Blogg

HJELP MEG BLOGG DESIGN

Hello alle søte små. Grunnen for at jeg har sluttet med bloggingen er fordi jeg har lyst på et nytt design på bloggen, men siden jeg ikke er teknologisk av meg så trenger jeg hjelp. Er det noen som er flinke med blogg design som vil hjelpe meg?

BACK AGAIN

Hello alle søte små. Nå er jeg tilbake igjen. Vet det har vært lenge siden hvor jeg sånn sakte men sikkert sluttet med bloggingen. Denne gangen skal jeg prøve å ikke gi opp. Siden sist har det skjedd ganske mye. Har forandret hårfarge til ombre aktig farge. Jeg har fylt atten, og fikk min første tatovering på attenårsdagen min. Har nok skjedd mye annet også, men kommer ikke på noe akkurat nå. Har savnet bloggen, og alle de fine leserne mine. Så er glad for å være tilbake, og håper bloggingen kan fortsette der den slapp.

Hva har dere gjort i mai?
Har dere savnet bloggen?

MÅNEDENS LESER

Hello alle søte små. Denne månedens leser er Matre. Hun er en 14 år gammel jente som bor i den lille byen Ulsteinvik på Sunnmøre. På fritiden synger hun og spiller håndball. Hun har sin egen blogg som du kan finne HER. Hva synes dere om April månedens leser?

Vil du bli neste månedes leser?

BACK IN THE GAME

Hello alle søte små. Nå er jeg endelig tilbake etter en stund med latskap og elendigheter. Hadde det ikke vært for dere flotte lesere som er så flinke til å mase på meg, så hadde jeg vel aldri begynt å bloggge igjen. Varmer hjertet mitt, og hvis jeg blir for dårlig til å blogge igjen, så må dere mase litt til på meg. Har skjedd ganske mye rart i den perioden hvor jeg ikke har blogget, og hvis dere er interessert kan jeg sikkert skrive litt om det. Hadde også vært flott om dere kom med noen ønsker til meg. Aner virkelig ikke hva jeg skal blogge om nå. Tusen takk for at dere er så flotte lesere som er dedikerte til bloggen min.

Hva har dere lyst til å se mer av her på bloggen?

LIKE ME ON FACEBOOK

Hello alle søte små. Bloggen min har en egen side på facebook. Her skriver jeg oppdateringer om det skjer noe spesielt på bloggen som for eksempel konkurranser, måndens leser osv. Håper dere liker bloggen min, og vil like siden. Facebook siden finner du HER.

Hva synes dere om bloggen?

Snart ny header

Hello alle søte små. I dag har jeg hatt en headershoot, så blir nok en ny header snart. Er så lei den gamle headern min.

Hva synes dere om den nye headern?

Crying out your name

Hello alle søte små. Aner ikke hva jeg skal blogge om. Noen forslag? Tenkte å vise dere en sang som jeg synes er fin.

Crying out your name av Loreen

Hva synes dere om sangen?
Hvordan har deres dag vært?

born to die

Hello alle søte små. Sorry for den dårlige bloggingen, men har vært syk. Har rett og slett ikke orka å blogge. Men i dag blir det et innlegg! Tenkte å vise dere noen sanger av Lana Del Rey. Elsker sangene hennes.

Born to die

 Blue jeans

Summertime sadness

 

Hva synes dere om sangene?
Hvordan har dagen deres vært?

10 things you didn't know about me

Hello alle søte små. Tusen takk for alle de fine tipsene til hva jeg kan blogge om. Ble virkelig glad for alle forslagene, så nå skal jeg begynne min nye kreative blogging med et av deres forslag. Dette er noe jeg aldri har gjort før. Nemelig 10 ting dere ikke viste om meg.

  • Jeg er en veldig sjenert person, men når jeg blir komfortabel så blir jeg veldig rar haha.
  • Jeg er veldig kosete, og elsker å kose med vennene mine.
  • Jeg elsker anime serier, og fimer! Kan ikke få nok av dem.
  • Kan sitte i flere dager å bare se på anime seriene Naruto og Fairy tail. Elsker dem!
  • Jeg er livredd for insekter!
  • Jeg er en sikkelig godtegris! Jeg elsker goderi og søte bakster.
  • Jeg tør ikke kjøre bil. Synes det er utrolig skummelt.
  • Jeg elsker kunstløp. Selv om jeg ikke trener det selv i år er jeg fortsatt kunstløp trener. Vet ikke hva jeg hadde gjort uten den sporten.
  • Jeg pleier for det meste å bruke engelske overskrifter til bloggen, fordi jeg synes det høres bedre ut.
  • Favorittfargen min er rosa

Noe dere viste fra før?
Hva synes dere om innlegget?

smile because life is beautiful

Hello alle søte små. Nå har jeg gått tom for blogginspirasjon. Hjelp?


Noen forslag til hva jeg kan blogge om?

follow me on instagram

Hva heter dere på instagram?

princess of china

Hello alle søte små. Her er det en sang jeg synes er kjempe fin. Den heter Princess of China, og er av Rihanna og Coldplay. Enjoy.

Hva synes dere om sangen?
Hvordan har deres dag vært?

Ed Sheeran

Hello alle søte små. Her er noen utrolig fine sagner av Ed Sheeran. Valgte de tre sangene jeg likte best. Enjoy.

Hva syntes dere om sangene?

photoshoot: black and white photo

Hello alle søte små. I dag har jeg hatt en liten photoshoot med Benedikte som fotograf. Valgte å ta svart hvit bilder, for det er noe som jeg ikke har så ofte. Har også flere bilder fra photoshooten med Adrian i går. Så blir nok et innlegg med de bildene og hvis dere er interessert.
Husk også på spørsmålsrunden min hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i vei.

