Innkjøp

INNKJØP


Sko til 49kr, shorts til 49kr, og caps til 89kr fra New Yorker.

Undertøy 3 for 129kr, og sokker fra Gina Tricot.

Leppestift fra Make up store til 175kr.

Hva synes dere om innkjøpene?
Hva slags innkjøp har dere gjort i det siste? 

GÅRSDAGENS INNKJØP


Genser fra Bik Bok til 349kr.

Topper fra Bik Bok til 49 pr stk.

Lommebok fra Glitter til 40kr. Mobil holder fra Bik Bok til 29kr.


Topp fra Gina Tricot til 49kr.

Shorts fra Gina Tricot til 199kr.

Hva synes dere om innkjøpene?
Hva er planene deres for dagen? 

SOMETHING NEW

Hello alle søte små. Nå har planleggningen for sommerferien i gang for fullt. Da blir det to uker i Ålesund, og to uker i Rhodos. Etter det begynner jeg som frisør lærling. Det vil si at jeg har en uke hjemme i løpet av ferien min. Gleder meg til å reise, og oppleve nye ting. Ukene i Ålesund skal søsteren min og jeg jobbe, så får se hvordan det kommer til å gå. Kan ikke vente.
Dere har kanskje lagt merke til at det har blitt litt mye shopping i det siste, men nå skal det ta slutt. Må bli mer fornuftig med pengene mine, og hva jeg bruker de på. Det eneste er at det er ganske vanskelig, men det er derfor jeg har bestemt meg for å ikke handle noe som ikke er nødvendig. I hvertfall til jeg har fått en inntekt igjen da. Som dere kanskje husker så jobbet jeg som kunstløptrener før, men nå har jeg sluttet med det på grunn av at jeg skal begyne som lærling. Gleder meg til lærlingtiden, og håper på å lære mye.

Genser fra Bik Bok til 149kr.

Gensere fra Bik Bok til 29kr pr stk.

Hva synes dere om innkjøpene?
Hva er planene deres for sommerferien?

DAGENS INNKJØP

Hello alle søte små. I dag var det trekk i muntlig eksamen. Klassen min ble trekt opp i samfunnsfag, men jeg kom ikke opp! Det vi si at nå er det sommerferie. Catharina og jeg bestemte oss for å feire det ved å dra på en liten shopping tur.

Skjorte fra Gina Tricot til 99kr.

Genser fra H&M til 199kr.

Bikini topp fra H&M til 149kr.

Hva synes dere om innkjøpene?
Har dere hatt eksamen?

NEW IN

Hello alle søte små. Her er innkjøpene jeg har gjort i løpet av de siste ukene. Er egentlig bare basic plagg og nødvendige ting. Har blitt mer fornuftig med innkjøpene mine, finally!

Basic topper fra Cubus 49kr pr stk.

Cardigan fra Cubus til 149kr.

Bukser fra Cubus til 199kr pr stk.

Cardigan fra Gina Tricot til 99kr.

BHer fra LIndex til 199kr

Kjole fra Veromoda til 80kr.

Hva synes dere om innkjøpene?
Noen andre som også har vansker med fornuftig shopping?

NEW IN


T-skjorte fra ebay til 59kr.

Hva synes dere?
Hvordan har søndagen deres vært?

INNKJØP


T-skjorte fra Ebay til 155kr.

Jakke fra Gina Tricot til 399kr.

Genser fra Bik Bok til 49kr.


Skjerf fra Bik Bok til 49kr.

Hva synes dere om innkjøpene?
Hvordan har deres dag vært?

THANK GOD IT'S FRIDAY

Hello alle søte små. Da var en lang og hard uke overstått. Mange prøver og mye pugging, så har ikke vært noen muligheter til å blogge. Men nå er enedelig uken over, og det er helg. Her er mitt dagens innkjøp. Måtte bare kjøpe den genseren, for har den i hvit. Den er utrolig deilig, og fin så måtte bare ha den i svart også. Selvom jeg egentlig skal spare til tatovering. Har bestilt time 10 mai. Dagen etter jeg bli 18, så det blir spennende. Mye fint i vente framover nå. Ønsker alle mine leser en fin helg.

Genser fra Gina Tricot til 149kr.


Hva synes dere om innkjøpet?
Hva er planene deres for helgen?

BESTILT FRA EBAY

Hello alle søte små. Merket at jeg hadde vondt i hodet når jeg kom på skolen i dag. Orket rett å slett ikke bli der, så en endte med at jeg dro hjem. Fikk litt feber utover dagen, så var glad for at jeg dro hjem. Forresten så fikk jeg et tips her om dagen at det var fint og billig å bestille klær fra ebay. Så ble til at jeg tittet litt. Jeg har bursdag den 9 mai, så fikk lov til å bestille meg noen ting i bursdagsgave. Ble utrolig glad når min søte søster sa dette, så fant meg tre ting jeg like som ikke kostet så mye. Er så mye mer jeg hadde lyst på, men det får vente haha.

