO


Denim jakke fra H&M til 399kr.

Hva synes dere om innkjøpet?
Hvordan har deres lørdag vært?

SATURDAY OUTFIT

Hva synes dere om outfitet?
Hva er planene deres for dagen?

OSLO TUR

Hello alle søte små. I går var frisørlinjen på oslo tur, for å se opraen Robin Hood. Var morsomt å få gjøre noe annderledes og dra på tur, men fant fort ut at opra ikke er noe for meg. Synes det var helt forferdelig å høre på, så er brae å glede seg til sluuten av skole året. Da skal nemelig frisørlinjen være i halden i to uker, og jobbe med opraen der. Etter vi hadde sett stykket, og fått en omvisning der var det tid for shopping. Kjøpte meg ikke så mye, for jeg skal jo egentlig spare men haha. I dag hadde vi stelle dag på skolen, så fikk stipet ettervekseten min, og fikk hårkur. En bra start på påskeferien.

Har dere noen planer for påskeferien?

INSPIRATION

Hva synes dere?

OUTFIT 19.03.2013

Hva synes dere?
Hvordan har deres dag vært?

MONDAY WANTS

Hello alle søte små. Her er noen av wantsene mine fra Madlady.


       Pink heart sunglasses                                 Black n withe wallet                                    Retro sunglasses

Hva synes dere?
Hvordan har deres mandag vært?

BECOME A HAIRDRESSER

Hello alle søte små. For dere som ikke viste det går jeg på frisørlinjen, så denne uken har jeg hatt prøve i håroppsett. Var veldig nervøs for å få tilbakemelding om hvordan jeg hadde gjort det. Hver gang vi har fått muntlige tilbakemeldinger fra frisør læreren har jeg nesten bare fått negative tilbakemeldinger, og dårlige karakterer. Så var veldig nervøs, for hvordan jeg hadde gjort det. Læreren begynte med å fortelle meg alt som kunne vært bedre, men til slutt så sa hun at dette bare var småfeil. Ble kjempeglad når jeg fikk vite at jeg fikk 5 i karakter på håroppsettet, så håper håroppsett kommer på eksamen.

Hva synes dere om håroppsettet?

NEW IN

Hello alle søte små. Løpet av uken har jeg fått noen av de tingene jeg bestilte på Ebay i posten. Synes det er så koselig å få pakker i posten. Her er hvertfall de tingene jeg har fått i løpet av uka.

Hva synes dere?
Liker dere å få pakker i posten?METALLIC NAIL POLISHHva synes dere?

KEEP RUNNING

Hello alle søte små. Begynte å trene på lørdag, og har satt meg som mål å prøve og trene hver dag. Har vært flink til nå, og derfor følte jeg meg litt inspirert til å kjøpe meg nytt trenings tøy.

Trenings topp fra Kappahl til 149kr.

Tights fra G-sport til 249kr.

Hva synes dere om innkjøpene?
Er dere flinke til å trene?

OUTFIT 11.03.2013

Hva synes dere om outfitet?
Hvordan har deres dag vært?

MONDAY WANTS

Hello alle søte små. Tenkte å gjøre monday wants en ukentlig greie igjen. Madlady er en av mine nye favoritt sider. Finner mye fint der.

                   Galaxy hoodie                             Galaxy tiger jacket                                       Twinkling flowers

Hva synes dere om wantsene? 

ORDERS FROM EBAY

Hello alle søte små.Den siden jeg bestiller mest fra er faktisk Ebay. Der finner man mye fint som ikke koster så mye. Det er der jeg har kjøpt alle de andre mobildekslene mine, så kjøpte to til nå. Jeg er veldig flink til å miste mobilen i bakken, så etterhvert vil jo dekslene bli ødelagt. Er et mirakel at mobilen min ikke har knust enda. Så når jeg skule kjøpe det tenkte jeg at jeg kunne bestille noen andre ting jeg hadde lyst på samtidig. Har hatt lyst å bytte ut percingen min en stund nå, men har ikke funet noen jeg hadde lyst å bytte den med. Tok percing i den brusken i øret som heter tragus i høst, men har ikke byttet den enda så er vel på tidet nå. Bestilte noen forskjellige som jeg syntes var fine, så jeg har noen å bytte på. Da bestilte jeg meg et nytt par converse samtidig. Trengte er nytt par, for aner ikke hvor de hvite conversene mine er, så da har jeg bare et rosa par, og rosa passer jo ikke til alt. Da var det greit å få seg et nytt par som var svarte siden svart passer jo til alt. Så da er det bare å vente på at pakkene skal komme i posten.

Hva synes dere?
Pleier dere å bestille ting fra Ebay?

MÅNEDENS LESER

Hello alle søte små. Mars månedens leser er Merethe. Hun har også en blogg som du finner HER.  Hva synes dere om månedens leser?

Vil du bli neste månedes leser?

SATURDAY NIGHT OUTFITHva synes dere om outfitet?
Hva er ders planer for lørdags kvelden?

DAGENS INNKJØP


Gemma jeans fra Cubus til 199kr.


T-skjorter fra Cubus til 149kr.

T-skjorte fra H&M til 149kr.

Hva synes dere om innkjøpene?
Hvordan har ders fredag vært?

TRENINGSINSPIRASJON

Hello alle søte små. Nå har endelig hjernerystelsen begynt å bli bedre, så har ikke like vondt i hodet nå. Det vil si at den lille blogg pausen min er over. Å siden jeg begynner å bli bedre nå vil jeg fortsette med det. Jeg vil bli flinkere til å trene, og spise sunt. Er så lei av å spise usunt, og ikke gjøre noen ting. Har lyst til å gå tilbake til hvordan jeg var når jeg trente kunstløp. Trente nesten hver dag spiste sunt, og var to størrelser mindre enn det jeg er nå. Savner følesen man har etter en bra trening, og mestringsfølesen. Grunnen for at jeg ikke er noe flink til å trene på egenhånd er vel fordi jeg trente aldri for min egen skyld før. Jeg pleide å trene for trenerene min, for å vise de hvor flink jeg var, og hvor mye innsats jeg la i sporten. Dette klarer jeg ikke gjøre for meg. Jeg ser ikke poenget i å gjøre noe for å vise meg selv hva jeg klarer. Pleier alltid å gi opp, men denne gangen skal jeg ikke gi opp. Denne gangen skal jeg gjøre dette for min egen del, og ingen andres.

Hva synes dere om inspirasjonen?
Er dere flinke til å trene, og spise sunt?

01.03.2013

Hello alle søte små. Beklager for den dårlige bloggingen, men som jeg har fortalt tidligere har jeg fått en lett hjernerystelse. På grunn av det orker jeg ikke gjøre så mye. Håper dere kan tilgi den dårlige bloggingen. Skal bli flinkere. Har ikke så mange nye bilder, så her får dere et gammelt bilde.

Hvordan har deres fredag vært?