februar 2013

BLONDT ELLER BRUNT HÅR?

Hello alle søte små. I det siste har jeg tenkt litt på å kanskje få brunt hår igjen, men er ikke sikker. Hva synes dere?

Hva synes dere?
Blondt eller brunt hår?

OUTFIT 26.02.2012Hva synes dere om outfitet?
Hvordan har deres dag vært?

VIL DU BLI MÅNEDENS LESER?

Hello alle søte små. Den som blir trekkt ut som måndenens leser vil få et innlegg her på bloggen. Hvis månedens leser har blogg, så kommer jeg til å linke bloggen i innlegget. Kommenter innlegget hvis dere har lyst å bli månedens leser.

Vil du bli månedens leser?

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

Hello alle søte små. Orker ikke lage noe stort innlegg i dag. Slo meg litt her om dagen, så har fått en lett hjernerystelse. Får håpe det går fort over. Derfor tenkte jeg at jeg kunne lage et innlegg om instagram, og instagramen min. Sjekker instramgram mange ganger hver dag, og legger ut bilder ganske ofte, så det hadde vært fint å få noen nye følgere. Jeg heter henrijetta på instagram. Akkurat som på bloggen.
Følg meg Henrijetta.


Har dere instagram?

QUOTES

Hva synes dere?
Hva er deres planer for dagen?

FRIDAY NIGHT OUTFIT

Hello alle søte små.Her er kvelds antrekket mitt fra i går. Beklager blitsen på bildene. Liker det ikke å bruke blits, for jeg synes ikke bildene bilr noe bra av det. Det ser alltid ut som huden skinner med det, men måtte bruke det i går siden det var for mørkt til å ta uten.

Hva synes dere om outfitet?
Hvordan var deres fredag?

WANTS

Hello alle søte små. Her har dere noen av mine wants fra Nelly.

      Paprika                                                         Little mistress                                            NLY Trend

Hva synes dere?      

INNKJØP 20.02.2013

Hello alle søte små. I dag har jeg vært ute å stått på skøyter med Trine, og etterpå dro vi på en liten shopping tur. Hadde egentlig ikke tenkt til å kjøpe noe, men den planen gikk det dårlig med.

Topp fra Bik Bok til 49kr.

Topp fra Bik Bok til 49kr.

Genser fra Gina Tricot til 99kr.

Genser fra Gina Tricot til 99kr.

Hva synes dere om innkjøpene?
Hva har dere gjort i dag?

NATIONAL KUNSTLØPKLUBB

Hello alle søte små. Gå inn å lik linken, så støtter dere National kunstløpklubb. Det er den gamle kunstløp klubben min som jeg nå er trener i. Her er noe av innholdet som står i innlegget på SpareBank 1:
Turn og Idrettslaget National startet i 1905 og National kunstløpgruppe har eksistert siden 1958 da Sparta Amfi åpnet. Vi har medlemmer i alderen 4 til 19 år.Klubben jobber daglig med å tilrettelegge for alle våre utøvere fra skøyteskolen til konkurranseløperne på alle nivå. Foreldrene bidrar på dugnader, alikevel er det vanskelig å få det «lille ekstra» for at vi skal kunne gå til innkjøp av utstyr som er nødvendig for løperne. Av den grunn søker vi om midler hos dere i håp om at vi kanskje kan gå til innkjøp av en Ipad for for at vi skal kunne filme utøverne og ha lagring av musikken de bruker til sine treningstimer. Vi leier et flott treningsrom i hallen hvor vi har en speilvegg men mangler en ballettstang for å få mest mulig ut av barmarkstreningen. I tillegg trenger klubben nye klubbjakke til utøverne.
Vi håper at Sparabank1 vil støtte oss i det videre arbeidet for kunstløpsporten i Østfold.
Gå inn å lik linken, og støtt National kunstløpklubb HER.BORN TO DIE