Hva synes dere?
Pleier dere handle på ebay?

INNKJØP

Hello alle søte små. Kjøpte denne kjolen for noen dager siden. Den var på salg på Bik Bok, og synes den var søt. Elsker mønstret på den selv om formen ikke er den fineste. Tenkte den kunne vært veldig fin med en litt baggy genser over. Siden den var på salg, og kostet bare 50 kr så var det greit å kjøpe den slev om formen ikke var super fin.

Kjole fra Bik Bok til 49kr.

Hva synes dere om kjolen?
Hvordan har dagen deres vært?

GÅRSDAGENS INNKJØP


College jakke fra Bik Bok til 199kr.

Genser fra Gina Tricot til 149kr.

Hva synes dere om innkjøpene?
Hvordan har deres dag vært?

INNKJØP

Hello alle søte små. Var en tur i byn i dag med min søte Laila. Skulle egentlig bare kjøpe øyenbrynsfarge, men det gikk ikke helt etter planen.

Shorts fra H&M til 199kr.

Vipper og bryn frage fra Lindex til 79kr.

Hva synes dere om innkjøpene?
Hva er planene deres for i dag?

NEW IN

Hello alle søte små. I dag fikk jeg en pakke i posten. Det var den siste pakken av de jeg bestlite fra ebay.Hva synes dere?
Pleier dere å bestille ting på ebay?

INNKJØP FRA OSLO


Denim jakke fra H&M til 399kr.

Hva synes dere om innkjøpet?
Hvordan har deres lørdag vært?

NEW IN

Hello alle søte små. Løpet av uken har jeg fått noen av de tingene jeg bestilte på Ebay i posten. Synes det er så koselig å få pakker i posten. Her er hvertfall de tingene jeg har fått i løpet av uka.

Hva synes dere?
Liker dere å få pakker i posten?KEEP RUNNING

Hello alle søte små. Begynte å trene på lørdag, og har satt meg som mål å prøve og trene hver dag. Har vært flink til nå, og derfor følte jeg meg litt inspirert til å kjøpe meg nytt trenings tøy.

Trenings topp fra Kappahl til 149kr.

Tights fra G-sport til 249kr.

Hva synes dere om innkjøpene?
Er dere flinke til å trene?

ORDERS FROM EBAY

Hello alle søte små.Den siden jeg bestiller mest fra er faktisk Ebay. Der finner man mye fint som ikke koster så mye. Det er der jeg har kjøpt alle de andre mobildekslene mine, så kjøpte to til nå. Jeg er veldig flink til å miste mobilen i bakken, så etterhvert vil jo dekslene bli ødelagt. Er et mirakel at mobilen min ikke har knust enda. Så når jeg skule kjøpe det tenkte jeg at jeg kunne bestille noen andre ting jeg hadde lyst på samtidig. Har hatt lyst å bytte ut percingen min en stund nå, men har ikke funet noen jeg hadde lyst å bytte den med. Tok percing i den brusken i øret som heter tragus i høst, men har ikke byttet den enda så er vel på tidet nå. Bestilte noen forskjellige som jeg syntes var fine, så jeg har noen å bytte på. Da bestilte jeg meg et nytt par converse samtidig. Trengte er nytt par, for aner ikke hvor de hvite conversene mine er, så da har jeg bare et rosa par, og rosa passer jo ikke til alt. Da var det greit å få seg et nytt par som var svarte siden svart passer jo til alt. Så da er det bare å vente på at pakkene skal komme i posten.

Hva synes dere?
Pleier dere å bestille ting fra Ebay?

DAGENS INNKJØP


Gemma jeans fra Cubus til 199kr.


T-skjorter fra Cubus til 149kr.

T-skjorte fra H&M til 149kr.

Hva synes dere om innkjøpene?
Hvordan har ders fredag vært?

INNKJØP 20.02.2013

Hello alle søte små. I dag har jeg vært ute å stått på skøyter med Trine, og etterpå dro vi på en liten shopping tur. Hadde egentlig ikke tenkt til å kjøpe noe, men den planen gikk det dårlig med.

Topp fra Bik Bok til 49kr.

Topp fra Bik Bok til 49kr.

Genser fra Gina Tricot til 99kr.

Genser fra Gina Tricot til 99kr.

Hva synes dere om innkjøpene?
Hva har dere gjort i dag?

