januar 2012

Nytt skap!

Hello. Endelig så har jeg fått nytt skap! Har kjempe snille besteforeldre som kjøper nytt skap til meg. Trengte virkelig nytt skap å! Men det nye skapet er ganske stort da, men men. Da har jeg hvertfall en del hvor jeg kan henge ting, og en del med skuffer.
Sånn så det gamle skapet mitt ut.

Kan virkelig si at jeg trengte nytt skap!
Så måtte jeg jo rydde nesten alt fra det lille rommet mitt får å kunne ta det nye inn. Det ble veldig tomt da synes jeg. Var egentlig ganske rart og uvant.Å da endte jo det gamle skapet mitt, og alle klærene mine opp i stua da.


Her er det nye skapet mitt.Har så vidt hengt inn noe som helst in skapet. Tror jeg må vente til i morgen med å rydde inn.
Hva synes du om det nye skapet mitt?

a normal school day

Hello. Nå er det mandag igjen og tid for skolen. Mandag pleier å være en kjedelig dag, men det er det ikke hvis man har fri i to timer, og har en Trine.  Sitter i bibloteket og tar tusen bilder, og hører på musikk.Ha en fin skole dag!:))

Innkjøp

Hello. Kjøpte meg ny jakke i går. Fant den utrolig nok på Europris. Det er sånn pusejakke som jeg kaller det. Har hatt lyst på sånn lenge, men alle koster så sykt mye. Så ble kjempe glad når jeg fant den, for den kostet bare 200kr. Er kjempe billig for en sånn pusejakke. Så kunne man også velge mellom den jeg har som er hvit med mørk lilla kanter, knæsj rosa eller mørke grønn. Synes den mørke grønne fargen så sånn møkk grønn. Så like den jeg kjøpte best, men det er jo en selvfølge siden jeg valgte den. Elsker den nye jakka mi! Den er kjempe deilig og varm.


Har du pusejakke?

Ny header

Hello. Nå har jeg fått meg ny header. Bildet er tatt av den lille fotografen min Benedikte. Å forestten er det hun som tar de fleste bildene av meg på bloggen min hvis jeg ikke tar dem selv. Å takk til Stine som var så snill å fikset designet og satt inn header( fordi jeg er så ubrukelig når det kommer til teknologi). Å hvis det er noen som lurer på hvor jeg redigerer det, og setter på texten så bruker jeg picnik.
Her er den nye headern min.


Hva synes du om headern?

skjolder!

Hello. Jeg tok jo selvbruning i går, og når jeg våkna opp i dag å så hendene mine måtte jeg le litt. Har skjolder ikke litt skjolder, men sikkelig skjolder på hendene mine! Så da var det jo bare å finne fram skruben.  Men forje gang jeg tok selvbruning ble det skjoldete første gangen da å. Kanskje det bare er en sånn ting at man for skjolder første gangen og så blir det fint. Vet ikke jeg, men det var sånn det var forje gang. Så spraya meg en gang til i dag.


Har du fått skjolder før?

Selvbruning og Manikyr

Hello. I dag har jeg tatt selvbruning og maikyr. Vet egentlig ikke hvordan selvbruningen blir da, fordi jeg har aldri tatt den før. Det var selvbrunings spray fra Pizbuin. Har brukt selvbruningskrem fra Pizbuin før å var veldig fornøyd med den, så håper denne er bra å. Tok den for ca 2 timer siden, men ser ikke at jeg har blitt brunere ennå. Kanskje det er en sånn som tar tid før den synes. Håper den er bra hvertfall da, og at jeg blir brun! Savner brunfargen jeg hadde i juleferien. Da brukte jeg den selvbruningskremen fra Pizbuin.
Så har jeg også brukt neglene jeg kjøpte på ebay nå. Ble egentlig ganske fornøyd med manikyren jeg tok på meg selv. Men lillefingern var den første jeg tok på, så den ble ikke så bra. Men, men er jo første gangen jeg tar på disse neglene.Her er neglene etter jeg satt dem på. De var sykt lange! Klippa av over halvparten.Har du prøvd Pizbuin selvbrunings sprayen før?
Har du satt på negler før?

Innkjøp - Smykker

Hello. På onsdagen var jeg jo i byn sammen med Trine L. Så da titta jeg jo i butikker da. Å her er noen smykker jeg kjøpte. Det var et 5 for 100kr tilbud på Cubus, så da kjøpte jeg meg fem smykker jeg synes var fine. Utrolig bra tilbud.  Og det gjalt alle smykkene i butikken.
Her er smykkene jeg kjøpte meg.

