mars 2012

show

Hello alle søte små. I dag har det vært show i sparta. Som noen av dere kanskje har fått med dere, så går jeg på kunstløp. Og hver jul og vår har vi show. Å showet til denne våren var det beste showet vi har hatt. Første delen av  showet var Grease og andre delen var Fame. Grease delen gikk ganske stress fritt, mens Fame delen er den som er mest stressende. Da er det kjappe skift som vi måtte ta bak seneteppet på isen. Men det var gøy da. I alt så var jeg med i åtte nummere i showet. Er alltid gøy med show, og det er jo helt anderledes enn konkurranse. Å på slutten av showet fikk trenerne våre blomster. Det fikk faktisk jeg å siden jeg er trener for kunstløpskolen. Det var veldig uventet, men utrolig koselig å gøy da. Har vært et kjempe fint show. Så har også vært på showet å tatt mange bilder, så her er det noen bilder fra SA. Men hvis dere har lyst til å se flere bilder SA har laggt ut av showt så finner dere de HER. Jeg skal legge ut flere bilder fra showet når jeg får lagt de over til pcen.


Hva synes dere om bildene?

Fredag - innkjøp

Hello alle søte små. I dag er det endelig fredag, og endelig påske ferie! Så i dag skal jeg kose meg. Har lagdt meg fruktsalat og spist påske egg og capri-sonne. Kjempe deilig. Å så dro jeg ut på en liten shopping tur. Kjøpte meg en happy legs firm support tights fra Lindex til 79 kr. En veske fra H&M til 99kr. En max factor 2000 calorie mascara fra H&M til 79kr. Og en høytlivs shorts fra Carlings til 299kr. Er kjempe fornøyd med innkjøpene mine, men tror ikke dere ser noen innkjøp fra meg på en god stund. Har nemelig brukt så mye penger i det siste. Mer enn det jeg egentilig burde, så har betemt meg for å gi kontant kortet mitt til mamma. Det er jo en måtte å stanse shopoholiker shoppingen min. Å så alle vet det så er det kunstløp show i Sparta i morgen! Det begyner kl 6, og det er delt i to deler. Første delen er grease og andre er fame. Er bare å komme, og se for dette showet blir nok en av de beste showene vi har hatt. ta gjerne med venner og famile. Det selges kaker, brus og mye mer der å. Så er bare å komme og se.


Hva synes dere om innkjøpene?
Hva har dere gjort i dag?

Salgs blogg

Hello alle søte små. Har bestemt meg for å begyne å selge klær jeg ikke bruker her på bloggen. Har så mye klær som jeg ikke bruker. Det er egentlig litt trist for jeg synes de er fine, men får aldri brukt dem, så da er det bedre å selge dem til noen som vil bruke dem. Så bestemte meg for å ta to plagg først, og se hvordan det går. Vil gjerne ha tilbakemelding om hva dere synes osv. Hvis dere har lyst å kjøpe plaggene så kan dere kontakte meg på e-post adressen min jetta_5@live.no.

Plagg 1:
Denim shorts fra Bik Bok, størrelse S, selges for 200kr.


plagg 2:
Vest fra Veromoda, størrelse XS, selges for 100kr.
For dere som er inreressert i å køpe disse plaggene så kan dere kontakte meg på e-post adressen min jetta_5@live.no.

Hva synes dere om å ha salgs blogg?
Hva synes dere om plaggene?

Fri dag

Hello alle søte små. I dag har jeg hatt fri fra skolen. Var utrolig deilig å sove lenge, og ikke lenge til man kan gjøre det hver dag å. Er påskeferie om tre dager. Det blir herlig. Å siden jeg hadde fri i dag, så bestemte jeg meg for å ta sol på det nye brun og blid solstudioet ved Lande stenteret. Koster bare 1 kr for hver minutt. Det er kjempe billig, så tok sol i 20 minutter. Utrolig deilig å ta sol egentlig. Kjennes sikkelig ut som sommer. Å så har jeg fått masse fregner nå.  Så dette er en sikkelig herlig avslappnings dag.Her er dagen outfit.
Hva har du gjort i dag?
Hva synes du om outfiten?