INNKJØP 29.12.2012

Hello alle søte små. Her er innkjøpene fra shopping turen på lørdagen.


Skjorte 149kr, og topp 99kr fra Bik Bok


Bag fra New Yorker 199kr.

Genser fra Gina Tricot 99kr.

Fit me foundation fra H&M til 149kr.

Hva synes dere?

SOMETIMES THE MOST REAL THINGS IN THE WORLD ARE THE THINGS WE CAN'T SEE

Hello alle søte små. Tenkte å lage et innlegg med det jeg har fått til jul, men vil ikke "skryte" av det jeg har fått. Er veldig takknemlig for alt jeg har fått, og for den flotte familien jeg har. Det er mange som ikke har det like bra som det vi har det her, så er veldig takknemlig for alt jeg har. Tror det egentlig er mange som glemmer litt hva julen egentlig handeler om, for det handler jo egentlig ikke om gaver. Julen handler jo om kristendommen egentlig, og at Jesus som døde for våre synder ble født. Derfor er julen om å vise takknemlighet, omsorg og godhet. Og jeg tror at gavene er et symbol på dette. Vi gir jo en gave til de vi setter pris på, for at de skal vite at vi er takknemelige for å ha de i våre liv. Å ved det viser vi omsorg og godhet til de vi er glad i. Det viktigste med julen for meg er å tilbringe tid sammen med familien min, og vennene mine mine. Derfor er julaften så fin, for da er hele familien samlet på et sted. Synes det er så koselig. Så da vet dere hvertfall at jeg ikke "skryter" av det jeg har fått da. Synes det blir så feil å gjøre det, men her er hvertfall det jeg fikk på julaften.Hva synes dere?

Kalender

Hello alle søte små. Da har vi kommet til 2 desember, og andre luken på julekalenderen. Bik Bok har sin egen kalender hvor du finner et nytt tilbud bak hver luke. I dag var det 50% rabatt på alle kjoler. Da ble det jo til at jeg kjøpte meg en kjole. Elsker julekaldendere.

Hva synes dere om julekalendere?
Hvordan har deres dag vært?

keep calm it's friday

Hello alle søte små. I dag har jeg hatt kunde på skolen for første gang. Jeg fikk en mann, og jeg hadde ikke begynt og klippe mannedukke hodet enda. Var skummelt først, men gikk greit. Brukte en og en halv time på å klippe, og vaske håret. Synes det gikk fort, og ble den første som var ferdig med kunden sin. Det som var mest viktig var jo at han ble fornøyd med håret sitt, og da ble jeg litt stolt av meg selv. Etter juleferien skal vi ha kunder hver fredag, så kommer forhåpentligvis til å bli bedre med kunder. Jeg fikk også produktene jeg hadde bestilt i dag. Fikk Paul Mitchell Expressstyle hold me tight hårspray, Moroccanoil treatment olje, Moroccanoil moisture repair conditioner og shampoo, Moroccanoil frizz control og Paul Mitchell Expressstyle hot off the press varmebeskyttende. Blir morsomt og prøve ut.

Har dere prøvd noen av disse produktene før?
Hvordan har deres dag vært?

Innkjøp

Hello alle søte små. I dag har jeg vært på shopping med Laila, Trine og Maja. Fant meg noe fint på salg på Bik Bok.

Hva synes dere om innkjøpene?

bukse fra junkyard

Hello alle søte små. Kjøpe meg for noen dager siden en bukse fra Junkyard. Kjempe fin bukse, men problemet var at jeg ikke hadde forstått størrelsene. Så den var litt stor da kan man si. Så blir vel å ta den i tørketrommelen, så den krymper litt.

Hva synes dere om Junkyard?
Hvordan har deres dag vært?

Innkjøp

Hello alle søte små. I dag var det 50% på hele Bik Bok, så tok meg en tur innom etter jeg var ferdig i salongen. Kjøpte meg en topp som jeg har hatt lyst på en stund nå. Kostet 199kr, men kjøpte den for 99kr. Elsker den!

Hva synes dere om innkjøpet?
Hvordan har deres dag vært?

New in - pink shoes

Hello alle søte små. I går fikk jeg skoene jeg har ventet på i åtte uker. Trodde de aldri kom til å komme fram. det første jeg så når jeg åpnet esken var at det var feil farge! Jeg bestilte et par som var mørk kirsebær rosa, men fikk et par som var lyse rosa. Etter å vente i så lang tid, og så få feil farge da kan man si at jeg var litt sint. De var ikke stygge de jeg fikk, men de var jo ikke det jeg forventet eller det jeg betalte for.

Hva synes dere?
Hvordan har deres dag vært?

