MY HAIR PRODUCTS

Hello alle søte små. De fleste av dere har vel fått med dere at jeg går på frisørlingen, for å bli frisør. Etter jeg begynte på frisørlinjen har jeg blitt mer opptatt av hvilke hårprodukter jeg bruker, og hva de gjør med håret. Kan si at jeg ikke kommer til å bruke butikk shampoo igjen. Tenkte å lage et innlegg hvor jeg viser dere hår produktene mine so here we go .


Moroccanoil: moisture repair shampoo, moisture repair conditioner, treatment og frizz control

Moisture repair shampoo: Selv om det står shampooen er en fuktighetsgivende shampoo, så vil jeg si at det er mer en protein shampoo. Den hjelper med å bygge opp et skadet hår ved å tilføre proteiner til håret. Jeg er ikke helt sikker på om det har kommet, men det skal hvertfall komme en ny shampoo fra Moroccanoil som vil være mer en fuktighetsgivende shampoo. Moroccanoil er en veldig fin serie, og egentlig alle produktene luker ganske godt.
Moisture repair conditioner: Denne er også en mer proteingivende balsam enn fuktighetsgivende. Jeg synes den er fin, men hvis man har lett for å få fet hodebunn bør man ikke påføre denne rett i hodebunnen. Hvis man har veldig lett for å få "tungt" hår bør man ikke påføre så mye av denne i håret. Da holder lite grane mye.
Treatment: Dette er en hårolje som er veldig bra for håret. Den legger seg utenpå håret som et lite beskyttelses lag, og kan påføres både i tørt og vått hår. Den er også varmebeskyttende mot føn. Dette er et av mine favoritt produkter.
Frizz control: Dette produktet er fint for folk som har frusete hår, og hjelper med å ta bort denne frusen, så håret blir fint og glatt.

Sassoon: Rich clean og Halo hydrate

Rich clean: Jeg har ikke prøvd den enda, men det er en shampoo for tørt og skadet hår. 
Halo hydrate: Jeg har ikke prøvd denne enda heller, men det skal være en balsam for alle hårtyper. Har hørt veldig mye fint om merke og produktene så håper de er bra.

Paul Mitchell: Platinum blonde shampoo, Hold me tight og Hot off the press

Platinum blonde shampoo: Dette er en lilla shampoo som brukes i et blondt hår, for å nøytralisere gulskjæret som kan komme med et bleket hår. Jeg anbefaler alle som har bleket hår å få seg en lilla shampoo. Håret kommer til å få et gulskjær før eller senere, så denne er veldig fin å ha. Jeg bruker denne bare inninmellom når håret mitt får litt gulskjær. Synes det er et veldig fint produkt. Hvis dere kjøper en lilla shampoo les på flasken før dere bruker den. Det er virketider om hvor lenge den skal sitte i håret for å virke.
Hold me tight: Dette er en miljøvennlig gass hårspray. Jeg synes den er veldig fin, og den luker utrolig godt.
Hot off the press: Dette er en miljøvennlig varmebeskyttende gass spray. Den lukter utrolig godt, og er en av mine favoritt produkter.
PS: Ingen av Paul Mitchell produktene er testet på dyr, for dette er noe dette merke er i mot. Så dette er jo flott når du tenker over hva du kjøper.

Har dere prøvd noen av disse produktene før?
Hva synes dere om produktene?

8 kommentarer

Postet av: maria sanni
Dato: 06.04.2013 Klokken: 14:25 - http://mariasanni.blogg.no


Bare innom for å ønske deg en strålende lørdag <3
Postet av: kristine
Dato: 06.04.2013 Klokken: 14:26 - http://kristiinea.blogg.no


Fin blogg du har :)

Legg gjerne igjen en kommentar på mitt nyeste innlegg!

Ha en fin dag :)
Postet av: Victoria
Dato: 06.04.2013 Klokken: 14:29 - http://victoriafoto.blogg.no/


fine bilder, fin blogg også.
Postet av: sweetlovers
Dato: 06.04.2013 Klokken: 14:31 - http://sweetlovers.blogg.no


Herregud jeg digger denne bloggen! Nydelig design, nydelig header og du blogger utrolig bra! Gjett om jeg skal bli fast leser av denne bloggen!

Men jeg trenger din hjelp til og finne ut hva jeg skal blogge om! DIY`s? Eller kanskje outfits?

Tusen takk søte deg <3
Postet av: iselinilsen
Dato: 06.04.2013 Klokken: 14:40 - http://iselinilsen.blogg.no


BRUKER MYE AV DET SAMME!
Postet av: Merethe
Dato: 07.04.2013 Klokken: 13:09 - http://merethebr.blogg.no


Det hørtes ut som veldig bra produkter :-) Hårolja fra Moroccanoil har jeg!
Postet av: Ozygirlza
Dato: 07.04.2013 Klokken: 14:06 - http://ozy1.blogg.no


liker :)
Postet av: Henriette
Dato: 07.04.2013 Klokken: 16:05 - http://henrijetta.blogg.no/


sweetlovers: Så koselig å høre:)

Skriv en ny kommentar