monday - outfit

Hello alle søte små. Dagen i dag har ikke vært en vanlig mandag. I dag fikk alle på skolen vite at en av føsteårs elevene på skolen har død. Jeg kjennte ikke den personen som gikk bort, men jeg kondolerer så mye. Dette er den andre eleven som har død på bare Kalnes. Det er egentlig sykt å tenke på hvor mange ungdommer som har død i det siste. Å dette får meg virkelig til å ville gjøre noe med livet mitt, og nyte det så lenge jeg har det. Men i det siste så har jeg ikke hatt så mye energi. Jeg er sliten hele tiden, og orker nesten ikke gjøre noe. Så skal nok bare slappe av de neste dagene, og ta det med ro. Så har bare spist muffins og sett på Plain jane når jeg kom hjem fra skolen. Kondolerer igjen så mye til alle venner og famile til noen som har gått bort.
Her er dagen outfit.
Vinneren av ear cuff konkurransen er trukket. Vinneren er Laila, Gratulerer!

Har dere opplevd at mange går bort i det siste?
Hva synes dere om outfiten?

anonym?

Hello alle søte små. I det siste har jeg hatt en anonym som har kommentert stygge kommentarer her på bloggen. Den har faktisk kommentert på flere av innleggene på bloggen. Vil bare si hvor patetisk det er å gjøre sånnt. Jeg er jo ikke dum så skjønner jo at den gjør det for å såre meg, men det eneste jeg føler når jeg leser kommentarene er synd på den som skriver dem. Fordi den personen har nok så liten selvfølelse at den trenger å trykke ned andre for å føle seg bedre. Å bare så den vet det så funker det ikke. Utrolig patetisk. Å når man skriver ordet bæsj i over halve kommentarene så er man ikke særlig voksen. Voks opp sier jeg bare. Utrolig patetisk og unødvendig gjort.

Har dere opplevd dette før?

Party outfit

Hello alle søte små. I kveld er det party night. Skal i bursdag til Anna, så nå har jeg pynta meg og er klar for å dra. Har dere ventet på å se outfiten fra sneak peeken? Her er det hvertfall. Har på meg en jumpin fra Bik Bok. Hvis noen av dere kanskje husker denne fra før, så tenker dere kanskje var ikke den i bukse? Hehe, jo den var det, men jeg klippa av bena på den og syde de opp så den ikke skal rakkne. Smart? Hihi. Syntes den var finere som shorts se. Så har jeg på meg sko fra Nelly som jeg absolutt elsker! Har ikke brukt dem så mye, men har ikke hatt så mange anledniger til å bruke de. Men det skal jeg i dag! Jeg har på meg et armbånd og øredobber fra Cubus. Ringer fra Bik Bok og en vanlig svart tynn strømpebukse fra Lindex. Love this outfit! Til outfiten har jeg malt neglene mine røde, og tatt på rød leppestift. Har ikke noen spesiel øyensminke bare eyeliner som er spesielt egentlig. Leste i et blad fra Kicks se at røde lepper og eyliner var fint sammen. Å det synes jeg å, hehe. Her er outfiten min.
forresten så må dere huske å melde dere på konkurransen på bloggen HER

Hva synes dere om outfitet mitt?
Hva skal dere i helgen?

konkurranse - ear cuff

Hello alle søte små. Nå er det tid for konkurranse på bloggen, og dere kan vinne ear cuff. Alt dere trenger å gjøre er å like facbook siden til bloggen HER. Så kommentere under innlegget. Legg med e-post adressen, så jeg kan kontakte dere hvis dere vinner. Har ikke bestemt når jeg avslutter konkurransen, så følg med videre. Lykke til:))

haircut day

Hello alle søte små. I dag har jeg klippet håret til Tuva! Som noen av dere kanskje vet skal jeg jo bli frisør, og derfor fikk jeg lov til å klippe tuppene på håret til Tuva. Ble litt sjoka når huns spurte meg om jeg ville klippe henne. Går jo bare førsteåret på Design og Håndtverk linjen, og andre året blir forhåpentlighvis på frisør linjen på Glemmen. Dette halvåret har jeg akkurat fått frisør på PFO (prosjekt og fordypning. Hver tirsdag får vi fordypning innen yrket vi har valgt selv. Et hvert halv år.) Har ikke lært om klipping eller klippe teknikk, så var litt nervøs for å gjøre feil. Men klippet bare tuppene på håret hennes så gikk bra. Var gøy å få klippe hår da, og spesielt siden det var et ekte menneske å ikke en dukke.

