Hverdag

I'M ALIVE!

Hello alle søte små. Får alle dere som har lurt på hvor det har blitt av meg, så lever jeg fortsatt! Aner ikke hvorfor jeg gjør samme feilen om, og om igjen, Men nå er det slutt på unna sluntring med bloggingen. Fra å med nå av skal jeg være filnk, og følge opp bloggen min slik jeg burde gjort hele tiden. Noen av dere lurer kanskje på hvorfor jeg plutselig ikke blogget mer. Det er fordi jeg dro på ferie til Rhodos i to uker, men så flink jeg er til å huske ting tok jeg noen bilder første dagene. Får å så senere glemme det bort, og ikke ta flere bilder. Å når jeg kom hjem tenktye jeg ikke mer på det eller bloggen. Var først i dag tanken om at jeg ikke har blogget på sånn fem uker slo meg. Så skal virkelig prøve å skjerpe meg denne gangen. Får sånn tre uker siden begynte jeg forrsetn som lærling på Creme Fraishe Frisør på Amfi Borg i Sapsborg. Har vært noen morsome uker, og ser virkelig frem til å jobbe der i to år. 

Hva har dere gjort de siste ukene?

DETAILS OF MY ROOM

Hello alle søte små. Nå er jeg hjemme igjen etter to uker i Ålesund. Har virkelig ingen anelse om hva jeg skal blogge om, så her er noen detaljer fra rommet mitt.

Hva synes dere?
Noen forslag til hva jeg kan blogge om?

SOON HOME AGAIN

Hello alle søte små. Nå er sommerjobb perioden min i Ålesund ferdig, og jeg skal snart hjem igjen. Hadde siste jobb dag i går, og kan ikke beskrive hvor deilig det var å være ferdig der. Jeg kan si at nesten det eneste jeg gjorde var å male. I løpet av de to ukene jeg jobbet fant jeg mange forskjellige yrker jeg ikke er egnet til som mekaniker, gartner, maler og mye mer. Var egentlig ikke flink til noe av det jeg gjorde på somerjobben i øpet av de to ukene. Heldigvis skal jeg heller ikke bli noen av de yrkene. Nå nærmer lærlingtiden min som frisør seg mer og mer, og jeg kan ikke vente på å begynne å jobbe.Gleder meg til å endelig starte på ånkli innen yrket,og lære mye mer, men før jeg starter med det må jeg først komme meg hjem. Tar fly hjem i morgen tidlig, så vil si at dette er siste dagen i Ålesund. Har hatt det fint her, men kjenner også hjemelengselen så skal bli deilig å komme hjem.
 
Bildet er tatt på flyturen oppover.

Hvordan har de siste ukene deres vært?

I CAN DO EVERYTHING TROUGH HIM WHO GIVES ME STRENGHT

Hello alle søte små. I morgen er det avsluttning på skolen. Det er altså siste dagen hvor jeg skal være på Glemmen. Føles litt rart å ikke skulle dra tilbake dit, men er også litt deilig å kunne lukket det kapittelet i livet mitt. Å tenke på at jeg fra august av skal jobbe ute i en salong som har et så fint miljø gjør at jeg får litt av motivasjonen tilbake. Men er veldig fint at jeg får litt ferie først, for kjenner at jeg ikke har noe motivasjon eller lyst igjen nå. Da er det fint å få ladet opp før arbeidstiden slik at jeg kan gi 100%. Er så rart å være ferdig med skolen, og nå gå inn i arbeidslivet, og inn i voksen verdenen.
Er noen av dere som lurte på hvorfor jeg har tatovert et kors i nakken. Det er ikke bare fordi jeg synes det er fint som de fleste tror. jeg er faktisk kristen, og det betyr veldig mye for meg. Derfor valgte jeg å tatovere dette symbolet på kroppen min. Dere har kanskje lagt merke til at jeg har for det meste på meg et kors smykke rundt halsen. Fikk den på atten års dagen min av moren min. Eneste gangen jeg har tatt av meg smykket var når jeg skule ta kors tatoveringen. Ellers har jeg det på hele tiden. Troen min betyr utrolig mye for meg, og aner ikke hva jeg hadde gjort uten.

Har dere en tro som er viktig for dere?

GOOD MORNING TUESDAY

Hello alle søte små. Man vet man har sommerferie når man våkner kl halv ett på en tirsdag. Utrolig deilig med ferie, og kunne bare gjør ingenting hele dagen. Kjenner jeg trenger en sånn dag.Snart er det ut å reise også, så ferien er allerede planlagt. Dette kommer til å bli en bra sommerferie.

Har dere sommerferie?
Hva er planene deres for sommerferien?

HOME SWEET HOME

Hello alle søte små. Etter å ha tilbrakt 10 dager i Halden er jeg endelig hjemme. Utrolig og være hjemme igjen, og komme hjem til nyoppusset rom med nye vinduer. Eneste var at vi måtte bære opp alle møbler og all pynt. Da ga det meg en flott mulighet til å henge opp noe nye bilder. Kjøpe rammer for et år siden, og først i dag ble de fylt og hengt opp. Må bare si at jeg er super lat. Tok meg kanskje fem minutter å spikre tre spikere i veggen, og henge de opp. Blir litt oppgitt over meg selv, men men. Bedre sent enn aldri. Å jo forresten, så var det siste dag med Nabucco operaen på lørdag. Var deilig og bli ferdig med det, men var også litt rart. Det at vi ikke skal tilbake dit som vi har jobbet nå i to uker er litt merkelig å tenke på. Nå er det sommer ferie hvis jeg ikke kommer opp i eksamen. Krysser fingrene for å ikke komme opp. Håper alle mine søte lesere har hatt en fin helg.

Hva synes dere?
Hvordan har helgen deres vært?

MY TATTOOS

Hello alle søte små. Håper alle har hatt en fin Onsdag. I dag våknet jeg for så vidt tidlig. På grunn av at vi er oppe og ordner med opraen på kveld og natt tid, så har døgnrytmen min forandret seg. Våkner vanligvis i tolv, ett tiden, men i dag var jeg lys våken kl ti. Da ble det til at jeg dro på en liten shopping tur, og kom så hjem til nybakte blåbær muffins. Så langt har dagen vært koselig, og håper det fortsetter i kveld når det er den andre forestillingen på Nabucco.
Her er noen bilder av tatoveringene mine. Var litt vanskelig å få høykvalitets bilder når jeg måtte ta de selv, men de synes hvertfall da. Kommer nok til å se de en del på bilder framover, så er en liten snik titt hvertfall da.

Hva synes dere?
Hvordan har dagen deres vært?

DÅRLIG BLOGGER

Hello alle søte små. Nå har det vært en liten stund siden sist. En liten oppdatering på hva som har skjedd. Jeg er nå i Halden, og har bodd her hos besteforeldrene mine en uke nå. Er her fordi klassen min ordner med Operaen på Fredrikstenfestning i Halden, så dette gjør vi på kveldene istedet for vanlig skole. Operaen som blir satt opp i år heter Nabucco. Virker som en bra opera forestilling utifra det lille vi har sett da. Der er vi sminkører og påkledere, så blir ikke så mye tid til å se på forestillingen. Grunnen for at det ikke har vært noen blogging er fordi motivasjonen har ikke vært helt på topp. Kan si at internett tilgangen her er ganske treg, og når jeg ikke fikk koblet til internettet på min egen pc, så ga jeg litt opp. Men fant en løsning nå med å låne en annen pc.
Skal forresten lage et innlegg med de nye tatoveringene mine. Ente opp med å ta to istedet for en på onsdag. Ja ja, jeg er fornøyd i hvertfall. Dere som følger meg på instagram har nok allerede sett de også.
Nå skal jeg ut å kose meg i det flotte sommerværet. Håper alle mine lesere har hatt en flott uke.

Hvordan har uken deres vært?

KONFIRMASJON

Hello alle søte små. På lørdagen startet frisørklassene på Glemmen opp med operaen i Halden på Fredrikstenfestning. Der skal vi være påkledere, sminkører og ordne hår på de som skal være med på stykket. Jeg skal ikke si at jeg startet med en positiv holdning, for det gjorde jeg ikke. Men jeg kan si at det var verre enn det jeg trodde. Jeg kan ikke si at det var noe morsomt i det hele tatt. Vi satt nesten bare der hele dagen, for det var egentlig ikke noe ruk for oss der. På det lengste satt vi og ventet i nesten fire timer på at de kanskje hadde bruk for påkledere. Skulle egentlig dra ditt i går også, men da var jeg i konfirmasjon. Å takk gud for det. Vi skal tilbake dit på torsdag. Gruer meg allerede. Vi er der i slutten av uken og helgene istedet for å være på skolen. Det er fordi lærerne takket ja til at vi ville være med på dette, så blir på en måte erstatning for skolen. Det betyr jo at vi får fravær når vi ikke er tilstede, så siden jeg var i konfirmasjon i går fikk jeg to dager fravær. Kan si at det var verdt det, og få være med på når flotte Caroline konfirmerte seg. Var en hyggelig konfirmasjon, og en flott feiring av en fin jente.
Hvordan har helgen deres vært?

