Fashion and Makeup

PHOTOSHOOT: SUMMER TIME

Hva synes dere om bildene?
Har dere fått sommer følesen?

METALLIC NAIL POLISHHva synes dere?

dark makeup

Hello alle søte små. Her kommer sminke innlegget dere har spurt etter, og slik sminket jeg meg til photoshooten min.


1. Påfør en hvit øyenskygge på øyelokkene og i kanten under brynet. Jeg brukte en med glitter, for at det skulle se litt finere ut.
2. Lag en svart linje med den svarte øyenskyggen rundt øyekulene. Slik at det blir en sirkel form rundt, og noenlunde likt på begge sider. Dette blir hjelpestreken når man begynner med å ta på øyenskyggen. 
3. Påfør først svart øyenskygge innen for hjelpelinjen med fingern din. Da er det mye lettere å treffe innenfor hjelpelinjen. Så tar du en kost, for å jevne du øyenskyggen.
4. Påfør øyenskygge forsiktig med kosten under øyet. Vil anvefale å ikke ta noe mer øyenskygge på kosten før dette, men bruk den øyenskyggen som allerede er på. Blir ofte for mye hvis man tar på mer øyenskygge på kosten. Dette vil få øynene dine til å se større ut, og jevne ut for all den tunge sminken over øyet.


1. Ta liplinern og lag en strek rundt leppene. Dette blir hjelpestreken.
2. Påfør rød leppestift med en kost på leppene. Følg hjelpestrekene. Det er lurt å påføre leppestiften med en kost, for da blir det jevnere og finere.
3. På føre enten en leppestift med glans eller en lipgloss. Dette er for å gi leppene glans, så de ser finere ut.


1. Påfør så rouge i kinnene for å fremheve eller skape en illusjon av kinnben.

Hva synes dere om innlegget?
Har dere noen andre sminketips eller noe å tilføre?

from old to new

Hello alle søte små. Får en stund siden tok jeg meg en tur ned i kjellern å fant mange av mammas klær fra 90-tallet. Var utrolig morsomt å finne gamle ting. Særlig når jeg fant så mye som faktisk var fint. Så da tok jeg med meg kjoler, topper og gensere opp som jeg kunne bruke. I går så tenkte jeg på at alle de jeansa jeg fant som aldri kom til å bli brukt igjen. Så derfor fikk jeg en idee. Jeg fant fram alle de brukelige jeansa, og klippet de til shorts.Ble utrolig fornøyd med de nye shortsene mine.

Hva synes dere?
har dere gjort dette før?

photoshoot - dark makeup

Hello alle søte små. Beklager for den dårlige bloggingen de siste dagene, men har ikke hatt så mye fantasi om hva jeg skulle blogge om. I dag har jeg hvertfall hatt en photoshoot, så her er bildene fra den.

Hva synes dere om bildene?
Hva har dere gjort i dag?

redhead

Hello alle søte små. I dag har jeg farget håret til min lille søster Benedikte. Hun er en naturlig redhead, men hun vil forsterke rød fargen i håret. Så derfor farget vi det enda rødere. Hvis dere har lyst til å se hvordan det ble kan jeg legge ut bilder en annen dag.Hva synes dere om rødt hår?
Har dere lyst til å se resultat bilder av fargingen?

pink and purple nail polish

Hello alle søte små. I det siste har jeg vært ganske opptatt av neglelakk, så derfor tenkte jeg at jeg skulle prøve noe nytt. Tenkte meg å ha både rosa og lilla neglakk, og at de skulle gå inn i hverandre, så det ble en overgang fra lilla til rosa. Dette gjore jeg i tre steg.
1. Ta på den rosa neglelakken. Min er fra Depend.
2. Når den rosa neglelakken er tørr. Ta en svamp med lilla neglelakk på. vær litt forsiktig med hvor mye du tar på. Men vil ha mest lilla i tuppen av neglen og mindre i midten. Press så på den lilla neglelakken på neglene.
3. Når den lilla neglelakken har tørket. Ta så på et lag med en ganske gjennomsiktig rosa neglelakk. Min er Nail Polish fra H&M. Den vil skape mer den overgangen, og gjøre at fargene går mer i hverandre. Pluss at min er med glitter som blir en fin detalje til neglene.Hva synes dere?