Har dere klippet noen før?
Hva har dere gjort i dag?

tuesday - outfit

Hello alle søte små. Å god tirsdag. I dag har jeg hatt frisør fag, og da farget vi øyevippene til hverandre. Var egentlig ganske ekkelt fordi man ligger bare der mens andre ordner med deg, og du ser ingenting. Følte meg veldig handicapet når jeg ikke fikk se noe. Så når fargen skulle vaskes av fikk jeg farge i øynene, og det svide sykt! Måtte skylde øynene mine. Det varte ikke så lenge, men det gjore vondt, så anbefaler det ikke.
Kom hjem til pose grøt, haha. Eller som søstern min sier pølse grøt. Smakte ikke spesielt godt, men var sulten. Er alltid sulten når jeg kommer hjem fra skolen, haha. Fikk også twilight breaking dawn. Gleder meg til å se den. Elsker twilight filmene!
Dagens outfit.
Hvordan har din Tirsdag vært?
Hva synes du om outfitet?

Innkjøp

Hello alle søte små. Var på en liten shopping tur med Laila istad. Utrolig koselig! Da tittet vi i mange butikker, og hvertfall jeg prøvde flere plagg. Noe jeg kanskje ikke burde gjøre, for jeg må skjerpe shoppinga mi, og ikke bruke så mye penger. Det er noe som er vcanskelig for meg skjønner dere. Jeg er sånn som kanskje mange andre jenter. Jeg ser et plagg i butikken tenker å det var kjempe fint. Forestiller meg hvordan det ser ut på, og alt det passer sammen med. Men begyne å bli hvertfall litt flinkerer da, haha. Må overtale meg selv til at jeg ikke trenger det, og at det ikke var så fint, haha. Noen tips til shopping rehab?
Kjøpe meg en pakke med svarte strømpebukser som jeg trenger til bursdagen til fredagen Sneak peek.
Så kjøpte jeg meg også en utrolg søt T-shirt fra H&M. Elsker den, og skriften på den.


Hva synes dere om innkjøpet?

monday

Hello alle søte små. I dag er det mandag igjen, men det positivet er at det bare er to uker til ferie. Gleder meg. I dag har vært en tung dag. Både for jentene mine, og meg. Liker det ikke når vennene mine har vondt. Sier bare at jeg er utrolig glad i dem og støtter dem fullt ut. Å det er det jeg må gjøre i dag, så kan hende det ikke blir innlegg senere i dag, men vi får se. Å siden dere likte quotes min så bra så får dere en til nå.

Hvordan har deres mandag vært?
Hva synes dere om quotesen?

metallic nail polish

Hello alle søte små. I det siste har jeg vært veldig opptatt av å ha på meg neglelakk. Dette er noe som er litt rart for meg, for vanlighvis pleier neglelakken å bli stygg etter noen dager. Å da tar jeg den alltid av, men nå så har jeg brukt en metallic neglelakk fra Depend som jeg absolutt elsker. Jeg hadde den på i fem dager uten at den ble stygg, og det var ikke noe problem å ta et nytt tynt lag over uten at det ble igjennomsiktig eller forsterkede streker fra den gamle neglelakken. Å så er det en metallic neglelakk med glitter, og jeg er en sånn typisk glittre jente som elsker glitter. Love sparkel! Så denne neglelakken anbefaler jeg. Når jeg redigerte bildene så måtte jeg bare ta de i svart hvit i tillegg til fager. Syntes bildene ble så fancy. Å så lurer jeg forresten på om dere har noen bra gratis redigeringsprogram som dere kan anbefale meg?
Hva synes dere om neglelakken?
Hva synes dere om bildene?