Hva synes dere om bildene?

ny header

Hello alle søte små. I dag hadde jeg en header shoot, så nå kommer det en ny header her på bloggen. Her er den nye headern min.

Hva synes dere om den nye headern?

paintings

Hello alle søte små. Jeg har malt litt i dag, så tenkte jeg skulle vise dere bildene jeg hadde malt. Er tydelig Japansk inspiasjon her. Ser alt for mye på japanske tegnefilmer. Nei da. Elsker nesten alt ved Japan! Har utrolig lyst til å dra dit i fremtiden. Tenkte jeg skulle ha et sånnt innlegg nå, for å se om dere liker det. Jeg er utrolig glad i å tegne og male, så hvis dere vil så kan jeg ha flere slike innlegg her på bloggen. Her er bildene.Hva synes dere om bildene?
Kan dere tenke dere flere slike innlegg?

old header

Hello alle søte små. Er helt tom for blogg ideer. Trenger hjelp! Hva skal jeg blogge om? Noen forslag om hva jeg skal bloge om?
Da ble det hvertfall noen gamle headere da.Hvem av headerne likte dere best?
Noen forslag om hva jeg bør blogge om?

live my life

Hello alle søte små. Dagen i dag har vært ganske hektisk, så orker ikke et langt innlegg i dag. Men her får dere en sang som har gått på replay hos meg.
Far East Movement ft. Justin Bieber - Live My Life

Hva synes dere om sangen?
Hva har dere gjort i dag?

my favorite blogg

Hello alle søte små. Det var noen som lurte på hva som var min favoritt blogg, og da må jeg svare Hedda. Elsker bloggen hennes. Den er utrolig fin. All moten og sminken. Elsker stilen hennes. Hun er jo også en utrolig vakker jente med mange dype innlegg. Så bloggen hennes kan jeg hvertfall anbefale! Du finner link til bloggen hennes HER (Hvis dere lurer på hva den gule greia over skjermen er, så er det et plaster. Hahah, er over webcamen se. Er litt paranoid, haha)


Hva synes dere om bloggen hennes?

good christian bitches

Hello alle søte små. Nå har det begynt en ny serie på TVNorge. den går kl 21:30. Jeg så på den første episoden i går, så vet ikke hvordan den er enda. Men etter navnet og hva den handler om tror jeg den er bra. Her er det som sto om serien på IMDb.
Amanda Vaughn er en nylig enke mor til to som å få en frisk start, og flytter tilbake til det velstående Dallas nabolaget hvor hun vokste opp til å finne seg selv i hvirvlende midt i sladder, Botox, og svindel.

 

Har dere sett serien?
Hva synes dere om den?

the ugly side of beauty

Hello alle søte små. I det siste har jeg tenkt litt på presset vi jenter har til å være pene. Vi skal være syltynne, men likevel ha stor rumpe og pupper. Vi skal være brune. Vi skal ha langt silkemykt hår, store lepper, liten nese, store øyne med lange øyevipper. Hvem har egentlig bestemt at det skal være sånn? Jeg synes det er alt for høye krav til hvordan vi skal se ut. Men like vel så er det vi som er vår største kritiker når det kommer til utseende vårt. Vi forteller oss selv at vi ikke er pene nok. At vi har for mye av noe og for lite av noe annet. Det er vi som forteller oss selv at vi ikke er bra nok. Synes dette er utrolig synd. Vi burde heller godta utseende vårt, og godta at vi ikke ser ut på den måten. Godta at vi er spesielle, og vakkre på vår egen måte. Godta at andre ikke ser ut på den måten. Eller at andre ikke ser ut som oss selv. Vi burde godta hverandre og at alle ikke er like. Godta at vi er annerledes. Alle er forskjellige og vakre på sin egen måte. Å skape vårt eget ideal på vår skjønnhet.

Kjente dere dere igjen i innlegget?

fotoshoot

Hello alle søte små. Her er det noen bilder fra fotoshooten på tirsdag.

Hva synes dere om bildene?

Snart ny header

Hello alle søte små. Har hatt header shoot i dag, så kommer nok snart en ny header. Jeg skylder kanskje dere lesere en unskyldning? Dere skjønner at jeg har ikke hatt så mye energi i det siste. Orker nesten ikke gjøre noe. Vet ikke hvorfor eller hva det er. Prøver så godt jeg kan og blogge, og skrive interessante innlegg. Men er ikke alltid jeg orker rett og slett. Prøver hvertfal da, så er bare å si ifra hvis dere synes jeg blir litt for slapp.


Hva synes dere om headern?

anonym?

Hello alle søte små. I det siste har jeg hatt en anonym som har kommentert stygge kommentarer her på bloggen. Den har faktisk kommentert på flere av innleggene på bloggen. Vil bare si hvor patetisk det er å gjøre sånnt. Jeg er jo ikke dum så skjønner jo at den gjør det for å såre meg, men det eneste jeg føler når jeg leser kommentarene er synd på den som skriver dem. Fordi den personen har nok så liten selvfølelse at den trenger å trykke ned andre for å føle seg bedre. Å bare så den vet det så funker det ikke. Utrolig patetisk. Å når man skriver ordet bæsj i over halve kommentarene så er man ikke særlig voksen. Voks opp sier jeg bare. Utrolig patetisk og unødvendig gjort.

Har dere opplevd dette før?

sophia grace and rosie

Hello alle søte små. Har dere ikke sett Sophia Grace and Rosie på Ellen, så må dere bare se dem. Det er to utrolig søte små sjarmtroll med sang talent. Så er er noen videoer av de fra The Ellen show.

