februar 2012

wednesday outfit

Hello. I dag har jeg jobbet med artikkel nesten hele dagen! Orker ikke mer av den teite artikkelen nå. Klarer ikke skrive den ferdig en gang. Trenger hjelp... Noe positivt om i dag da er at jeg fikk 6- i brodering, haha. Er kjempe fornøyd med det da. Men må tilbake til artikkelen nå jeg, så her har dere dagens antrekk.
Hva synes dere om outfiten?

Wants fra Gina

Hello. Nå sitter jeg på skolen og kjeder meg. Jobber med en utrolig kjedelig oppgave, så tenkte jeg kunne blogge litt for å få tiden til å gå. Å nå er det lenge siden jeg har lagt ut noen wants på bloggen. Valgte derfor å vise dere noen av wantsa mine fra Gina Tricot. Vet ikke om dere har lagt merke til det, men det er utrolig mye fint på Gina nå! Elsker klærene der, men kan ikke bruke penger på klær nå. Den er kjip, men jeg får vel bare leve med å bare titte på de nå. Her er noen av wantsa mine fra Gina nå. Har ikke linka noen av plaggene for det var så mange, så hvis dere har lyst på linken til noen av dem er det bare å spøre. Eller så kan dere gå inn på gina sin side å lete etter det HER

tuesday outfit

Hello. God tirsdag! I dag så har jeg faktisk sminket meg for en gangs skyld. Lenge siden jeg gikk med sminke på skolen, men gidder bare ikke. Vil heller sove lengere enn å sminke meg, haha. Men gjore det i dag da, og da synes jeg at jeg var veldig flink, haha. I dag har jeg på meg favoritt genseren min å, så må bare vise dere outfitet mitt for dagen.


Hva synes dere om outfitet?

Gjesteinnlegg: hvor er du?

Trine her, hva skjer'a?!?!! Hahaha, kødda.
Jeg synes Henriette har blitt litt sløv med blogginga så jeg skriver egentlig bare dette innlegget for å plage henne litt og minne henne på at ho har en blogg ;-)


Ho er dritflink på skøyter!!!! Dere bør mase om en video, trust me.

Kan jo fortelle litt om ho med det samme jeg er her! 
Henriette er nesten alltid glad! Ho smiler heletiden og får andre til å smile. Ho har superdårlig humor og er like barnslig som meg, haha. Ho er også sinnsykt rar, men utrolig søt! love it.
Vi ble ikke kjent før vi begynte på vg1 i høst, og det er sykt at vi ikke har blitt kjent før! Fordi vi fant ut at vi har vært sammen før, uten at vi visste hvem hverandre var. Endelig, sier jeg bare, haha!
Jeg har hvert fall blitt utrolig glad i ho på utrolig kort tid! Det er ikke mulig å ikke like den jenta ass, herlig tvers igjennom!


Peace out!

Synes dere ho burde skjerpe seg? haha
Hørtes ho ikke herlig ut? 

verdens søteste prinsesse!

Hello. Denne helgen fikk lille søsteren min Hannah en ny prinsesse kjole. Så når jeg kom hjem fra trening på lørdag var lille prinsesse Hannah fult utkled i askepott kjole og krone. Utrolig søt! Serlig når hun stabler alle putene i sofan, og setter seg oppå di og sier de er prinsesse tronen hennes. Hun er ikke bare en liten prinsesse, men en sjefete liten prinsesse å. Utrolig søt søster jeg har:))


Hva synes du om bildet?

vinner av konkurranse - turquoise jewelry

Hello. Nå har jeg trukket ut en vinner av konkurransen! Vil bare forsikre dere på at jeg skrev ned alle navnene til de som hadde likt facbook siden til bloggen min, og kommentert under konkurranse innlegget.  Vinneren av konkurransen er en jente som heter Keth. Hun har også sin egen blogg HER.  Gratulerer!


fotoshoot - headershootHva synes du om bildene?

Lady gaga quotes

Hello. Hadde tenkt å skrive et innlegg om tillit, og åssen det er å få tilliten sin misbrukt. For det er noe jeg har tenkt mye på i dte siste. Også ossen man får fikset det når noen har misbrukttilliten din. Hvordan den personene forandrer seg for deg ved å gjøre det. Jeg har så mange ord i hpdet mitt, men jeg får ikke skrevet ned tankene mine, for de går brae i surr. Så jeg søkte litt på nettet, og fant quotes av Lady Gaga som jeg synes var bra. Så velger altså å vise dere disse nå istedet.