quote

Hello alle søte små. I dag er jeg ikke i et "blogge humør" så blir bare en quote som jeg synes er veldig fin nå. Kanskje et innlegg senere i dagg, men får se. her er hvertfall en quote jeg fant på weheartit.
Hva synes dere om quoten?
Hva vil dere ha mer av på bloggen?

sophia grace and rosie

Hello alle søte små. Har dere ikke sett Sophia Grace and Rosie på Ellen, så må dere bare se dem. Det er to utrolig søte små sjarmtroll med sang talent. Så er er noen videoer av de fra The Ellen show.

 

Hva synes dere?

true friends

Hello alle søte små. I den siste tiden har jeg virkelig lært hvem som er mine ekte venner, og hvem som er de falske. Er utrolig glad i de ekte vennene mine som alltid er der for meg. det betyr mye, og jeg vet jeg kan stole på dem fullt ut. jeg kan snakke med de om alt. Bruke timesvis til å snakke om alt og ingenting. Med de kan jeg være meg selv fullt ut uten at de synes jeg er rar eller teit. De kan jeg le og gråte med. De falske vennene er venner som kommer og går som de vil. Jeg betyr ingenting for dem med mindre de trenger noe fra meg. De er venner som lyver meg rett opp i ansiktet. De sier de snilleste ting til meg, så går de bak ryggen min, og snakker dritt om meg.  De er venner som ikke bryr seg om meg eller mine føleser. De er ikke vennene mine, for slike venner vil jeg ikke ha. Bedre å ha en ekte venn en ti falske.
Bilde fra weheartit

Kjente du deg igjen i innlegget?

innkjøp - outfit

Hello alle søte små. I dag har jeg vært på shopping tur med min søster Benedikte (som ikke ønsket å bli fotografert :/ ). Vi dro til torvbyn i Fredrikstad, for vi hadde alerede sett på storbyn i Sarpsborg, men fant ikke noe der. Så da var det litt gøy å dra til et annet sted vi ikke har vært så mye. Er flere, og større butikker der å. Hvertfall H&M butikken. Synes hvertfall den virker en del større enn den i Sarp. Så var litt gøy å "utforske det ukjente" haha. Så fant Benedikte seg en topp og et smykke på H&M der. Syntes de var utrolig fine. Så fant jeg meg en hettegenser der på Bik Bok, og gave til Anna. Men den får ho ikke før til neste fredag. Avslører mest sannsynelig party outfiten neste lørdag så følg med.
Her er dagens innkjøp.


Dagens outfit.


Hva synes dere om innkjøpene?
Hva synes dere om outfiten?

sneak peek

Hello alle mine søte små lesere! I dag er det tirsdag som betyr at jeg har hatt frisørfag i dag. I dag lærte vi vaske og massere hodebunnen. Dette gjore vi på hverandre så jeg vaska håret til Silje-Marie, mens hun vasket mitt. Vi tok også hårkur. Så nå er håret mitt kjempe glatt, og mykt. Utrolig deilig. Så nå som jeg har lært hvordan jeg vassker hår, og setter i hårkur kanskje jeg skal bruke dette på meg selv neste gang jeg skal ha hårkur.
Fikk en innbydelse til bursdagen til Anna. Den er til fredagen, og jeg kunne ikke vente med å finne outfitet til kvelden.  Så her har dere en sneak peek på outfitet mitt.


Forresten så må der huske å like facbook siden til bloggen min HER:))


Hva synes dere om sneak peeken?
Har dere lyst til å se outfiten?

outfit - makeup tips lips

Hello alle søte små. I dag har det vært onkli vår! Blir så glad når jeg ser at våren har kommet. Så vårens første blomster og sommerfugl i dag. Var utrolig koselig å kunne sitte ute i lunchen, og ikke måtte ha på seg store jakker. Elsker våren^^
Her er dagens outfit.
Leppestfiten jeg bruker mest er lipfinity lasting lip tint fra Maxfactor. Some egentlig ikke er en leppestift men en leppetusj. Den er kjempe bra, så anbefaler den. med den har du leppestift, og lipliner i en. Får å gi leppene mine glans tar jeg lip balm minted rose fra Smith's. Denne er også kjempe bra. Den gir en fin glans til leppene dine samtidig som den er bra for tørre lepper. Elsker disse! Det er nesten bare disse jeg bruker som sminke på leppene mine.