Kjøpte meg nesten bare gullsmykker. Vet ikke hvorfor men hat blitt litt opptatt av gullsmykker i det siste. Har nesten ingen fra før heller, så var kanskje på tide å få noen flere.
Hva synes du om smykkene?
Hvem likte du best?

Tired Thursday - Gossip Girl

Hello. I dag er jeg sykt sliten og trøtt. Orker nesten ikke gjøre noe. Orka ikke sminke meg eller ordne meg i dag engang. Å det å sminke meg gjør jeg egentlig hver dag. Så er ikke normalt for meg å gå uten sminke, men i dag var jeg for sliten til å bry meg. Men det med å kle meg fint forsvant egentlig ganske mye etter jeg begynte på Kalnes. Kalnes er jo bondeskole så skjønner ikke hvorfor de har plassert Design og Håndtverks linjen der. Er jo helt idiotisk. Kalnes har ødelagt lysten min til å kle meg fint. Gleder meg til neste år, for da blir det Glemmen som er by skole. Kan ikke vente på å komme meg vekk fra bondelandet!
Men har jeg fått 2 termins første karakter i dag hvertfall da. Fikk 5 i norsk intervjuet! Ble kjempe glad for det. Så etter skolen har Trine og jeg vært på Kebab house å delt en kebab. Var kjempe deilig og få spist  kebab, for det har jeg hatt lyst på hele uka. Og var kjempe koselig å få vært med Trine å.Nå er det snart Gossip girl! Gleder meg hele uka til å se neste episode. Elsker Blair Waldorf! Ho er så vakker, elegant, snill og lidenskaplig. Men samtidig er hun så bitchi og utspekulert. Ho er bare så genial! Å nå skal ho snart gifte seg med den franske prinsen Louie. Stakkar Chuck!


Hvordan har din dag hvert?
Ser du på Gossip girl?

Innkjøp - Nye sko fra Nelly

Hello. I går kveld så bestilte jeg meg noen sko fra Nelly. Kjøpte dem for 450kr. Er kjempe spent nå, for det sto at jeg skule få dem om 3-6 dager. Gleder meg! Har hatt lyst på dem kjempelenge, men har ikke hatt penger til å kjøpe dem. Stipend er tingen! Er derfor jeg var så sur å når vi fikk stipendet senere, for venta på å få kjøpe dem. Er kanskje rart å si det men er helt forelska i de skoa! Tror ikke at jeg er den eneeste jenta som tenker sånn om sko. Har liksom hatt lyst på de sykt lenge, men første gangen de var på Nelly ble de utsolgt med en gang. Så er kanskje heldig at de kom tilbake på Nelly igjen.
Her er skoa soon to be mine!

Hva synes du om skoa?:))

Nytt design!

Hello. Endelig har jeg fått nytt design! Elsker det! Har hatt lyst på nytt design kjempe lenge, men jeg viste ikke åssen jeg fikk det (ere vet jo hvor uteknologisk jeg er). Tusen takk til Stine! Som fikset bloggdesignet mitt. Ho har også sin egen blogg HER.
Her er det nye designet mitt!


Tusen takk Stine! Elsker det nye designet!


Hva synes du om det nye designet?:))

Trenger nytt skap!

Hello. Som det står i overskriften så trenger jeg nytt skap. Har seriøst ikke nok plass i det jeg har nå. Så skuffene står åpene, og jeg får ikke tak i noe som er under den første skuffen. Er utrolig kjedelig å bare kunne bruke det som liger øverst i den første skuffen. Får liksom ikke brukt halve klesskapet mitt. Et dritt lei det nå! Har ståt sånn i noen uker, å nå har jeg fått nok. Så måtte ty til å spøre besteforeldrene mine om nytt klesskap. Å det syntes de at jeg trengte. Så kanskje jeg får et nytt snart. Blir hvertfall sprø av å ha det sånn jeg har det nå. Så er det så lite i tillegg å, så det blir jo rotete. Har lyst på stort rom med walk in closet! hah, men vet at det aldri kommer til å skje da.

Har du også for lite klesskap?

Wants

Hello. Som dere kanskje har lagt merke til så har vår kolleksjonenene har kommet ut i butikken. Å våren er alltid fargerik, så fant noen fine og fargerike bukser fra Ginatricot.


Rosa bukse           Blå bukse            Lilla bukse           Rød bukse    

Synes disse buksene var kjempe søte, og har urolig fine farger.
Hva synes du om buksene?