 

Hva synes dere?

true friends

Hello alle søte små. I den siste tiden har jeg virkelig lært hvem som er mine ekte venner, og hvem som er de falske. Er utrolig glad i de ekte vennene mine som alltid er der for meg. det betyr mye, og jeg vet jeg kan stole på dem fullt ut. jeg kan snakke med de om alt. Bruke timesvis til å snakke om alt og ingenting. Med de kan jeg være meg selv fullt ut uten at de synes jeg er rar eller teit. De kan jeg le og gråte med. De falske vennene er venner som kommer og går som de vil. Jeg betyr ingenting for dem med mindre de trenger noe fra meg. De er venner som lyver meg rett opp i ansiktet. De sier de snilleste ting til meg, så går de bak ryggen min, og snakker dritt om meg.  De er venner som ikke bryr seg om meg eller mine føleser. De er ikke vennene mine, for slike venner vil jeg ikke ha. Bedre å ha en ekte venn en ti falske.
Bilde fra weheartit

Kjente du deg igjen i innlegget?

dagens sanger

Hva synes du om sangene?

fotoshoot - headershootHva synes du om bildene?

once upon a time

Hello. Once upon a time er en ny TV-serie som går på TV Norge på søndager 19:30-20:30. Elsker denne serien! Er utrolig bra!
Sjanger til denne serien er eventyr drama, og den handler om Emma som kommer til en liten by i Main hvor det er magi og mysterier om eventyr som kanskje er virkelige. dette er beskrivelsen på serien fra IMDb.
Jeg fant også en beskrivelse av serien på TV Norge, og den var:
En forbannelse hviler over byen Storybrooke, men eventyrfigurene som bor der er lykkelig uvitende. Emma Swans liv har vært alt annet enn et eventyr. Hun er en 28 år gammel dusørjeger, som har klart seg på egenhånd siden hun ble forlatt som baby. Men når Henry ? sønnen hun ga fra seg for ti år siden ? finner henne, blir alt snudd på hodet. Han trenger sårt hjelp fra sin mor og tror at Emma egentlig er den bortkomne datteren til Snøhvit og drømmeprinsen.
Denne beskrivelsen var kanske bedre, men det er en serie som er utrolig vanskelig å beskrive. Det er en utrolig spennede serie som jeg anbefaler sterkt å se.


Her er det trailer til serien

Har du sett serien?
Hva synes du om den?

Ny header

Hello. Nå har jeg fått meg ny header. Bildet er tatt av den lille fotografen min Benedikte. Å forestten er det hun som tar de fleste bildene av meg på bloggen min hvis jeg ikke tar dem selv. Å takk til Stine som var så snill å fikset designet og satt inn header( fordi jeg er så ubrukelig når det kommer til teknologi). Å hvis det er noen som lurer på hvor jeg redigerer det, og setter på texten så bruker jeg picnik.
Her er den nye headern min.


Hva synes du om headern?

Nytt design!

Hello. Endelig har jeg fått nytt design! Elsker det! Har hatt lyst på nytt design kjempe lenge, men jeg viste ikke åssen jeg fikk det (ere vet jo hvor uteknologisk jeg er). Tusen takk til Stine! Som fikset bloggdesignet mitt. Ho har også sin egen blogg HER.
Her er det nye designet mitt!


Tusen takk Stine! Elsker det nye designet!


Hva synes du om det nye designet?:))

Lazy Friday

Hello. Endelig er det fredag og helg! Har vært veldig slækk i dag, så ble joggedress i dag. Har syd nesten i hele dag på skolen. Er så ork.  Men noe jeg lærte meg i går som jeg har brukt mye i dag er å flette fiskeflette. Er utrolig morsomt å får det egentlig ganske bra til. Haha, endte opp med å flette håret til flere av jentene i klassen. Skule gjerne vist bilder, men skjønner ikke hvordan jeg får over bildene fra iphonen se. Så Har jeg og Trine (Lise) vært på Mcdonalds og spist litt mat. Var utrolig deilig med litt fast food. Å fikk en pakke fra ibay i dag. I den var de 500 neglene, og 10 limtubene jeg bestile i desember. Gleder meg til å ta dem på.Forestten så oppsumerer jeg spørsmålsrunden på søndag.
Hvordan har din dag vært?

Benediktesfoto.blogg.no

Nå har hun startet sin egen fotoblogg! Takk for kommentarene! Dere fikk overbevist henne om å lage sin egen fotoblogg. Men hun har nettopp startet den da så det er ikke så mye å se på ennå da. Link til bloggen HER

Hva synes du om bloggen?

 

Nytt profilbilde!

Er så lei det gamle profilbildet mitt, så bestemte meg for å få meg et nytt. Har lagt ut dette bildet før. Det var et av bildene i innlegget "The big day". Dette bildet er tatt uten blitz da, for jeg tok bildet av meg selv i speilet. Så er ikke så sikker på det, men kuttet det og redigerte det i Picnik.com. Som er den siden jeg bruker når jeg redigerer bilder. Men er jo ikke noe prof på dette. Er egentlig et veldig uteknologisk menneske. Synes det og jobbe med teknologi innkludert pcen er vanskelig. Litt teit men, men. Så hvis dere har noen tips til hvordan jeg kan få bloggen til å se bedre ut osv, så setter jeg pris på det for synes det er vanskelig igjen. Som eksempel hvordan jeg får innleggene til å bli store å på midten av skjermen da hvis dere skjønner hva jeg mener. Å hvordan jeg kan legge inn youtube videoer å sånnt. Er ganske hjelpesløs når det kommer til teknologi ja. Men det ble hvertfall et nytt profilbilde da.

Hva synes du?

Ny Header

Gamle headern:

Nye headern:Tusen takk til fotografen min Benedikte. Benedikte er min "egene personlige fotograf". Hun er lille søstern min se, og hun har ambisjoner om å bli fotograf. Selv synes jeg hun er en veldig talentfull fotograf. Har sakt til henne at hun burde lage en fotoblogg, men hun føler at hun ikke er flink nok enda. Hadde vært fint om dere kunne si deres meninger om bildene hun har tatt. Det vil kanskje overbevise henne om å lage en fotoblogg.