color bracelet

Hello alle søte små. I dag var det første dag i PFO som er prosjekt og fordypning. Å siden jeg går på frisør linjen blir det fordypning i hvordan det er å jobbe i salong. Så hver torsdag skal jeg være ute i salong. Å i dag var første dagen. Trodde det kom til å bli sikkelig kleint hvertfall første dagen, men det ble det ikke. De som jobbet i salongen var ganske unge, og lette å snakke meg. Gjore ikke noe annet enn å vaske og se på at de kkippet og farget kunder. Men likevel gikk dagen fort. Gleder meg til torsdagene framover. Får litt mer frihet ute i salong enn man gjør på skolen kjenner jeg, så kommer nok til å bli bra.


Armbånd fra Glitter til 10kr pr styk.

Hva synes dere om armbåndene?
Hvordan har deres dag vært?

Indian necklace hot or not

Hello alle søte små. I går så jeg igjennom det gamle smykkeskrinet mitt, og da fant jeg et smykke jeg fikk for mange år siden. Husker ikke akkurat hvor lenge siden det var, men husker at jeg fikk det når vi var på ferie i sverige. Vi var på en sånn fornøyelsesparker som hadde sånn ville vesten tema. Husker veldig godt at man enten kunne kjøpe seg indianer eller cowboy  kostyme der. Og jeg valgte å være indianer. Så når vi var i indianer delen av parken fikk jeg et smykke av en indianer dame som hun hadde laget. Elsket det smykke hadde det på meg hele tiden før, så var litt morsomt å finne det igjen i går. Jeg synes jo forsatt at smykket er fint, men lurte på hva deres mening om det er.
Forresten så er det en konkurranse på garasjekatt sin blogg. Der man kan vinne et par valgfrie jeffrey campbells. Utrolig fin konkurranse! Hva synes dere om smykket?
Er det hot eller not?

new hairstyle

Hello alle søte små. Overskriften sier ganske mye om dette innlegget. Jeg har nemelig fått meg en helt ny sveis. Både i farge, og i klipp. I går begynte forandringen, for da stripet jeg håret med lyse striper. Hadde lyst på en mer sommerlig farge i håret. Så da hørtes det ut som en god ide å lysne håret. Brukte en random stripe blekning som mamma hadde. Vanlighvis så farger jeg ikke eller striper håret med Garnier farger. Synes ikke at de er noe bra. Men det var det vi hadde så det var det, det ble.

Så i dag dro jeg til frisøren. Fast bestemt på hvordan jeg ville klippe meg. Men når det var min tur, og jeg satt meg ned i stolen kjennte meg hjertet mitt begynte og hamre. Ble utrolig redd og engstilig for at det ikke kom til og bli noe bra. Og når hun klippet det første og det rammlet lange hår ned i fanget mitt trodde jeg at jeg skulle få hjerteinnfark. Men heldighvis så var frisøren veldig flink, og jeg kunne gå ut derfra lettet og glad for det nye håret mitt.
Før:

Etter:Hva synes dere om den nye hårsveisen min?

summer shorts

Hello alle søte små. Fant en bukse inne i skapet mitt som jeg elsker fargen på. Men den passer ikke fint på kroppen min. Passer fint rundt livet, men er stort rund bena. Dette er et sånn typisk problem. Nesten alle bukser er sånn. Eller så er de sånn at de passer fint på bena, men ikke rund livet. Så bestemte meg for at jeg ikke skulle bare la den ligge inne i skapet uten å bli brukt. Så siden den passer rundt livet klippet jeg den til shorts. Er det flere som har gjort dette med bukser?Hva synes dere?

Styling metallic

Hello alle søte små. her er styling oppgaven min. Det var en eksamen eller årsprøve i design. Det var en fri oppgave som vi fikk velge noe som vi har jobbet med i løpet av året. Jeg valgte styling med temaet metallic. Sånn ble det ferdige bildet mitt.