MY WEEKEND

Hello alle søte små. Denne helgen har jentene, og jeg feriet Laila som ble 18 år. Hun hadde et kostymeparty, så kledde meg ut som en geisha. Var en morsom helg.

Hvordan har helgen deres vært?

BEAUTE PACIFIQUE

Hello alle søte små. Som noen av dere kanskje vet, så går jeg på frisørlinjen. Jeg er utplassert en gang i uken ute i salong. Salongen jeg er utplasset i heter Creme Fraiche som er en hyggelig liten salong. De selger hudpleie produktene fra beauté pacifique, så når jeg kom til salongen i dag hadde de kurs om beauté pacifique produktene. Synes det er ganske spennende med kurs, og lære ting om produkter som jeg ikke viste fra før. Vi fikk med oss en pose med prøver av produkter som vi skulle prøve ut. Etter kurset fikk vi en hudscanning hvor hudpleieren og selgeren av disse produktene tok et bilde av huden vår hvor hun fikk med de forskjellige lagene under huden, og cellene. Ble ganke fornøyd når hun sa at jeg hadde perfekt hud. Jeg har jo egentlig ikke perfekt hud, men både den øverste, og huden under var sunn, og hadde mye av de bra cellene. Blir spennede å prøve disse produktene å se hvordan de vil fungere på huden min.

Har dere prøvd dette merket før?
Hvordan har dagen deres vært?

BIRTHDAY GIRL

Hello alle søte små. I dag har bestejenta mi Laila bursdag! Hun blir 18 år i dag. Er utrolig glad i henne, og ville bare ønske henne en fantastisk dag.

Når har dere bursdag?

THANK GOD IT'S FRIDAY

Hello alle søte små. Da var det fedag igjen. Har hatt en drit dag til nå, men håper at det blir snud runt når skolen er slutt. Blir deilig med helg. Kjenner jeg trenger det virkelig nå.

Hva er planene deres for helgen?

THURSDAY SALON DAY

Hello alle søte små. Som dere kanskje vet er torsdager den dagen i uken hvor jeg er utplassert i en frisør salong. Vi får periodeoppgaver fra skolen som vi skal utføre i salong, og skrive logg om. Jeg pleier alltid å få gjort ferdig oppgaven min, og skrevet loggen i god tid. Denne gangen vet jeg egentlig ikke helt hva som skjedde. Klassen min har sin egen facebook side, og på søndag kveld skrev læreren min at oppgaven skulle leveres på fredag. Det hadde jeg selvfølgelig glemt helt, så frika helt ut når jeg så det. Grunnen for at jeg faktisk ikke hadde fått gjort oppgaven min var at første utplasseringsdagen etter vinterferien hadde jeg hjernerystelse som gjorde at jeg ikke kunne dra ut i salongen den uken. Andre uken hang fortsatt hjernerystelsen litt igjen, så prøvde å være ute og gjøre oppgaven min. Men endte med at jeg dro hjem på grunn av hodesmerter. Den tredje gangen hadde jeg hatt langthårsoppsett prøve dagen før, så da hadde jeg ikke med meg frisør dukke hodet i salongen. Uken etter det dro vi på klasse tur til Oslo, for å se på opra, og så var det påskeferie. Kan si at PFO oppgaven min var noe av det siste jeg tenkte på. Så siden det var den siste dagen i løpet av denne periodeoppgaven i dag, så måtte jeg jo gjøre alt i oppgaven min i dag. Så måtte jeg jo skrive den også i dag.Skal leveres i morgen, så jeg kommer til å sitte langt på natt med oppgaven. Kan si at jeg føler meg ganske dum nå som ikke gjorde det før. Jeg må også få 5 på oppgaven, for har ikke annet enn 5ere i PFO, og hvis jeg får noe mindre ødelegger det snittet mitt. Ønsk meg lykke til, for det kommer jeg til å trenge.

Hvordan har deres torsdag vært?

NORSK TENTAMEN

Hello alle søte små. Nå synes jeg at jeg har blitt veldig upersonlig når det kommer til bloggen. Har nesten ikke skrevet noe på de siste innleggene mine. Vet egentlig ikke hvorfor, men bare kom ikke på noe å skrive. Fra nå skal jeg prøve å bli litt mer personlig. I dag har jeg hvertfall hatt norsk tentamen. Jeg har egentlig ingen anelse om hvordan det gikk, men håper det gikk bra. Hvis jeg får under 4, så blir jeg skuffet. Jeg var ferdig med tentamene kl 10:10 i dag, og den begynte 08:30. Satt der bare i en time, og førti minutter. Vet det ikke høres bra ut, men hadde skrevet fire sider hvertfall da. Jeg var jo heller ikke den første som gikk derfra. Skal ikke si den var lett, for plutselig gjorde jeg det kjempe dårlig! Håper hvertfall at det gikk bra. Men siden jeg var ferdig så tidlig, så har jeg vært litt med vennene mine i dag. Kjente at dagen egentlig har vært ganske lang, for er jo vant til å slutte 15:30 på onsdager for å sitte i kø hjem en time. Så det å ha hele dagen til å gjøre hva du vil var egentlig litt nytt.
Bildet er tatt før tentamenen begynte til morgenen i dag, og er fra min Instagram. Follow me! Heter Henrijetta på instagram.

Har dere hatt tentamen enda?
Hvordan har deres dag vært?

FIGURE SKATING SHOW

Hello alle søte små. I går hadde National turn og idrettslag vårshow. Det er den gamle kunstløpklubben min som jeg nå har jobbet som trener i. Kjempe koselig med show, og se hvor flinke jentene er.Hvordan har dagen deres vært?
Hva synes dere om kunstløp?

PÅSKE MORGEN

Har dere fått påske egg?
Hvordan har deres påskeferie vært?

WAKING UP AT NOON AND THINKING "DO I EAT BREAKFAST OR LUNCH?"

Hello alle søte små. Nå er det offisielt påskeferie. Lange netter, og sene morgener. Kjente at jeg var veldig takknemelig i går, for at det ikke var skole i dag. Deilig å ha ferie, og dette er den siste offisielt ferien før sommerferien. Blir noen fridager innimellom, men ingen flere ferier. Er mange som skal på hytta eller har stor planer i ferien, men merker det er mange som bare bruker ferien til å slappe av. Det er hvertfall min plan for ferien. Tar det som det kommer, og får håpe at døgnrytmen ikke er alt for snudd på hodet når skolen begynner igjen.

Hva er deres planer for påskeferien?

OSLO TUR

Hello alle søte små. I går var frisørlinjen på oslo tur, for å se opraen Robin Hood. Var morsomt å få gjøre noe annderledes og dra på tur, men fant fort ut at opra ikke er noe for meg. Synes det var helt forferdelig å høre på, så er brae å glede seg til sluuten av skole året. Da skal nemelig frisørlinjen være i halden i to uker, og jobbe med opraen der. Etter vi hadde sett stykket, og fått en omvisning der var det tid for shopping. Kjøpte meg ikke så mye, for jeg skal jo egentlig spare men haha. I dag hadde vi stelle dag på skolen, så fikk stipet ettervekseten min, og fikk hårkur. En bra start på påskeferien.

Har dere noen planer for påskeferien?

BECOME A HAIRDRESSER

Hello alle søte små. For dere som ikke viste det går jeg på frisørlinjen, så denne uken har jeg hatt prøve i håroppsett. Var veldig nervøs for å få tilbakemelding om hvordan jeg hadde gjort det. Hver gang vi har fått muntlige tilbakemeldinger fra frisør læreren har jeg nesten bare fått negative tilbakemeldinger, og dårlige karakterer. Så var veldig nervøs, for hvordan jeg hadde gjort det. Læreren begynte med å fortelle meg alt som kunne vært bedre, men til slutt så sa hun at dette bare var småfeil. Ble kjempeglad når jeg fikk vite at jeg fikk 5 i karakter på håroppsettet, så håper håroppsett kommer på eksamen.

Hva synes dere om håroppsettet?

TRENINGSINSPIRASJON

Hello alle søte små. Nå har endelig hjernerystelsen begynt å bli bedre, så har ikke like vondt i hodet nå. Det vil si at den lille blogg pausen min er over. Å siden jeg begynner å bli bedre nå vil jeg fortsette med det. Jeg vil bli flinkere til å trene, og spise sunt. Er så lei av å spise usunt, og ikke gjøre noen ting. Har lyst til å gå tilbake til hvordan jeg var når jeg trente kunstløp. Trente nesten hver dag spiste sunt, og var to størrelser mindre enn det jeg er nå. Savner følesen man har etter en bra trening, og mestringsfølesen. Grunnen for at jeg ikke er noe flink til å trene på egenhånd er vel fordi jeg trente aldri for min egen skyld før. Jeg pleide å trene for trenerene min, for å vise de hvor flink jeg var, og hvor mye innsats jeg la i sporten. Dette klarer jeg ikke gjøre for meg. Jeg ser ikke poenget i å gjøre noe for å vise meg selv hva jeg klarer. Pleier alltid å gi opp, men denne gangen skal jeg ikke gi opp. Denne gangen skal jeg gjøre dette for min egen del, og ingen andres.

Hva synes dere om inspirasjonen?
Er dere flinke til å trene, og spise sunt?