  • Trust is like a mirror, you can fix it if it's broken, but you can still see the crack in that mother fucker's reflection
  • Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore
  • You have to be unique, and different, and shine in your own way
  • Well, that's your opinion, isn't it? And I'm not about to waste my time trying to change it
  • I want the deepest, darkest, sickest parts of you that you are afraid to share with anyone because I love you that much
  • I had a boyfriend who told me I?d never succeed, never be nominated for a Grammy, never have a hit song, and that he hoped I?d fail. I said to him, ?Someday, when we?re not together, you won?t be able to order a cup of coffee at the fucking deli without hearing or seeing me
  • And now, I'm just trying to change the world, one sequin at a time
  • Don't you ever let a soul in the world tell you that you can't be exactly who you are.
  • Do not allow people to dim your shine because they are blinded. Tell them to put on some sunglasses, cuz we were born this way bitch
  •  If you dont have any shadows you're not in the light

Det finnes mange flere Lady Gaga quotes HER.Hva synes du om quotesene?
Hva synes du om bildet?

my closet

Hello. Her er det nye skapet mitt, og noen av mine klær, sko og accessories.


Kunstløp kjolene mine.
Hva synes dere?

outfit - innkjøp

Hello. I dag dro mamma og jeg på en liten shoppingtur på Østfoldhallen. Trengte virkelig denshoppingturen for alle jeansene mine var ødelagt.  Å her er outfitet mitt til shoppingturen. ( Bildene er ikke tatt på rommet mitt, så det er ikke jeg som har det så rotete:P)
Jeg kjøpte meg en rosa genser med hvit mønster på Veromoda for 149kr. Det ser faktisk litt ut som et zebra mønser. Så kjøpte jeg meg tre boksere på Veromoda for 120kr. Så var det tilbud på Glitter, tre Ear cluffer for to. Så da kjøpte jeg meg det og det ble100kr for tre ear cluffer. Så kjøpte jeg meg også to par bukser til 199kr pr stk på Cubus. Er kjempe fornøyd med innkjøpene mine.
Sånn ser ear cluffen ut når jeg har den på.


Hva synes du om outfitet?
Hva synes du om innkjøpet?

konkurranse - turquoise jewelry

Hello. Nå er det konkurranse på bloggen! Dette er bloggens første konkurranse, så bestemte meg får å gi noe pent med farge. Å det eneste du trenger å gjøre er å like facebook siden til bloggen min HER, og så kommentere under innlegget. Legg med e-post adressen din å, så jeg kan kontakte deg hvis du har vunnet. Du kan vinne et sett med åtte turkise armbånd, og et par turkise øredobber. Så hvis du har lyst på de så er det bare å melde seg på.


Lykke til alle sammen!

once upon a time

Hello. Once upon a time er en ny TV-serie som går på TV Norge på søndager 19:30-20:30. Elsker denne serien! Er utrolig bra!
Sjanger til denne serien er eventyr drama, og den handler om Emma som kommer til en liten by i Main hvor det er magi og mysterier om eventyr som kanskje er virkelige. dette er beskrivelsen på serien fra IMDb.
Jeg fant også en beskrivelse av serien på TV Norge, og den var:
En forbannelse hviler over byen Storybrooke, men eventyrfigurene som bor der er lykkelig uvitende. Emma Swans liv har vært alt annet enn et eventyr. Hun er en 28 år gammel dusørjeger, som har klart seg på egenhånd siden hun ble forlatt som baby. Men når Henry ? sønnen hun ga fra seg for ti år siden ? finner henne, blir alt snudd på hodet. Han trenger sårt hjelp fra sin mor og tror at Emma egentlig er den bortkomne datteren til Snøhvit og drømmeprinsen.
Denne beskrivelsen var kanske bedre, men det er en serie som er utrolig vanskelig å beskrive. Det er en utrolig spennede serie som jeg anbefaler sterkt å se.


Her er det trailer til serien

Har du sett serien?
Hva synes du om den?