Sånn ser de ut på.


Hva synes dere om outfitet?
Har dere lyst på flere sminke tips?

dagens sanger

Hva synes du om sangene?

Carzy saturday

Hello allesammen, og god morgen. I dag blir kanskje en litt hektisk dag. Får nå er det snart show. Så blir mye show trening, og mye å huseke på. Så husker fårhåpentlighvis alle show nummerene jeg skal være med i, haha.
Hva skal du i dag?

Innkjøp solbriller

Hello alle sammen. Jeg kjøpte meg et par solbriller i går. Var 25% rabatt på alle solbriller på Cubus. Så kjøpte meg et par pilotbriller. Elsker dem. Har alltid hatt lyst på et par pilotbriller, men syntes ikke jeg kledde dem. Men nå syntes jeg ikke det så så ille ut, så kjølpte meg dem, haha.


Hva synes dere om innkjøpet?

cupcakes and best friends

Hello alle søte små. I dag startet jeg dagen med dagens viktigste måltid. Spiste sjokoladekake til frokost, hehe. Har hatt en kjempe fin dag i dag med min bestevenn Maja. Hvis dere lurer så er Maja en utrolig søt jente! Alt ved henne er flott! Har vært venn med henne i fem år, og er utrolig glad i henne. Etter skolen så møtte Trine, Maja og jeg etter skolen, og spiste Chicken salsa som vi alltid gjør, haha. Men siden det er kvinne dag i dag fikk vi roser. Kjempe koselig.


Har du en bestevenn?
Hva har du gjort i dag?

innkjøp - percing

Hello alle sammen. I dag kjøpte jeg meg en utrolig søt topp på Bikbok. Den var på salg til 99kr, så måtte bare kjøpe den. Så når jeg kom hjem kom min søte Maja til meg. Hvor hun tok percing på meg. Så dere vet dte så har jeg hatt oppe i øret der før profesjonelt, så det var merke hvor hun skule stikke nålen igjennom. Jeg hadde ikke gjort det hvis jeg ikke hadde hatt det, for det kan være farlig. Er mye nerver oppe i øret der, så ikke gjør dette hjemme folkens! det var uventet ikke vondt, så bestemte meg for at hun skule ta et hull på hver side nede å. Så nå har jeg tre hull på hvert øre nede. Det gjore litt vondt, men var verdt det. Har hatt lyst til å gjøre det lenge, men har ikke tørt. Men jeg anbefaler ikke at noen som aldri har gjort dette gjør det nå altså! Da er det bedre å gå til en profesjonel. Er bare at jeg er litt gal se, hehe.
Her er toppen jeg kjøpte i dag.

 
Bilder fra Maja tok percing på meg.
Hva synes dere om innkjøpet?
Har dere tatt percing før?

tuesday outfit

Hello alle sammen. I dag har jeg hatt frisørfag hele dagen. Det pleier å være morsomt, men i dag lærte vi å sette i permanent. Det var veldig vanskelig. Lurer på hvor mange ganger jeg måtte ta ut curlerene til permanenten. Var nesten så jeg ga det opp. Heldighvis så trenger jeg ikke gjøre det helt perfekt før til neste år. Får hvis jeg skule tatt svene brevet med den permanenten jeg lagde i dag hadde jeg hvertfall strøket. Så heldighvis har jeg mye tid til å trene på det til neste år. Neste uke skal vi lære å vaske hverandres hår, og style hverandre. Gleder meg, for elske å bli dullet med. Å serlig når folk duller med håret mitt. Tror ikke jeg er den eneste som liker det. Men lurte litt på om dere har lyst til å se hva jeg gjør i frisør?
Her er dagens outfit.


