Hair

TODAY'S WORK

Hello alle søte små. Som noen av dere kanskje vet, så har jeg begynt som Frisør lærling. Jobber på Creme Fraishe frisør på Amfi Borg i Sarpsborg. Om det er noen som bor i nærheten, og har lyst på en gratis klipp er det bare å gi beskjed. Trenger så mange klippe modeller som mulig. Her er noen av håroppsettene jeg har gjort.

Hva synes dere?
Hvordan har dagen deres vært?

MY NEW HAIR PRODUKTS

Hello alle søte små. Nå har jeg brukt Fast shampoo og conditioner fra Nisim en liten stund nå. Har lyst å få litt lengde på håret mitt igjen. Savner det lange håret jeg hadde før. Har ikke prøvd produktet lenge nok til å si noe om det føler jeg. Men jeg har lyst på en "rask" løsning for å få lengre og finere hår, så derfor tok jeg til meg et tips fra en klasse vennine. Hun anbefalte meg Hair growth treatment fra Lee Stafford som ikke er et "frisør produkt". Det er en hårkur du får kjøpt hos Vita. Er ganske skeptisk når det kommer til slike vidunder produkter fra før, og når det ikke er et frisørsalong produkt så blir jeg enda mer skeptisk for det. Er redd for at produktene ikke kommer til å hjelpe med hårveksten, og skader resten av håret mer. Det ser ikke ut som om det har gjordt noen skade, og andre forteller meg at håret mitt har blitt lenger. Så vil da si at jeg tror produktene fungerer til sin hensikt.

Har du prøvd disse prokustene før?
Hvilke hårprodukter bruker du?

GINGER OMBRE

Hello alle søte små. I dag har vi på frisørlinjen hatt kunde dag, og da fikk jeg besøk av min lillesøster Benedikte som skulle være kunden min. Først så farget jeg etterveksten hennes med en blandig av tre forskjellige frager. Så farget jeg lengdene på håret med en annen blanding av to forskjellige farger, så bleket jeg tuppene på håret en gang. Etter det bleket jeg det en gang til, for at det skulle bli mer fade mot spissene. Etter all fagebehandlingen var ferdig klippet jeg håret hennes i en V-form. Rettet det med slettetang, for å så krølle det. Må bare si jeg ble fornøyd med resultatet.

Hva synes dere?
Hva har dere gjort i dag?

PINK DIP DYE

Hello alle søte små. Husker dere forrige uke når jeg sa jeg skulle bli flinkere til å blogge. Når jeg ser tilbake på denne uken som er var den en løgn. Har ikke blogga en gang. Akkurat når jeg skulle bli flink igjen traff febern meg. Sykdom, stress og lite motivasjon ble altså til ingen blogging. Kamera mitt er ødelagt i tillegg, så blir ingen fine bilder. Derfor får dere bare cam og instagrambilder som ødellegger helheten på bloggen. Er bare så lei. Skal prøve å skjerpe meg, men kjenner jeg er ganske negativ til alt dette nå. Er rart at jeg i det hele tatt skriver dette innlegget. Sylder dere jo det selvfølgelig. Skulle skrevet på mandag helst, og ikke vente til det har gått så langt ut i uken. Men nå bare baler jeg.
Fant fram hårmaskaran min i dag, og da ble det en rosa dip dye på hestehalen min.

Noen motivasjonsråd?
Hva synes dere om dip dye?

MY HAIR PRODUCTS

Hello alle søte små. De fleste av dere har vel fått med dere at jeg går på frisørlingen, for å bli frisør. Etter jeg begynte på frisørlinjen har jeg blitt mer opptatt av hvilke hårprodukter jeg bruker, og hva de gjør med håret. Kan si at jeg ikke kommer til å bruke butikk shampoo igjen. Tenkte å lage et innlegg hvor jeg viser dere hår produktene mine so here we go .


Moroccanoil: moisture repair shampoo, moisture repair conditioner, treatment og frizz control

Moisture repair shampoo: Selv om det står shampooen er en fuktighetsgivende shampoo, så vil jeg si at det er mer en protein shampoo. Den hjelper med å bygge opp et skadet hår ved å tilføre proteiner til håret. Jeg er ikke helt sikker på om det har kommet, men det skal hvertfall komme en ny shampoo fra Moroccanoil som vil være mer en fuktighetsgivende shampoo. Moroccanoil er en veldig fin serie, og egentlig alle produktene luker ganske godt.
Moisture repair conditioner: Denne er også en mer proteingivende balsam enn fuktighetsgivende. Jeg synes den er fin, men hvis man har lett for å få fet hodebunn bør man ikke påføre denne rett i hodebunnen. Hvis man har veldig lett for å få "tungt" hår bør man ikke påføre så mye av denne i håret. Da holder lite grane mye.
Treatment: Dette er en hårolje som er veldig bra for håret. Den legger seg utenpå håret som et lite beskyttelses lag, og kan påføres både i tørt og vått hår. Den er også varmebeskyttende mot føn. Dette er et av mine favoritt produkter.
Frizz control: Dette produktet er fint for folk som har frusete hår, og hjelper med å ta bort denne frusen, så håret blir fint og glatt.

Sassoon: Rich clean og Halo hydrate

Rich clean: Jeg har ikke prøvd den enda, men det er en shampoo for tørt og skadet hår. 
Halo hydrate: Jeg har ikke prøvd denne enda heller, men det skal være en balsam for alle hårtyper. Har hørt veldig mye fint om merke og produktene så håper de er bra.

Paul Mitchell: Platinum blonde shampoo, Hold me tight og Hot off the press

Platinum blonde shampoo: Dette er en lilla shampoo som brukes i et blondt hår, for å nøytralisere gulskjæret som kan komme med et bleket hår. Jeg anbefaler alle som har bleket hår å få seg en lilla shampoo. Håret kommer til å få et gulskjær før eller senere, så denne er veldig fin å ha. Jeg bruker denne bare inninmellom når håret mitt får litt gulskjær. Synes det er et veldig fint produkt. Hvis dere kjøper en lilla shampoo les på flasken før dere bruker den. Det er virketider om hvor lenge den skal sitte i håret for å virke.
Hold me tight: Dette er en miljøvennlig gass hårspray. Jeg synes den er veldig fin, og den luker utrolig godt.
Hot off the press: Dette er en miljøvennlig varmebeskyttende gass spray. Den lukter utrolig godt, og er en av mine favoritt produkter.
PS: Ingen av Paul Mitchell produktene er testet på dyr, for dette er noe dette merke er i mot. Så dette er jo flott når du tenker over hva du kjøper.

Har dere prøvd noen av disse produktene før?
Hva synes dere om produktene?