Sorry lovers

Hello. Beklager så mye for at jeg ikke har blogga på evigheter! Jeg skal ikke slutte å blogge for de som lurer, men er syk se, og har vært syk hele uken så har bare ikke orket og blogge. Men nå skal jeg skjærpe meg, og bruke hvertfall litt krefter på å blogge selvom jeg er syk (skal prøve hvertfall! Lover ingenting.). Vil bare si at jeg er veldig takknemelig for dere lesere, og når dere synes jeg har blogga lite eller dårlig, så er det bare å si til meg. Så skal jeg skjærpe meg. Trenger noen kck in the butt noen ganger. Så er takknemelige for dem altså! Og jeg er også takknemelige for kommentarene og tilbake meldingene jeg får fra dere, og prøver å gi tilbake så godt jeg kan! Love u all!
Dagen min i dag har også vært en sick day. Er utrolig kjedelig å være syk, og serlig når det er ferie! Så har bare logget og slækkan på sofan i hele dag. Men noe som er interessant  som jeg har gjort i dag da (NOT!) er at jeg har spist sykt mye godteri! Når jeg var tom for godteri tigget jeg søstrene mine om å få av dem, haha.
Å just so you know, så har jeg fått helt dilla på Nicki Minaj! Love her! Favorittsangen min av henne er nå Blazin. Brukte opp al tiden min på Spotify bare ved å høre på den, haha.
Forresten så har jeg ikke vist dere det nye skapet mitt, og åssen det ser ut nå som jeg har flyttet alt inn i det å. Elsker det nye skapet mitt, og er utrolig glad for at jeg fikk det.Mobilen min:))


Blomstene jeg fikk i konkurransen i Tønsberg.


 

Hva har du gjort i dag?
Vil du se klesskapet mitt?

styling

Hello. Sorry at jeg ikke har blogga noe de tre siste dagen, men har vært veldig busy, Å så er jeg ikke helt frisk heller. Adrian smita meg. Men nå skal jeg oppdatere dere på hva som skjer nå. Fortalte jo på fredag i "LEOPARD INSPIRATION" innlegget mitt at jeg driver med en styling oppgave, og i dag så har jeg sminka og ordna meg til denne styling oppgaven. Så har Laila tatt bilder av meg. Å her er de! Har de også i svart hvit hvis dere er interessert.

 

Hva synes du om bildene?
Hvem likte dere best?

GjesteinnleggHeihei! Henriette har vært ganske slapp med blogging de siste dagene, så da tenkte jeg å gjesteblogge!  HIHI

Hun er en kjempe herlig jente, virkelig. Og når du blir kjent med ho, så er det umulig og ikke bli glad i henne.
Jeg er ille glad i deg, søta mi!

 

                                    - Laila

 

 

 

                                


 


 

 

Lørdags kos

Hello. I dag har vært en fin dag. Startet dagen med en morgen trening. Å så en show trening senere på dagen. Er utrolig morsomt med show treningene, for det er så mange forskjellige show, og jeg synes det er ganske morsomt å danse. Så jeg skal være med i kanskje 8 show til vårshowt i år.  Så blir mye å huske og trene på, men det er bare morsomt. Når jeg kom hjem fra trening kom jeg rett inn til kos. Kebab, brus og godteri mens vi så på Ping Pong på Nrk super. Utrolig koselig!


Hvordan har din lørdag vært?

leopard inspiration

Hello. Som dere kanskje husker så går jeg på design og håndtverks linjen. Å i dag begynte vi en tentamen i design og håndtverk. Vi fikk velge hva vi ville jobbe med selv, så lenge det var noe vi hadde gjort (lært) igjennom tiden vi har gått på linjen. Da valgte jeg å ta styling som oppgave. Valgte det fordi det er noe jeg syntes var gøy. Å siden det er en fri oppgave så får jeg også velge tema selv. Jeg valgte å ta dyrisk som tema. Ble inspirert når jeg så et bilde av en leopard på weheartit. Synes leoparder er utrolig vakkre og elegante dyr, så valgte å style meg som en leopard da. Høres litt rart ut men. Har egentlig kommet ganske langt på oppgaven, men har nesten tre dager igjen å gjøre den på, så har god tid. Jeg kan ikke vise dere oppgaven før den er innlevert og vurdert, så bestemte meg for å gi dere litt "leopard inspiration" istedet. Her er det noen leopard bilder fra weheartit.