01.03.2013

Hello alle søte små. Beklager for den dårlige bloggingen, men som jeg har fortalt tidligere har jeg fått en lett hjernerystelse. På grunn av det orker jeg ikke gjøre så mye. Håper dere kan tilgi den dårlige bloggingen. Skal bli flinkere. Har ikke så mange nye bilder, så her får dere et gammelt bilde.

Hvordan har deres fredag vært?

BLONDT ELLER BRUNT HÅR?

Hello alle søte små. I det siste har jeg tenkt litt på å kanskje få brunt hår igjen, men er ikke sikker. Hva synes dere?

Hva synes dere?
Blondt eller brunt hår?

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

Hello alle søte små. Orker ikke lage noe stort innlegg i dag. Slo meg litt her om dagen, så har fått en lett hjernerystelse. Får håpe det går fort over. Derfor tenkte jeg at jeg kunne lage et innlegg om instagram, og instagramen min. Sjekker instramgram mange ganger hver dag, og legger ut bilder ganske ofte, så det hadde vært fint å få noen nye følgere. Jeg heter henrijetta på instagram. Akkurat som på bloggen.
Følg meg Henrijetta.


Har dere instagram?

NATIONAL KUNSTLØPKLUBB

Hello alle søte små. Gå inn å lik linken, så støtter dere National kunstløpklubb. Det er den gamle kunstløp klubben min som jeg nå er trener i. Her er noe av innholdet som står i innlegget på SpareBank 1:
Turn og Idrettslaget National startet i 1905 og National kunstløpgruppe har eksistert siden 1958 da Sparta Amfi åpnet. Vi har medlemmer i alderen 4 til 19 år.Klubben jobber daglig med å tilrettelegge for alle våre utøvere fra skøyteskolen til konkurranseløperne på alle nivå. Foreldrene bidrar på dugnader, alikevel er det vanskelig å få det «lille ekstra» for at vi skal kunne gå til innkjøp av utstyr som er nødvendig for løperne. Av den grunn søker vi om midler hos dere i håp om at vi kanskje kan gå til innkjøp av en Ipad for for at vi skal kunne filme utøverne og ha lagring av musikken de bruker til sine treningstimer. Vi leier et flott treningsrom i hallen hvor vi har en speilvegg men mangler en ballettstang for å få mest mulig ut av barmarkstreningen. I tillegg trenger klubben nye klubbjakke til utøverne.
Vi håper at Sparabank1 vil støtte oss i det videre arbeidet for kunstløpsporten i Østfold.
Gå inn å lik linken, og støtt National kunstløpklubb HER.BORN TO DIE

Hello alle søte små. Er ganske lenge siden jeg fikk albumet nå, men har ikke blogget om det før. I desember kom det en engelsk postmann på døra mi. Han sa navnet mitt, og at jeg måtte skriveunder på noen papirer. Jeg ble ganske forvirret, for jeg trodde jo da at jeg hadde kjøpt noe online ved en feiltagelse eller noe. Det var en stor pakke fra H&M, så var ikke rat jeg ble forvirret. Når jeg åpnet den var over halve pakken fyllet med bobleplast. Midt inni all bobleplasten lå det et cd album. jeg tok opp cden, og etter å ha tittet på den en stund forsto jeg endeling sammenhengen i alt. Det jeg hadde fått i posten var en signert Lana Del Rey album. Jeg hadde vært med i en konkurranse som H&M holdt noen måneder tidligere, og da hadde jeg vunnet dette signerte albumet. Ble utrolig glad, og hoppet rundt som en galing. Kunne ikke fått en bedre overraskelse enn det.Hva synes dere om Lana Del Rey?
Hva er den beste overraskelsen dere har fått?

SMILE IT'S MONDAY

Hello alle søte små. Må si det er deilig med ferie. Sove lenge og ikke gjøre noe annet enn å slappe av en hel dag. Våknet til deilig frokost i dag, og så har jeg vært ute å gått en liten tur med lille søster i dag. Etterpå skal vi lage cake pops, og se på film. Blir en koselig dag.


Har dere vinterferie?
Hva er deres planer for dagen?

MY SCHOOL WEEK

Hello alle søte små. Nå er det endelig vinterferie! Rart å tenke på at dette kommer til å bli min siste vinterferie, for neste år kommer jeg til å være frisør lærling. Denne uken har vært en veldig fin uke. På onsdag så hadde vi langthårsoppsett på hverandre, så jeg ble dullet med av Silje-Marie hele dagen. Så hadde vi stelledag på fredag. Det vil si at vi får gjør alt det vi har lært på hverandre, så det var en fin kose dag. Først så stripet jeg håret til Silje-Marie i to forskjellige farger, farget brynene hennes og tok kur på henne. Etter det byttet vi om, og da stripet hun etterveksten min og kurte håret mitt. Var en fin dag, og en fin start på ferien.


Hvordan har deres uke vært?
Hva skal dere i ferien?

STAY

Hello alle søte små. Tenkte å vise dere den nye favoritt sangen min. Det er Rihanna og Mikky Ekko som synger, og den heter Stay.

 

Hva synes dere om sangen?
Hvordan ser deres valentinsdag ut?

GOD MORGEN

Hello alle søte små. Da er det onsdag, og vi er halvveis i uken. Bare to dager igjen til ferie! Så langt har dette egntlig vært en ganske bra uke. I går så vi nesten bare på film hele dagen, så det var sikkelig kose dag. Silje-Marie og jeg kjøpte inn masse goderi, så det var en flott kose dag på skolen. Merket det når jeg kom på skolen i dag at jeg trodde det var fredag siden dagen i går var så grei. Da var det ikke like gøy å finne ut at det er en lang dag med frisørfag i dag, men håper alle har hatt en fin onsdags morgen.


Hva er planene deres for i dag?

CHRISTMAS EVE

Hello alle søte små. I dag er det selveste julaften. Håper alle har hatt en fin jul. Kommer til å lage et innlegg om hvordan min julaften har vært, og hva jeg har fått. Blir mest sansynelig i morgen. Ønsker en god jul til alle mine søte lesere.

Hvordan har deres julaften vært?

BITTE LILLE JULAFTEN

Hello alle søte små. I dag er det bitte lille julaften. Dagen før lille julaften. I dag ble det siste julegave innkjøpet gjort. Dro til storbyn i Sapsborg med lillesøster på 15, så da ble hvertfall alle gavene ferdig. Er ikke alltid like lett å vite hva man skal gi bort i julegave, så er fint å kunne handle sammen med noen. Men når det kom til julerengjøringen var jeg på egenhånd. Fikk også tid til å ordne neglene mine i dag, så da er jeg nesten klar for jul.

Hvordan har dere bitte lille julaften vært?
Hva har dere gjort i dag?

christmas time

Hello alle søte små. Nå er det endelig slutt på alt stresset med skolen, så tenkte jeg skulle begynne å blogge igjen. Elsker denne førjuls tiden. Bake julekaker, pynte, og tilbringe tid sammen med familien. Her er det noen bilder fra den tiden som har vært.Hva synes dere om førjuls tiden?

keep calm and dream on

Hello alle søte små. Hadde en koselig morgen hvor jeg våknet kl 10:00 til herlig frokost, og Fairy Tail. Deilig å kunne sove lenge før jeg skulle ut i salongen. Og snart er det jul å! Gleder meg sånn til jul og juleferien. Kommer til å bli koselig å se hele familien igjen. Trenger litt ferie nå.

Hvordan har deres dag vært?
Noen andre som også gleder seg til jul?

halloween party

Hello alle søte små. I går var jeg på halloween festen tilTrine. Tok ikke så mange bilder, men her er hvertfall noen bilder fra festen i går.Hvordan synes dere om bildene?
Har dere vært på halloween fest?

happy halloween my lovers

Hello alle søte små. I dag er det halloween, og ønsker alle dere en god halloween. Her får dere et "kjempe vakkert" bilde av sminkeløse meg, og selvfølgelig med trutmunn. God halloween!

Hvordan har dagen deres vært?

diamonds

Hello alle søte små. Nå må dere ikke glemme ukens leser. Har ikke trukket ut hvem som blir ukens leser enda. Hvis du vil bli ukens leser så må du kommentere innelgget HER. Nå er jeg så lei skole. Er så mye å gjøre, så mange prøver og stress. Er ganske klar for ferie nå kan man si. Er dere også skole lei?


Her er en av mine ny favoritt sanger.

Diamonds av Rihanna.

Hva synes dere om sangen?
Hvordan har deres dag vært?

Oslo tur - Del 2

Hello alle søte små. Her er andre del av bildene fra Oslo turen. Føste del finner du HER.


Meg og Silje Marie.Hva synes dere om bildene?

Oslo tur - Del 1

Hello alle søte små. På torsdag dro hele frisørlinjen på Glemmen til Oslo på Klassetur. Vi var på besøk på Tone Lise akademiet hvor de driver med negldesign. Var utrolig spennende, og fikk vi mye om blandt annet negler og makeup. Etter vi var ferdig på Tone Lise akademiet hadde vi noen timer på oss til shopping. Var en koselig dag med frisør klassene. Her er noen bilder fra turen.

Laila og meg.


Mina og Trine.