Hva synes dere om bildet?

fashion wallHva synes dere?
Hvem likte dere best?

fashion foto - shorts

Hva synes dere om shortsene?

new in my closet

Hello alle søte små. Vil bare si sorry for at jeg har vært så lat med blogginga i det siste, Men har bare ikke hatt noe blogge lyst eller noe å blogge om. Men her er hvertfall en ny topp i skapet mitt. Elsker den!  Den er fra H&M og koster 149kr.

Hva synes dere om toppen?
Noen forslag om hva jeg kan blogge om?

black nail polish

Hello alle søte små. I dag har det hvertfall ikke vært noen solfylt søndag. Er veldig lei av det mørke dystre været som har vært her lenge nå. Lengter etter sol og varme som sikkert mange andre gjør å. Å siden været her var så "vakkert" så ble det å rydde og se på film i dag. Fant faktisk en 500 lapp i skapet mitt. Den lå i en konvolutt som jeg ikke hadde åpnet. Den var fra i forifjor jul, haha. Så nå er jeg hvertfall 500kr rikere. Jeg har også sett på filmen Jennifer's body med min søster på 14 år. Var utrolig bra film. jeg kan anbefale den, men hvis du ikke er en person som liker filmer med mye blod og gør, så tror jeg ikke du burde se den. Men jeg er en person som liker sånne thriller filmer, så den var helt perfekt for meg.
Er så lei neglene mine nå. De ser helt forferdelige ut, så jeg måtte bare gjøre noe med dem. Så bestemte meg for å male dem. var lenge siden jeg hae malt dem svart, så svart ble det. Brukte forever strong professional neglelakken min fra Maybelline New York. Det står på den at den tilfører mer jern til neglene, men vet ikke om det er sant da. Husker at sist gang jeg brukte den syntes jeg at den var dårlig, for den ble slitt av neglene nesten med en gang. Men det er lenge siden da, så vet ikke om den gjør det samme nå da. Men forventer ikke noe annet nå.Hva synes dere om neglelakken?
Hva har dere gjort i dag?

metallic nail polish

Hello alle søte små. I det siste har jeg vært veldig opptatt av å ha på meg neglelakk. Dette er noe som er litt rart for meg, for vanlighvis pleier neglelakken å bli stygg etter noen dager. Å da tar jeg den alltid av, men nå så har jeg brukt en metallic neglelakk fra Depend som jeg absolutt elsker. Jeg hadde den på i fem dager uten at den ble stygg, og det var ikke noe problem å ta et nytt tynt lag over uten at det ble igjennomsiktig eller forsterkede streker fra den gamle neglelakken. Å så er det en metallic neglelakk med glitter, og jeg er en sånn typisk glittre jente som elsker glitter. Love sparkel! Så denne neglelakken anbefaler jeg. Når jeg redigerte bildene så måtte jeg bare ta de i svart hvit i tillegg til fager. Syntes bildene ble så fancy. Å så lurer jeg forresten på om dere har noen bra gratis redigeringsprogram som dere kan anbefale meg?
Hva synes dere om neglelakken?
Hva synes dere om bildene?

Fashion wall

Hva synes dere?

my closet

Hello. Her er det nye skapet mitt, og noen av mine klær, sko og accessories.


Kunstløp kjolene mine.
Hva synes dere?

styling

Hello. Sorry at jeg ikke har blogga noe de tre siste dagen, men har vært veldig busy, Å så er jeg ikke helt frisk heller. Adrian smita meg. Men nå skal jeg oppdatere dere på hva som skjer nå. Fortalte jo på fredag i "LEOPARD INSPIRATION" innlegget mitt at jeg driver med en styling oppgave, og i dag så har jeg sminka og ordna meg til denne styling oppgaven. Så har Laila tatt bilder av meg. Å her er de! Har de også i svart hvit hvis dere er interessert.

 

Hva synes du om bildene?
Hvem likte dere best?