Svar på spørsmålsrunde

Hello. Nå kommer spørsmålene, og svarene på spørsmålene deres fra spørsmålsrunden.

1.  Hva liker du å gjøre i fritiden og hvem er dine bestevenner som du liker å henge med
( har de blogg )? :)

På fritiden like rjeg å være sammen med vennene mine, trene, høre på musikk, blogge,  og sminke meg. Høres kanskje litt dumt ut at noe av det jeg liker å gjøre på fritiden er å sminke meg. Men det er sant da. Pleier å gjøre det når jeg kjeder meg.  Mine bestevenner er Maja, Trine (Lise), Laila og Adrian. Trine (Lise) har en blogg som heter http://trinerustad.blogg.no/

2. Hvorfor blogger du?

Jeg blogger fordi det er noe jeg liker å gjøre. Så har jeg også fått positive tilbakemeldinger fra dere, og det gjør det morsomere. Det gjør meg også mer motivert til å blogge videre:))

3. Hva fikk deg til å begyne å blogge?

Det var egentlig et vanskelig spørsmål. Har hatt denne bloggen veldig lenge egentlig, men før pleide jeg nesten bare legge ut innlegg om mote og sminke. Husker egentlig ikke hva som fikk meg til å begyne å blogge.4. Hva vil du bli når du blir stor?

Når jeg blir voksen så vil jeg bli frisør og stylelist. Begynner faktisk på frisør linjen neste skoleår hvis alt går som planlagt. Så i 2016 eller 2017 er jeg helt ferdig utdannet. Jeg har lyst til å jobbe i et magasin da. Akkurat som hun ene fra The City. Være den personene som bestemer hva modellene i bidene skal ha på seg osv.

5. Favorittsang?

Jeg har flere favorittsanger. Rihanna  "talk that talk" og "you da one".  Enrique iglesias ft DEV   "naked". Lil Wayne  "how to love". Bruno Mars "It will rain, og Christina Aguilera "you lost me".  Elsker disse sangene!

6. Favoritt reisemål?

Har egentlig ikke noen bestemte steder jeg vil dra. Men jeg har lyst til å dra til et varm sted nå da. Er lei vintern nå, og vil gjerne ha sommer. Men har bestemt meg for at en gang i løpet av livet mitt så har jeg lyst til å dra til Paris.


7.  10 ting du liker / ikke liker ved deg selv.

Det å si hva jeg liker og ikke liker med meg selv er noe jeg egentlig synes er vanskelig, men skal prøve så godt jeg kan.
Liker ikke:
* huden/ hudfargen min
* låra mine
* øyenvippene mine
* føttene mine
* høyden min
Liker:
* ansiktet mitt
* kroppen min ( for det meste)
*  hårfargen min

8. Hvem savner du atm?

Det er flere personer jeg savner, men skal jeg velge å si en person så velger jeg å si Trine. Er utrolig glad i den jenta!

9. Beste du vet om?

Det beste jeg vet om er at folk duller med håret mitt. Elsker det, og tror ikke at jeg er den eneste.

10.  Yndligsmat?

Yndlinsmaten min er litt forskjellig. Men to ting jeg synes er veldig godt er kebab og yoghurt . Ikke sammen da, men tror nesten jeg spiser yoghurt  hver dag.


11. fav. blogg?

Mine favoritt blogger er tcmn,tuvaw, andreabadendyck,  kristinabauh, badly, Har også flere blogger jeg leser.

12. yndlingsantrekk?

Hvis jeg må velge, så tror jeg det blir jule antrekket mitt, og det antrekket med genseren fra Ginatricot. Elsker den gensern, og da blir det kanskje mer hverdags yndlingsantrekket mitt.

Fikk flere spørsmål om å lage sminkevideo, og det kan jeg sikkert lage må bare finne ut åssen jeg gjør det først. Men åssen sminke vil dere at jeg skal lage video om da? Hverdagssminke, festsminke?

Dårlig dag...

Hello. I dag har jeg en dårlig dag, så orker ikke blogge noe serlig i dag.

Skal svare på spørsmålsrunden i morgen. Så hvis dere har flere spørsmål, så er det bare å spøre.