Hva synes dere om bildene?
Er dere interessert i negldesign?

it's monday again

Hello alle søte små. Dagen i dag har vært en lang dag. Først så dro klassen til Fredrikstaen festning i Halden. Der fikk vi vite mer om Østfold opra. Til våren, så skal vi hjelpe til på østfold opra. Etter skolen dro jeg med de andre på Creme Fraiche Frisør på kurs. Var første gangen jeg har vært på kurs. Var spennende, og fikk en hår olje fra Dikson.
Her er noen bilder fra dagen.

Søte Trine min.Hva synes dere om bildene?
Hvordan har deres dag vært?

bildedryss

Hello alle søte små. Her får dere bildedryss fra denne uka.


Bildet er fra vollyball turneringen  på tirsdag. Klassen hadde kledd seg ut som roboter.Hva synes dere om bildene?
Hvordan har deres uke vært?

hair extensions

Hello alle søte små. I dag så har jeg fått påsatt hair extensions. Fikk satt det på der jeg har utplassering. På Creme Fraiche frisør som ligger i Amfi Borg i sarpsborg. Tusen takk til Gro som var så snill å satt det på meg. Er utrolig fornøyd med resultatet. Kan sterkt anbefale salongen. De er kjempe flinke der.Hva synes dere?
Hva har dere gjort i dag?

highlights

Hello alle søte små. Fikk besøk av Maja i går, og hun nattet over. Vi så på "My neighbor Totoro" og "Kung fu panda". Utrolig koselig å være med henne igjen.
Så i dag dro jeg til creme fraiche frisør på Amfi Borg. Der jeg har utplassering, og fikk stripet håret mitt med blonde striper. Har blitt litt lysere i håret nå. Er utrolig fornøyd med fargen. Eneste som mangler nå er lengde.

Hva synes dere?
Hvordan har deres dag vært?

My room


(Haha, frisør dokka mi i skapet.)

Hva synes dere?

smile it's monday

Hello alle søte små. Da er det endelig høstferie! Å i dag har vært en typisk slækk ferie dag. Har bare slappet av. Deilig med ferie!
Favoritt serien min Naruto.

Hvordan har ders dag vært?
Hva skal dere i ferien?

my weekend

Hello alle søte små. Beklager for at det ikke ble noe innlegg i går, men orket rett å slett ikke blogge. Sto opp kl sju i går for å¨være kunstløp trener. Jeg var trener i seks timer i går, så orket egentlig ingenting når jeg kom hjem. Ble bare litt famile kos.
Her er noen bilder fra helgen.


Fikk 5+ på frisør klippe prøven min.

Hvordan har ders helg vært?

my weekend

Hello alle søte små. Denne helgen har vært en travel helg. I går så startet jeg dagen i ishallen med å være kunstløptrener kl åtte til ti på morgenen. Så dro jeg og Trine til byen for litt cafe kos. Etter det dro jeg tilbake til Sparta ishall, for å være trener igjen. Og idag skal jeg være trener igjen litt senere.

Hvordan har deres helg vært?

new piercing

Hello alle søte små. I dag har jeg tilbrakt tiden etter skolen med Maja. Hun skulle være med meg til Madison for å ta piercing. Var utrolig spent og nervøs, for jeg trodde det skulle gjøre veldig vondt. Men egentlig så gjore det ikke vondt i det hele tatt. Er kjempe fornøyd med den nye piercingen, men nå blir det bare å lese til prøve.

Hva synes dere?
Hva har dere gjort i dag?

we all need change

Hello alle søte små. jeg har hatt lyst på to hull til i ørene lenge nå, men i går bestemte jeg at jeg skulle gjøre det. Slik ble det.
Hva synes dere?
Hva har dere gjort i dag?

want to be a hairdresser

Hello alle søte små. I dag fikk jeg frisør pakken min. Fikk alt utstyret jeg trenger til frisør, og så fikk jeg også 4 forskjellige frisør dokke hoder. Fikk et eksamen hode og fire andre vanlige hoder. Haha vet det hørtes rart ut, men har faktisk fått dokke hoder som jeg skal øve frisering på. Har hatt noen fine dager nå. Er klar for å gå inn i frisørfaget for fullt. Har til å med fått praksis plass på Creme Fraiche Frisør på Amfi Borg i Sarpsborg. Gleder meg utrolig mye til dette året. Kommer til å bli så bra.

Hva har dere gjort i dag?

details of my room

Hello alle søte små. Nå er det lenge siden jeg har vist dere noen bilder av rommet mitt. Og siden jeg har gjort noen forandringer på det i det siste, så tenkte jeg det hadde blitt bra å vise noen bilder av rommet mitt nå. Har ikke alt klart enda. Jeg skal henge opp flere bilder, men det er hvertfall så langt jeg har kommet med forandringene.Hva synes dere?

black and white photo

Hello alle søte små. Kommer egentlig ikke på hva jeg skal blogge om i dag, for jeg er bare sint. Klarer nesten ikke tenke på noe annet nå. Er så lei av å ikke bli satt pris på. Uansett hva jeg gjør er det aldri bra nok, og jeg får ikke anerkjennelse for det jeg gjør. Det er alltid noen som var feil eller ikke bra nok. Og når en ting er feil, så teller heller ikke det andre nei. Er bare så lei det. Kjenner jeg blir sur med en gang jeg får kritikk eller noe negative ord nå. Klarer det ikke mer. Hvis det ikke er bra nok, så kan de vel gjøre det selv da. Gidder ikke prøve på nytt eller si unskyld for å prøve å gjøre noe snilt mer. Har bare lyst til å gjøre ting som jeg vet at de ikke hadde likt, for at de skal sette pris på det jeg gjorde før. Men vet dette ikke er lurt for min egen del. Da ødelegger jeg bare for meg selv. Jeg vet hva jeg vil, og jeg har mål for fremtiden Så vil ikke risikere dette bare for at andre ikke setter pris på det jeg gjør for dem. Er ferdig med dette. Kommer ikke til å sette på meg et falsk smil mer eller si unskyld for noe jeg ikke trenger.

Noen som kjenner seg igjen?
Hva har dere gjort i dag?

Gave fra Rhodos

Hello alle søte små. Noen venner av familien har vært på ferie i Rhodos i Hellas, og de kom hjem i går. Så da dro vi til flyplassen for og hente de. Vi fikk en gave fra turen hver. Min minste søster fikk en veske, mens jeg fikk en hår maske og en skrubb. Hår masken er en oliven hår maske, og oliven var det tydlighvis i mye av produktene der nede. Så oliven var vist veldig populært til slike skjønnhetsprodukter. Har ikke prøvd den enda, men den er sikert bra, for det skal jo fungere på samme måte som hårkur. Skrubben er en lavende skrubb som inneholder lavendel og roser. Den er som en svamp som er dekket i såpe. Svampen har forskjellige svamptyper, så den skal passe fo all hud. Så man kan bruke den siden som passer huden din best. Samtidig som skrubber vekk dø hud, og gir huden en frisk lukt. Har ikke prøvd den enda heller, men det står ganske mye på den som forklarer produktet, så får håpe den også er bra.

Hva synes dere om gaven?
Noen som har vært på noen interessante ferier i sommer?

music makes life beautiful

Hello alle søte små. Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne legge ut noen sanger jeg likte. Så derfor bruker jeg dagen innlegg på dette. Den føste sangen jeg viser dere er Perfect match av DEV. Elsker DEV ho har utrolig mange bra sanger. Liker mange av sangene hennes, men jeg valgte denne litt rolige for ho har ikke så mange rolige sanger. For den andre sangen valgte jeg Alredy over av Red. Elsker denne sangen, og er egentlig den eneste sangen til red som jeg liker. Den tredje sangen valgte jeg Windows down av Big time rush. Denne sangen er en sånn glad sang. Får bedre humør med en gang når jeg hører den. Som dere kanskje ser så har jeg mye forskjellig musikk smak. Liker nesten all musikk, så håper dere også liker sangene.

DEV: Perfect match

Red: Alredy over

Big time rush: Windows down

Hva synes dere om sangene?

chocolate cookies

Hello alle søte små. I dag har jeg vært alene hjemme, så ble til at jeg lagde chocolate cookies. Fant en unskyldning for å bruke det søte cookiesettet jeg har fått.Hva har dere gjort i dag?

Summer time

Hello alle søte små. Nå er jeg tilbake fra ferie. Har vært på familie besøk i Ålesund. Koselig å se familien igjen, men deilig og komme hjem og. Shoppa ikke så mye i Ålesund, så jeg shoppa på ebay når jeg kom hjem. Så nå er hvertfall nesten alle ferie pengene borte. Har ikke vært noe sommer vær, men er herlig med sommer og fri likevel.


                                                                 Bilde fra weheartit

Hva har dere gjort den siste uken?
Hvordan har deres sommer vært?

Trening

Hello alle søte små. Nå har det vært en stund siden sist. Er også en stund siden jeg trente sist, så bestemte meg for å ta meg en joggetur i det fine været i går. Blir ikke så ofte jeg trener for tiden. Blir sånn at jeg bestemer meg for å trene en dag, og så forteller jeg meg selv at jeg skal fortsette å trene. Så blir det sånn nesten dag " skal jeg trene....nei..". Er utrolig vanskelig og fortesette. Klarer det bare når jeg har lyst eller når jeg skal trene med noen andre. Når det kommer til kunstløpen, så synes jeg at jeg var ganske flink til å trene. Men det blir at jeg presser meg selv, fordi jeg trener med andre å ønsker og gjøre mitt beste. Mens når jeg trener alene, så vet jeg at jeg kan slippe unna. Så da gidder jeg ikke presse meg selv. Men er utrolig deilig og jogge når jeg har lyst til det.