Selvbruning og Manikyr

Hello. I dag har jeg tatt selvbruning og maikyr. Vet egentlig ikke hvordan selvbruningen blir da, fordi jeg har aldri tatt den før. Det var selvbrunings spray fra Pizbuin. Har brukt selvbruningskrem fra Pizbuin før å var veldig fornøyd med den, så håper denne er bra å. Tok den for ca 2 timer siden, men ser ikke at jeg har blitt brunere ennå. Kanskje det er en sånn som tar tid før den synes. Håper den er bra hvertfall da, og at jeg blir brun! Savner brunfargen jeg hadde i juleferien. Da brukte jeg den selvbruningskremen fra Pizbuin.
Så har jeg også brukt neglene jeg kjøpte på ebay nå. Ble egentlig ganske fornøyd med manikyren jeg tok på meg selv. Men lillefingern var den første jeg tok på, så den ble ikke så bra. Men, men er jo første gangen jeg tar på disse neglene.Her er neglene etter jeg satt dem på. De var sykt lange! Klippa av over halvparten.Har du prøvd Pizbuin selvbrunings sprayen før?
Har du satt på negler før?

All my makeup

Hello. Fikk en forespørsel for en stund siden om jeg kunne lage et innlegg om all min sminke. Så bestemte meg får å gjøre det. Å noe jeg oppdaget når jeg fant fram all sminken jeg hadde var at jeg har kjempe mye sminke! Å jeg bruker kanskje ikke halvparten engang! Det var egentlig ganske sjokerende, for viste ikke at jeg hadde så mye sminke. Å er egentlig ikke 100% sikker på at jeg fikk med alt heler.
Her er det hvertfall all sminken jeg har da.

Men bruker jo ikke alt dette da. Dette er den sminken jeg bruker mest.

Det jeg bruker mest er MAC kostene mine. Foundation 24 hour stay on fra Maybelline. Volum express one by one mascara fra Maybelline. Løsvipper. Vippelim fra Lash Grip.  Pudder True match minerals fra Loreal Paris, og solpudder fra Artdeco. Concealer fra H&M. Øyenskygger fra Sun kissed og Clair's. Blush fra Clair's. Leppestifter fra Maxfactor og Clair's. Leppomade Lip blam minted rose fra Smiths Rosebud. Parymer Nina ricci, og Blue glow JLO. Og neglelakker fra H&M.

Hva slags sminke har du?

Metallic

Hello. Beklager at jeg ikke har blogga så mye i det siste, men har bare ikke orka.  Er sliten etter skole og trening, men skal skjerpe meg. I denne uka har det ikke skjed så mye egentlig. Har farget håret gylent brunt da, og laget et "gullsmed" smykke på skolen da. Å fikk litt inspirasjon av det så bestemte meg får å lage et innlegg om den nye trenden metallic neglelakk. Har fått helt dilla på dette. Bruker sølvneglelakk mest.  Elsker absolutt denne trenden.


Hva synes du om Metallic neglelakk?

MAC

Nå har endelig pakken jeg bestilte med MAC sminkebørster. Bestillte den for 11 dager siden på eBay. Kjøpte den for 100kr med fri frakt. Er sykt billig. Har bare prøvd foundation kosten så lang, men synes den var bra hvertfall da. Ble overlykkelig når jeg fikk pakken.Har  du prøvd MAC koster før?

My Makeup

Ja i dag har jeg vært ganske travel, og ikke serlig kreativ. Så bestemte meg bare for å ta et innlegg om noe av sminken min. Vet jeg har gjort det før, men kom ikke på noe annet. Så har jeg jo litt ny sminke å da. Så da kan jeg jo begynne med ansiktssminken.  Jeg bruker en foundation fra Meybelline New York som heter Super stay 24h. Som er kjempe bra. Har brukt den i 1 år nå, og er kjempe fornøyd med den. Så har jeg et pudder fra Loreal Paris som heter True Match , men den bruker jeg ikke lenger da. Med tanke på at huden min er mørkere nå, og dette pudderet er veldig lyst så det passer ikke til hudtonen min leger. Men det er et veldig bra pudder, og er kjempe fornøyd med det. Så har jeg concealer fra H&M, som utrolig nok er bra. Men den sitter ikke på like lenge som dyre concealere da. Så har jeg et solpudder fra Artdeco. Kjøpte meg faktisk dette på lille julaften, men er fornøyd med det så langt da. Så har jeg mascara fra Meybelline som heter The one by one volum express. Ønsker meg en ny mascara for er ikke helt fornøyd med denne. Den var bra i begynnelsen, men nå er den veldig klumpete. Så er ikke så fornøyd med denne. Så har jeg en dipliner fra H&M.  Synes denne er ganske bra, så er fornøyd med den. Så har jeg en strek fra Nivea. Så har jeg en vippetang fra H&M. Denne bruker jeg ikke lenger, for det å vippe øyevippene ødelegger dem. Så jeg sluttet med det, men den er en bra vippetang da. Så har jeg mange forskjelige leppestifte. Men dem jeg er mest fornøyd med er leppestiftene fra Maxfaktor, og lipglossene fra Lip Smacker. Så har jeg et sminkesett fra Clairs. I dette settet bruker jeg egentlig bare den røde blushen. Men bruker noen av øyennskyggene innimellom.

