konkurranse

konkurranse - star bracelet

Hello alle søte små. Nå synes jeg at det var på tide med en ny konkurranse her på bloggen. Du kan vinne et armbånd. Det eneste du trenger å gjøre er å like facebooksiden til bloggen min HER. Så skriv navn og e-postadressen din kommentar feltet, så jeg kan kontakte deg hvis du vinner. Du MÅ like facbook siden får å kunne vinne. Jeg sjekker hvem som har likt siden, så gjerne skriv "har likt" eller noe slikt i kommentarfeltet og. Så jeg vet at du har likt siden min. Lykke til:)

konkurranse - ear cuff

Hello alle søte små. Nå er det tid for konkurranse på bloggen, og dere kan vinne ear cuff. Alt dere trenger å gjøre er å like facbook siden til bloggen HER. Så kommentere under innlegget. Legg med e-post adressen, så jeg kan kontakte dere hvis dere vinner. Har ikke bestemt når jeg avslutter konkurransen, så følg med videre. Lykke til:))

vinner av konkurranse - turquoise jewelry

Hello. Nå har jeg trukket ut en vinner av konkurransen! Vil bare forsikre dere på at jeg skrev ned alle navnene til de som hadde likt facbook siden til bloggen min, og kommentert under konkurranse innlegget.  Vinneren av konkurransen er en jente som heter Keth. Hun har også sin egen blogg HER.  Gratulerer!


konkurranse - turquoise jewelry

Hello. Nå er det konkurranse på bloggen! Dette er bloggens første konkurranse, så bestemte meg får å gi noe pent med farge. Å det eneste du trenger å gjøre er å like facebook siden til bloggen min HER, og så kommentere under innlegget. Legg med e-post adressen din å, så jeg kan kontakte deg hvis du har vunnet. Du kan vinne et sett med åtte turkise armbånd, og et par turkise øredobber. Så hvis du har lyst på de så er det bare å melde seg på.


Lykke til alle sammen!