Hvordan er dere med trening?
Trener dere ofte?

am i who i am supposed to be

Hello alle søte små. Vet jeg har vært dårlig til å blogge nå, men har så mange tanker som går i hodet mitt for tiden. Så har ikke helt fått taket på dagene mine eller tankene mine. Noen av dere husker kanskje det tidligere "føleses innlegget" Nobody said it was easy. Jeg har tenkt mye på dette, men kjenner at de tankene har utviklet seg til helt andre tanker og. I hodet mitt er det helt kaos, og ingenting ser ut til å fungere som før. Så siden jeg kjennte meg bedre etter jeg uttrykte følesene mine for dere forje gang, så kan jeg jo prøve det nå å. I det siste har jeg følt meg usikker. Ikke på utseende eller noe som det, men på meg selv som person. Jeg vet ikke hvem jeg er. Jeg føler at i løpet av denne prosessen så har jeg mistet meg selv, men så er det det igjen at jeg ikke er sikker på at jeg hadde funnet det ut før. Det føles som om jeg har gått meg bort, og ikke funnet veien tilbake. Alle disse følesene som jeg uttrykte for dere forje gang har bare samlet seg sammen, og gjort meg usikker. Føler at jeg er stengt inne i meg selv uten å ha noen anelse på hvem jeg er eller hvordan andre oppfatter meg. Hvem andre tror jeg er, og hva de synes om meg. Føler meg blind for verden. Er akkurat som om alle minnene mine og alle mine erfaringer ikke har gjort meg bevist på meg selv i det hele tatt. Alt det har gitt meg er øyblikk, gleder og sorger. Å dette har jeg veldig vanskelig og uttryke meg for. Føler at jeg ikke kan snakke om dette med vennene mine, for jeg vil ikke bry dem med det. Vil ikke ødelegge dagen deres eller at de skal sitte å synes synd på meg. Men samtidig så lurer jeg på hvordan de ser meg. Det er bare en venn jeg har igjen fra den vanskeligste tiden av livet mitt. Kjenner hvor mye jeg trenger henne. Hvor stor respekt jeg har for hun. Hvis jeg hadde mistet henne så hadde jeg også mistet en del av meg selv. Så har jeg jo noen venner som jeg har fått senere. Men føler ikke at det er rett av meg og blande dem inn i min føleses karusell. Det kan jo være av stor grunn av at de ikke har sett eller opplevd meg på mitt mørkeste. Noe jeg ikke vil at de skal se eller oppleve heller. Så å gripe ut til andre kan føles riktig til punkter, men føler at dette er noe jeg må håndtere selv. Og det er noe som er utrolig vanskelig for meg. Kjenner at jeg trenger en klippe noen jeg kan lene meg på. Men samtidig at jeg trenger å bli sterkere individuelt, så jeg ikke trenger noen andre å lene deg på. For jeg har hvertfall lært at klippene dine blir ikke der foralltid. De forsvinner.Da trenger jeg å kunne klare meg selv, men hvordan skal jeg liksom klare meg selv når jeg ikke vet hvem jeg er. Om jeg  gjør det rette eller om jeg bare kaster bort livet mitt. Hva jeg egentlig er ment til å gjøre eller om dette er guds plan for meg.

Noen som kjenner seg igjen?

nobody said it was easy

Hello alle søte små. Nå er en sånn gang hvor jeg ikke får sove fordi jeg tenker så mye. Har tusenvis av tanker og føleser i hodet mitt nå som jeg ikke klarer å få ut. Kanskje den beste måten å få de ut på er ved å prøve og utrykke dem. Så her går det. Den følesen jeg sitter med nå forteller meg at fortiden vil alltid ta deg igjen enthen du ønsker det eller ikke. De personene som har såret deg vil du aldri bli kvitt. Du vil kanskje ikke bli sittende igjen med et minne, men du vil alltid huske hvordan den personen fikk deg til å føle. Hvor vondt det gjorde. Hvor hard du strevde med og komme deg vidre fra det. Bare for å la deg selv bryte sammen igjen. Hvordan det forandret den personen du var, og kom til å bli. De som skulle være der for deg. De du stolte mest på. De som betyde mest for deg. Er de som sviktet deg. De løy til deg, og behandlet deg som ingenting selv om du behandlet dem som ditt alt. De menneskene du så gjerne vil glemme. Vil alltid være der. Du vil kanskje ikke høre fra dem, men du vil høre om dem. Kanskje til å med se dem. Du vil bli påmindt om og om igjen hvordan de fikk deg til føle. Å det er vel i stunder som dette hvor jeg er på min svake side, og lar dette bryte meg ned igjen. Å hvordan verden ser meg er nok på denne måten. Svak. En person som ikke klarer å passe på eller stå opp for seg selv. Noe jeg ikke ønsker å bli sett på som. Alt jeg har vært igjennom i livet mitt er mer enn flere kunne klart. Hva jeg må takle hver dag. Det er ikke mange som vet om dette eller ser det. Jeg synes det er mye lettere å sette på seg et smil og late som om alt er bra. Enn å la andre se smerten min. Jeg vil bli husket som den jenta som alltid smilte og var glad. Den jenta som kunne få andre til å smile. Få andre til få føle seg bedre. Det er det jeg vil bli sett på og husket som. Ikke som trist eller svak.

Noen som kjenner seg igjen?

I am back lovers

Hello alle søte små. For de som har lurt JA jeg lever. Har bare ikke vært helt i blogg humør. Har verken hatt lyst til å blogge eller lese andre blogger. Men nå er jeg tilbake. Har skjedd mye den tiden jeg har vært borte. Det var utrolig varmt i en uke her. Trodde virkelig at sommeren hadde kommet for godt, men den forsvant når det ble mandag igjen. ironisk nok. Så tilbrakte nesten hele den uken på Tunevannet som er som den lokale "stranden" i Sarpsborg. Jeg har hatt Design eksamen. For dere som ikke vet hva det går ut på så er det at vi får velge å gjøre en fri oppgave. Vi får velge mellom å gjøre noe vi har lært igjennom dette skoleåret. Jeg valgte å ha styling med temaet Metallic. Jeg kan laget et egent innlegg med bilder og forklaring til dette hvis dere ønsker det. Har vært konfirmationen til lille søster, og familie besøk av slekta fra Ålesund. Har egentlig brukt meste av tiden min med vennene mine. Har ikke trent eller gjort noe annet slik. Er egentlig utrolig deilig og kunne bare dra hvor jeg vil når jeg vil uten å måtte tenke på at jeg må på trening. Nå som det er "ferie" så bestemer jeg selv når jeg vil trene. hva jeg vil trene og hvor. Så nå går jeg ikke glipp av noe fordi jeg må på trening. Er en utrolig frihets følese, for jeg er jo vant til å trene flere timer nesten hver dag. Og da måtte jeg jo si nei til mye annet. Men nå er det bare å nyte livet å se hva som skjer.
Her er det noen bilder fra tiden jeg ikke har blogget.

   

Hva har dere drevet med den siste tiden?

You make me happy

Hello alle søte små. Håper dere har hatt en kjempe fin 17 mai! Har i hvertfall jeg. Var med Laila og Trine, så dagen min var hvertfall kjempe bra. Blir ikke kjedelig med god jentene mine. Spiste popcorn, skukkerspin, kaker og godteri til jeg ble kvalm, haha. Så var vi på tivoli. En utrolig koselig dag. det eneste som er utrolig irriterende med det er at når jeg skulle vise dere bilder av det oppdaget jeg at en viss person har slettet alle bildene mine. Tusen takk for det sier jeg bare.... Men da blir det et bilde fra idag istedet. Har vært på shopping med Maja i dag, men kjøpe meg ikke noe annet enn mat da, haha. Er en liten matmoms. Men gjør vel ikke noe at jeg er glad i søtsaker, for tror ikke jeg er den eneste som er det.

Hvordan var deres 17 mai?

cookie mix

Hello alle søte små. I dag har jeg vært på skolen. Litt rart på en lørdag eller hva? Har vært åpen gård på Kalnes i dag, og vi på Design har hatt brudeshow. Vi har laget brudekjoler i papir og plast til forskellige tidsepoker. Men fordi vi var på skolen i dag får vi fri den 18 mai. Så når jeg kom hjem følte jeg for å prøve det nye cookie settet jeg fikk.Hva har dere gjort i dag?

birthday kid

Hello alle søte små. I dag har jeg fylt 17 år. Et spørsmål som jeg har blitt spurt flere ganger i dag er "Hvordan føles det å være 17?". Helt ærlig så føler jeg ikke noe forskjell fra 16 og 17. Var nesten som en helt vanlig dag. Men har fått to små søte gaver i dag da, og noen gratulasjoner så var ikke en helt vanlig dag. Herlig å bli litt ekstra dulla med da enn vanlig.