Hva synes dere om outfiten?
Hva har dere gjort i dag?

photo of the day

Hello alle søte små. I dag er det mandag igjen. Å noe positivt med mandag er å se alle de søte vennene mine igjen. Utrolig godt å være med dem igjen etter en lang å tøff helg. Men er egentlig deilig å få uken i gang igjen, for da er det hvertfall en dag mindre til helgen. Å så var det deilig å trene i dag, og det er deilig å være ferdig med konkurransen så jeg ikke trenger å bekymre meg for den mer. Har egentlig vært en ganske fin mandag. Å her en bildet for dagen.


Hvordan var deres mandag?
Hva synes dere om bildet?

Fashion wall

Hva synes dere?

Kunstløp video

Hei alle søte små. Her er løpet mitt fra konkurransen i går.

Hva synes dere?

Kokurranse dag

Hello alle sammen! I dag har det vært konkurranse dag.  Det var konkurranse i Spart i Sarpsborg, og det var SSK som holdt den. Hvis noen lurer så bor jeg, og trener i spara jeg å. Men det er to kunstløp klubber i sarpsborg. Jeg går i National turn og idrettslag eller TIN.  Var veldig nervøs for ossen det kom til å gå, men det gikk kjempe bra. Det var det beste løpet jeg har gått i konkurranse. Klaret alle hoppene mine, og alt jeg skule gjøre. Er kjempe fornøyd.  Elsker kunstløp! Det er livet mitt.


Alle de fine blomstene jeg fikk i dag.


Kan legge ut video av løpet mitt hvis dere vil se det.
Hva synes dere om bildene?

life is beautiful

Hello alle søte små! Er veldig glad nå. Fikk 5+ på forprøven min! Det er den tredje bra karakteren min denne uken. Er utrolig stolt av meg selv. Før tror jeg ingen ville trod jeg kunne klare å få så bra karakterer. Det beviser bare at man kan gjøre hva som helst bare man går 100% inn for det. Jeg måtte jo feire de fine karakterene mine, så da kjøpte jeg meg en sjokolade muffins. Synes jeg fortjente den hvertfall. Det er det konkurranse i morgen å, så hvis det går bra å så er jeg i himmelen! Elsker livet når det skjer så mye fint.


Konkurranse kjolen min.


Hvordan har dagen din vært?

thursday - fotoshoot

Hello. I dag fikk jeg egentlig en lite koselig start på dagen. Det første jeg fikk når jeg var på skolen var matte orøven jeg hadde tatt. Følte at jeg ikke klarte noen ting på den, og det hadde jeg helt rett i. Fikk 0 riktig, og karakter 1. Er utrolig skuffet over meg selv nå. Jeg har ikke fått så dårlig karakter i matte på vieregående før. Laveste jeg har fått før er 3- og det var jeg ganske fornøyd med siden jeg gikk ut av ungdomsskolen med 2 i stampunkt i matte. Vet jeg kan bedre enn det! Så til alle som driter i skolen og matte. Det er ikke kult å stryke! Det er enda mindre kult å måtte ta fag om igjen fordi du har strøket. Gjør deres beste alltid uansett om det er en 3 eller 6 du får, for da er det hvertfall noe å være stolt av når du har gjort dit beste. Å jeg lover dere at jeg ikke skal få 1 igjen! Skal gå ut med 3 i matte, og det har jeg bestemt meg for. Da er det bare å jobbe for det! Så etter skolen var jeg litt med Trine. Noe som alltid er koselig! Utrolig glad i den jenta! Så kom jeg hjem til en lillesøster som hadde ventet på at jeg skule komme hjem, så jeg kunne sminke henne. Hun har mast på meg i flere dager om at jeg måtte sminke henne, haha. Er litt søt da. Ho ville at jeg skule sminke henne som en prinsesse, og noe hun absolutt ville ha på var mascara. Haha, hun er så opptatt av mascara. Å når jeg allerede hadde sminket henne, og hun sto der i prinsesse kjolen sin kunne vi like gjerne ta en liten fotoshoot.


Her er lille Hannah klar for å spise middag etter fotoshooten sin.


Har dere fått noen karakterer dere ikke er fornøyd med?
Hva synes dere om bildene?