Hva synes du?

Lik meg på Facebook

Hei! nå har jeg laget en facebook side til bloggen min. Så nå er det bare og like i vei. Husk at jeg aldri har laget en facebook side før, så noen tips hadde vært veldig fint.

For å komme inn på facebook siden til bloggen min trykk HER
Er veldig takknemelig for alle som liker!

Jule følese!

Nå har vi hentet inn jule følesen. Har pynta klart til jul nå se. Er bare juletreet som mangler. Elsker det når det er fint å pyntet til jul! Det er så koselig!

 

Gleder du deg til jul?

Fargesymbolikk

Har hatt hjemme oppgave i blomsterdekoratør i dag, og lærte noe nytt. Det var en oppgave om fargesymbolikk så jeg søkte på nettet da. Så fikk jeg opp hva de forskjelige fargene betyr. Å noen av dem ble jeg ganske overrasket over.

Orange:  Glede, livsglede, aktivitet, vennskap og uro.

Gul: Sol, lys, varme og glede, energi, misunnelse, bitterhet og hat.

Rød: Kjærlighet, kraft, energi, mot, vilje, krig og revolusjon.

Purpur: makt, ære, prakt og kongelighet.

Lilla: mystikk, ettertanke, anger, bot, oppgjør, frustrasjon og uro.

Blå: trofasthet, sannhet, håp, tro, fred, harmoni, evighet, ensomhet og tungsinn.

Grønn: vekst, frodighet, framgang, håp, harmoni, omsorg, og løgn.

Gull:  guddommelighet, herlighet, makt og ære.

Sølv: renhet og uskyld.

Hvit: renhet og uskyld.

Svart: stil, eleganse, sorg, lidelse, død, mørkhet og tomhet.

Grå: ro, lidelse og tristhet.

Brunt: fruktbarhet, frodighet, forråtnelse, undergang og død.

Vinterns første snø!

I dag kom vinterns første snø i Sarpsborg.  Nå er det onkli Desember og jul! Elsker snø i Desember for da får man sikkelig jule følese. Håper det kommer til å snø mer, og bli en hvit jul.                       Hva synes du om snøen?

Chic


Rommet mitt                                     Hva synes du?

My makeup

Her er noe av sminken min. Dette er mest av det jeg bruker til dagelig.

Morgen trening

Var på morgentreningen fra 9-10 i dag. Er litt rart hvor deilig det er og trene om morgenen.  Hadde is trening så var noen fall, men synes det var en veldig bra trening. En fin måte å starte dagen på.

                Ha en fin lørdag videre.

Fredags kos

I dag er det fredag! Å endelig tid for og slappe av.  Kosa meg sammen med lille søstra mi når jeg kom hjem fra skolen i dag.  Vi åpna julekalenderne våre, og hun endte opp med og spise kalender godisen min. Men er så glad i ho så det gjore ikke noe. Vi skal kose oss vidre med de 200 nye kanalene vi har fått i dag. Ha en fin fredag vidre.

Dagens antrekk

I dag har jeg på meg en stor T-shirt fra Ginatricot. Svart jeanse fra Cubus. Og mine favoritt ørdobber. Som er de stor perleøredobbene mine fra Glitter. Har hatt dem i 4 år nå. Elsker dem  og bruker dem nesten hver dag.

                                       Hva synes du?

Passion for Fashion


Skjønnhet

Noe jeg har lurt på er hva er skjønnheten ved lange øyevipper? Og hvordan får man det? Dette er kansje spørsmål du har spurt deg selv å. Hva er det som gjør at lange øyevipper er så vakkert? Når jeg søkte på "øyevipper" på google så kom det opp om øyevipper på kjeringråd. Dette er en del av artikkelen.

"Lange øyevipper har alltid vært sett på som et tegn på femininitet og skjønnhet i de fleste kulturer. Naturlig sett er de ment til å beskytte øynene fra avfall og til og brukes som en sensor om at noe kommer for nært øyet."

Dette med at lange øyevipper er vakkert har tydelighvis fulgt oss fra langt bak i tid. Men dette svarer ikke på åssen vi kan få lange øyevipper. De fleste jenter er opptatt av utseende sitt, og liker og føle seg vakkre. Så hva skal vi jenter som har korte øyevipper gjøre da? Nesten det eneste tipset som fantes var falske øyevipper. Men dette er selv noe jeg synes er et tråki valg. Når jeg setter på øyevipper kan jeg bruke 30-40min for å bare sette dem på. Og dette orker jeg ikke om morgenen. Et annet tips jeg fant var vaselin, men dette er jeg ikke helt sikker på om fungerer.

For jeg er så heldig og være den eneste av søstrene mine som har korte øyevipper. Begge søstrene mine har lange vakkre øyevipper. Mens jeg fikk korte. Før vippet jeg dem opp, men det endte opp med at jeg brakk dem. Å at jeg gikk rundt og så meg i speilet hele tiden for og skjekke om dem fortsatt gikk oppover. Dette er veldig slitsomt. Å jeg tror ikke jeg er den eneste som har opplevd dette. Vil gjerne ha lange øyevipper men vet ikke hva som funker.

Har du noen bra tips om hvordan man får lange øyevipper?

Desember innkjøp

Shoppa litt med maja i går. Kjøpte meg ny lommebok på H&M til 30 kr. Måtte bare ha den! Elsker rosa og glitter! Så kjøpte jeg meg en T-shirt på Ginatricot på salg til 50kr. Synes den var søt, og så er den rosa.

Desember

I dag er det endelig første desember! Nå er det jul! Elsker juletiden den er så koselig. Med julekalender og kos hver dag. Ønsker alle en god første desember.

weheartit


Får ikke sove!