Innkjøp fra Oslo

Hello alle søte små. I dag har jeg vært på klassetur til oslo. Kommer bilder fra turen senere, men her er hvertfall innkjøpene mine fra turen.


Gemma low waist skinny jeans fra Cubus til 199kr.


Topp fra Bik Bok til 99kr.

Neglelakk og neglefil fra Tone Lise akademiet. Klassen fikk en neglelakk og en neglefil hver når vi var på besøk der.

Hva synes dere om innkjøpene?
Hva har dere gjort i dag?

new in - pink stuff

Hello alle søte små. I går fikk jeg endelig den nye lommeboken som jeg hadde bestilt på Ebay. Og i dag fikk jeg også den rosa klokken jeg hadde bestilt. Er utrolig fornøyd med mine nye pink stuff.Hva synes dere?

New jeans

Hello alle søte små. I går ble jeg med på en konkurranse som Cubus har. Der kan man vinne en tur til New York for to. Og hvis man deltar får man 40% rabatt på et valgfritt par jeans fra Cubus. Du finner konkurransen HER.

Jeg kjøpte meg et par Milla Denim high waste jeans. Den kostet egentlig 399kr, men jeg betalte 179kr for de. Er utrolig fornøyd med de nye jeansa mine. Er så vanskelig å finne jeans som er fine, og sitter riktig uten at de koster en formue. Så dette er et flott tilbud å få seg noen bra jeans, og samtidig ha mulighet til å vinne en New York tur.


Hva synes dere?

blue watch

Hello alle søte små. På fredag fikk jeg en pakke i posten, og det var den blå klokken jeg bestilte fra ebay. Er kjempe fornøyd med den. Både i utseende og funsjon. Så kan nå anbefale å kjøpe klokker på eBay. I dag er det søndag, og denne søndagen har jeg brukt til å lese til prøver. Har prøve i morgen i engelsk, på tirsdag i samfunnsfag, og på fredag i frisør klipp teori. Så blir mye å lese til. Har dere også mange prøver?

Dere må også huske konkurransen min som dere finner HER.

Hva synes dere om klokken?
Hva har dere gjort i dag?

Innkjøp

Hello alle søte små. I dag var jeg på en liten shopping tur med TrineVet jeg shoppa for sånn to dager siden å haha. Men jeg skulle egentlig bare være med å se. Var egentlig ikke meningen å shoppe noe. Er kanskje litt shopoholiker haha, så nå må jeg skjerpe meg på pengebruken.
Her er dagens innkjøp.


Skjorte fra Bik Bok til 49kr.


Topp fra H&M til 99kr.


Smykke fra Cmyk til 99kr.

Hva synes dere om innkjøpene?
Hva skal dere i dag?

Innkjøp

Hello alle søte små. I dag har jeg vært i frisør salongen på utplassering fra kl et til åtte, og da ble det litt shopping i pausen da. Salongen ligger i et kjøpesenter, så er venskelig å ikke kikke i spisepausen. Her er innkjøpene mine fra i dag.


Genser fra Veromoda til 89kr.

Spenner fra Bik Bok to for 19kr.


Denim jeans fra Bik Bok til 99kr.

Hva synes dere om innkjøpene?
Hva har dere gjort i dag?

New in

Hello alle søte små. Nå har jeg vært ute å handlet inn litt som jeg trengte i dag. Noe av det trengte jeg mer eller mindre, men hadde hvertfall lyst på alt sammen. Kjenner jeg har lyst på så mye nå. Skal skjerpe shoppinga mi nå. Må jo ha litt sparepenger å.


Lisa superstretch jeans fra Gina tricot til 299kr.

Pure silver øredobber fra Glitter til 49kr per stk.


Blondering fra Vita til 93kr.

Hva synes dere om innkjøpene?
Hva har dere gjort i dag?

Innkjøp

Hello alle søte små. I dag fikk jeg stipendet mitt, så da ble det litt shopping.
Husk spørsmålsrunden min. Hvis det er noe dere lurer på, så er det bare å spørre i vei!


Topp fra Gina tricot til 99kr.

BH fra Lindex til 49kr.


Neglelakk fra H&M til 39kr.

T-shorte fra Cubus til 29kr.

Hva synes dere om innkjøpene?
Hva har dere gjort i dag?

Innkjøp

Hello alle søte små. Jeg vil bare si tusen takk til Stine som har hjulpet meg med designet på bloggen.
Her er innkjøpene fra i går.

Shorts fra Bik Bok til 29kr.

Genser fra H&M til 199kr.

T-shorte fra H&M til 149kr.