Lazy Friday

Hello. Endelig er det fredag og helg! Har vært veldig slækk i dag, så ble joggedress i dag. Har syd nesten i hele dag på skolen. Er så ork.  Men noe jeg lærte meg i går som jeg har brukt mye i dag er å flette fiskeflette. Er utrolig morsomt å får det egentlig ganske bra til. Haha, endte opp med å flette håret til flere av jentene i klassen. Skule gjerne vist bilder, men skjønner ikke hvordan jeg får over bildene fra iphonen se. Så Har jeg og Trine (Lise) vært på Mcdonalds og spist litt mat. Var utrolig deilig med litt fast food. Å fikk en pakke fra ibay i dag. I den var de 500 neglene, og 10 limtubene jeg bestile i desember. Gleder meg til å ta dem på.Forestten så oppsumerer jeg spørsmålsrunden på søndag.
Hvordan har din dag vært?

JEFFREY CAMPBELL

Her er det noen Wants jeg fant på Nelly.com fra Jeffrey Campbell

  Red Foxy shoe           Spike             Silver Foxy shoe

Hva synes du om skoene?

Spørsmålsrunde - Ask me anything

Hello. Nå er det på tide for en spørsmålsrunde. Du kan spøre meg om hva som helst, men advarer om at jeg ikke kommer til å svarer på spørsmål som blir for personlige.

 

Så bare spør i vei:))

All my makeup

Hello. Fikk en forespørsel for en stund siden om jeg kunne lage et innlegg om all min sminke. Så bestemte meg får å gjøre det. Å noe jeg oppdaget når jeg fant fram all sminken jeg hadde var at jeg har kjempe mye sminke! Å jeg bruker kanskje ikke halvparten engang! Det var egentlig ganske sjokerende, for viste ikke at jeg hadde så mye sminke. Å er egentlig ikke 100% sikker på at jeg fikk med alt heler.
Her er det hvertfall all sminken jeg har da.

Men bruker jo ikke alt dette da. Dette er den sminken jeg bruker mest.

Det jeg bruker mest er MAC kostene mine. Foundation 24 hour stay on fra Maybelline. Volum express one by one mascara fra Maybelline. Løsvipper. Vippelim fra Lash Grip.  Pudder True match minerals fra Loreal Paris, og solpudder fra Artdeco. Concealer fra H&M. Øyenskygger fra Sun kissed og Clair's. Blush fra Clair's. Leppestifter fra Maxfactor og Clair's. Leppomade Lip blam minted rose fra Smiths Rosebud. Parymer Nina ricci, og Blue glow JLO. Og neglelakker fra H&M.

Hva slags sminke har du?

Tuesday - outfit

Hello. Da er det tirsdag da, og tre dager til det er helg. Lengter etter helga! Orker ikke skolen mer! Tirsdag er egentlig den beste dagen i uka på skolen da, for det er en  kort dag hvor vi bare har PFO (blomsterdekoratør)  hele dagen. Men i dag så satt vi bare å tegna og malte, så synes denne dagen gikk veldig sakte. Men fikk hvertfall med meg blomsten jeg lagde forje uke hjem da. Å fikk brevet med stipend i dag, så håper det ikke er så lenge til jeg får pengene. For da skal jeg kjøpe meg nye sko. Gleder meg!
Her er dagens antrekk.


Jeg er flink til å lage borddekorasjon:))


Nye sports BHen jeg fikk i dag.

Hvordan var din tirsdag?
Hva synes du om antrekket?

Monday - Outfit

Ja da var det mandag igjen da. I dag har vært en slitsom dag. Mer enn vanlig mandag, for skada beinet mitt på trening i går se, så var ikke så lett å komme seg rund. Gjør vondt å gå på det. Landa feil på et hopp se, så fortsatte jeg å hoppe med beinet selvom jeg kjennte at det gjore vondt. Så det hovna opp. Fikk betenelse til knet i går å, og det er jo " kjempe flott!" Men kom meg igjennom skole dagen da. Brukte extensionsen min for første gang i dag å. Elsket den i begynnelsen, men så ble det veldig bustete. Hviste seg at det var genseren min som gjore det elektrisk. Gredde igjennom det når jeg kom hjem, men det var ikke lett kan man si. Så lånte litt av balsamsprayen til lillesøstra mi. Det er en sånn gulflaske som jeg tror nesten alle jenter hadde når de var små. Gikk bedre å få ut knutene da, å så retta jeg det etter. Så det er ikke så ille nå. Så har jeg også gema litt med min søte Trine i dag. Vi gamer  Mega jump på iphone. Er alltid morsomt det. Å noe som var utrolig deilig var å ta seg et glass cola og litt sjokolade når jeg kom hjem. Det gjore dagen bedre med en gang!
Her er dagens antrekk.