Hello alle søte små. Er ganske lenge siden jeg fikk albumet nå, men har ikke blogget om det før. I desember kom det en engelsk postmann på døra mi. Han sa navnet mitt, og at jeg måtte skriveunder på noen papirer. Jeg ble ganske forvirret, for jeg trodde jo da at jeg hadde kjøpt noe online ved en feiltagelse eller noe. Det var en stor pakke fra H&M, så var ikke rat jeg ble forvirret. Når jeg åpnet den var over halve pakken fyllet med bobleplast. Midt inni all bobleplasten lå det et cd album. jeg tok opp cden, og etter å ha tittet på den en stund forsto jeg endeling sammenhengen i alt. Det jeg hadde fått i posten var en signert Lana Del Rey album. Jeg hadde vært med i en konkurranse som H&M holdt noen måneder tidligere, og da hadde jeg vunnet dette signerte albumet. Ble utrolig glad, og hoppet rundt som en galing. Kunne ikke fått en bedre overraskelse enn det.Hva synes dere om Lana Del Rey?
Hva er den beste overraskelsen dere har fått?

SMILE IT'S MONDAY

Hello alle søte små. Må si det er deilig med ferie. Sove lenge og ikke gjøre noe annet enn å slappe av en hel dag. Våknet til deilig frokost i dag, og så har jeg vært ute å gått en liten tur med lille søster i dag. Etterpå skal vi lage cake pops, og se på film. Blir en koselig dag.


Har dere vinterferie?
Hva er deres planer for dagen?

SATURDAY NIGHT OUTFIT

Hva synes dere om outfitet?
Hvordan ser deres lørdags kveld ut?

MY SCHOOL WEEK

Hello alle søte små. Nå er det endelig vinterferie! Rart å tenke på at dette kommer til å bli min siste vinterferie, for neste år kommer jeg til å være frisør lærling. Denne uken har vært en veldig fin uke. På onsdag så hadde vi langthårsoppsett på hverandre, så jeg ble dullet med av Silje-Marie hele dagen. Så hadde vi stelledag på fredag. Det vil si at vi får gjør alt det vi har lært på hverandre, så det var en fin kose dag. Først så stripet jeg håret til Silje-Marie i to forskjellige farger, farget brynene hennes og tok kur på henne. Etter det byttet vi om, og da stripet hun etterveksten min og kurte håret mitt. Var en fin dag, og en fin start på ferien.


Hvordan har deres uke vært?
Hva skal dere i ferien?

STAY

Hello alle søte små. Tenkte å vise dere den nye favoritt sangen min. Det er Rihanna og Mikky Ekko som synger, og den heter Stay.

 

Hva synes dere om sangen?
Hvordan ser deres valentinsdag ut?

OUTFIT 12.02.2013

Hello alle søte små. Her er outfitet mitt fra i går.Hva synes dere om outfitet?
Hvordan har deres dag vært?

GOD MORGEN

Hello alle søte små. Da er det onsdag, og vi er halvveis i uken. Bare to dager igjen til ferie! Så langt har dette egntlig vært en ganske bra uke. I går så vi nesten bare på film hele dagen, så det var sikkelig kose dag. Silje-Marie og jeg kjøpte inn masse goderi, så det var en flott kose dag på skolen. Merket det når jeg kom på skolen i dag at jeg trodde det var fredag siden dagen i går var så grei. Da var det ikke like gøy å finne ut at det er en lang dag med frisørfag i dag, men håper alle har hatt en fin onsdags morgen.


Hva er planene deres for i dag?

OUTFIT 11.02.2013

Hello alle søte små. Håper alle har hatt en fin tirsdag! Her er outfitet mitt fra i går.Hva synes dere om outfitet?
Hvordan har dagen deres vært?

BACK IN THE GAME

Hello alle søte små. Nå er jeg endelig tilbake etter en stund med latskap og elendigheter. Hadde det ikke vært for dere flotte lesere som er så flinke til å mase på meg, så hadde jeg vel aldri begynt å bloggge igjen. Varmer hjertet mitt, og hvis jeg blir for dårlig til å blogge igjen, så må dere mase litt til på meg. Har skjedd ganske mye rart i den perioden hvor jeg ikke har blogget, og hvis dere er interessert kan jeg sikkert skrive litt om det. Hadde også vært flott om dere kom med noen ønsker til meg. Aner virkelig ikke hva jeg skal blogge om nå. Tusen takk for at dere er så flotte lesere som er dedikerte til bloggen min.

Hva har dere lyst til å se mer av her på bloggen?