Hva synes dere om innkjøpene?

innkjøp

Hello alle søte små. Merker på innleggene mine at jeg har fått veldig dårllig fantasi til innlegg. Men er ikke helt sikker på hva jeg burde gjøre for å gjøre innleggene mer spennende. Merker at jeg nesten ikke skriver noe på de fleste innleggene, og det plager meg. Men vet ikke hva jeg skal skrive. Så jeg tenkte at dere kunne hjelpe meg litt ved å komme med ønsker. Som hva dere vil ha mer av eller om det er noen spesielle temaer dere vil jeg skal skrive om.
Her er noen innkjøp fra det siste.

Topp fra Gina tricot til 49kr.

Genser fra Cubus til 49kr.

Armbånd fra Bik Bok til 19kr.

Hva synes dere om innkjøpene?
Hva har dere lyst til at jeg skal blogge om?

New in

Hello alle søte små. Nå har jeg fått pakkene med iphone tilbehøret jeg bestilte på ebay. Bestillte meg to nye deksel, og litt pynt til knappen på iphonen.
Vil forestten gratulere bestevennen min Trine med dagen. I dag blir hun 17 år. Er utrolig glad i henne, og håper hun får en fantastisk dag.

Hva synes dere og innkjøpene?

New in

Hello alle søte små. Nå har jeg fått en av pakkene jeg kjøpte på ebay. Bestillte meg en kamuflasje jakke. Den er litt stor, for jeg bestillte den i medium. Hviste ikke hvordan størrelsene så ut, så det ble medium bare får å forsikkre meg at den passet. Stor innspirasjon til dette kjøpet fra Fannyba.

Hva synes dere om jakken?

Innkjøp

Hello alle søte små. I dag har jeg vært på en liten shopping tur med Trine min. Som jeg måtte si hade til, for nå er det over en hel uke til jeg ser hun igjen. For hun skal til syden og bli brun, og kose seg i varmen. Ønsker hun en utrolig god resie, og at misunner henne masse. Men ble litt shopping i dag da. Her er innkjøpene mine.

topp fra Gina tricot til 49kr.

Blazer fra Gina tricot til 199kr.

Ringer fra Gina tricot til 37kr.

Øredobber fra Gina tricor til 39kr

Hva synes dere om innkjøpene?

Innkjøp fra Ålesund

Hello alle søte små. Her er innkjøpene jeg gjorde i Ålesund. Kjøpte nesten ingenting til meg selv. Men kjøpte noen gaver da, for mamma hadde bursdag på tirsdag. Lagde også en bursdagskake til henne hvis noen er interessert i og se den,
Kjøpte meg en jumpin og et smykke fra Bikbok. Jumpinen kostet 125kr, mens smykket kostet 29kr. Var større Bikbok butikk der enn det er her i Sarpsborg. Så fant meg noe i hvertfall da.

Hva synes dere om innkjøpene?

iphone jewelry

Hello alle søte små. Fant noe utrolig søt på glitter til 40kr. Er et iphone smykke. Trine kjøpte seg en frosk, og jeg kjøpte meg en and. Utrolig søte! Det eneste som mangler så er et froske deksel og et ande deksel.

Hva synes dere?

innkjøp

Hello alle søte små. her er det noen innkjøp jeg har gjort den siste tiden. Enjoy.Hva synes dere om innkjøpene?

Innkjøp

Hello alle søte små. Har ikke vært blogging på noen dager nå på grunn av eksamen. For gjett hva? Jeg kom opp i Naturfag muntlig. Satt å leste å skrev i to dager, og endte opp med 17 sider med notater. Er utrolig sliten nå etter all jobbingen, men det lønte seg for jeg fikk 5 i karaker. Var det jeg satt meg som mål at jeg ikke skulle ha noe under 5 og det klarte jeg. Er egentilg litt stolt av meg selv. Så da feiret vi det med å dra på shopping. Var halv pris på nesten alt på bikbok, så handlet hvertfall litt. Kjøpte meg en genser til 100kr og en top til 75kr. Jeg kjøpte meg også en ring fra Gina tricot til 25kr, og en strømpebukse fra Lindex til 80kr. Er utrolig fornøyd med bra karaker og innkjøpene mine.

Hva synes dere om innkjøpene?

innkjøp

Hello alle søte små. Tusen takk for alle gratulasjonene! Betyr mye for meg å ha lesere som bryr seg så mye:)
Her er noen av dagens innkjøp. Her er det noe fra kappahl. Strømpebukse til 49kr, smykke til 99kr og øredobber til 49kr.Hva synes dere om innkjøpene?

pakke i posten

Hello alle søte små. I dag dag var det tilbake til skolen etter påskeferien. Var ikke så gøy å måtte stå opp tidlig, men koselig å se alle igjen. Når jeg kom hjem så jeg også at jeg hadde fått en pakke i posten. Fikk Hello Kitty dekslet jeg hadde bestilt på Ebay. Love it!