Sånn ser jeg ut ferdig sminket.

Hva slags sminke har du?

Red Nails

Hello,

Hadde tenkt å blogge tidligere i dag, men har farga håret til mamma så har ikke fått tid til det. Å nå er det ikke no snø ute heller. Regna i går, så blir nok ikke noe hvit jul nei. Men lurte på om det er noen andre som gjør det samme som jeg. For dere skjønner at når jeg sminker meg på morgenen så hører jeg på musikk på spotify. Men jeg hører kansje bare på 2 sanger da, som jeg spiller om og om igjen. Gjør du det samme? Nå har jeg dilla på Fashion av Lady Gaga, og Got 2 Luv you av Sean Paul og Alexis Jordan. Men dette betyr jo at jeg blir sikkelig fort lei av sangene å da, så da begyner jeg å høre noen andre sanger om og om igjen. Er egentlig ganske rart, men men. Hvem er yndlingssangene dine?

Så har jeg malt neglene mine røde. Som dere kansje har lagt merke til er rød en farge jeg er ganske glad i. Så skal jeg ha på meg hvit kjole i morgen, så synes hvit og rød er veldig fine sammen.

 

Er ikke så flink til å male dem selv da men. Hva synes du?

Red nails hot or not? 

My Makeup Bags

Her er sminke bagene mine. Den jeg bruker mest er en KMS bag. Denne fikk jeg i arbeidsuka i 10 klasse. Når jeg jobbet på Frisør1. Da fikk jeg med en hårspray, hårvoks, shampo og balsam. Elsker dette merket for det er så bra og produktene lukter så godt å. Som eksempel kan jeg bruke hårsprayen. Håret mitt er jo veldig glatt og holder ikke på noe når jeg krøller det. Men til skoleballet så krøllet jeg det og sprayet det ned med KMS hårsprayen, og da hadde jeg krøller til dagen etter. Å i tillegg så kjenner du ikke at du har hårspray i håret, og så luktet den jordbær. Så produkter fra KMS anbefaler jeg. Denne baggen fra KMS er så fin fordi den er så stor, og har veldig bra kvalitet. Det eneste er at denne bagen er lenger i høyden enn breden og dette kan være ganske upraktisk når jeg bruker den som sminke bag da.

Jeg har også 2 andre sminke bager. En liten rød fra Diore som jeg bruker ofest når jeg bare skal ha med meg litt sminke som foreksempel på skolen. Så har jeg også en annen som jeg har hatt i noen år, men jeg husker ikke hvor jeg har fått den fra da. Denne bruker jeg som oftest som reisebag.

Hvordan sminke bag har du?

Summer Glow

Jeg har prøvd fo Dove summer glow i 3 uker nå. Den første uken synes jeg den var kjempe bra. Jeg fikk farge og den ga fuktighet til huden min. Men utover den andre uka syntes jeg fargen forsvant, så jeg smørte på mer en det jeg hadde gjort før da. Og da fikk jeg skjolder på halsen og øyenbrynene mine begynte og bli litt orange. Så jeg har tenkt til å bytte til en annen selvbruner, men vet ikke hvem som er bra. Så jeg lurte på om dere har noen å anbefale meg.

Vet dere om noen bra selvbruninger?

Inspiration

Her er noen inspiasjons bilder fra weheartit.com . Elsker weheartit.com det er så mange fine bilder der.  Dette er noen inspirasjons bilder til nye antrekk.