Nei nå er det en av de nettene igjen. Jeg er sykt trøtt men klarer ikke sove. Hva skal man gjøre? Kommer til å være sykt trøtt under blomsterdekoratør prøva i morgen. Da går det nok "kjempe bra!"  Ønsk meg lykke til for det kommer jeg til og trenge!

Frisør

Nå har vi begynt med en ny oppgave på skolen. Da skal vi velge det yrket vi vil ha, og lage en t-shirt inspirert av det yrket. Jeg valge frisør, for det er det jeg går her for å bli. Så vi har laga et tanke kart over alt innen yrket frisør. Og nå leter jeg etter inspiasjon til skisser.  Her er et av inspirasjons bildene jeg fant på weheartit.

Bursdags antrekk

På fredag dro jeg i bursdagen til Martine. Å  dette var antrekket mitt. En lyserosa kjole. Med lyserosa blomstermønster i midjen, og små lyse rosa perler. Fra Bik Bok. To hvite perle armbånd fra Lindex. Et par store hvite perle øredobber fra Glitter. Og et par høyhelte svarte sko fra Beollezione.

 Hva synes du om antrekket?

Study Day

I dag er det min Study Day. Har Naturfag prøve i morgen, og blomsterdekoratør prøve på tirsdag. Så nå blir det mye lesing i dag!   I naturfagen har jeg om Næringsstoffer og fordøyelsen. Det er 37 sider det i bare naturfag. Og så har jeg 17 sider og lese om blomsterdekoratør. Så er det jo meninga og huske alt jeg har lest etterpå, så ønsk meg lykke til for det kommer jeg til og trenge!

Konkurransen

Her er det noen bilder fra konkurransen i Sparta Amfi 26/11-2011.Want!

Har sikkelig lyst på Iphone 4 med rosa glitter deksel!

Kommer nok ikke til og blogge mer i dag eller før kvelden i morgen. Har det ganske travelt resten av dagen, og så er det konkurranse i morge. For dem som vil se så begyner det kl 9 på morgenen i Sparta Amfi i Sarpsborg.  Jeg skal blogge om konkurransen, men det blir mest sansynelig på lørdag kveld. Så hade så lenge.

Gave tips

Jeg vet at det er noen som synes det er vanskelig og finne ut hva man skal kjøpe i gaver til jul. Så tenkte jeg kunne komme med noen tips om hva jeg synes er den perfekte gaven og gi bort.

Til Vennine:

Til en vennine kan den perfekte jule gaven være lipgloss. Alle jenter liker og pynte seg og gjøre seg litt fine, og derfor er dette en perfekt gave. For lipgloss er en ting de fleste jenter alltid har med seg! Inkludert meg selv. Jeg går ikke ut av døra på morgenen hvis jeg ikke har med meg lipglossen min. Hvis du skal kjøpe lipgloss i gave kan det også være lurt og kjøpe en med en livelig og leken farge, for da blir det med en gang en morsomere gave.

 
En annen gave som kan være perfekt for en vennine er ringer. Alle jenter liker ringer. Ringer kommer i forskjelige former og farger akkurat som jenter. Du vil garantert finne en ring som passer personligheten og stilen til vennina di. Og derfor synes jeg og gi en ring kan også være en ganske personelig gave.

  

Til Mamma:

Til Mødre kan vesker være den perfekte gave. Mødre er jo jenter og jenter elsker vesker. Og en veske er jo ganske personelig. Veska di er jo der du har alle dine personlige eindeler. En veske kan jo også fortelle mye om den personen som eier den. Og ved og gi mamman din en veske som er fin og passer til hennes stil og personlighet. Viser du henne hvor godt du kjenner henne og hvor mye hun betyr for deg.

En annen gave som passer perfekt til mødre er sko. Et eksempel er min egen mor. Hun elsker sko og får aldri nok av dem. Når man kjøper et par sko til moren sin blir det litt av det samme som og kjøpe en veske. Man viser henne hvor godt du kjenner henne og hvor glad du er i henne. Et tips er og kansje kjøpe et par sko i favorit fargen hennes. For da blir det mer personelig.

 

Til Pappa / kjæreste:

Pappa og kjærste er jo gutter begge deler så det går jo for mye av det samme. Selv synes jeg denne var den vanskligste og finne ut gave til. Men en fin gave og gi kan være parfyme. For dette er jo et produkt man bruker mye av i hverdagen. Og de fleste bruker jo parfyme for å lukte godt. Så detter kan være en veldig fin gave og gi. Og den er jo personlig og, for når du kjøper parfyme viser du jo at du kjenner dem godt og vet hva de liker.

En annen gave som kan være veldig fin og gi er en skjorte. For det er jo jul og da pynter man seg litt. Så dette kan være en veldig praktisk gave og gi. Når du kjøper en skjorte viser du jo i tillegg at du kjenner han og stilen hans godt. Og vet hva han liker å ha på seg.

Jeg vet selv at dette og kjøpe inn julegaver kan være veldig vanskelig, så håper tipsene mine hjalp. Hvis du også har noen gode julegave tips kan du kommentere de her.

Farger Bryna

Bestemte meg for og ta hårkur og farge bryna mine i dag. Hadde lyst til dette for det er veldig lenge siden jeg har fiksa på bryna mine. For forje gang jeg gjore det nappa jeg feil så det ene ble mindre enn det andre. Men nå hadde de grod ut igjen da. Vil også fikse meg litt til konkurransen på lørdag å.

Ferdig farget og nappet. Ble egentlig ganske fornøyd med resultatet.

Skal pakke og gjøre meg klar til skolen, trening og bursdagen til Martine i morgen. Natta alle sammen.

Gårsdagens innkjøp

I går dro jeg på Shopping tur med søstra mi. Kjøpte en grønn jumpin suit med blomster mønster for 50kr. En svart blonde bluse for 30kr. Et marineblåt skjørt med riller for 30kr. En hvit kort T-shirt for 30kr. En lyseblå olabukse til 50kr. Og en bronse farget ring til 10kr fra Bik Bok outlet. Kjøpe et svart flettebelte fra Cubus til 59kr. Og lusespenner fra H&M til 19.50kr.