Hva synes dere om dekslet?

Fredag - innkjøp

Hello alle søte små. I dag er det endelig fredag, og endelig påske ferie! Så i dag skal jeg kose meg. Har lagdt meg fruktsalat og spist påske egg og capri-sonne. Kjempe deilig. Å så dro jeg ut på en liten shopping tur. Kjøpte meg en happy legs firm support tights fra Lindex til 79 kr. En veske fra H&M til 99kr. En max factor 2000 calorie mascara fra H&M til 79kr. Og en høytlivs shorts fra Carlings til 299kr. Er kjempe fornøyd med innkjøpene mine, men tror ikke dere ser noen innkjøp fra meg på en god stund. Har nemelig brukt så mye penger i det siste. Mer enn det jeg egentilig burde, så har betemt meg for å gi kontant kortet mitt til mamma. Det er jo en måtte å stanse shopoholiker shoppingen min. Å så alle vet det så er det kunstløp show i Sparta i morgen! Det begyner kl 6, og det er delt i to deler. Første delen er grease og andre er fame. Er bare å komme, og se for dette showet blir nok en av de beste showene vi har hatt. ta gjerne med venner og famile. Det selges kaker, brus og mye mer der å. Så er bare å komme og se.


Hva synes dere om innkjøpene?
Hva har dere gjort i dag?

Innkjøp

Hello alle søte små. Var på en liten shopping tur med Laila istad. Utrolig koselig! Da tittet vi i mange butikker, og hvertfall jeg prøvde flere plagg. Noe jeg kanskje ikke burde gjøre, for jeg må skjerpe shoppinga mi, og ikke bruke så mye penger. Det er noe som er vcanskelig for meg skjønner dere. Jeg er sånn som kanskje mange andre jenter. Jeg ser et plagg i butikken tenker å det var kjempe fint. Forestiller meg hvordan det ser ut på, og alt det passer sammen med. Men begyne å bli hvertfall litt flinkerer da, haha. Må overtale meg selv til at jeg ikke trenger det, og at det ikke var så fint, haha. Noen tips til shopping rehab?
Kjøpe meg en pakke med svarte strømpebukser som jeg trenger til bursdagen til fredagen Sneak peek.
Så kjøpte jeg meg også en utrolg søt T-shirt fra H&M. Elsker den, og skriften på den.


Hva synes dere om innkjøpet?

innkjøp - outfit

Hello alle søte små. I dag har jeg vært på shopping tur med min søster Benedikte (som ikke ønsket å bli fotografert :/ ). Vi dro til torvbyn i Fredrikstad, for vi hadde alerede sett på storbyn i Sarpsborg, men fant ikke noe der. Så da var det litt gøy å dra til et annet sted vi ikke har vært så mye. Er flere, og større butikker der å. Hvertfall H&M butikken. Synes hvertfall den virker en del større enn den i Sarp. Så var litt gøy å "utforske det ukjente" haha. Så fant Benedikte seg en topp og et smykke på H&M der. Syntes de var utrolig fine. Så fant jeg meg en hettegenser der på Bik Bok, og gave til Anna. Men den får ho ikke før til neste fredag. Avslører mest sannsynelig party outfiten neste lørdag så følg med.
Her er dagens innkjøp.


Dagens outfit.


Hva synes dere om innkjøpene?
Hva synes dere om outfiten?

Innkjøp solbriller

Hello alle sammen. Jeg kjøpte meg et par solbriller i går. Var 25% rabatt på alle solbriller på Cubus. Så kjøpte meg et par pilotbriller. Elsker dem. Har alltid hatt lyst på et par pilotbriller, men syntes ikke jeg kledde dem. Men nå syntes jeg ikke det så så ille ut, så kjølpte meg dem, haha.


Hva synes dere om innkjøpet?

innkjøp - percing

Hello alle sammen. I dag kjøpte jeg meg en utrolig søt topp på Bikbok. Den var på salg til 99kr, så måtte bare kjøpe den. Så når jeg kom hjem kom min søte Maja til meg. Hvor hun tok percing på meg. Så dere vet dte så har jeg hatt oppe i øret der før profesjonelt, så det var merke hvor hun skule stikke nålen igjennom. Jeg hadde ikke gjort det hvis jeg ikke hadde hatt det, for det kan være farlig. Er mye nerver oppe i øret der, så ikke gjør dette hjemme folkens! det var uventet ikke vondt, så bestemte meg for at hun skule ta et hull på hver side nede å. Så nå har jeg tre hull på hvert øre nede. Det gjore litt vondt, men var verdt det. Har hatt lyst til å gjøre det lenge, men har ikke tørt. Men jeg anbefaler ikke at noen som aldri har gjort dette gjør det nå altså! Da er det bedre å gå til en profesjonel. Er bare at jeg er litt gal se, hehe.
Her er toppen jeg kjøpte i dag.