Hva synes dere om leopard mønster?

thursday - outfit

Hello. Sorry at jeg ikke blogga i går, men har vært veldig  travelt denne uka. Er så mye stress med skole og trening, så ble ikke et så stort innlegg på tirsdagen heller. Men nå blir det onkli innlegg igjen! Har begynt med en artikkel på skolen i dag, og valgte temaet abort. Så jeg må lage mange argumenter for og imot, men jeg klarer ikke å finne på så mange imot. Når jeg søker det opp så kommer det bare opp relgiøse imot argumenter, å dette passer jo ikke så godt inn i en artikkel. Hjelp meg! Når jeg skule velge tema så sto det faktisk mellom innvandring, prostitusjon eller abort. Valgte abort som tema, fordi jeg så et bilde på onsdagen av et 12 uker gammelt foster. Å det gikk veldig inn på meg. Det så helt ut som et lite menneske! Fikk onkli vondt inni meg, og da begynte jeg å tenke hvordan kunne denne kvinnen bare ta å fjerne dette lille menneske? Men jeg har jo ikke noe rett til å dømme dem som har tatt abort, for jeg vet jo ikke historien bak. Å jeg synes at man burde ha rett til å ta abort hvis det er det man ønsker. Man har jo rett til å besteme over sin egen graviditet, og sin egen kropp. Har skrevet nesten en side med for og imot, men er kanskje bare tre punkter med imot. Synes det med imot er veldig vanskelig uansett hvor hjerteskjærende det er å se bilder av disse små fostrene som er fjernet med abort. Har du noen forslag hvorfor det ikke skule vært lov å ta abort?
I dag har jeg på meg en rosa skjorte med en hvit strikka genser over. Så har jeg på meg en ola bukse, og perle øredobber. Så nesten lik ut i går bortsett fra at jeg hadde hvit skjorte med en mørkeblå stripete genser over. Liker dette outfitet veldig godt, fordi det er behagelig samtidig som det er fint.
Har ikke sminke på i dag se, så ser ikke så bra ut i ansiktet, haha.
Her dagens outfit.


Hva synes du om outfitet?

Weheartit - beautiful women

Hello. Har vært veldig travel i dag, så blir ikke et så stort innlegg i dag. Men jeg fant hvertfall fram noen bilder fra weheartit som jeg syntes var fineav noen utrolig vakkre kvinner, og tenkte meg at dere syntes det å.Hva synes du om bildene?

back to school outfit

Hello. Må bare si tusen takk for alle de positive kommentarene på det forje innlegget. Tusen takk for støtten og forsåelsen.Det betyr mye for meg. Å lurer på om dere vil ha flere av slike "dype" innlegg? Hva vil dere at disse innleggene skal handle om?

Ja i morgen er det tirsdag da! Å første dagen på PFO(prosjekt til fordypning) frisør! Gleder meg å håper det vil bli et flott halvt år med frisør nå. Jeg er litt slæk nå, for det er utrolig kladt uten! Mye snø! Og så må vi ikke glemme at jeg går på en skole som ligger langt ut i ingenting da, så orker ikke kle meg opp i fine bluser eller sko. Så her er mitt forsøk på å ikke se helt ut som en slæsk.
Her er outfitet mitt til i morgen.
Elsker den jakka, og krone ringen. Kjempe lenge siden jeg har brukt dem så nå var det kanskje på tide.
Fant forestten en kjempe fin natta sang til dere. Elsker denne sangen! Er en av mine favoritt sanger nå.

Hva slags innlegg vil dere ha mer av?
Hva synes dere om Outfiten?
Hva synes dere om sangen?

keep your heels, head & standards high.

Hello. Nå orker jeg ikke mer av falske uærlig mennesker. Mennesker som gir deg løfter de ikke holder, og forhåpninger de ikke når. Mennesker som det eneste de kan bidra med er ord, men ikke handliger. Mennesker som sier ting som høres helt fantastiske ut, men de mener ikke et ord av det. Mennesker som går inn og ut av livet ditt som de ønsker, og du eksisterer bare for dem når de trenger noe. Eller når de trenger deg får å få dem til å føle seg bedre. Mennesker som utnytter din godhet og tillit. Mennesker som gir deg dårlig samvittighet for ting som ikke var galt av deg å gjøre. Mennesker som trykker deg ned, og bruker deg. Falske mennesker. Slike mennesker vil jeg ikke at skal være en del av livet mitt noe mer. Jeg innser at jeg er alt for godtroen. Når noen forteller meg noe så tror jeg på dem. Jeg tror det beste om mennesker. Noen ganger selv om de har bevist at de ikke er pålitelige. Alle mennesker gjør feil, og alle mennesker fortjener en ny sjangse. Men de menneskene du gir nye sjangser hele tiden. Som fortsetter å gjøre de samme feilene om og om igjen på din bekosting. Er ikke mennesker som er glad i deg, og vil deg det beste. Det er egoistiske mennesker som utnytter deg for sitt beste. Ikke la deg utnytte på denne måten. Ikke la disse menneskene gi deg skylden, for de er ikke glad i deg. De bryr seg ikke om deg. Bare om seg selv. De er ikke verdt det. Uheldighvis er denne verdenen full av slike falske mennesker.