                                            hva synes du?

Ønskeliste

Har begynt og tenke på hva jeg ønsker meg til jul. Synes dette er vanskelig egentlig. Pleier alltid bare og ønske meg penger, men det er jo kosligere og få en gave da. Så jeg har hvertfall funnet 3 ting jeg kan sette på ønskelista mi da.

1) Nia / Nelly Shoes fra Nelly.com

Støvlett i lærimitasjon fra NELLY SHOES. Høy, bred hæl og platå.
Høyde på hæl: 13,5 cm.
Platå: 4 cm.

Pris: 449kr

2) Loverdose fra Diesel

Loverdose er forførende dråper av sjasmin, gardenia og lakris for deg som vil leve ut lidenskapen.


Pris: 335kr

3) Boxer fra Pieces

Mønstret boksertruse fra PIECES. Strikk med logo i livet. Oeko-Tex merket. Laget av 94% bomull og 6% Lycra.

Pris: 49kr


Det var så lang jeg har kommet med ønskelista mi. Har du noen forslag på hva mer jeg kan føre til lista? Hva har du på ønskelista di?
 

weheartit

Dagens antrekk

I dag har jeg på meg en jumsuit fra Bik Bok, strømpebukse fra Bik Bok, cardigan fra Ginatricot, gull øredobber, et gull hjerte kjede, tre fake gull ringer med diamant fra Bik Bok, en hjerte ring fra Ginatricot, og en fake gull ring fra Girl It. Har også satt opp håret i 3 fletter på venstre siden. Elsker den nye jumpsuiten min! kjøpte den på Bik Bok outlet for 50 kr. Elsker shopping, og særlig på salg!

Bik Bok style

Bik Bok er en av de klesbutikkene jeg shopper mest i. De har alltid noe fint. Og det er også en veldig ungdomlig og trendy butikk. Dette kan være en butikk det er lurt og kjøpe julegaver i. Dette er noe av det som er i butikken nå.

Dagens antrekk

I dag har jeg på meg en cardigan fra H&M.  Et pannebånd fra H&M.  Jeanse fra Cubus.  Perle ørdobber fra Glitter.  Og en gull ring fra Girl It. Jeg har også på med rød leppestift for og få mer farge på antrekket. Og fordi rød er en fin, sterk og livelig farge passer den bra sammen med det svarte og beige.

Dagens antrekk

Elsker min nye jumpin suit!  Kjøpte den på Bik Bok  Outlet på lørdagen for 50kr! Så har jeg også på meg et gull hjerte smykke og gull øredobber. Et svart armbånd fra Glitter. 3 fake gull ringer med diamanter fra Bik Bok.  En fake gull ring me et stort rosa hjerte fra Ginatricot. Og en fake gull ring fra Girl It. Sko er fra Bellezione.

God morgen

God morgen alle sammen. Nå er det mandag igjen, og tid for skolen. Ønsker alle en fin mandag.

Ring dilla

Har fått helt dilla på ringer. Elsker ringer! Det kan gjøre mye med antrekket ditt. Det kan dresse det opp eller ned. Alt etter hvordan du føler deg.

Herlig Lørdag

I dag har jeg vært i lykke rus hele dagen!  Hadde en super morgen trening. Så dro jeg på shopping tur med mamma og søstrene mine. Kjøpte meg BH og strømpebukse på Lindex. Som jeg skal ha til neste Lørdag i kunstløp konkurransen i Sparta.  Så shoppa jeg litt på Bik Bok outelet da. Fem plagg for 210 kr. Er kjempe fornøyd. Så dro jeg på trening igjen, og hadde enda en super trening! Gikk konkurranse programmet mitt, og synes jeg gjore det ganske bra. Så når jeg kom hjem fra trening fikk jeg kebab. Og nå sitter jeg og ser på kunstløp Grand Prix. Kunne dagen vært bedre!

Love Shoes

Noe en jente aldri for nok av er sko. Og dette er noen av mine yndlings sko.

Take on your lipstick baby

Noen av mine yndlings leppestifter. Leppestift er også et sminke produkt jeg bruker dagelig. Så det er viktig for meg og ha bra leppestifter med fine farger. Så jeg har en som jeg kan bruke til alle antrekkene mine.

Pink Friday

Endelig fredag! Nå er det snart helg! Elsker Fredager for da får man alltid en sånn frihets følese når du vet at du ikke skal på skolen dagen etter. Og denne fredagen har vært fin så lang. Fikk min sjete 5, og nå sitter jeg og maler kaldvarm kontrast på papp. Og dette skal vi gjøre til 13:45 så har vi klassens time og da får vi som oftest lov til å gå hjem tidligere. Elsker fredager! Men noe negativt er jo at det nesten ikke kommer busser her da, så vi må enten gå langt for å ta buss. Eller vente lenge. Så har jeg også trening etterpå. Men får håpe det blir en bra trening og en kjempe fin fredag. Ha en fin Fredag videre.


weheartit

Torsdags kos

Nå er det snart helg! Har sikkelig fredags følese! Så jeg bestemte meg for å ta hårkur som jeg kjøpte sammen med Ine i går.  Den er fra Define, og skal vist være veldig bra. På boksen står det at den har dypvirkene proteiner og intens pleie. Reparerer hårstrået innenfra uten og tynge. Den er for slitt og skadet hår. Og jeg trenger en bra hårkur nå, for håret mitt begyner og bli litt slitt. Jeg har ikke lyst til å klippe det for jeg sparer til langt hår nå. Så håper denne hårkuren er bra. Den kosta bare 100kr og dette er billig for en bra hårkur.  Hvis den er bra kan jeg anbefale den i et senere blogg innlegg. Skal snart se på Teen Mom 2 med søstra mi. Så ha en fin Torsdags kveld videre.