 
Bilder fra Maja tok percing på meg.
Hva synes dere om innkjøpet?
Har dere tatt percing før?

outfit - innkjøp

Hello. I dag dro mamma og jeg på en liten shoppingtur på Østfoldhallen. Trengte virkelig denshoppingturen for alle jeansene mine var ødelagt.  Å her er outfitet mitt til shoppingturen. ( Bildene er ikke tatt på rommet mitt, så det er ikke jeg som har det så rotete:P)
Jeg kjøpte meg en rosa genser med hvit mønster på Veromoda for 149kr. Det ser faktisk litt ut som et zebra mønser. Så kjøpte jeg meg tre boksere på Veromoda for 120kr. Så var det tilbud på Glitter, tre Ear cluffer for to. Så da kjøpte jeg meg det og det ble100kr for tre ear cluffer. Så kjøpte jeg meg også to par bukser til 199kr pr stk på Cubus. Er kjempe fornøyd med innkjøpene mine.
Sånn ser ear cluffen ut når jeg har den på.


Hva synes du om outfitet?
Hva synes du om innkjøpet?

Innkjøp - outfit

Hello. I dag har jeg shoppa litt etter skolen med Trine. Først så spiste vi litt på mcdonalds. Spiste chicken salsa. Den er sykt god! Det er det vi spiser hver gang vi spiser på mcern. Har fått helt dilla på den. Etter vi hadde spist så gikk vi rundt i alle butikkene, og titta. Kjøpte meg et par basketsko til 129kr fra H&M, og så kjøpte jeg også en Pizbuin selvbruningskrem til 149kr.
Her er også outfitet jeg har på meg i dag. Elsker jakka! Er sykt deilig og varm. Er favoritt jakka mi.


her er det et bilde av søstra mi og meg. Ho har også lik jakke som meg. Søstra mi heter Benedikte og har også sin egen blogg HER.


Hva synes du om innkjøpet?
Hva synes du om outfitet?

Nytt skap!

Hello. Endelig så har jeg fått nytt skap! Har kjempe snille besteforeldre som kjøper nytt skap til meg. Trengte virkelig nytt skap å! Men det nye skapet er ganske stort da, men men. Da har jeg hvertfall en del hvor jeg kan henge ting, og en del med skuffer.
Sånn så det gamle skapet mitt ut.

Kan virkelig si at jeg trengte nytt skap!
Så måtte jeg jo rydde nesten alt fra det lille rommet mitt får å kunne ta det nye inn. Det ble veldig tomt da synes jeg. Var egentlig ganske rart og uvant.Å da endte jo det gamle skapet mitt, og alle klærene mine opp i stua da.


Her er det nye skapet mitt.Har så vidt hengt inn noe som helst in skapet. Tror jeg må vente til i morgen med å rydde inn.
Hva synes du om det nye skapet mitt?

Innkjøp

Hello. Kjøpte meg ny jakke i går. Fant den utrolig nok på Europris. Det er sånn pusejakke som jeg kaller det. Har hatt lyst på sånn lenge, men alle koster så sykt mye. Så ble kjempe glad når jeg fant den, for den kostet bare 200kr. Er kjempe billig for en sånn pusejakke. Så kunne man også velge mellom den jeg har som er hvit med mørk lilla kanter, knæsj rosa eller mørke grønn. Synes den mørke grønne fargen så sånn møkk grønn. Så like den jeg kjøpte best, men det er jo en selvfølge siden jeg valgte den. Elsker den nye jakka mi! Den er kjempe deilig og varm.


Har du pusejakke?

Innkjøp - Smykker

Hello. På onsdagen var jeg jo i byn sammen med Trine L. Så da titta jeg jo i butikker da. Å her er noen smykker jeg kjøpte. Det var et 5 for 100kr tilbud på Cubus, så da kjøpte jeg meg fem smykker jeg synes var fine. Utrolig bra tilbud.  Og det gjalt alle smykkene i butikken.
Her er smykkene jeg kjøpte meg.

Kjøpte meg nesten bare gullsmykker. Vet ikke hvorfor men hat blitt litt opptatt av gullsmykker i det siste. Har nesten ingen fra før heller, så var kanskje på tide å få noen flere.
Hva synes du om smykkene?
Hvem likte du best?