Hva har dere gjort i dag?

rainy wednesday

Hello alle søte små. Noen av dere vet kanskje at jeg går på design og håndverk linjen. Når har vi er prosjekt hvor vi lager brudekjoler av pair, og dette er hva jeg har bedrevet meg med i nesten hele dag. Men dagen har ikke vært en helt vanlig dag, fordi vi fikk vafler av en lærer som skal slutte. Dette gjorde dagen litt mer koselig og spesiell enn en vanlig onsdag. Fikk faktisk fredagsfølese, og derfor var det litt kjedelig at det fortsatt er onsdag da, haha. Å på onsdager har jeg en to timers trening og. Føste timen styrke, og andre timen dans. I dag trente vi spesiellt armer, mage og rygg. Var en hard trening, men kjempet meg igjennom den. Elsker det når man får sånn mestrings følese etter trening. Daer det bare å fortsette og pushe på, så kanskje jeg kommer til å se mer veltrent ut etter hvert.
I går bestemte jeg meg for at jeg skulle ha sånne fletter på siden. Baklager for den dårlige omformuleringen, men ikke hva det heter. Så da lagde jeg det på meg selv. Som ikke er så lett, men jeg ble fornøyd med de. Har ikke flettet sånne fletter så nøyaktig før som jeg gjorde nå.

Mat etter trening:)


Hva synes dere om hårstilen?
Hvordan har deres dag vært?

tomorrow's outfit

Hello alle søte små. Nettopp kommet hjem fra en bra treningsøkt så føler for å ta meg noe sunt å spise. Hatt en time styrke og en time dans. Deilig å trene. Tenkte kanskje dere ville se en senak peek på tomorrow's outfit. Men skal se top model nå så BYE PEOPLE!

Hva har dere gjort i dag?

Trening

Hello alle søte små. Nå skal jeg begyne å trene igjen. Er hvertfall to uker siden jeg trente sist, og da var det jo bare show trening. Så lenge siden jeg har trent onkli. Skal trene en time styrke og en time dans i dag. Gledgruer meg, haha. Kommer til å bli veldig hard hvertfall, men blir vel bedre til uka. For jeg skal også trene en time i morgen, to på onsdag, og en på torsdag. Så vender meg nok til det. Men nå skal jeg gå å trene så BYE PEOPLE!


Trener dere?
Hva eller hvordan trener dere?

old picture

Hello alle søte små. I dag har vært en så utrolig kjedelig dag! Jeg satt fra 11:30 i dag til 17:20, og skrev ned ting jeg trengte til en naturfagsprøve. Har prøve i morgen i fem kapitler! Det er sykt mye. Skjønner ikke hva han lærern tenker med. Lærer jo ingenting av han heller, så må jo lære det selv ved å lese igjennom og skrive alt. Har skrevet fem sider, som er sammendrag av kapitlene og alt det jeg skal kunne. Føler at jeg ikke kan noe av det, så gruer meg hvertfall til å få prøven i morgen. Men når jeg gikk igennom gamle mapper for å se etter stoff jeg kunne bruke, så fant jeg bilder fra den første styling oppgaven jeg hadde i høst. Hadde temaet fugl. Tenkte på en blandig sånne små brune bustete fugler, og en svart svane. fikk 5 på styling oppgaven min. Synes det var litt morsomt å finne det igjen, så bestemte meg for å vise det til dere å.

Hva synes dere om bildet?
Hva har dere gjort i dag?

instagram

Hello alle søte små. I dag er en veldig busy dag. Har farga hår, og må lese til naturfag prøve. Har prøve i fem kapitler på mandag, så blir mye å lese i dag og i morgen. Så blir ikke så stort innlegg i dag, men det blir noen bilder jeg har lagt ut på Instagram da. Skal jeg være helt ærlig, så skjønner jeg ikke så mye av Instagram. Bare det å legge ut bilder, og like bilder. Ikke noe mer, haha. Noen som vil lære meg?Hva synes dere om bildene?
Hva skal dere gjøre i dag?

worldwide

Hello alle søte små. Her er min nye favoritt sang Worldwide av Big Time Rush. Den er utrolig fin. Har hørt på den tusen ganger nå, haha. Har forresten bestemt meg for å avslutte spørsmålsrunden snart. Hvis det er noe du lurer på om meg eller bloggen min, så kan du skrive de HER

 

Hva synes dere om sangen?
Hva er favoritt sangene deres?

sunday morning

Hello alle søte små. I dag er det søndag den kjedeligste dagen i uken. Men min søndag blir hvertfall ikke kjedelig, for jeg skal tilbringe den med min søte Martine. Er alltid gøy å være med Martine. Så gleder meg, for har ikke sett henne på lenge. Jeg har også tenkt på å snart ta en ny spørsmålsrunde, for det er det lenge siden jeg har gjort. Hva synes dere om det? Have a good sunday everyone:)


Hva skal dere gjøre i dag?

highlights

Hello alle søte små. I dag har jeg stripet håret med lyse striper med schwarzkopf blonde. Man vet det de sier med at man må lide for skjønnheten. Ja det gjorde jeg i dag kan man si. Er ikke så deilig å ha en nål som stikker deg over hele hodebunnen. Men det var verdt det, for det ble bra når vi var ferdig. Satt med det i håret i 40 min, så ble ganske blondt. Men det var sånn jeg ville ha det. Så er kjempe fornøyd med hvordan resultatet ble.
Hvordan synes dere det ble?
Hva skal dere i dag?

show

Hello alle søte små. I dag har det vært show i sparta. Som noen av dere kanskje har fått med dere, så går jeg på kunstløp. Og hver jul og vår har vi show. Å showet til denne våren var det beste showet vi har hatt. Første delen av  showet var Grease og andre delen var Fame. Grease delen gikk ganske stress fritt, mens Fame delen er den som er mest stressende. Da er det kjappe skift som vi måtte ta bak seneteppet på isen. Men det var gøy da. I alt så var jeg med i åtte nummere i showet. Er alltid gøy med show, og det er jo helt anderledes enn konkurranse. Å på slutten av showet fikk trenerne våre blomster. Det fikk faktisk jeg å siden jeg er trener for kunstløpskolen. Det var veldig uventet, men utrolig koselig å gøy da. Har vært et kjempe fint show. Så har også vært på showet å tatt mange bilder, så her er det noen bilder fra SA. Men hvis dere har lyst til å se flere bilder SA har laggt ut av showt så finner dere de HER. Jeg skal legge ut flere bilder fra showet når jeg får lagt de over til pcen.


Hva synes dere om bildene?

haircut day

Hello alle søte små. I dag har jeg klippet håret til Tuva! Som noen av dere kanskje vet skal jeg jo bli frisør, og derfor fikk jeg lov til å klippe tuppene på håret til Tuva. Ble litt sjoka når huns spurte meg om jeg ville klippe henne. Går jo bare førsteåret på Design og Håndtverk linjen, og andre året blir forhåpentlighvis på frisør linjen på Glemmen. Dette halvåret har jeg akkurat fått frisør på PFO (prosjekt og fordypning. Hver tirsdag får vi fordypning innen yrket vi har valgt selv. Et hvert halv år.) Har ikke lært om klipping eller klippe teknikk, så var litt nervøs for å gjøre feil. Men klippet bare tuppene på håret hennes så gikk bra. Var gøy å få klippe hår da, og spesielt siden det var et ekte menneske å ikke en dukke.

Har dere klippet noen før?
Hva har dere gjort i dag?

monday

Hello alle søte små. I dag er det mandag igjen, men det positivet er at det bare er to uker til ferie. Gleder meg. I dag har vært en tung dag. Både for jentene mine, og meg. Liker det ikke når vennene mine har vondt. Sier bare at jeg er utrolig glad i dem og støtter dem fullt ut. Å det er det jeg må gjøre i dag, så kan hende det ikke blir innlegg senere i dag, men vi får se. Å siden dere likte quotes min så bra så får dere en til nå.

Hvordan har deres mandag vært?
Hva synes dere om quotesen?

Carzy saturday

Hello allesammen, og god morgen. I dag blir kanskje en litt hektisk dag. Får nå er det snart show. Så blir mye show trening, og mye å huseke på. Så husker fårhåpentlighvis alle show nummerene jeg skal være med i, haha.
Hva skal du i dag?

cupcakes and best friends

Hello alle søte små. I dag startet jeg dagen med dagens viktigste måltid. Spiste sjokoladekake til frokost, hehe. Har hatt en kjempe fin dag i dag med min bestevenn Maja. Hvis dere lurer så er Maja en utrolig søt jente! Alt ved henne er flott! Har vært venn med henne i fem år, og er utrolig glad i henne. Etter skolen så møtte Trine, Maja og jeg etter skolen, og spiste Chicken salsa som vi alltid gjør, haha. Men siden det er kvinne dag i dag fikk vi roser. Kjempe koselig.


Har du en bestevenn?
Hva har du gjort i dag?

photo of the day

Hello alle søte små. I dag er det mandag igjen. Å noe positivt med mandag er å se alle de søte vennene mine igjen. Utrolig godt å være med dem igjen etter en lang å tøff helg. Men er egentlig deilig å få uken i gang igjen, for da er det hvertfall en dag mindre til helgen. Å så var det deilig å trene i dag, og det er deilig å være ferdig med konkurransen så jeg ikke trenger å bekymre meg for den mer. Har egentlig vært en ganske fin mandag. Å her en bildet for dagen.