NEI!

Vi hadde matte prøve for en uke siden. Og jeg brukte pcen som kalkulator, noe som viste seg og ikke være lurt. For ut over prøva begynte jeg å få paikk for det virka ikke som jeg klarte noe. Lærern min sa ho hadde stengt nettet men det hadde ho ikke. Så da gikk jeg inn på facebook da, og spurte alle jeg kunne om hjelp. Trode ikke lærern kunne se det at jeg var på face. Så senere på dagen fikk jeg høre at ho hadde sett på loggen at jeg var på facebook, og at jeg ikke fikk vurdering på prøva mi. Så da ble jeg veldig nervøs da, for hva som kom til å skje. Men jeg fikk anmerkning da, og fikk ta prøva igjen i dag. Og denne prøva var vanskligere enn den forje, så det gikk ikke så veldig bra.... Og så fikk jeg tilbake prøva jeg ikke fikk vurdering på. Og de spørsmåla jeg hadde juksa på var ikke riktige enn gang. Så det jeg fikk karakter etter det jeg kunne på den egentlig da, og det jeg fikk var 4!  Føler meg ganke dum nå kan man si. Hadde fått en bra karakter på prøva uten å jukse. Dagens lekse er JUKS LØNNER SEG IKKE!weheartit

Ny header


                                 

                                            Hva synes du?

                                      

Trenger ny header!

Hjelp!? Jeg treneger ny header men vet ikke hvilket bilde jeg skal bruke!?
                                                      eller


                                                     Hva synes dere?

 

                                            

I'm back

Nå er blogg pausen min over. Har ikke blogga på kjempe lenge nå på grunn av trening og ny skole.Så har ikke hatt så mye tid til det fordi jeg trener 18 timer i uka + skole og lekser. Men skal slutte på kunstløpen til jul så nå framover kommer jeg til å ha masse tid til å blogge! Skal bare gå i konkurranse først. Så hvis det er noe spesielt dere synes jeg brurde blogge om så bare si det.

 

                                                            

hjemme igjen!

Nå er jeg hjemme igjen etter 2 uker i tyrkia!  Har tenkt og blogge om reisen, men har ikke så mange bilder egentlig. Kamaret ble ødelagdt. Men har tatt noen bilder med mobilen da. Kom hjem i går fra over 60 varmegrader til 11 varmegrader. Men det var utrolig deilig. I <3 Norway!

 

                                         -blogges

We heart it

Jeg elsker denne siden! Den er utrolig søt og du finner så mange fine bilder.

                                    http://weheartit.com/

 

                                      -blogges

Mitt nye favoritt antrekk!

Dette er mitt nye favoritt avtekk på grunn av toppen. Den er fra H&M, og kosta bare 100 kr. Den er ikke bare kjempe fin men også veldig deilig å ha på. Mønsteret på toppen ser ut som noe slags tre med gule blommster og grønne blader. Den er bare helt nydelig! Jeg valgte å ha en hvit shorts til for å ikke ta fokusen fra toppen, og fordi det også er hvit i toppen. Har hvite store perleøredobber, og et sølv armbånd med hvite perler.


                                       Elsker dette antrekket! Håper du gjør det å!

 

                                                        -blogges

Pray for Oslo!

I dag har det vært en forferdlig dag i Oslo! Byggning i sentrum har blitt bomba. Det har vært skytting på Utøya. Og en falsk politi mann er sett på begge teroråstedene. Det er ikke sikkert hvor mange som er såret eller døde. Dette var i hvertfall noe jeg aldri trode ville skje her i Norge! Det eneste vi kan gjøre nå er å be for de skade eller pårørte, og håpe de tar de som gjore dette.


                                                     -blogges

Dagens sminke tips

Hei, i dag skal jeg lære deg hvordan du tar på foundation eller pudder. Mange smører det på huden, men det kan føre til at man får skjoler og at huden ser tørr ut. Du bør klappe den forsiktig på hunden, og husk å ikke ta så mye om gangen. Men nok til å dekke det omerådet du begyner på. Detter tar kansje mye lenger tid enn å bare smøre den på, men resultatet er også mye bedre! Får å ikke få så mye på kosten eller svampen kan du ta foundation oppe på hånda, og ta litt derfra får å påføre ansiktet. Det er også viktig at foundationen eller pudderet du bruker har nesten samme farge som huden din. Det er ikke lurt og bruke det får å se brunnere ut. Det blir som oftest ikke spesielt pent.     


                                         Lykke til

 


                                        -blogges

Så lenge siden!

Nesten fem år siden dette bildet ble tatt. Jeg å morfar hadde laga snøfigurer, og dette er isbjørnen vi lagde. Å lille Elisabeth ville være med å lage. En koselig tid!                                               -blogges

Shoe cake!

til mammas bursdag tenkte jeg at jeg skule gjøre noe spesielt for henne. Mamma elsker sko, så jeg fikk ideen om en sko kake når jeg var på besøk hos tanta mi. Ho har nemelig startet sitt eget lille bakeri "Søte Gleder". Jeg lagde en sko av marsipan, så når jeg kom hjem lagde jeg en skjokoladekake. Resultatet ble sånn:

Hva synes dere?

 

                                                 -blogges

Freestyle drakt til salgs

En vennine av meg prøver å selge drakta si. Hvis du er interessert kan du ringe: 47399367.

 

                                                     -blogges

Verdens beste middag!

I dag lagde jeg meg potetmos:


                                          Elsker potetmos og fanta exotic!

 

                                                -blogges

Hei, hei!

I dag har vi vært på besøk hos besteforeldrene mine i halden. Hvor slekta fra Ålesund var å. Vi har plokka blåbær. Spist kakker og kosa oss.