Innkjøp - Nye sko fra Nelly

Hello. I går kveld så bestilte jeg meg noen sko fra Nelly. Kjøpte dem for 450kr. Er kjempe spent nå, for det sto at jeg skule få dem om 3-6 dager. Gleder meg! Har hatt lyst på dem kjempelenge, men har ikke hatt penger til å kjøpe dem. Stipend er tingen! Er derfor jeg var så sur å når vi fikk stipendet senere, for venta på å få kjøpe dem. Er kanskje rart å si det men er helt forelska i de skoa! Tror ikke at jeg er den eneeste jenta som tenker sånn om sko. Har liksom hatt lyst på de sykt lenge, men første gangen de var på Nelly ble de utsolgt med en gang. Så er kanskje heldig at de kom tilbake på Nelly igjen.
Her er skoa soon to be mine!

Hva synes du om skoa?:))

Nytt deksel

Hei!  I dag så fikk jeg en pakke i posten. Elsker å få post det er så morsomt og koselig! Det jeg fikk var en av pakkene jeg hadde bestilt på Ebay. Jeg fikk det nye dekslet mitt fra Hongkong. Elsker det! Å det kostet bare 40kr! Ebay er genilat! Ja så var det også en feedback fra konkurransen i Oslo da. Å man kan si at det gikk kjempe dårlig. Lot nervene mine ta overhånd. Ble veldig skuffet over meg selv for at jeg gjore det dårlig, for jeg vet at jeg kan mye bedre enn det! Men, men får bare gjøre det bedre neste gang da. Men jeg fikk jo en rosa rose da, og en elefant bamse som plaster på såret. Gleder meg til neste konkurranse da hvertfall. Den er i Tønsberg 4 februar, å har bestemt meg for å gjøre det kjempe bra der. Men får vel ikke forvente for mye av meg selv da.

Her er det nye dekslet mitt.Hva synes du om dekslet?

innkjøp

Hello, I dag har jeg shoppa med Trine, Laila og Adrian. Kjøpte meg en dressbukse på Ginatricot til 100kr. En rød genser som glittrer til 50kr, og et smykke til 25kr. Så kjøpte jeg med også en stor hettejakke fra Bik Bok til 99kr. Er kjempe fornøyd med innkjøpet.

Hva synes du om innkjøpet?

Innkjøp

Har shoppa litt med mamma i dag. Hadde nesten ikke noen olabukse igjen. Vet ikke hvorfor men to av buksene mine har blitt ødelagt nå i desember, så var på tide å kjøpe noen nye. Kjøpte meg tre bukser fra Lindex, men to av dem er sånne tights bukser og en er onkli olabukse da. Tights buksene er Detorit bukser, og ola buksa er Denim. Å alle disse 3 buksene betalte jeg 213kr for. Er sykt billig! Så kjøpte jeg meg også en ny jakke for halv pris på H&M. Den kosta egentlig 400kr, men kjøpte den for 200kr. Elsker salg! Så kjøpte jeg meg også en leppetusj fra Maxfaktor til 112kr. Den heter  Lipfinity lasting lip tint. Den er kjempe bra!Har du gjort noen romjuls innkjøp?

Siste julehandel

Nå har jeg gjort siste julehandel. Ble en litten julegave til meg selv da. Kjøpte meg solpudder fra Artdeco, og så kjøpte jeg Moroccanoil til mamma. Moroccanoil er hårolje man påfører i håret etter man har dusjet. Den gjør håret ditt glatt, så den er veldig fin for folk som er hårskjære. Solpudderet kostet 200kr og håroljen kostet 300kr.

Har ikke prøvd dette solpudderet før, men dama som jobbet på esthetique sa at den var veldig bra. Så får bare stole på det hun sa.

Hva har du gjort i dag?

Christmas Shopping

Har vært på jule shopping med Maja.  Det er så koselig når de pynter så fint til jul. Får sikkelig julefølese. Elsker shopping i jula, for det er så koselig med all julepynten og julesangen i butikkene.

 Så kjøpte jeg også en før julegave til meg selv da.  Kjøpte meg Piz Buin self tanning with lotion and colour Dial. Det er en av selvbruningene dere anbefalte meg, så jeg skal prøve den. Den har flere forskjelige farge leveler eller hva jeg skal kalle det da. Sånn at man kan besteme hvor brunt man vil ha det. Det står på pakka at man får Georges natural color, så vi får krysse fingrene for at det er sant da.

 

Så fikk jeg også nye skøyter i dag. Kan denne dagen bli noe bedre!

 

Det er Edea skøyter, med 5 stjerner.  haha som du ser så har jeg ikke skrud på jernet ennå da.