Sånn ser den vonde foten min ut nå.


Nammmm......


Love mega jump! Har kommet meg til nivå 6 av 29 eller noe. Er sykt vanskelig! Kommer meg ikke videre. haha


Her er det nye extensionsen min ferig gredde og litt retta.

Hva synes du om antrekket mitt og den nye hårfargen min?

Weheartit

Metallic

Hello. Beklager at jeg ikke har blogga så mye i det siste, men har bare ikke orka.  Er sliten etter skole og trening, men skal skjerpe meg. I denne uka har det ikke skjed så mye egentlig. Har farget håret gylent brunt da, og laget et "gullsmed" smykke på skolen da. Å fikk litt inspirasjon av det så bestemte meg får å lage et innlegg om den nye trenden metallic neglelakk. Har fått helt dilla på dette. Bruker sølvneglelakk mest.  Elsker absolutt denne trenden.


Hva synes du om Metallic neglelakk?

outfit

Hei! Her kommer antrekket fra tirsdagen. På tirsdager har jeg blomsterdekoratør, og bestemte meg for å ha på noe litt fint da. Har ikke orka å ha på meg noe fint i det siste egentlig. Vet ikke hvorfor, men har bare ikke følt for det.  På tirsdag hadde jeg på meg dressbukse fra Ginatricot. Topp fra Bik Bok.  Strikka cardigan fra Ginatricot. Belte fra Ginatricot. Smykke fra Ginatricot, og øredobber fra Glitter.

Hva synes du om antrekket?

Nytt deksel

Hei!  I dag så fikk jeg en pakke i posten. Elsker å få post det er så morsomt og koselig! Det jeg fikk var en av pakkene jeg hadde bestilt på Ebay. Jeg fikk det nye dekslet mitt fra Hongkong. Elsker det! Å det kostet bare 40kr! Ebay er genilat! Ja så var det også en feedback fra konkurransen i Oslo da. Å man kan si at det gikk kjempe dårlig. Lot nervene mine ta overhånd. Ble veldig skuffet over meg selv for at jeg gjore det dårlig, for jeg vet at jeg kan mye bedre enn det! Men, men får bare gjøre det bedre neste gang da. Men jeg fikk jo en rosa rose da, og en elefant bamse som plaster på såret. Gleder meg til neste konkurranse da hvertfall. Den er i Tønsberg 4 februar, å har bestemt meg for å gjøre det kjempe bra der. Men får vel ikke forvente for mye av meg selv da.

Her er det nye dekslet mitt.Hva synes du om dekslet?

Oslo next

Hello, ja da er jeg pakket å klar for konkurransen i morgen. Den er i Grunerhallen i Oslo, og begyner kl 10:00. Å jeg skal gå som nr 4 i først gruppen, som betyr at jeg skal gå i første oppvarminsgruppe å. Så jeg må være der kl 9:00 for oppvarming osv. Gruer meg sykt! Har grua meg og vært nervøs for det nå i 2 uker! Blir deilig å få det overståt. Men jeg synes jo det er gøy å gå å da, men det er etter jeg har gått.

Pokalen jeg fikk på stevnet her i Sarpsborg.

Hva skal du i morgen?

Weheartit

Love weheartit!

innkjøp

Hello, I dag har jeg shoppa med Trine, Laila og Adrian. Kjøpte meg en dressbukse på Ginatricot til 100kr. En rød genser som glittrer til 50kr, og et smykke til 25kr. Så kjøpte jeg med også en stor hettejakke fra Bik Bok til 99kr. Er kjempe fornøyd med innkjøpet.

Hva synes du om innkjøpet?

MAC

Nå har endelig pakken jeg bestilte med MAC sminkebørster. Bestillte den for 11 dager siden på eBay. Kjøpte den for 100kr med fri frakt. Er sykt billig. Har bare prøvd foundation kosten så lang, men synes den var bra hvertfall da. Ble overlykkelig når jeg fikk pakken.Har  du prøvd MAC koster før?

Året 2011Hvordan var 2011 for deg?

My New Years Eve

Hello 2012! Hadde det kjempe gøy i går. Spiste middag med familien, og så var jeg med min 14 år gamle søster Benedikte resten av kvelden. Vi spiste sykt mye godteri å løp rundt som gærninger hele kvelden. Hadde det kjempe gøy. Love my sister! Å her er antrekket mitt fra i går.

Å her er det noen bilder fra kvelden.


Hvordan var din nytt års aften?