Hvordan var deres mandag?
Hva synes dere om bildet?

Kunstløp video

Hei alle søte små. Her er løpet mitt fra konkurransen i går.

Hva synes dere?

Kokurranse dag

Hello alle sammen! I dag har det vært konkurranse dag.  Det var konkurranse i Spart i Sarpsborg, og det var SSK som holdt den. Hvis noen lurer så bor jeg, og trener i spara jeg å. Men det er to kunstløp klubber i sarpsborg. Jeg går i National turn og idrettslag eller TIN.  Var veldig nervøs for ossen det kom til å gå, men det gikk kjempe bra. Det var det beste løpet jeg har gått i konkurranse. Klaret alle hoppene mine, og alt jeg skule gjøre. Er kjempe fornøyd.  Elsker kunstløp! Det er livet mitt.


Alle de fine blomstene jeg fikk i dag.


Kan legge ut video av løpet mitt hvis dere vil se det.
Hva synes dere om bildene?

life is beautiful

Hello alle søte små! Er veldig glad nå. Fikk 5+ på forprøven min! Det er den tredje bra karakteren min denne uken. Er utrolig stolt av meg selv. Før tror jeg ingen ville trod jeg kunne klare å få så bra karakterer. Det beviser bare at man kan gjøre hva som helst bare man går 100% inn for det. Jeg måtte jo feire de fine karakterene mine, så da kjøpte jeg meg en sjokolade muffins. Synes jeg fortjente den hvertfall. Det er det konkurranse i morgen å, så hvis det går bra å så er jeg i himmelen! Elsker livet når det skjer så mye fint.


Konkurranse kjolen min.


Hvordan har dagen din vært?

thursday - fotoshoot

Hello. I dag fikk jeg egentlig en lite koselig start på dagen. Det første jeg fikk når jeg var på skolen var matte orøven jeg hadde tatt. Følte at jeg ikke klarte noen ting på den, og det hadde jeg helt rett i. Fikk 0 riktig, og karakter 1. Er utrolig skuffet over meg selv nå. Jeg har ikke fått så dårlig karakter i matte på vieregående før. Laveste jeg har fått før er 3- og det var jeg ganske fornøyd med siden jeg gikk ut av ungdomsskolen med 2 i stampunkt i matte. Vet jeg kan bedre enn det! Så til alle som driter i skolen og matte. Det er ikke kult å stryke! Det er enda mindre kult å måtte ta fag om igjen fordi du har strøket. Gjør deres beste alltid uansett om det er en 3 eller 6 du får, for da er det hvertfall noe å være stolt av når du har gjort dit beste. Å jeg lover dere at jeg ikke skal få 1 igjen! Skal gå ut med 3 i matte, og det har jeg bestemt meg for. Da er det bare å jobbe for det! Så etter skolen var jeg litt med Trine. Noe som alltid er koselig! Utrolig glad i den jenta! Så kom jeg hjem til en lillesøster som hadde ventet på at jeg skule komme hjem, så jeg kunne sminke henne. Hun har mast på meg i flere dager om at jeg måtte sminke henne, haha. Er litt søt da. Ho ville at jeg skule sminke henne som en prinsesse, og noe hun absolutt ville ha på var mascara. Haha, hun er så opptatt av mascara. Å når jeg allerede hadde sminket henne, og hun sto der i prinsesse kjolen sin kunne vi like gjerne ta en liten fotoshoot.


Her er lille Hannah klar for å spise middag etter fotoshooten sin.


Har dere fått noen karakterer dere ikke er fornøyd med?
Hva synes dere om bildene?

verdens søteste prinsesse!

Hello. Denne helgen fikk lille søsteren min Hannah en ny prinsesse kjole. Så når jeg kom hjem fra trening på lørdag var lille prinsesse Hannah fult utkled i askepott kjole og krone. Utrolig søt! Serlig når hun stabler alle putene i sofan, og setter seg oppå di og sier de er prinsesse tronen hennes. Hun er ikke bare en liten prinsesse, men en sjefete liten prinsesse å. Utrolig søt søster jeg har:))


Hva synes du om bildet?

Lady gaga quotes

Hello. Hadde tenkt å skrive et innlegg om tillit, og åssen det er å få tilliten sin misbrukt. For det er noe jeg har tenkt mye på i dte siste. Også ossen man får fikset det når noen har misbrukttilliten din. Hvordan den personene forandrer seg for deg ved å gjøre det. Jeg har så mange ord i hpdet mitt, men jeg får ikke skrevet ned tankene mine, for de går brae i surr. Så jeg søkte litt på nettet, og fant quotes av Lady Gaga som jeg synes var bra. Så velger altså å vise dere disse nå istedet.

  • Trust is like a mirror, you can fix it if it's broken, but you can still see the crack in that mother fucker's reflection
  • Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore
  • You have to be unique, and different, and shine in your own way
  • Well, that's your opinion, isn't it? And I'm not about to waste my time trying to change it
  • I want the deepest, darkest, sickest parts of you that you are afraid to share with anyone because I love you that much
  • I had a boyfriend who told me I?d never succeed, never be nominated for a Grammy, never have a hit song, and that he hoped I?d fail. I said to him, ?Someday, when we?re not together, you won?t be able to order a cup of coffee at the fucking deli without hearing or seeing me
  • And now, I'm just trying to change the world, one sequin at a time
  • Don't you ever let a soul in the world tell you that you can't be exactly who you are.
  • Do not allow people to dim your shine because they are blinded. Tell them to put on some sunglasses, cuz we were born this way bitch
  •  If you dont have any shadows you're not in the light

Det finnes mange flere Lady Gaga quotes HER.Hva synes du om quotesene?
Hva synes du om bildet?

Sorry lovers

Hello. Beklager så mye for at jeg ikke har blogga på evigheter! Jeg skal ikke slutte å blogge for de som lurer, men er syk se, og har vært syk hele uken så har bare ikke orket og blogge. Men nå skal jeg skjærpe meg, og bruke hvertfall litt krefter på å blogge selvom jeg er syk (skal prøve hvertfall! Lover ingenting.). Vil bare si at jeg er veldig takknemelig for dere lesere, og når dere synes jeg har blogga lite eller dårlig, så er det bare å si til meg. Så skal jeg skjærpe meg. Trenger noen kck in the butt noen ganger. Så er takknemelige for dem altså! Og jeg er også takknemelige for kommentarene og tilbake meldingene jeg får fra dere, og prøver å gi tilbake så godt jeg kan! Love u all!
Dagen min i dag har også vært en sick day. Er utrolig kjedelig å være syk, og serlig når det er ferie! Så har bare logget og slækkan på sofan i hele dag. Men noe som er interessant  som jeg har gjort i dag da (NOT!) er at jeg har spist sykt mye godteri! Når jeg var tom for godteri tigget jeg søstrene mine om å få av dem, haha.
Å just so you know, så har jeg fått helt dilla på Nicki Minaj! Love her! Favorittsangen min av henne er nå Blazin. Brukte opp al tiden min på Spotify bare ved å høre på den, haha.
Forresten så har jeg ikke vist dere det nye skapet mitt, og åssen det ser ut nå som jeg har flyttet alt inn i det å. Elsker det nye skapet mitt, og er utrolig glad for at jeg fikk det.Mobilen min:))


Blomstene jeg fikk i konkurransen i Tønsberg.


 

Hva har du gjort i dag?
Vil du se klesskapet mitt?

Lørdags kos

Hello. I dag har vært en fin dag. Startet dagen med en morgen trening. Å så en show trening senere på dagen. Er utrolig morsomt med show treningene, for det er så mange forskjellige show, og jeg synes det er ganske morsomt å danse. Så jeg skal være med i kanskje 8 show til vårshowt i år.  Så blir mye å huske og trene på, men det er bare morsomt. Når jeg kom hjem fra trening kom jeg rett inn til kos. Kebab, brus og godteri mens vi så på Ping Pong på Nrk super. Utrolig koselig!


Hvordan har din lørdag vært?

leopard inspiration

Hello. Som dere kanskje husker så går jeg på design og håndtverks linjen. Å i dag begynte vi en tentamen i design og håndtverk. Vi fikk velge hva vi ville jobbe med selv, så lenge det var noe vi hadde gjort (lært) igjennom tiden vi har gått på linjen. Da valgte jeg å ta styling som oppgave. Valgte det fordi det er noe jeg syntes var gøy. Å siden det er en fri oppgave så får jeg også velge tema selv. Jeg valgte å ta dyrisk som tema. Ble inspirert når jeg så et bilde av en leopard på weheartit. Synes leoparder er utrolig vakkre og elegante dyr, så valgte å style meg som en leopard da. Høres litt rart ut men. Har egentlig kommet ganske langt på oppgaven, men har nesten tre dager igjen å gjøre den på, så har god tid. Jeg kan ikke vise dere oppgaven før den er innlevert og vurdert, så bestemte meg for å gi dere litt "leopard inspiration" istedet. Her er det noen leopard bilder fra weheartit.

Hva synes dere om leopard mønster?

keep your heels, head & standards high.