Så dro vi til Borg Amfi og shoppa litt. Jeg kjøpte meg 2 cardigane til 100 kr per stk, og en vår/høst kåpe til 200 kr, et par øredobber til 40 kr fra Gliter, og et smykke til 50 kr fra Gliter.


                                                          ELSKER SALG!!!!


                      Mens nå ser jeg på bilder av helt nusselige Chiuauar!                          

                                             -blogges

Sommerns første trening!

I sommer har jeg ikke vært så flink til å trene på egenhånd, så i dag ble sommerns første trening! Åssen skal det gå med meg når kunstløpen begyner igjen til høsten da? Gå fra ingen til minst sju treninger i uka! Skal begyne og trene litt med søstra mi i hvertfall da, så jeg ikke blir hengede etter. Men i dag ble det litt ballet da, jeg kan egentlig ikke så mye, men har lært litt på barmarks treningene med Pernille. Takk Pernille.Og hvis dere har noen gode ideer på åssen jeg kan trene så bare kommenter det, det blir jeg takknemelig for.

 

                                         -blogges

Ballkjolen min!

Siden jeg ikke blogga i vinter har dere ikke hatt mulighet til å se nyttårs ballkjolen min. Elsker den, men den var litt stor så måtte holde den oppe når jeg dansa da. Mormor har syd den til meg, så håper dere elsker den like mye som jeg gjør!


Har sakt at ho burde begyne og selge de tinga hun lager, hvis du synes det å så kan du kommentere det. Ho syr barne kjoler, strikker gensere og slike ting også. Ho er skikkelig flink. Jeg kan oppdatere dere senere på bloggen min hvis dere ønsker det.

 

                                                -blogges

Sommer sminken 2011

I år er det sterke og lekende farger som er inn. Detter er noe jeg synes passer perfekt til sommern, får sommern er jo den tiden på året hvor det er friske og sterke farger over alt. Detter er jo også den tiden på året vi har mest moro og føler oss mest fri. Denne sminke moten er alså perfekt for sommern!Disse er noen av neglelakkene jeg bruker i sommer.


                                   ( beklager kvaliteten på bildene)

Noen eksempler på sommer sminke. Ikke hver redd for å eksprimentere med farger.

Håper dere likte sminke innlegget mitt.

 

                                          -blogges

 

                   

 
Sommer moten 2011

I år er det inn med store lange eller korte kjoler, høytlivs shorts, korte luftig skjørt, bluser og blonder. Sterke farger og mønster, serlig blomstermønster er veldig populært i sommer. store ringer, øredobber og smykker. De skal også være fargerike og kansje med søte figurer som blomster, jordbær og dyr. høye eller lave sandaler. Åppene sko er veldig populær og inn. Sløfer,  fletebelter og belter er også vedlig populært, og så hjelper de også og vise fram former.


Håper dere elsker sommer moten i år like mye som meg!


                                                             -blogges

Blogg

Hei, lenge siden jeg har blogget nå har vært veldig opptatt med kunstløpen og skolen. Men nå er det jo ikke mer kunstløp eller skole så jeg skal begyne å blogge igjen. Snart skal jeg lage nye blogg innleg om sommer moten i klær og sminke, også om sommer salget. Gleder meg!

 

                                                                              -blogges

Vinter moten 2010!

Husk: Grått er rått, og paljeter er flott!

I år går vi får mørke farger, paljeter og fjær. Rødt, lilla og grønnt er veldig fine farger nå som advent kommer snart. Pene bluser og kjoler, strømpebukser med tøffe og elegante mønster. Og masse accessories.

                        Eleker denne vinter moten og håper du vil å!

                                       -blogges

Hei igjen!

Sorry at jeg ikke har blogga noe i det siste men har ikke hat tid eller ork se... Nå har jo kunstløp sesongen startet får fult så det er mye trening, og tentamen kommer til uka nå. Og uka etter der er det arbeidsuke. Og så har det vært så mye prøver og framføringer så håper dere skjønner.... Skal prøve å blogge mer nå, men kan ikke love noe.

                                                 -blogges

Høstens mote fra min garderobe

Noen antrekk som er in denne høsten fra garderoben min:

                           Elsker høst moten, håper du elsker den like mye som meg....

 

                                                                     blogges-
    

Høst sminken

Fra lyse friske sommer farger:

Til mørke rocka høst  farger:

Mørke jordnære farger, med et røft og sexy preg.

Hvordan legger du på øyenskyggen:

1: Du legger hvit øyenskygge i øye kroken og langs øyet.
2: Du legger den mørke øyenskyggen yterst ved øyet.
3: du legger lys øyenskygge oppe ved øyenbrynet.
4: du legger et tynt lag av mørk øyenskygge under øyet.                                                                       blogges-

Høst moten 2010

I år går vi for jordnære farger med enkle mønster, skinn og pels. Lave støvletter, boots og uggs. skinn jaker og pene elegante kåper. Fine store  eller små detaljere smykker. Store eller små enkle vesker.
    Husk hvis du kjøper pels må du huske og skjeke at det ikke er ekte pels da.

                                                blogges-

Ferien i Tunisia

Vi var på ferie i Tunisia de to siste ukene i sommerferien, jeg lovte og legge ut noen bilder så her er de:
                                                             blogges-

Maja&Henriette

Forgje fredag dro Maja, Linda og jeg til Fredrikstad på shoppingtur. Så ble Maja med meg hjem og sov hos meg.
På Lørdag løp vi ned til togstasjonen for å ta buss derfra til Halden, vi rakk det med 1 min.... Så shoppa vi litt i Halden, traff mange kjente.. Koselig helg da... glad i dere jentene mine!<3
                              (fikk ikke redigert bildene det er derfor det er rød øyne osv...)
                                                                 blogges-