No girl should
ever forget
that she doesn't
need anyone
who doesn't
love her.

Love hearts

Hello. Nå er det endelig fredag og helg! I morgen så er det kunstløp konkurranse i Tønsberg. Gleder meg veldig! Men vet ikke åssen det kommer til å gå da, så håper det går bra!
Men noe av det søteste jeg vet om er Love Hearts! Utrolig søt! Det er en kjempe søt gavne man kan gi til kjæreste eller en vennine! Det er utrolig søt text på dem, og så smaker de så godt.


Liker du Love Hearts?
Hva synes du om bildene?

Wants - nelly kjoler

Hello. var innom Nelly å titta litt på kjoler i går. Har synes at det ikke var så mange fine kjoler der i det siste, men nå fant jeg flere med en gang. Synes Nelly er den fineste nettbutikken , man finner alltid noe der.
Her er det tre kjoler jeg fant som jeg synes er kjempe fine.

  Ebba Top                                       Calantha Short Dress                                            Opalia Dress

Hva synes du om kjolene?

Innkjøp - outfit

Hello. I dag har jeg shoppa litt etter skolen med Trine. Først så spiste vi litt på mcdonalds. Spiste chicken salsa. Den er sykt god! Det er det vi spiser hver gang vi spiser på mcern. Har fått helt dilla på den. Etter vi hadde spist så gikk vi rundt i alle butikkene, og titta. Kjøpte meg et par basketsko til 129kr fra H&M, og så kjøpte jeg også en Pizbuin selvbruningskrem til 149kr.
Her er også outfitet jeg har på meg i dag. Elsker jakka! Er sykt deilig og varm. Er favoritt jakka mi.


her er det et bilde av søstra mi og meg. Ho har også lik jakke som meg. Søstra mi heter Benedikte og har også sin egen blogg HER.


Hva synes du om innkjøpet?
Hva synes du om outfitet?

wednesday outfit - new nelly shoes

Hello. I dag har jeg brukt de nye sko mine fra Nelly for første gang.  Henta de på posten i går, og hadde ikke tid til å blogge om de i går. Så her er hvertfall de nye skoa mine da.

I dag så har jeg vært på skolen og med maja etter skolen. Tenkte egentlig ikke så langt når jeg valgte å ta på meg disse skoene på skolen. Fant ut at det ikke var så lurt. Har gått med skoene fra kl 7:00 til 19:00 i dag. Kan si at føttene gjør ganske vondt nå. Lærte meg hvertfall at jeg ikke skal ta på meg disse skoene på skolen mer.
Dagens outfit.
Hva synes du om skoene?
Hva synes du om outfiten?

Weheartit

Hello. Sorry at jeg ikke blogga i går, men hadde en veldig busy dag i går. Måtte rydde ut av det gamle skapet og inn i det nye. Haha er ikke ferdig med det ennå. Så var jeg på isen i to timer å i går, og en time med dans etter. Så var egentlig en del jeg hadde tenkt å gjøre i går som jeg ikke rakk. Men henta de nye sko mine fra Nelly i går da etter skolen, så det kommer nok snart et innlegg om de.
Fant mange fine bilder på weheartit. Nesten alle bildene har sommer klær i seg. Savner sommern! Er dritt lei vintern nå! Dere har kanskje lagt merke til at det er mye av sommerklær i butikkene nå å. Blir så sur når jeg ser alle de fine sommerklærne, men så er det snø og minus grader ute! Det betyr jo at man ikke kan bruke det. Hvertfall ikke på flere måneder. Å savner sol, varme og somme!

Hva synes du om bildene?
Gleder du deg til sommeren?