Hello. Nå orker jeg ikke mer av falske uærlig mennesker. Mennesker som gir deg løfter de ikke holder, og forhåpninger de ikke når. Mennesker som det eneste de kan bidra med er ord, men ikke handliger. Mennesker som sier ting som høres helt fantastiske ut, men de mener ikke et ord av det. Mennesker som går inn og ut av livet ditt som de ønsker, og du eksisterer bare for dem når de trenger noe. Eller når de trenger deg får å få dem til å føle seg bedre. Mennesker som utnytter din godhet og tillit. Mennesker som gir deg dårlig samvittighet for ting som ikke var galt av deg å gjøre. Mennesker som trykker deg ned, og bruker deg. Falske mennesker. Slike mennesker vil jeg ikke at skal være en del av livet mitt noe mer. Jeg innser at jeg er alt for godtroen. Når noen forteller meg noe så tror jeg på dem. Jeg tror det beste om mennesker. Noen ganger selv om de har bevist at de ikke er pålitelige. Alle mennesker gjør feil, og alle mennesker fortjener en ny sjangse. Men de menneskene du gir nye sjangser hele tiden. Som fortsetter å gjøre de samme feilene om og om igjen på din bekosting. Er ikke mennesker som er glad i deg, og vil deg det beste. Det er egoistiske mennesker som utnytter deg for sitt beste. Ikke la deg utnytte på denne måten. Ikke la disse menneskene gi deg skylden, for de er ikke glad i deg. De bryr seg ikke om deg. Bare om seg selv. De er ikke verdt det. Uheldighvis er denne verdenen full av slike falske mennesker.

No girl should
ever forget
that she doesn't
need anyone
who doesn't
love her.

Love hearts

Hello. Nå er det endelig fredag og helg! I morgen så er det kunstløp konkurranse i Tønsberg. Gleder meg veldig! Men vet ikke åssen det kommer til å gå da, så håper det går bra!
Men noe av det søteste jeg vet om er Love Hearts! Utrolig søt! Det er en kjempe søt gavne man kan gi til kjæreste eller en vennine! Det er utrolig søt text på dem, og så smaker de så godt.


Liker du Love Hearts?
Hva synes du om bildene?

a normal school day

Hello. Nå er det mandag igjen og tid for skolen. Mandag pleier å være en kjedelig dag, men det er det ikke hvis man har fri i to timer, og har en Trine.  Sitter i bibloteket og tar tusen bilder, og hører på musikk.Ha en fin skole dag!:))

skjolder!

Hello. Jeg tok jo selvbruning i går, og når jeg våkna opp i dag å så hendene mine måtte jeg le litt. Har skjolder ikke litt skjolder, men sikkelig skjolder på hendene mine! Så da var det jo bare å finne fram skruben.  Men forje gang jeg tok selvbruning ble det skjoldete første gangen da å. Kanskje det bare er en sånn ting at man for skjolder første gangen og så blir det fint. Vet ikke jeg, men det var sånn det var forje gang. Så spraya meg en gang til i dag.


Har du fått skjolder før?

Tired Thursday - Gossip Girl

Hello. I dag er jeg sykt sliten og trøtt. Orker nesten ikke gjøre noe. Orka ikke sminke meg eller ordne meg i dag engang. Å det å sminke meg gjør jeg egentlig hver dag. Så er ikke normalt for meg å gå uten sminke, men i dag var jeg for sliten til å bry meg. Men det med å kle meg fint forsvant egentlig ganske mye etter jeg begynte på Kalnes. Kalnes er jo bondeskole så skjønner ikke hvorfor de har plassert Design og Håndtverks linjen der. Er jo helt idiotisk. Kalnes har ødelagt lysten min til å kle meg fint. Gleder meg til neste år, for da blir det Glemmen som er by skole. Kan ikke vente på å komme meg vekk fra bondelandet!
Men har jeg fått 2 termins første karakter i dag hvertfall da. Fikk 5 i norsk intervjuet! Ble kjempe glad for det. Så etter skolen har Trine og jeg vært på Kebab house å delt en kebab. Var kjempe deilig og få spist  kebab, for det har jeg hatt lyst på hele uka. Og var kjempe koselig å få vært med Trine å.Nå er det snart Gossip girl! Gleder meg hele uka til å se neste episode. Elsker Blair Waldorf! Ho er så vakker, elegant, snill og lidenskaplig. Men samtidig er hun så bitchi og utspekulert. Ho er bare så genial! Å nå skal ho snart gifte seg med den franske prinsen Louie. Stakkar Chuck!


Hvordan har din dag hvert?
Ser du på Gossip girl?

Trenger nytt skap!

Hello. Som det står i overskriften så trenger jeg nytt skap. Har seriøst ikke nok plass i det jeg har nå. Så skuffene står åpene, og jeg får ikke tak i noe som er under den første skuffen. Er utrolig kjedelig å bare kunne bruke det som liger øverst i den første skuffen. Får liksom ikke brukt halve klesskapet mitt. Et dritt lei det nå! Har ståt sånn i noen uker, å nå har jeg fått nok. Så måtte ty til å spøre besteforeldrene mine om nytt klesskap. Å det syntes de at jeg trengte. Så kanskje jeg får et nytt snart. Blir hvertfall sprø av å ha det sånn jeg har det nå. Så er det så lite i tillegg å, så det blir jo rotete. Har lyst på stort rom med walk in closet! hah, men vet at det aldri kommer til å skje da.

Har du også for lite klesskap?

Dårlig dag...

Hello. I dag har jeg en dårlig dag, så orker ikke blogge noe serlig i dag.

Skal svare på spørsmålsrunden i morgen. Så hvis dere har flere spørsmål, så er det bare å spøre.

Oslo next

Hello, ja da er jeg pakket å klar for konkurransen i morgen. Den er i Grunerhallen i Oslo, og begyner kl 10:00. Å jeg skal gå som nr 4 i først gruppen, som betyr at jeg skal gå i første oppvarminsgruppe å. Så jeg må være der kl 9:00 for oppvarming osv. Gruer meg sykt! Har grua meg og vært nervøs for det nå i 2 uker! Blir deilig å få det overståt. Men jeg synes jo det er gøy å gå å da, men det er etter jeg har gått.

Pokalen jeg fikk på stevnet her i Sarpsborg.

Hva skal du i morgen?

Året 2011Hvordan var 2011 for deg?

Dagen i Dag

Ja, skule jo vise hva jeg hadde kjøpt i dag, men det ble desverre ikke noe. Kanskje like greit når jeg nesten ikke har noe penger å shoppe for da. Kanskje jeg tar meg en liten shopping runde i januar istedet.  Jo så var jeg jo på sånn familie skøyte dag med kunstløp klubben da. Tok med meg lille søster da. Var koselig, men kan ikke regner som trening da. Men det var jo trening for lille Hannah da. Prøvde å lære henne å stå onkli på skøytene, og lærte henne en ting eller to. Ho følte seg som en onkli litten isprinsesse. Så fikk alle et lite Lip Smacker sett da. Da ble hvertfall Hannah glad. Nå sitter ho med lipgloss langt ned på haka.

En glad og sliten liten Hannah, som har fått seg ny lipgloss.

Hva har du gjort i dag?

Shopping Time

Nå er alt åpent etter jul igjen. Så da dro familien og jeg på storbyn får å shoppe litt. Kan vise senere hva jeg har kjøpt. Skal også på Sparta å stå på skøyter etterpå. Er sånn familie greier med kunstløp klubben. Her er et bilde av antrekket mitt i dag. Er litt dårlig kvalitet på det men.

Hva skal du i dag?

Snart Salg

Gleder meg til romjuls salget! Elsker å shoppe, og serlig på salg! Finner alltid så mye fint på romjuls salgene. Vet ikke om mange jenter som ikke liker å shoppe.

haha, bilde texten er litt true. Blir faktisk glad av å shoppe på salg. Egentlig av å shoppe i det hele tatt.

Gleder du deg til romjuls salget?

Endelig!

Endelig så er det snø! Dette har jeg venta på lenge. Det snøde litt tidligere i desember å, men den forsvant etter noen dager. Så håper denne snøen holder seg hvertfall til julaften. Det er ikke onkli jul uten snø. Å av en eller annen merkelig grunn så er det også mindre kaldt når det er snø enn når det ikke er snø.  Så er det også endelig ferie! noe jeg  også har venta lenge på.  Endelig så er første skole termin over. Synes det har tatt utrolig lang tid, for dette halvåret har følt ut som et helt år. Nå er det bare et halvt år igjen så er det sommerferie.

Hva synes du om snø?

Nye skøyter

I dag skal jeg ha på de nye skøytene mine, for aller første gang. Gleder meg! Håper det går bra. Satt på jernet på dem i går. Det tok 3 timer! Det er mye tid til bare 2 skøyter, så får håpe at de sitter bra på. Vil ikke sette dem på igjen.  Med de forje skøytene mine tok det lang tid å gå dem inn. Å det å gå dem inn kan være veldig vondt. Av de forje søytene mine fikk jeg gnagsår og hadde vondt i føttene lenge. men de nye skøytene er Edea, og de formes anderledes på foten. For alle skøyte merker har forskjelige form til foten. Så håper de sitter bedre på foten min enn de forje.

Hva skal du i dag?