My Makeup

Ja i dag har jeg vært ganske travel, og ikke serlig kreativ. Så bestemte meg bare for å ta et innlegg om noe av sminken min. Vet jeg har gjort det før, men kom ikke på noe annet. Så har jeg jo litt ny sminke å da. Så da kan jeg jo begynne med ansiktssminken.  Jeg bruker en foundation fra Meybelline New York som heter Super stay 24h. Som er kjempe bra. Har brukt den i 1 år nå, og er kjempe fornøyd med den. Så har jeg et pudder fra Loreal Paris som heter True Match , men den bruker jeg ikke lenger da. Med tanke på at huden min er mørkere nå, og dette pudderet er veldig lyst så det passer ikke til hudtonen min leger. Men det er et veldig bra pudder, og er kjempe fornøyd med det. Så har jeg concealer fra H&M, som utrolig nok er bra. Men den sitter ikke på like lenge som dyre concealere da. Så har jeg et solpudder fra Artdeco. Kjøpte meg faktisk dette på lille julaften, men er fornøyd med det så langt da. Så har jeg mascara fra Meybelline som heter The one by one volum express. Ønsker meg en ny mascara for er ikke helt fornøyd med denne. Den var bra i begynnelsen, men nå er den veldig klumpete. Så er ikke så fornøyd med denne. Så har jeg en dipliner fra H&M.  Synes denne er ganske bra, så er fornøyd med den. Så har jeg en strek fra Nivea. Så har jeg en vippetang fra H&M. Denne bruker jeg ikke lenger, for det å vippe øyevippene ødelegger dem. Så jeg sluttet med det, men den er en bra vippetang da. Så har jeg mange forskjelige leppestifte. Men dem jeg er mest fornøyd med er leppestiftene fra Maxfaktor, og lipglossene fra Lip Smacker. Så har jeg et sminkesett fra Clairs. I dette settet bruker jeg egentlig bare den røde blushen. Men bruker noen av øyennskyggene innimellom.

Sånn ser jeg ut ferdig sminket.

Hva slags sminke har du?

8 kommentarer

Postet av: Camilla-Kommentere tilbake noen ganger-
Dato: 30.12.2011 Klokken: 22:33 - http://cwg.blogg.no


Bra skrevet :D
Postet av: Annelix' kommenterer som oftest tilbake
Dato: 30.12.2011 Klokken: 23:39 - http://annelix.blogg.no


fin sminke :)
Postet av: Emmely & Sofie
Dato: 30.12.2011 Klokken: 23:47 - http://www.gamee0ver.blogg.no


Penaaa!
Postet av: Nathalia!
Dato: 31.12.2011 Klokken: 00:20 - http://fotballforlivet.blogg.no


Elsker den rose og rød leppestiften din ! :D
Postet av: Elena
Dato: 31.12.2011 Klokken: 00:45 - http://elenann.blogg.no


Bruker concealer, foundation, hudfarget pudder, øyenbrynsgele, mascara og litt eyeliner til vanelig.. Får ett litt naturlig utseende da :-)) Er ikke alltid jeg bruker alt dette.. Daffe dager på skolen bruker jeg kun mascara, eller ingenting :))
Postet av:
Dato: 31.12.2011 Klokken: 12:59 -


jeg har masse randome greier,hahha (Y)
Postet av: Katerina
Dato: 31.12.2011 Klokken: 15:25 - http://katerinaa.blogg.no


Bruker til vanlig bare mineral pudder, eyeliner og mascara. Når jeg har tid markerer jeg også brynene litt mer og har noe på leppene. :)
Postet av: lindahenriette
Dato: 02.01.2012 Klokken: 20:22 - http://lindahenriette.blogg.no


LIIIKER=) bra taste i sminke du har=) kjempe fin blogg!

Skriv en ny kommentar